این گوشی با وین 6.1 عرضه میشه ولی شما بعدا میتونی به 6.5 آپ کنی:11:نقل قول:
Printable View
این گوشی با وین 6.1 عرضه میشه ولی شما بعدا میتونی به 6.5 آپ کنی:11:نقل قول:
برو بچه خوفه منطقه غرب(شامل همدان کرمانشاه ایلام لرستان) توجه داشته باشین من تا 2 ماه دیگه یه hd کار کرده سالم خریدارم.یه pm بدین مرسی . آقا راهی هست من با افراد مناطق مختلف کشور مثلا تهران معامله گوشی دسته 2 انجام بدم؟
نقل قول:
منو واقعا سرد کردین البته تقصیر شما که نیست من خیلی به این فن آوری احتیاج داشتم
کاش یه جوری بود که بشه
آقا بالاخره اینم تاپیکم تموم کردم(از اول تا آخرشو خوندم) 2 روز روزی 4 ساعت و اصلا با تاپیک HD2 قابل مقایسه نیست (اونجا 5روز روزی 5 ساعت ازم وقت گرفت) اصلا اینجا همه خیلی بیحال بودن انگار قبل از صبحونه اینجا پست میدادن و بعد از نوش جان کردن کله پاچه میرفتن تاپیکای x1 HD2 پست میدادن...آقایون من هنوز با دو مساله مشکل دارم
1-شل شدن دره باطری(تو سایت های دیگه هم در موردش نوشته!!)
2-خش افتادن راحت روی صفحه!!!
لطفا دارندگان این گوشی پاسخ گو باشن.مرسی (-:
سلام.آقا چه خبره تاپیک خیلی سوت وکوره!!؟؟ اگه تو کف گوشیایه دیگه هستین HD رو ازتون خریدارم PM بدین مرسی
HD داشته باشی و تو کف گوشیهای دیگه باشی؟!:31: عمراً...:31::10:نقل قول:
تازه من هم که وسوسه شدم HD2 بگیرم دلم نمیاد از HD دل بکنم.....:40:
ای بابا شما که بخوای و نخوای باید دل بکنی:27:نقل قول:
اگه نه پا میشم میام اونجا به زور میکنمش:31::10:
آقایون آیا نرم افزاری هست که بشه با کمک اون راحتر و با کیفیتر عکس گرفت و یا بشه خوب عکسا رو مدریت کرد
این اچ دی با تمام قابلیتهاش موقع عکس گرفتن کمی تاخیر داره و فیلم برداریش هم که تعریفی نداره
با تشکر از همه اونایی که منو راهنمایی میکنن
شما یک سوال را چند تا جا مطرح کردین ؟نقل قول:
یه جا باشه کافیه دیگه ...
نرم افزار که هست ولی بچه ها تست کردن گفتن از مال خود گوشی هم مضخرف تره!! HD اصلا خوب فیلم نمیگیره این مشکلو حتی تو رام های جدید هم داره ولی عکس برداریش از N82 N95 نوکیا سر تره (طبق گفته منابع رسمی که اگه خواستی بهت میگم کجا) پس در این صورت بهترین عکسبرداری هارو داره:46::8:نقل قول:
سلام دوستان بعد از کلی تحقیق و گردش توی سایتایمختلف تصمیم گرفتم hd بخرم
می خواستم ببینم دوستان کسی دست دوم تمیز نداره ؟ خریدارم البته به قیمت
سلام
من گوشیم بشدت خورده زمین. بردم یاس. گفت بردش مشکل پیدا کرده. 250 تومن خرجش هست. LCDش سالمه.
نظر دوستان چی هست. من قیمت کردم تو سایتهای خارجی بردش رو زده 140 دلار. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی بگم به گارانتی؟
هر چی هم که بگی قبول نمیکنن.:13:نقل قول:
QUOTE=zardaki;4613867]سلام دوستان بعد از کلی تحقیق و گردش توی سایتایمختلف تصمیم گرفتم hd بخرم
می خواستم ببینم دوستان کسی دست دوم تمیز نداره ؟ خریدارم البته به قیمت[/QUOTE]
من دست دوم دارم, مثل دسته ی گل ! پکش هم اینه :
خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ... :46:
ولی از یکی از دوستان شنیدم که 420 فروخته بوده, برای همین فکر نکنم تا وقتی که قانع نشم که اصلا راه نداره زیر 400 به کسی بدم :46:
ببین, همین یاسی که میگی گوشیه منو که از خودشون خریدن, گفتم چند برمیدارین, حداکثر گفت 300 تومن ! :2:البته که خیلی نامردی کرد, چون تو تاپیک بقلی :31: (!) یکی از دوستان میگه 420 فروخته ! ولی چطوری میخوای 250 خرجش کنی ؟! :19:نقل قول:
دوستان لطفا معایب touch hd رو بیان کنند.
