نقل قول:
حالا خواهیم دید عزیز
Printable View
نقل قول:
حالا خواهیم دید عزیز
بیخیال مجتبی ! دعوا بسه . اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی معذرت . :11:نقل قول:
ولی بارسا حریف قابل احترامیه . بعد بایرن ------------------- بارسا قهرمان بشه . درکل فقط منچستر نشه !!
یه خورده بیاین راجع به لیورپول صحبت کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا تو مادرید ؟نقل قول:
چون بارسا ، ل ی و ن رو 5-2 در پاریس زدهنقل قول:
حالا چرا تو مادرید ؟
بایرن هم می خواد بارسا رو در مادرید بزنه
حالا کی گفته توی مادرید...
فینال که توی استادیو المپیکوی رم برگزار میشه
استادیوم بارسا هم که نیوکمپ هست
حالا مادرید این وسط چکار می کنه؟
اين دوستمون حال كرده بايرن تو مادريد حال بارسلونا رو بگيره:5:
اخه یکی از بچه ها گفته بود ( چند صفحه قبل) بارسا ، ل ی و ن رو در پاریس 5-2 برده ....( لی یون در پاریس)
به خاطر همین هم من گفتمبایرن درمادرید بارسا رو لوله می کنه ... همین ... بابا یه شوخی بود
به هر حال مهم اینه که بایرن لولش می کنه
خجالت نده.نقل قول:
واقعا منظور من اون چیزی که شما فک می کردید نبوده ، وگرنه تا الان این همه بحث و جدل الکی پیش نمی اومد...
خیلی خوشحالم که همه چیز به خیر و خوشی تموم شد(البته اگه سایر دوستان بذارن و دوباره شروع نکنن...)
من هم عذر خواهی می کنم و امیدوارم دیگه شاهد همچین مجادله های خنده داری نباشیم:10:!
آدم برای چیزی می جنگه که ارزششو داشته باشه.
==========
به شخصه خود من هم از منچستر خیلی بدم میاد ، اگه پورتو یا در نهایت برنده ی آرسنال ویارئال بتونن حذفش کنن خیلی خوب می شه...
هر چقدر کار برای منچستر ساده و همواره ، اون طرف هرچی تیم قوی بوده به هم گره خوردن...
چلسی ، لیورپول ، بارسلونا ، بایرن!
آهان سوتی گرفتین از همدیگه ،نقل قول:
موافقم ، دعوا رو شیفت بدیم به لیورپول و چلسی :31:نقل قول:
خب چند تا می خواین بخورین؟
تو بازیه برگشت هم 0-9 میبریم تا رکورد بایرن رو هم زده باشیم :31::31:....ولی جدا از شوخی پیش بینیه من در مجموع دو بازی رفت و برگشت 2-3 به نفع چلسیه
واقعا لیورپول قوی شده ، البته قوی بود ولی الان دیگه واقعا نشون داده دفاع نفوذ ناپذیر یعنی چی!
اون یه گلی هم که از منچستر خورد از روو پنالتی بود...
کلا به نظر من اگه چلسی بازیه رفت توی آنفیلد یه مساوی هم بگیره کارش واسه صعود راحت تر میشه.....
مادرید پس دیگه کجاست!!!!!!!نقل قول:
واقعا این بایرن خیلی بد شانسه
آمار دو کارته ها و مصدومای تیمارو کسی نداره بذاره . ؟؟؟
بازي چلسي و ليورپول واقعا خيلي خسته كننده شده!
الان چهار ساله كه دارن هي به هم ميخورن:13:
ساموئل و رویای لیگ قهرمانان
والتر ساموئل از بازگشت به بازیهای ملی خوشحال است و امیدوار است که نرآتزوری فصل بعد برای فتح لیگ قهرمانان بجنگد...
سایت گل: والتر ساموئل چهرهای کلیدی اینتر در سال 2009 است و هر چند ساموئل و اینتر نتوانستند به مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان برسند ولی او که پیش از این تجربه حضور در ترکیب تیم رم را دارد همچنان رویای قهرمانی در اروپا را درسر می پروراند. او به روزنامه کوریره دلوسپورت گفته است: «بیصبرانه منتظر بازی در لیگ قهرمانان فصل بعد هستم.»
ساموئل بار دیگر به تیم ملی آرژانتین دعوت شده تا در دو دیدار مقابل ونزوئلا و بولیوی در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی به میدان برود. او میگوید: «اگر به تیم ملی برگشتهام به دلیل نمایشهای خوبی است که با اینتر داشتهام. به خود میبالم که مارادونا من را دعوت کرده است.»
ساموئل به دلیل مصدومیت شانس حضور در دیدارهای زیادی را از دست داد و تنها توانست 13 بار برای اینتر به میدان برود.البته در تمام این بازیها درخشش قابل توجهی داشته است.
فانبومل: منچستر را ترجیح میدادیم
بایرن مونیخ قرار است در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف بارسلونا برود ولی مارک فانبومل در این رابطه گفته که تیمش ترجیح میداد با تیم دیگری روبه رو شود.
سایت گل: مارک فانبومل گفته که بایرن مونیخ ترجیح میداد مقابل منچستر یونایتد بازی کند تا این که به مصاف بارسلونا برود. این هافبک هلندی معتقد است که تیم سابقش در حال حاضر بهترین تیم دنیا است و با وجود آن که همه از لیونل مسی میگویند، ستارههای بسیار دیگری هم در این تیم حضور دارند.
