نقل قول:
مشکلت چیه ارروره خاصی میده یا ... ؟
یه توضیحه کمل بده تا بچه هائی که میتونن راهنمائیت کنن
Printable View
نقل قول:
مشکلت چیه ارروره خاصی میده یا ... ؟
یه توضیحه کمل بده تا بچه هائی که میتونن راهنمائیت کنن
AD.exe برای چه ورژنی میخوای بگو برات بزارمنقل قول:
از چه سایتی دانلود میکنی ؟نقل قول:
curse ?
MYSQL رو ران کردی ؟نقل قول:
اول فایل هی Mangos.exe و realmd.exe رو اجرا کن یه فایل با پسونده log برات میسازه یه بار که ران کردی دفعه ی بعد restarter رو اجرا کننقل قول:
به احتماله قوی درست میشه
Netfromwork 3.5 نصب کن درست میشهنقل قول:
بلیزارد عزیز:40:
یه سرور بلیز لایک مجانی که خوب و شلوغ باشه سراغ نداری اگه داری بگو خودت هم توش اکانت بساز به بقیه هم بگو بسازن تا باهم تویه سرور باشیم اصلا چه طوره همه آلیانس یا هرد باشیم تا همیشه برای زدن باس یا شرکت در بتل باهم باشیم
راستی طریقه ساختن گیلد رو هم توضیح بده ایول:10:
دوست عزیز - حسین آقا ادمین سرور هست ! :27:نقل قول:
سرور ایشون هستشکد:www.bllizzard.selfip.com
كسي هست بهم NetFramework 3.5 بده
ممنون ميشم...
سلام بر همه این سرور که میگید چیه من رفتم ولی نتونستم ببینم که چندتا پلیر داره در ضمن من تو Expertwow.com بازی می کنم جا خئبیه همه ایرانین واقعا لگم کمه(نسبت به سرورای ایرانی دیگه) هر روز +80 نفر هم پلیر آن داره (بازم نسبت به سرورا ایرانی دیگه خوبه) بیاین تا با هم باشیم اصلا همه بیاید هورد باشم الینس اصلا خوبه اه اه بدم میاد از الینس اه اه
حالا به دور از این بحث ها شما کدام برنامه را برای Run کردن سرور پیشنهاد میکنید ؟
Trinity Core
Mangos
ArcEmu
?
سلام
میخوستم بدونم باز کردن الیز چه فایده داره
ممنون میشم اگه جواب بدین
یه موردی هست که اگه میشه لطفا منو راهنمایی کنید چون من تازه با این بازی آشنا شدم.
تو دانلود پچ ها دو مورد بود که من نتونستم دان کنم(البته یکیشو).
بین سری شماره پچها دوتا فایل بود یکی WoW-3.1-BGDL-enUS-Win-2 واون یکی هم یه فایل دیگه که اسمشو ندارم و فکر میکنم بین 3.0.8 و 3.0.9 بودکه من نتونستم دانش کنم.
ولی به هر حال وقتی پچها رو نسب میکردم ایراد نگرفت و تا 3.1.3 رسید.
میخاستم بدونم مشکل من اینه یا نه؟(که اگه اون باشه باید بگم همه زحمتام پرررررررر چون دیگه دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم:41::41::41:)
و اصلا این فایلها چی هستن و به چه درد میخورن و چه جوری نسب میکنن.
یه سوال دیگه که من وقتی داشتم دمو های بازی رو میدیدم یه دمو بود که به نظرم اومد واسه دموی داستانی باشه.
WOW lk اصلا بصورت داستانی هم میشه یا نه؟
ممنون از جوابتون:10::10::10:
سلام
کلا هزینه یک سرور VPS چقدر میشه ماهیانه و چه مشخصات حدودی باید داشته باشه ؟!