HD اینه که :نقل قول:
1-صفحش با اینکه اندازش واقعا عالیه و نه به بزرگی HD2 هست که شما رو ازیت کنه و نه کوچیه ولی تکنولوژی صفحش قدیمیه و مقاومتیه و مولتی تاچ هم نداره
2-دوربینش فقط در عکس گرفتن در روز عالی کار میکنه ولی در شب به علت نداشتن فلاش ضعیفه و فیلم برداریش اصلا جالب نیست
3-حافظه داخلی بالایی نداره و فقط 200 مگ به شما برای نصب نرم افزار میده و شما باید از رم 8 گیگ داخل جعبه استفاده کنین...
4-کلا قدرت صدای خوبی نداره ولی صدای اسپیکرش از امنیا وhd2 و دیاموند ها بیشتره و توی هندزفری هم خوبه ولی عالی نیست
5-ویندوز موبایل 6.1 روشه که این به دلیله قدیمی بودنش نسبت به HD2 و امنیا2 ای هست که 5 ماهه تولید شدن
...اگه چیز بیشتری یادم افتاد همینو می ویرایشم:27:
من دست دوم دارم, مثل دسته ی گل ! پکش هم اینه :نقل قول:
خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ... :46:
ولی از یکی از دوستان شنیدم که 420 فروخته بوده, برای همین فکر نکنم تا وقتی که قانع نشم که اصلا راه نداره زیر 400 به کسی بدم :46:
ببین, همین یاسی که میگی گوشیه منو که از خودشون خریدن, گفتم چند برمیدارین, حداکثر گفت 300 تومن ! :2:البته که خیلی نامردی کرد, چون تو تاپیک بقلی :31: (!) یکی از دوستان میگه 420 فروخته ! ولی چطوری میخوای 250 خرجش کنی ؟! :19:[/
من به شما که گفتم 380 میخرم و رم 8 گیگ هم نمیخوام و رم 8 الان 25 تومنه که اگه اونو بزاری روش میشه همون 400 تومن و در ضمن شما گفتی مشکل اینو داری که نمیتونی اطلاعات رو به کامپیوتر انتقال بدی و تازه از طرف دیگه که میخواین HD2 بخرین اونم رم 2 گیگ روشه و حتما باید روش رم بالا بخرین و بندازین پس چی بهتر از اینکه رم 8گیگه HD رو واسه خودتون نگه دارین!!؟؟ البته من تا 20 اسفند پولم جور میشه:10:
سلام
دوستان آیا میشه اچ دی رو به وین 6.5 آپدیت کرد؟؟/
ممنون
آپدیت رسمی نه ولی از رامهای کوک شده میشه استفاده کرد:46:نقل قول:
همون صاحب مغازه ای که من ازش خریده بودم بهم گفت که 6.5 ریخته و میزان هنگ گوشیش خیلی کم شدهنقل قول:
به کل برای کاهش هنگ گوشی چه کارایی میتونم بکنم ؟
(رئال عزیز, جواب شما رو بصورت خصوصی فرستادم)
در ضمن یادم رفت, توی اپرا وقتی من صفحات فارسی رو میخونم, یا وقتی ایمیل های فارسیم رو چک میکنم, حروف منقطع نشون داده میشن, چطوری باید درستش کنم ؟
دیگه این که من spb mobile shell رو نصب کردم, و واقعا ازش راضیم, به نظر شخصی خودم خیلی بهتر و راحتتر از touch flo3D (روی hd ) هستش ولی نمیدونم چرا هیچ جا ندیدم که کسی حرفی راجع بهش بزنه ... اگه کسی خواست بگه که من آپش کنم یه امتحانی بکنین
و دیگه این که یه پک تکمیلی برای فایل اکسپلوررش پیدا کرده بودم که اونم خیلی کار باش رو راحت تر کرده بود برام ...