بارسا در بازی برگشت میهمان است و فانبومل میگوید که این تنها زمانی برای بایرن امتیاز حساب میشود که آنها بتوانند در دور رفت نتیجه خوبی در نوکمپ بگیرند: «اگر آنها در نوکمپ سه یا چهار گل بزنند چه سودی خواهد داشت که در بازی برگشت میزبان باشیم؟ این تنها زمانی به درد ما خواهد خورد که در نوکمپ نتیجه بگیریم. ما یک پیروزی یک بر صفر را ترجیح میدهیم ولی حتی گل زدن هم کافی است. بهتر از همه این است که در خانه حریف نبازی. ما ترجیح میدادیم جلوی منچستر یونایتد بازی کنیم، ولی حالا باید در مقابل بهترین تیم دنیا قرار بگیریم. ما واقعگرا هستیم و بیشتر به فتح بوندسلیگا فکر میکنیم تا به قهرمانی در لیگ قهرمانان. ولی مقابل بارسا بهترین نمایش را خواهیم داشت. ما در رویای قهرمانی در رقابتهای اروپایی هستیم. لیونل مسی بازیکن بسیار مهمی است ولی ما باید اتوئو، آنری، اینیستا، چابی، مارکس و پویول را هم متوقف کنیم!»
آنجلوتی: لیورپول بهترین تیم اروپاست
" کارلو آنجلوتی " سرمربی میلان اعتقاد دارد لیورپول دشوارترین حریف اروپایی است.
" کارلو آنجلوتی " به Daily Mirror، گفت: « لیورپول دشوارترین حریف اروپایی است. بنیتز مربی فوق العادهای است. به خوبی دفاع تیمش را سازماندهی میکند و ضد حملههای عالی میزنند. »
«دیدار بار آنها همیشه خطرناک است. منچستر یونایتد نیز قدرتمند است اما آنها به شما اجازه بازی میدهند در حالیکه لیورپول این اجازه را نمیدهد. »
" آنجلوتی " همچنین از " گاس هیدینک " تعریف کرد. " هیدینک " تا پایان فصل در چلسی خواهند ماند و سرمربی فعلی میلان یکی از گزینههای مالک آبیها برای نشستن روی نیمکت استمفوردبریج است.
" آنجلوتی " گفت: « هیدینک مربیای است که احترام زیادی برای او قائلم. حرفهایگری او مثالزدنی است. او هر جا که رفته موفق نشان داده. به عنوان یک شخصیت بزرگ به هیدینک علاقه دارم. »
آمبروزینی: لیگ قهرمانان، هدف ما
هافبک میلان گفته که تیمش دیگر نباید در دیدارهای بعدی خود امتیاز از دست دهد...
سایت گل: ماسیمو آمبروزینی هافبک میلان از اهمیت پیروزی در هر نه بازی پیش رو تا انتهای فصل گفته است. روسونری به دنبال رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد هستند و با ادامه روند فعلی سوم خواهند شد.
آمبروزینی آماده بازی یکشنبه مقابل لچه است و به دنبال هر سه امتیاز این بازی است. در هر حال، میلان فصل سادهای را پیش رو نداشته است.
مصدومیتهای پی در پی بازیکنانی مثل کاکا و رونالدینیو پیشرفت میلان را متوقف ساخته ولی با این حال آمبروزینی مطمئن است که تیمش میتواند به ثبات برسد. او به سایت رسمی باشگاه گفته است: «از این به بعد تمام بازیها برای ما مهم است. ما در لیگ جایگاه بدی نداریم و به دنبال آن هستیم که حتما پیروز شویم. ما میتوانستیم بهتر از این کار کنیم ولی نباید دیگر افسوس گذشته را خورد. میدانیم که اشتباهاتی مرتکب شدهایم ولی حالا به دنبال آخرین هدف خود هستیم که رسیدن به لیگ قهرمانان است.» میلان چهار امتیاز از جنوا، تیم چهارم جدول پیش است.
كلينزمن: بارسلونا نقطه ضعف ندارد
بايرن مونيخ در فصل جارى رقابت هاى بوندس ليگا هنوز طعم صدرنشينى را نچشيده است. نتايج هفته بيست و پنجم رقابت ها باعث شده تا بايرنى ها به يك قدمى صدر جدول برسند . يورگن كلينزمن سرمربى جوان بايرن معتقد است شاگردانش مى توانند با شكست ولفسبورگ پس از مدت ها در صدر جدول بوندس ليگا قرار بگيرند. كلينزمن در گفت وگو با روزنامه بيلد در مورد ۲ بازى دشوار تيم خود صحبت كرده است. اين مربى جوان به خوبى مى داند كه هفته اى بسيار دشوار در انتظار شاگردانش است. در ادامه شما را به خواندن مصاحبه سرمربى بايرن دعوت مى كنيم:
• از وضعيت مصدوم بزرگ بايرن آغاز مى كنيم. گفته مى شود لوكا تونى روزهاى پايانى خانه نشينى خود را پشت سر مى گذارد.
- بله درست است. شرايط او روز به روز بهتر مى شود. او تمرينات سبك خود را در بولونياى ايتاليا آغاز كرده و تقريباً با آمادگى كامل به مونيخ بازگشت. راستش را بخواهيد انتظار نداشتم او در اولين جلسه تمرينى خود تا اين اندازه آماده و سر حال باشد. با توجه به شرايط تونى به زودى شاهد حضور او در تركيب بايرن خواهيم بود.
• وضعيت ديگر مصدوم بايرن چطور است؟
- او به تمرينات بازگشته است او هم بسيار آماده نشان مى دهد. آلتين توپ نيز به زودى به جمع ما ملحق خواهد شد. ما به زودى مى توانيم از تمامى نفراتمان استفاده كنيم به غير از كلوزه تمامى بازيكنان بايرن شرايط مطلوبى براى حضور در ميدان دارند. اميدوارم بتوانيم پس از مدت ها با تمامى توانمان مقابل رقبا قرار بگيريم.
• پس از وقفه يك هفته اى در بوندس ليگا بايرن بايد دوباره كار خود را شروع كند. هفته بسيار دشوارى در انتظار تيم شماست. هفته اى دشوار و سرنوشت ساز.