باید توی این صفحه بریدنقل قول:
سلام بر همه این سرور که میگید چیه من رفتم ولی نتونستم ببینم که چندتا پلیر داره در ضمن من تو Expertwow.com بازی می کنم جا خئبیه همه ایرانین واقعا لگم کمه(نسبت به سرورای ایرانی دیگه) هر روز +80 نفر هم پلیر آن داره (بازم نسبت به سرورا ایرانی دیگه خوبه) بیاین تا با هم باشیم اصلا همه بیاید هورد باشم الینس اصلا خوبه اه اه بدم میاد از الینس اه اه
کد:www.bllizzard.selfip.com/WOTLK
بستگی به سروری که می خواید ران کنید دارهنقل قول:
حالا به دور از این بحث ها شما کدام برنامه را برای Run کردن سرور پیشنهاد میکنید ؟
Trinity Core
Mangos
ArcEmu
?
Blizzlike : Trinity & Mangos
Fun : Arcemu,Ascent
سلام. بابا کسی نمیخواد نصب انتی چیت رو توضیح بده
وقتی patch میکنی چه پیغامی میده از کجا باید فهمید درست کار میکنه
اگه میشه لطفا توضیح دهید
ٍexpertwow رو هم من ران کردم سروره جالبیه ولی از من بهتر نیست با این حال اونم بل اخره خودم ران کردم و میشه بگی بعد از سروره اصلیه خودم یکی از سرور های خوبهنقل قول:
من نصبه آنتی چیت رو یه بار توضیح دادم ، البته نه طریقه ی نصب رو ولی کلی یه توضیح براش دادم در حده یه سره نخ که اگه زرنگ باشی کامل میگیری چی گفتم و باید چی کار کنی لطفاً یه سری به پست های قبل بزننقل قول:
موفق باشی
موافقم ، البته کار با Arcemu,Ascent برای اونائی که با منگوس یا ترینیتی کار کردن یه مقدار برای اولش مشکله ولی طبقه بندیشون توسطه دوسته خوبمون کاملاً درستهنقل قول:
خوب بستگی داره چه مقدار پهنای باند بگیری و چه سیستمی بخوای جم کنینقل قول:
با 2 مگابایت لیز حدوداً ماهی 400 هزار تومان ازت میگیرن (البته اگه آشنا داشته باشی شاید نصفه اینم نگیرن)
یه سیستم در حد سی پی یو 7500 ، هارد 80 ساتا2 ، 8 گیگابایت رم ، گرافیک مهم نیست ، پاور خیلی قوی (یعنی سعی کن قویترینشو بگیری چون سیستمه هاست همیشه روشنه
این یه سروره معمولیه سیستمش تقریباً برات بدون مانیتور و لوازمه جانبی 400 هزار در میاد البته شاید کمتر ، شایدم بیشتر من تقریبی گفتم
امیدوارم تونسته باشم گوشه ای از سوألاتتو جواب بدم
موفق باشی
برو تو این سایت هر پتچی میخوای راحت دانلود کن اگرم میبینی نمیتونی دانلود کنی بزنگ برات بپستم :)نقل قول:
09194514922
کد:http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
الیز چی هست ؟ :19:نقل قول:
[تصحیح میکنمنقل قول:
کد:www.Bllizzard.selfip.com
نقل قول:کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en
سلام حسین جان ! اگه واست زحمتی نیست تلفن ما رو جواب بده ! چند دفعه تماس گرفتم گوشی برنداشتی !نقل قول:
نمی خوای یه توضیح کامل بذاری که چجوری با منگوس 3.1.3 ران کرد ! مثل صفحه اول این تاپیک که شروع شده !
برنامه هایی رو که میخواد توضیح بده بعدم بگو چه جوری ران میشه !
من واقعا توی این 3.1.3 گیر کردم ! منگوسش با سری های قبل فرق میکنه منظورم از 2.4.3 تا الان هست
و منگوس اون اصلا کار نمیکنه ؟ برنامه خاصی میخواد ! خلاصه یه دفعه یه توضیح کامل بذاز کامل که همه استفاده کنن ......