1- برای من که مشکل هنگ کردن زیاد دارم (هفته ای 6 بار !) و مرتب درب باطری رو باز میکنم که چنین مشکلی پیش نیومدهنقل قول:
2- یه بار یک چیزی رو پرت کردم و اومدم از گوشی به عنوان چوب بیسبال (!) استفاده کنم, صفحه ی گوشی با شدت خورد به گوشه ی قاب i8910 !!! (من کلا گوشی رو تو پر قو نگه میدارم (حتی روی میز هم نمیذارم, یه کیفی چیزی زیرش میذارم !) ولی کاملا یهو اتفاق افتاد, شرمنده (!!!؟)) هیچی اش نشد !!! یعنی به معنیه کامل کلمه هیچی ! حتی روی محافظش هم خط و خش نیفتاد, چه برسه به این که بخواد صفحه اش مشکل پیدا کنه ...
سلام.نقل قول:
در مورد اپرا شما باید بری توی فولدر Application Data سپس فولدر Opra و تو اونجا فایل encoding رو پیدا کنی و یا Renameش کنی یا پاکش کنی .سپس یک ریست و مشکل حل میشه.
در مورد Spb Mobile Shell هم باهات کاملا" موافقم به نظر من یکی از کاملترین برنامه ها تو این ضمینه هست(من که خیلی باهاش حال میکنم).
در مورد سوم هم کاملا" معلومه که چه جوری تو پر قو نگه میداری گوشیتو.:31::46::11:
spb mobile shell به نظرم مصرف باطری رو بالا می بره....بازم خودتون تست کنید.:46:
تو تاپیک نرم افزارها هست زحمت نکشید:20:
سلامنقل قول:
یه نکته قشنگ اینه که توی فولدر opera تنها چیزی که هست یه فولدر دیگه به اسم saved page هستش ! متاسفانه بلد نیستم از گوشی اسکرین شات بگیرم وگرنه میذاشتم ببینین (اگه ممکنه یه راهنمایی هم تو اون زمینه کنین ممنون میشم)
جدا یه لحظه دچار حمله قلبی شدم ! جالب بود که رفیقم یه تیکه از قاب گوشیش رو داشت بهم نشون میداد که بگه خرابش کردم, به جای این که فرو رفته باشه یا رنگش خراب شده باشه یا یه چیزی تو این مایه ها, ور اومده بود ! ولی کلا تجربه جالبی بود ...نقل قول:
جالبه, چون قبل از نصبش من میتونستم 1.5 روز باطری نگه دارم که بعد از اون به 2.5 روز رسید ! البته شاید تاثیر موارد دیگه ای هم بوده ...نقل قول:
آقا من بیشتر از هر چیزی نگران اینم که بیافته زمین فاتحش خونده شه!
قاب شکیل و خوبی براش نیست؟ یه چندتایی دیدم ولی همه قشنگی و کلاس گوشی رو گرفته بود
دوستم یکی ازینا خریده 650
یکم زیادی گرون نگرفته ؟ .. پشیمون نمیشه ؟ (مثلا با دیدن امنیا2)
یه مشکلی هم داره نمیدونه چجوری بلوتوث بفرسته ...
یعنی چی که فاتحش خونده بشه ؟ یعنی چون صفحه اش بزرگه براش مشکلی پیش بیاد ؟ پست قبلی منو راجع به آزمایش استقامت گوشی بخون ! :27:نقل قول:
من یه قاب نسبتا خوب براش سراغ دارم, خودم 17-18 تومن خریدمش, ولی بری توی نمایندگی هاش میتونی چیزای خوبی پیدا کنی :46:
آره, زیادی گرون گرفته. من از یه مغازه گرون فروش تو پایتخت قیمت 590 اون طرفها دارم ...نقل قول:
برای ارسال بلوتوث باید توی فایل اکسپلورر (یا هر جایی که توی منوش این آیتم دیده میشه) روی عبارت beam file کلیک (؟) کنهو یه نکته ای که اینجا هست اینه که نمیتونه چندتا فایل رو همزمان با بلوتوث ارسال کنه و باید برای تک تک اونها این کارو انجام بده :46:
سلام.نقل قول:
برای ارسال بلوتوث روی خود فایلی که میخواهید بفرستید با قلم کلیک کنید و نگه دارید(کلیک راست کامپیوتر) یک صفحه باز میشه که اونجا گزینه Beam File رو داره با کلیک رو اون میتونید فایل رو بفرستید .