- بله. كاملاً درست است ما در اين هفته ۲ بازى فوق العاده دشوار خواهيم داشت ابتدا بايد به مصاف ولفسبورگ برويم و سپس بايد خودمان را براى رويارويى با بارسلونا آماده كنيم. هر ۲ بازى در خانه حريفانمان انجام خواهد شد و اين مى تواند كار ما را سخت تر كند.اين ۲ بازى براى تيم ما بسيار تعيين كننده خواهد بود. ابتدا بايد براى رسيدن به صدر جدول بوندس ليگا تلاش كنيم و سپس براى صعود به مرحله بعدى رقابت هاى ليگ قهرمانان بايد به مصاف تيم آماده بارسا برويم. راستش را بخواهيد بازى مقابل ولفسبورگ بيشتر از بازى در نوكمپ ذهن من را مشغول كرده است. ما با پيروزى در ولفسبورگ و رسيدن به صدر جدول رقابت هاى بوندس ليگا مى توانيم با انگيزه اى مضاعف به مصاف بارسلونا برويم. براى پيروزى در نوكمپ بازيكنان ما بايد با اعتماد به نفس زيادى راهى اسپانيا شوند. پيروزى مقابل ولفسبورگ مى تواند اين اعتماد به نفس را به اردوى تيم ما بياورد.
• تنها يك روز مانده به بازى امشب بازيكنان ملى پوش به اردوى بايرن بازگشتند. اين مسأله نمى تواند براى شما مشكلى ايجاد كند؟
- خب مسلماً اين مسأله تا حد زيادى به ضرر ما تمام شده است اما با اين وجود ما نمى توانيم توجيه مناسبى براى عدم نتيجه گيرى در ولفسبورگ داشته باشيم. جمعه تنها جلسه تمرينى ما براى رويارويى مقابل ولفسبورگ بوده است. بازيكنان ملى پوش ما چهارشنبه و پنجشنبه نتوانستند در تمرينات تيمى شركت كنند اما به هر حال مطمئن باشيد ما با تمام توانمان به مصاف ولفسبورگ خواهيم رفت و در خانه اين تيم نتيجه دلخواهمان را كسب مى كنيم.
• كمى هم در مورد بازى حساس اين هفته مقابل بارسلونا صحبت كنيم مارتين واسكز دستيار شما بازى بارسلونا مقابل مالاگا را از نزديك تماشا كرد او از اسپانيا چه اطلاعاتى آورده است؟
- او با يك جمله تمامى اطلاعات لازم را به من داد. او پس از تماشاى بازى بارسا مقابل مالاگا به من زنگ زد و گفت كه بارسلونا نقطه ضعف ندارد! بارسلونا اگر آماده باشد تيمى شكست ناپذير است تمامى بازيكنان اين تيم در اوج آمادگى به سر مى برند. بدون ترديد ما بايد به مصاف آماده ترين تيم حال حاضر اروپا برويم. مطمئناً بازى سختى در انتظارمان است.
• يعنى اميد چندانى براى پيروزى در نوكمپ نداريد؟
- به هيچ عنوان اين طور نيست ما براى كسب امتياز به نوكمپ خواهيم رفت. بارسا تيم فوق العاده اى است اما مى توان از اين تيم در نوكمپ امتياز گرفت.ما اگر بتوانيم فضا را از بازيكنان بارسلونا بگيريم مطمئناً مى توانيم با دست پر به مونيخ برگرديم. بازيكنان ما به هيچ عنوان نبايد اجازه بازيسازى به هافبك هاى خلاق بارسلونا بدهند.
• يوهان كرايف اسطوره محبوب بارسلونا در مصاحبه خود عنوان كرده است كه فقط يك تيم مى تواند بارسلونا را شكست دهد و آن تيم خود بارسلونا است! به نظر مى رسد او بايرن را چندان جدى نگرفته است و از همين حالا در مورد رقابت بارسا در مرحله نيمه نهايى مقابل يك تيم انگليسى صحبت مى كند.
- كرايف نظرات شخصى خود را بيان كرده است. بعيد مى دانم كه گوارديولا هم مثل او فكر كند. مطمئن باشيد بازى مقابل بايرن بشدت ذهن بارسلونايى ها را مشغول كرده است. آنها بازى تاريخى بايرن مقابل ليسبون را ديده اند و مى دانند كه چه بازى سختى در انتظارشان است. مطمئن باشيد بارسلونا بازى سختى مقابل بايرن خواهد داشت.
لمپارد: اختلافی با ژابی آلونسو ندارم
" فرانک لمپارد " در آستانه دیدار چلسی و لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد مشکلی بین او و " ژابی آلونسو " وجود ندارد...
" لمپارد " و " آلونسو " در گذشته درگیریهایی با هم داشتهاند، در سال 2005 در یک جدال تن به تن زانوی " لمپارد " دچار شکستگی شد و سپس در فوریه امسال، " لمپارد " با تکل این هافبک اسپانیایی از زمین مسابقه اخراج شد اگرچه اتحادیه فوتبال انگلیس بعداً این کارت قرمز را باطل کرد.
چلسی و لیورپول چهارشنبه شب در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم خواهند رفت و " لمپارد " اعلام کرد مشکلی بین او " آلونسو " وجود ندارد.
