نقل قول:
بهترین راه آبندی این ماشین چیه ؟ بعضی ها میگن از اول باید بگازونیش تا درست آبندی شه و بعضی میگن باید اول با سرعت کم باید آبندیش کنی
هرکی گفته که باید ماشین رو بگازونی کشک گفته
بهترین کار اینه که در طول مدت زمان آب بندی دنده هار با دور موتور 2500 - 3000 عوض کنی
ماشینو تحویل گرفتی 5 نفرو نچپونی توش ببری دوز زدن و کولرم روشن کنی
نقل قول:
در حال حاضر لاستیک کویر تایر زیر ماشین هست کیفیتش چطوره چون دیدم بعضی ها به محض دریافت خودرو اون رو با لاستیک کره ایی تعویض میکنن و میگن اعتباری به لاستیک ایرانی نیست ( این قضیه خیلی برام مهمه)
ماله منم کویر زیرشه
مثل اینکه نسبت به بقیه لاستیک هایی که زیر ماشین هست بهتره چون با قیمت بهتری میخرنشون
اگه پول داری چه بهتر عوض کن 4 تا کره ای یا ژاپنی سایز 175 بنداز زیر ماشین(ماشین هیدرولیکه؟؟؟)
نقل قول:
چند تا از همکارام که پراید دارن ( البته سبا) میگن لاستیک درب عقب از روز اول درست جا نبود و هر کاری هم بعدا کردن درست نشد . درب ماشین من هم خیلی بد بسته میشه با ریگلاژ درست میشه ؟!!
این لاستیکه بد دردیه همشون همینطورین
آبم به داخل نفوذ میکنه
بله مشکل درهات با ریگلاژ درست میشه
ولی وقتی که برات توی سرویس اولیه ریگلاژ کردن 2 - 3 بار خودت امتحانش کن
نقل قول:
دنده دو خوب جا نمیره و باید با فشار بیشتری دنده رو جا زد با ریگلاژ کلاچ درست میشه ؟
لعنت به ذات کثیفت سایپا!!!
تا عوض کردن روغن گیربکس صبر کن(سرویس اولیه مجانی انجام میده) درست نشد (مثل ماله من) از ماحک گیربکس هست البته بهتره موقع سرویس اولیه روی این موضوع گیر بدی(من گیر ندادم 25 تومن بابت اجرت تعوضش چکوندم)
نقل قول:
شیشه بالابر سمت شاگرد سرعتش کمتر از سمت راننده هست دلیلش لاستیک سمت راست هست یا مسئله دیگه ایی داره
این یکی رو نمیدونم :دی
نقل قول:
بهتری موقع برای تعویض روغن موتور بعد از طی چقدر مسافت هست و مهمتر چه نوع روغن موتوری توش بریزم
سرویس اولیه که برات عوض کردن (مجانی به همراه فیلتر روغن)
از اون به بعد به نظر خودم و اون تعویض روغنی که پیشش میرم بهران سایپا بریز و هر 3000 - 3500 عوض کن
نقل قول:
از بنزین سوپر برای آبندی استفاده کنم یا معمولی ؟ فرقی هم در آبندی موتور دارن
زیاد فرقی نمیکنه
ولی من خودم همیشه سوپر میزنم
نقل قول:
چه قسمت هایی از خودرو رو باید با دقت بیشتری مورد بررسی و بازدید قرار داد که در حالت عادی بهش توجه ایی نمیشه؟
چه زمانی؟؟
حالت عادی بیشتر باید به آب رادیاتور - شلنگ ها تایمینگ سوپاپ ها و تسمه تایم - جلوبندی - باد لاستیک ها - توجه ویژه ای داشت
نقل قول:
اگر تجربه ایی هم دارین که باید در مورد این ماشین مورد توجه قرار بگیره لطفاً ازم دریغ نکنید
توجه ویژه ای به اون بد جا رفتن دنده 2 بکن
اول ماله منم اینطور بود تا اینکه دیگه اصلا دنده 2 جا نمیرفت!!!