برای اینکه بتونید چند فایل رو همزمان بفرستید برنامه های زیادی هست اما بهترینش (البته به نظر من ) Resco File Explorer هست.:11:
کیف مخصوص hd با مارک pdair بگیر.خیلی باحاله.نقل قول:
من با مارک capdase (همون pda case هستش که خیلی ابتکار زده و ترکیبش کرده !!!) گرفتم و راضیم, اونم اگه خواستی امتحان کن ...نقل قول:
سلام.نقل قول:
ایول, نمیدونستم. این برنامه رو کجا میتونم پیدا کنم ؟
منظورت اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول.خیلی جالب زده.میشه بگی از کجا خریدی؟ pm بزن لطفا.
ایول چه چیز خدائیه ! ولی نه, منظور من اینش نبود, یکی دیگه هست که فقط به صورت یه قاب دورش رو میگیره و یه حالت ژله مانند داره, من که خودم باش خیلی حال میکنم, ولی به خاطر این که یه کم باعث میشه صفحه کوچکتر دیده بشه ازش استفاده نمیکنم, ولی برای ایمنی به نظر من کافیه ... :5:
ولی جالبه, مال من مشکیه و اینجا زده فقط gray silver white ... شاید چینی اش رو بهم انداختن :23:کد:http://www.capdase.com/en/product5.php?cid=1&bid=5&mid=75&pid=434
حالا تو این لینکه هم هست, یه چیزی شبیه اون مضرابی که با 5800 نوکیا میدن هم داره, که انقدر سایزش رو خوب در آوردن فکر کنم هیچ وقت ازش نتونی استفاده کنی ! :27:
ولی اگه تونستی این مدل رو گیر بیاری خیلی خوب میشه:نقل قول:
اگه پیدا کردی حتماً یه خبری به من بده.:11:کد:http://www.capdase.com/en/product5.php?cid=1&bid=5&mid=75&pid=2844
چشم حتما. من این رو هم از نمایندگی اصلی یاس توی مرکز موبایل پایتخت طبقه اول گرفته بودم, یادمه دفعه ی بعدی که رفتم پرسیدم برای hd چیز جدیدی دارن یا نه یه چندتا کیف خوف نشونم داد. اگه وقت کردی یه سر اونجا بزن, شاید باشه ... :46:
دوستان عذر میخوام, کسی میتونه لینک پست آموزش نصب رام رو برام بزاره ؟ یادمه داشتم بخش hd2 رو میخوندم یه جا یکی از دوستان کامل توضیح داده بودن, ولی الان یه 70 تا از صفحه هاش رو چک کردم ولی پیداش نکردم متاسفانه, شاید دقیق نگشتم ... ولی اگه بتونین این کارو انجام بدین خیلی ممنون میشم ... :11:
ویرایش : مشکل حل شد. اگه کس دیگه ای هم خواست من این دوتا رو سر هم کردم :
آموزش هارد ریست :
آموزش نصب رام :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4479444&postcount=1224
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4484319&postcount=1251
سلام
من دوستم از این گوشی گرفته
یه video player براش میخواد
اگه میشه یک لینک برای دانلود برام بذارین .
ممنون
نقل قول:
سلام.
این لینک دانلود :(البته ورژن بالا ترش هم هست ولی من الان آپلودشو ندارم.آپلود میکنم میزارم.)
[PHP]http://www.4shared.com/file/65925889/10aa35db/RescoExplorer2008v7.html[/PHP]
Core Player را نصب کنه بهترهنقل قول:
گوشیه من چند روزه که notification ای که وقتی sms میومد،پائین صفحه نشون میداد،دیگه نشون داده نمیشه.همینطور واسه زنگ بیدار شدن.( همون حبابی که نشون داده میشد که میخوای sms روبخونی یا نه)
از کجا میتونم برش گردونم؟
احتمالا یه برنامه نصب کردی.. مثلا ویتو.. ادونسد کانفیگور نصب کن و برو تو تنظیمات و درستش کن.نقل قول:
یا علی:11:
گارمین نصب کردم :31:نقل قول:
از این برنامه ای که گفتید یه لینک میذارید؟
با تغییرات رجیستری نمیشه؟
نقل قول:کد:http://www.2shared.com/file/11509070/59a3c1a1/Advanced_Configuration_Tool_v3.html