" لمپارد " گفت: « رقابت خوبی بین ماست. ژابی بازیکن فوقالعادهای است. مشکلی در گذشته پیش آمد اما احترام زیادی بین ما وجود دارد. »
« بعد از بازی با اسپانیا زمانی که با انگلیس در آنجا بودیم با او صحبت کردم، زیرا کارت قرمز را قبل از آن دریافت کرده بودم و همه مشکلات را کنار گذاشتیم. چیزهایی مهمتر از وجود فوتبال وجود دارد و شما نباید خارج از میدان به بحثهای جزئی بپردازید. »
" لمپارد " در مورد دیدار با لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا افزود: « بازی بزرگی است. ما قبلاً خیلی با هم بازی کردهایم. ما میدانیم لیورپول یکی از دشوارترین حریفان فوتبال دنیاست، مخصوصاً زمانی که در لیگ قهرمانان اروپا بازی میکنند. آخرین بار ما یک گل خارج از خانه زدیم، اگر بتوانیم این کار را دوباره تکرار کنیم موقعیت خوبی پیدا خواهیم کرد. »
ليگ قهرمانان اروپا/
"ماسكرانو" تنها بازيكن محروم
در حالي كه سهشنبه و چهارشنبه شب دور رفت ديدارهاي مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برگزار ميشود، بازيكنان بسياري هستند كه در صورت دريافت كارت زرد، قادر به همراهي تيمهاي خود در دور برگشت نخواهند بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فهرست بازيكناني كه خطر محروميت آنها را تهديد ميكند، به شرح زير است:
ديدارهاي سهشنبه شب:
* ويارئال - آرسنال
بازيكناني كه در صورت دريافت كارت زرد بازي بعدي تيمهاي خود را از دست خواهند داد:
گيلرمو فرانكو (ويارئال)، آريل ايباگازا (ويارئال)، آنخل لوپس (ويارئال)، ماركوس سنا (ويارئال)، ابو ديابي (آرسنال)، رابين فان پرسي (آرسنال)
به اين ترتيب تنها بازيكن محروم براي دور رفت بازيهاي مرحله يك چهارم، خاوير ماسكرانو هافبك آرژانتيني ليورپول است.
* منچستريونايتد - پورتو
وين روني (منچستريونايتد)، كريستين رودريگس (پورتو)، كريستين ساپونارو (پورتو)، هالك (پورتو)
ديدارهاي چهارشنبه شب
* ليورپول - چلسي
بازيكن محروم: خاوير ماسكرانو (ليورپول)
بازيكنان در خطر محروميت: آلوارو آربلوئا (ليورپول)، آندرا دوسنا (ليورپول)، نيكولاس آنلكا (چلسي)، اشلي كول (چلسي)، جان تري (چلسي)
* بارسلونا -بايرن مونيخ
بازيكنان در خطر محروميت:
سرخيو بوسكتس (بارسلونا)، رافائل ماركس (بارسلونا)، تيم بوروفسكي (بايرن مونيخ)، مارك فان بومل (بايرن مونيخ)
/ليگ قهرمانان اروپا/
منچستريونايتد - پورتو
فرگوسن با تمام قوا در اولدترافورد حاضر ميشود
سرالكس فرگوسن با تمام قوا به نبرد با تيم پورتو ميرود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه منچستريونايتد سهشنبه و در چارچوب دور رفت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا ميزبان پورتو خواهد بود چندي از بازيكنان تيم انگليسي قادر به همراهي تيم خود خواهند بود.
سرالكس فرگوسن سرمربي اسكاتلندي منچستريونايتد در گفتوگويي با mutv گفت: «احتمالا ويديچ براي اين بازي آماده خواهد شد و در كنار جاني اوانس در قلب خط دفاع بازي خواهد كرد. جان اوشي هم به عنوان دفاع راست انجام وظيفه خواهد كرد.»
فرگوسن همچنين گفت: «روني و اسكولز هم آماده هستند و اين مساله قدرت و تجربه بيشتري به تيم اضافه ميكند. از سوي ديگر جيسونگ پارك هم مي تواند در اين ديدار حاضر شود بنابراين من گزينههاي خوبي در اختياردارم.»
سرمربي اسكاتلندي منچستريونايتد در پايان خاطرنشان كرد: «بايد گيگز را پس از 90 دقيقه بازي برابر آستون ويلا مورد ارزيابي قراردهم. درخواست بازي در چنين سطحي از يك بازيكن 35 ساله آن هم دو روز پس از يك بازي ديگر خواسته بزرگي است.»
خوشحالی سیگان از قرار گرفتن مقابل آرسنال
" پاسکال سیگان " معتقد است آرزوی او و " رابرت پیرس " قرار گرفتن مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا بود.
ویارئال روز سه شنبه در خانه خود میزبان آرسنال است و " سیگان " و " پیرس " در مقابل تیم سابق خود قرار خواهند گرفت.
" سیگان " به Sky Sports News، گفت: « ما تیم و بازیکنان خوبی داریم که مثل آرسنال فوتبال را خوب بازی میکنند. »
« من و رابرت بسیار خوشحالیم، زیرا همان بازی است که ما میخواستیم. »
" سیگان " تابستان سال 2006 از آرسنال به ویارئال پیوست و او فقط به این دلیل لندن را ترک کرد که میخواست بطور مرتب بازی کند.
او افزود: « در خانواده بزرگی بودم و خوشحال بودم اما زمانی که شما در یک باشگاه بازی میکنید و اطرافیان شما همیشه بازی میکنند و روی نیمکت نمینشینند، برای شما دشوار خواهد بود. »
رباه ماجر: پورتو شگفتي ساز ميشود
مهاجم الجزايري اسبق تيم فوتبال پورتو پرتغال گفت: اين تيم در فصل جاري وضعيت خوبي دارد؛ به گونه اي كه ميتواند در ليگ قهرمانان شگفتي ساز باشد.
به نقل از روزنامه ابولا، رباه ماجر اظهار داشت: وضعيت پورتو رضايت بخش است. از اين بابت من به عنوان عضو پيشين تيم بسيار خرسند هستم و باور دارم پورتو حتي با وجود رويارويي با تيم بزرگي همچون منچستريونايتد، قادر است بدرخشد و شگفتي بيافريند.