ممنون ........ راستی بعد از 1 ماه من unban شدم به gm های سرورت مخصوصا help سلام برسون ........:41:
سلام به همگی
عزیزان من اگر بخوام کد کل آیتم هایی که یک نفر داره رو در بیارم باید چی کار کنم دستورش رو بلدم ولی میخواستم بدونم addons یا برنامه چیزی نیست که بشه کد هارو سیو کرد ؟
آقا من Lichking Offline ام را افتاد
فقط تنها چيزي كه لازم دارم يكسري Command هاي GM هستش و يكسري از ID هاي GameObjects مثل Portal ها و Trainer ها و... هست
كسي هست بتونه در اين باره بهم كمك كنه؟ ممنون ميشم
در ضمن توي سرور Mangos دسته ي Horde ها از Alliance ها جدا هستن و نميتونن با هم Group تشكيل بدن اگر بخوام سرور جنبه ي Fun داشته باشه بايد چه كار كنم؟
ممنون از همه
سلام دوستان عزیز
من پچ 2.0.0 (6080) رو دارم و می خوام آفلاین بازی کنم.
چطور می تونم ؟ کمکم کنید و برنامه های قابل دانلود رو برام بزارید .
متشکر میشم.
سلام
من چند صفحه قبل اموزش راه اندازی منگوس 3.1.3 را توضیح دادم ولی کسی توجهی نکرد ، تو هم اگر که دلتنقل قول:
خواست دانلود کن .
بای
سلام دوستان عزیز
متشکر میشم.
آقا من Lichking Offline ام را افتاد
فقط تنها چيزي كه لازم دارم يكسري Command هاي GM هستش و يكسري از ID هاي GameObjects مثل Portal ها و Trainer ها و... هست
كسي هست بتونه در اين باره بهم كمك كنه؟ ممنون ميشم
در ضمن توي سرور Mangos دسته ي Horde ها از Alliance ها جدا هستن و نميتونن با هم Group تشكيل بدن اگر بخوام سرور جنبه ي Fun داشته باشه بايد چه كار كنم؟
ممنون از همه
كسي ميدونه چطور ميشه يك Teleport Vendor توي بازي ساخت؟
cna.sina: عزیزم چرا دو بار پست دادی ؟؟؟نقل قول:
خوب ببین realm فان داره یانه !
سلام .... این ارور یعنی maps و vmaps و .... من که واسه منگوس هست مشکل داره ؟!
2009-08-30 05:11:29 ERROR:Map file './maps/0004331.map' is non-compatible version (outdated?). Please, create new using ad.exe program.
2009-08-30 05:11:29 ERROR:Correct *.map files not found in path './maps' or *.vmap/*vmdir files in './vmaps'. Please place *.map/*.vmap/*.vmdir files in appropriate directories or correct the DataDir value in the mangosd.conf file.
لطفا بگید چه جوری maps و vpam رو بسازم ؟! مثل قبل که نیست ! آخه با ad.exe ارور میده و map هارو کامل نمیسازه ؟!
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما باید تو این ادرس
C:\MaNGOS\v8xxx\include
ExtAll.exe رو اجرا کنی تا map va vmap رو بسازه
سلام من که همه رو خوندم ولی چیز خاصی برای نصب انتی چیت ندیدمنقل قول:
لطفا اگه راهنمایی کامل کنید ممنون میشم
اگر دوست دارید پیغام خصوصی بزارید
سلام دوستان عزیز
متشکر میشم.
شرمنده Blizz جون
Realm fun كه نداشت اما خودم از توي تنظيمات Mangos.conf بازيرو يك جورايي فان كردم اما نميدونم چرا حالا سرورم باگ شده بازي يك جا Save شده و ديگه از اونجا به بعد كه بازي ميكني ديگه Save نمي كنه
كسي هست راهنماييم كنه تا درستش كنم؟ممنون
در مورد Teleport vendor هم كسي اگه ساختنشو بلده منو راهنمايي كنه
سلام . من یه سرور آفلاین خوب برای wow 3.0.9 می خوام ممنون میشم اگه لینکشو بزارین
سلام . من سرور 3.0.3 رو دانلود کردم و دارم بازی می کنم ولی یه مشکلی دارم EXP رو HIGH هست و تا 2 تا unit می کشم lvlup میشم می خوام EXP رو بکنم low 'چی کار باید کنم