ماجر كه در سال 1987 و در ديدار نهايي جام باشگاه هاي اروپا مقابل بايرن مونيخ خوش درخشيد و با ضربه فراموش نشدني پشت پا، گل تساوي را به ثمر رساند و بعد سازنده گل برتري در برد 2 بر يك شد، عنوان كرد: از آن زمان كه به همراه پورتو قهرمان اروپا شدم، مدت زيادي گذشته است. اكنون مي بينم شرايط تيم به خوبي همان زمان شده، لذا از خود مي پرسم چرا آن افتخارآفريني يك بار ديگر تكرار نشود.
وي افزود: با اين باور فكر مي كنم نتيجه بازي منچستر و پورتو مشخص نيست و امكان وقوع هر نتيجه اي است. به خصوص كه پورتويي ها اهداف مشخصي دارند و همانند منچستريونايتد،خواهان رسيدن به بازي نهاي و كسب عنوان هستند. به عنوان عضو گذشته پورتو ،تنها مي توانم براي تيم آرزوي موفقيت كنم.
ماجر كه در جام جهاني 1982 اسپانيا نيز همراه تيم كشورش خوش درخشيد، اينك به حرفه مربيگري مشغول است
هلب: بارسا، بایرن را به دردسر میاندازد
بال بلاروسی میگوید که بارسلونا توان آن را دارد که آلمانیها را به دردسر فراوانی گرفتار کند...
سایت گل: الکساندر هلب بال بارسلونا اعتقاد دارد که بایرن مونیخ چهارشنبه شب سختی را پیش رو خواهد داشت. غولهای آلمانی بعد از شکست تحقیرآمیز پنج بر یک به دست ولفسبورگ، صدرنشین آلمان به نوکمپ میروند و هلب که در تابستان با مبلغ 16 میلیون پوند از آرسنال به بارسلونا آمد اعتقاد دارد که اوضاع برای تیم یورگن کلینزمن سختتر هم خواهد شد. ا
و در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه گفته: «باید سعی کنیم و بازی خود را انجام دهیم، و اگر بتوانیم خوب کار کنیم اوضاع برای آنها بسیار دشوار میشود و میتوانیم باعث رنج و زحمت فراوانی برایشان شویم. در هر حال مهم این است که در دفاع متمرکز باشیم، چون تساوی بدون گل بهتر از پیروزی دو بر یک است.»
هلب پنج فصل را در بوندس لیگا گذراند و در اشتوتگارت بازی کرد. او فیلیپ لام را مرد دردسرساز بایرن میداند: «لام بسیار بااستعداد است و باید مراقبش باشیم. او خیلی باتکنیک است، مهارتهای بالایی دارد، دیدش عالی است و شوتهایش بینظیر است. لام خطرساز است و باید حواسمان به او باشد.»
بایرن مونیخ در دیدار فردا شب میروسلاو کلوزه را به دلیل آسیب دیدگی به خدمت نخواهد داشت ضمن اینکه لوسیو هم از کشیدگی عضله رنج می برد.
بارسا - بایرن؛ نبرد مربیان جوان / لیورپول - چلسی؛ سنتی انگلیسی ها
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال بارسلونا، صدرنشین رقابت های لالیگا در نیوکمپ میزبان بایرن مونیخ خواهد بود. این دو تیم چهار بار در رقابت های اروپایی با یکدیگر دیدار کرده اند که سه بار پیروزی با بایرن بوده و یک بار هم دیدار دو تیم با تساوی پایان یافته است. کارلس پویول، مدافع باتجربه بارسلونا، از بند مصدومیت رهایی یافته و می تواند تیم خود را در این دیدار حیاتی همراهی کند از سویی تیم بایرن شاید لوسیو و میروسلاو کلوزه را به خدمت نداشته باشد اما نماینده آلمان ریبری را در اوج آمادگی در اختیار خواهد داشت. آنچه در این دیدار بیش از هرچیز مشهود است نبرد مربیان جوان دو تیم ، جوزپه گواردیولا و یورگن کلینزمن است. دیگر دیدار حساس فرداشب را تیم های لیورپول و چلسی برگزار می کنند. این چهارمین بار است که دو تیم ظرف پنج سال گذشته در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مقابل هم صف آرایی می کنند. در سه دیدار گذشته دو بار لیورپول پیروز بوده و یک بار چلسی برنده شده است. لیورپول و چلسی شناخت خوبی از یکدیگر دارند و در واقع این امر می تواند نبرد این دو تیم را جذاب تر کند. رافا بنیتز در سال های گذشته نشان داده که در رقابت های اروپایی از هوشمندی ویژه ای برخوردار است اما این بار مربی خوشنامی چون هیدینک را پیش رو دارد که کار را برای او دشوار می کند.
بازگشت بايرن به نيوكمپ پس از 10 سال
خبرگزاري فارس: 10 سال از آن شب عجيب مي گذرد و آلماني ها بار ديگر قدم در چمني مي گذارند كه هيچ خاطره خوشي از آن ندارند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فينال ليگ قهرمانان اروپا به ميزباني بارسلونا اسپانيا براي بايرن مونيخ بيشتر شبيه به يك كابوس سياه است تا يك خاطره بد.
اين كابوس فراموش نشدني تنها در دو دقيقه براي بايرن رخ داد. تك گل باسلر بازيكن بزرگ آن روز بايرن در نيمه اول تا دقايق پاياني پابرجا بود و بايرن در آستانه قهرماني قرار داشت؛ اما در دقايق 91 و 92 بازي منچستر توسط تدي شرينگهام و سولشير به گل رسيد و باعث ويراني تيم علي دايي شد.
فردا شب پس از 10 سال بار ديگر بايرن مونيخ وارد شهر بارسلونا مي شود و اين بار حريف بارسلونا صدرنشين قدرتمند لاليگا است.
شكست تيم را به بحران ميبرد
كرايف: بايرن برنده را ترجيح ميدادم
يوهان كرايف در آستانه ديدار تيمهاي بارسلونا و بايرن مونيخ گفت: «ترجيح ميدادم بايرن در بازي برابر ولسفبورگ به پيروزي برسد.»
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي ساليان پيش بارسلونا در ستون هفتگياش در روزنامه اسپانيايي "El Periodico de Catalunya" در فاصله دو روز مانده تا انجام ديدار رفت تيمهاي بارسلونا و بايرن مونيخ از مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا نوشت: «كاش بايرن مونيخ، قهرمان آلمان بازياش در بوندسليگا برابر ولفسبورگ را برده بود. شكست تيم را در وضعيت بحراني قرار ميدهد. تيم با پيروزي اگرچه بهتر نميشود، با اين حال از نظر جنگندگي قويتر خواهد شد. اگر انتخاب با من بود، حريفي مطمئن و با روحيهتر را به حريفي شكست خورده ترجيح ميدادم.»
اسطوره آژاكس و تيم ملي هلند در دههي 70 ميلادي به آبي - اناريها توصيه كرد، فرانك ريبري، ستاره فرانسوي بايرن مونيخ را در جريان بازي از دور خارج كنند. كرايف در اين باره نوشت: «آنها براي اين منظور بايد ترتيبي بدهند ريبري صاحب توپ نشود. او تنها زماني كه پا به توپ شود، خطرناك است. اگر او تنها نصف بازي هميشگياش را انجام بدهد، ميزان خطرناكي او هم به نصف كاهش خواهد يافت.»
----------------------------------------------------------------------------------------------
مسي:
بايرن را حريفي دشوار مي دانيم
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم بارسلونا اسپانيا گفت: با وجود دو برد قبلي مقابل بايرن مونيخ، حريف آلماني خود را در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، سخت و دشوار مي دانيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، ليونل مسي در گفت و گويي با نشريه كيكر ، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در سال 2006 و 2007 بارسلونا مقابل بايرن برنده شد. اين دو بازي دوستانه بود؛ اما بازي فردا جنبه حذفي دارد و با توجه به قدرت بايرن ، حريف خود را تيمي قدرتمند مي دانيم.
اين بازيكن تكنيكي در آستانه بازي بارسلونا و بايرن مونيخ در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با نشريه آلماني به گفت و گو پرداخت كه به اين شرح است:
* وقتي بايرن مونيخ آلمان در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا حريف بارسلونا شد ، به چه فكر كرديد؟
به هيچ چيز فكر نكردم. چون دوست داشتم با ليورپول، آن هم در بازي نهايي روبرو شويم.
*دست تان را روي قلب تان بگذاريد و بگوييد آيا بايرن راحت ترين حريف بارسلونا در اين مرحله است؟
هرگز، هرچند ما بازيكنان بهتر و بيشتري داريم. با اين حال بازي برگشت در مونيخ انجام مي شود كه اوضاع برايمان سخت خواهد شد.
*از چه ويژگي و خصلت تيم يورگن كلينزمان بيشتر واهمه داريد؟
قدرت تهاجمي اش، البته تمام قدرت تهاجمي بايرن در خط حمله نيست ، بلكه شامل خط مياني نيز مي شود. تيم آلماني ريبري، توني، كلوزه، پودولوسكي و زي روبرتو را در اختيار داشته و از اين گذشته سابقه و قدمت زيادي در جام هاي اروپايي دارد.
*بايرن مونيخ در دو بازي رفت و برگشت با اسپورتينگ ليسبون، 12 گل زد و يك گل دريافت كرد. اين نتيجه آماده سازي تيم شما را تحت تاثير قرار نداد؟
خيلي كم؛ اما هشدارهاي لازم را دريافت كرديم. آن دو برد پرگل مقابل پورتو بيانگر توان زياد بايرن است، البته ما هم در بازي برگشت با المپيك ---- 5 بر 2 برنده شديم و كه اعتماد به نفس ما را بالا برد.
*در بازي با بايرن مقابل هم تيمي خود در تيم ملي آرژانتين يعني مارتين دميكليس قرار مي گيريد.اين رويارويي اتفاق خاصي برايتان است؟
اجازه دهيد اين گونه پاسخ دهم كه اميدوارم او خوب از من مراقبت كند. دميكليس بازيكن با كلاسي است و براي من مايه خرسندي و افتخار است كه مقابل او مورد سنجش و ارزيابي واقع شوم.
*هفته قبل در تمرينات تيم ملي بخاطر اين روياروي بحث و جدل نكرديد؟
مارتين به من گفت اين اواخر در بايرن گزينه ششم براي حضور در تركيب بوده، پس اگر براي اين بازي همين وضعيت برقرار باشد، به جرائت مي توان گفت كه ما دو نفر مقابل هم قرار نمي گيريم؛ اما در جايي كه بازي مي كنم، جدالم با فيليپ لام از بايرن به قدر كافي سخت و دشوار خواهد بود.
*فكر مي كنيد اين نبردي سرنوشت ساز خواهد بود؟
فقط روي لام تمركز ندارم، بلكه اين مساله سبب مي شود به كل ماجراي بازي توجه و تمركز داشته باشم. به خود و بارسلونا نگاه مي كنم و مثل هميشه تلاش خواهم كرد تا براي كسب برد به تيم كمك كنم.
*در سال 2006 و در ديداري دوستانه و آزمايشي در نيوكمپ، بارسلونا 4 بر صفر بايرن را شكست داد. در سال 2007 و در مونيخ نيز با تك گل زيباي شما يك بر صفر برنده شد. فكر مي كنيد بخاطر اين نتايج تيم شما از برتري روحي برخوردار است؟
اگر اينگونه فكر كنيم، قطعا مرتكب اشتباه بزرگي خواهيم شد. ضمن اين كه اين بازي ها ديدارهاي تداركاتي بودند و احتمالا شرايط آمادگي ما در آن بازي ها بالاتر از بايرني ها بود؛ اما اين بار بازي ما شكل حذفي دارد كه در اين زمينه تيم هاي آلماني اغلب برتري خاصي دارند.
*بسياري باور دارند كه بارسلونا به سه عنوان قهرماني ليگ قهرمانان، لاليگا و جام حذفي خواهد رسيد. هم عقيده با آنان هستيد؟
هيچ تيمي در اسپانيا به اين مهم نرسيده است، به اين خاطر دوست ندارم بنشينم و خيال بافي كنم اگر چنين شود چه اتفاقي خواهد افتاد.
*در لاليگا تيم رئال مادريد فاصله اش را با صدر كاهش داده، در اين شرايط چگونه آرامش خود را حفظ مي كنيد؟
تلاش مي كنم فقط به خود بنگرم. تيم ما نبايد به عناوين فكر كند، بلكه بايد به بازي هاي خود توجه كنيم و تا انتها با قدرت پيش رويم.
*بارسلونا فصل خارق العاده اي را پشت سر مي گذارد. اين مساله از نظر شما چه دليلي دارد؟
شخصا احساس خيلي خوبي دارم، زيرا اصلا گرفتار مصدوميت نشدم و بطور پيوسته بازي كرده ام. يكپارچگي و توان تهاجمي نيز مثال زدني است. 30 گل زده ام و حس مي كنم كاملا مورد حمايت تيم هستم، چه در بارسلونا و چه در تيم ملي زير نظر مارادونا. بيشتر از اين نمي توانم آرزو كنم.
*فكر مي كنيد بحران كوچك بارسلونا كه حدود يك ماه قبل اتفاق افتاد و پنج بازي بدون برد را داشتيد،كاملا برطرف شده است؟
بله.البته ماشين نيستيم. ما هم اشتباه مي كنيم و اشكال در كارمان هست. اين حرفي است كه همان زمان گوراديولا به عنوان مربي ما بيان كرد.او كاملا آرامش خود را حفظ كرد و به توانايي ما ايمان و باور داشت. به اين ترتيب ما توانستيم آرامش خود را حفظ كرده و بر شرايط بحراني غلبه كنيم.
*فكر مي كنيد سهم گوارديولا در فصل جاري چقدر است؟
سهمي به واقع زياد. او باشگاه را به خوبي از دوران جواني مي شناسد و برداشت هاي روشني از اهداف خود دارد و مي تواند برنامه هايش را اجرا كند.
خیلی باحاله به جای بازیهای لیگ قهرمانان داره جومونگ میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پورتو هم همین اول کار یکی زد به منچستر .
ویارئال هم یه گل به آرسنال زده .......
منچستر هم گل مساوی زد توسط رونی
خبرگزاري فارس: دو نماينده فوتبال باشگاهي انگليس در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با تساوي برابر حريفان خود متوقف شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال منچستريونايتد سه شنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد در حالي كه ميزبان پورتو پرتغال بود، با تساوي 2 بر 2 از پيروزي خانگي محروم شد.
پورتو در دقيقه 4، توسط كريستيان رودريگز دروازه منچستريونايتد را گشود؛ و ميزبان در دقيقه 15 توسط وين روني، گل تساوي را به ثمر رسانده و در دقيقه 85 گل برتري را توسط ته وز وارد دروازه تيم پرتغالي كرد؛ اما پورتو توسط نيكولاگونزالس در دقيقه89 گل تساوي بخش را به ثمر رساند تا اين تيم با يك امتياز ارزشمند جزيره را ترك كند.
در ديداري ديگر تيم آرسنال در خانه ويارئال اسپانيا يك بر يك مساوي كرد.
در دقيقه 1 ماركوس سنا براي ميزبان گلزني كرد؛ اما شاگردان ونگر در دقيقه 66 توسط امانوئل آده بايور به گل رسيدند تا اين تيم نيز امتياز ارزشمندي در اسپانيا كسب كند.
امشب(چهارشنبه ) در ادامه مسابقات دور رفت اين مرحله بارسلونا اسپانيا ميزبان بايرن مونيخ است و در ورزشگاه آنفيلد دو تيم انگليسي ليورپول و چلسي به مصاف هم خواهند رفت.
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ويارئال اسپانيا گفت: كسب تساوي خانگي مقابل تيم آرسنال براي ويارئال نتيجه خوبي محسوب نمي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، مانوئل پلگريني اظهار داشت: بازي با تساوي به پايان رسيد و اين نتيجه براي ما كه ميزبان بوديم، جالب نبود؛ اما خوشحالم كه در ارائه يك بازي كاملا تماشايي سهم داشتيم.
وي افزود: فكر مي كنم تيم من در نيمه نخست بازي بهتري نسبت به نيمه دوم انجام داد. در نيمه اول كاملا بر حريف تسلط داشتيم؛ اما در نيمه دوم تا حدي تحت فشار نماينده انگليس، قرار گرفتيم.
سرمربي ويارئال تصريح كرد: با تمام افت و خيزها فكر مي كنم بايد برنده اين ديدار مي شديم؛ اما براي راهيابي به دور بعد، چند روزي تا بازي برگشت صبر خواهيم كرد تا در ورزشگاه الامارات، مجوز لازم براي صعود را بگيريم.
ديدار رفت دو تيم ويارئال و آرسنال سهشنبه شب با تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم آرسنال انگليس گفت: با گلي كه به تيم ويارئال زديم، به ميزبان خود پاسخ خوبي داديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، آرسن ونگر اظهار داشت: هر دو تيم با سرعت بالا و كاملا تهاجمي بازي كردند، البته ويارئال بازي را بهتر شروع كرد؛ اما در نيمه دوم جواب آنها را با گل تساوي داديم و نبض بازي را در دست گرفتيم.
اين مربي كه تيمش سه شنبه شب در بازي رفت از مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا در زمين ويارئال اسپانيا به تساوي يك بر يك رسيد، افزود: فكر مي كنم اين تساوي و بازي كه انجام داديم كمك زيادي به تثبيت موقعيت ما در اين مرحله كند. در بازي برگشت كه در خانه ما انجام خواهد شد، با كسب پيروزي راهي مرحله بعد مي شويم.
وي همچنين بيان كرد:در تمام طول فصل جاري، آرسنال نشان داده از لحاظ روحي و رواني در موقعيت ايدهالي بسر مي برد. بارها در شرايطي كه از حريف عقب بودهايم، گلزني كرده و نتيجه را تغيير داده ايم.
او ادامه داد: گلي زيبا به ثمر رسانديم و هر چند به تساوي رسيديم؛ ولي بازي زيبايي را به معرض نمايش گذاشتيم.
ديدار رفت دو تيم ويارئال و آرسنال سهشنبه شب با تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: با خود زني مقابل پورتو، شرايط صعود ما دشوار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل سايت يوفا، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: با توجه به نتيجه اي كه در اولدترافورد كسب كرديم، موقعيت ما براي صعود دشوار شد، زيرا مجبوريم در زمين پورتو برنده شويم تا به دور بعد برويم.
اين مربي اسكاتلندي كه تيمش سه شنبه شب در بازي رفت ليگ قهرمانان اروپا به تساوي 2 بر 2 مقابل پورتو پرتغال رسيد، افزود: گل دوم پورتو براي ما فاجعه بود. بايد با احتياط و دقت فراوان بازي را كاملا تحت كنترل گرفته و برتري 2 بر يك خود را حفظ مي كرديم.
وي گفت: به نظرم اين تيم پورتو نبود كه به ما گل تساوي را زد. بلكه خود زني كرديم و كاملا مقصر بوديم.
مربي منچستر با بيان اين مطلب كه گل حريف زيبا نبود؛ اما به خوبي نشان داد چقدر خط دفاع ما در شرايط فعلي آسيبپپذير شده است، تصريح كرد: روز يكشنبه مقابل آستون ويلا در ليگ برتر حاضر شديم و به فاصله دو روز آماده بازي با پورتو نبوده و بسيار خسته نشان داديم.
وي در مورد تيم حريف بيان كرد: از بازي پورتو تعجب و حيرت نكردم، چون آنها تيمي خطرناك هستند. شايد اگر در اين ديدار، توپ ها را پشت سرهم از دست نمي داديم،آن وقت مي توانستيم نتيجه اي متفاوت با تساوي 2 بر 2 مقابل اين حريف بگيريم.
خبرگزاري فارس: مهاجم مصدوم ويارئال اسپانيا به خاطر غيبتش برابر آرسنال ابراز تاسف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت يوفا، سانتي كاسورلا گفت: ويارئال خيلي بهتر از آرسنال بازي كرد و مستحق پيروزي بود. ما كنترل بازي را در اختيار داشتيم.
وي افزود: اگر بودم گل مي زدم و قطعا در مورد بازي برگشت با مهاجمين تيم مشورت مي كنم. خيلي ساده مي شود دفاع آرسنال را به هم ريخت و اين كار را در لندن انجام مي دهيم.
دو تيم ويارئال و آرسنال در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به تساوي يك بر يك تن دادند.
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم پورتو پرتغال گفت: تساوي در اولدترافورد را براي صعود به دور بعد، نتيجهاي اميدبخش تلقي مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، خسوالدو فريرا اظهار داشت: پس از كسب اين تساوي ارزشمند، كمال تشكر را از بازيكنانم دارم، زيرا در ميدان دشوار اولدترافورد نتيجهاي اميدوار كننده براي صعود گرفتند.
وي افزود: تيم من در اين بازي نشان داد حداقل لايق تساوي است. كاملا هوشيار بوديم و مي دانستيم مقابل قهرمان اروپا بازي مي كنيم. با اين حال تمام كوشش ما بر اين بود كه منچستر را تحت فشار قرار دهيم.
اين مربي اظهار داشت: پس از اين تساوي ارزشمند، بايد به فكر برنامه ريزي براي بازي برگشت باشيم. بازيكنان پورتو هرگز نبايد تصور كنند در بازي برگشت كه در خانه انجام خواهد شد، كار راحتي براي صعود در پيش دارند، زيرا انجام بازي خانگي به هيچ وجه تضمين كننده صعود به دور بعدي جام نيست.
تيم پورتو در بازي سه شنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد به تساوي 2 بر 2 رسيد تا براي بازي برگشت از بخت بيشتري براي صعود به دور نيمه نهايي برخوردار باشد.
خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي ويارئال اسپانيا تيمش را مستحق پيروزي برابر آرسنال دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت يوفا، ماركوس سنا سفير مبارزه با نژادپرستي يوفا در ليگ قهرمانان اروپا گفت: واضح بود كه ما مستحق پيروزي بوديم و اين تساوي اوج خوش شانسي آرسنالي ها است.
وي افزود: آرسنال تنها 5 بار دروازه ما را تهديد كرد و يك بار هم روي اشتباه ما به گل رسيد؛ اما تيم ما 14 موقعيت نزديك به گل داشت و البته به خاطر تجربه كم از آنها استفاده نكرد.
زننده تك گل ويارئال اسپانيا تصريح كرد: ويارئال در بازي برگشت شانس صعود دارد و مي تواند راهي نيمه نهايي شود.
دو تيم ويارئال و آرسنال در يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به تساوي يك بر يك تن دادند.