دایی در کنفرانس مطبوعاتی:
خیلی ببخشید ما تیم بلتل (برتر) میدان بودیم.
گلای اونا صددل صد آفساید بود
داول 5تا پنالتی مالو نگرفت
ما میلیم دام دهانی!
دایی در کنفرانس مطبوعاتی:
خیلی ببخشید ما تیم بلتل (برتر) میدان بودیم.
گلای اونا صددل صد آفساید بود
داول 5تا پنالتی مالو نگرفت
ما میلیم دام دهانی!
صد در صد تاييد ميكنم.اگه دوستان يه ذره به اخم كردن ها و قيافه گرفتنهاش موقع مصاحبه ها دقت كنن متوجه ميشن.نقل قول:
راستي به نظرتون موقع كرنر يكي نبايد تير 2 رو بگيره ؟جالب اينجاست كه مزدك عزيز همم هيچ اشاره اي نكرد !
يادمون نره همين علي دايي با چه نامردي مربي شد. اون وقتي كه افشين قطبي بنده خدا مي گفت كه تو شيراز كفاشيان بهش زنگ زده و تبريك گفته كه مربي تيم ملي شده و گفته با بچه هاي پرسپوليس خداحافظي كنه كه قرار از اين بعد بياد سر تمرين تيم ملي . بعدش چي شد هيچي آقا دايي بعد از پايان بازي پرسپوليس با برق شيراز شد مربي تيم ملي.نقل قول:
اينكارا فايده اي نداره فقط برا دل خوشي خوبه...نقل قول:
برید امضا کنید اگه میخواهید بیش از این تحقیر نشیم
ولی تاریخی باختیم - جلو عربستان با صدهزار نفر تماشاچی و حضور رییس جمهور!!
ووووووووو سابقه نداشته اینقدر lمسخره ببازیم الان عرب ها دارن بشکن میزنن
به گزارش خبرگزاري فارس تيم هاي فوتبال كره شمالي و امارات پيش از ظهر امروز به وقت تهران در شهر پيونگ يانگ به مصاف يكديگر رفتند و در پايان كره شمالي با نتيجه 2 بر صفر حريف خود را شكست داد.
پاك نام چو در دقيقه 51 و مون اين چوك در دقيقه 90 گلهاي ميزبان را به ثمر رساندند. كره شمالي با اين برد 10 امتيازي شد و به صدر جدول صعود كرد.
اين دو تيم در گروه 2 در كنار ايران، عربستان و كره جنوبي قرار دارند.
در ديگر ديدار اين گروه تيم ملي ايران از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي ميزبان عربستان خواهد بود.
جدول رده بندي:
1- كره شمالي 10 امتياز؛ 5 بازي
2- كره جنوبي 8 امتياز؛ 4 بازي
3- عربستان 7 امتياز؛ 5 بازي
4- ايران 6 امتياز؛ 5 بازي
5- امارات يك امتياز؛ 5 باز
یران در ورزشگاه آزادی و در مقابل صد هزار تماشاگر تحقیر شد !! ديدار تيمهاي فوتبال ايران و عربستان از گروه 2 رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي از ساعت 19 امروز در ورزشگاه آزادي و در حضور 100 هزار تماشاگر آغاز شد و در پايان تيم ايران با نتيجه 2 بر يك بازي را به ميهمان خود واگذار كرد. مسعود شجاعي در دقيقه 57 تك گل ايران را به ثمر رساند اما حزازي در دقيقه 78 و مبارك در دقيقه 87 بر عربستان گل زدند تا اين تيم در تهران سه امتياز حساس و شيرين را بدست آورد. تيم ملي ايران با اين شكست وضعيت نامناسبي براي صعود به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي پيدا كرد. عربستان همچنين در دقيقه 35 توسط محمد احمد به گل رسيد اما داور خطاي او را گرفت و گل را مردود اعلام كرد. تيم ايران در نيمه دوم اسير تعويض هاي عربستان شد. يويجي نيشيمورا از ژاپن قضاوت اين ديدار را برعهده داشت. وي به احمد عطيف از عربستان و وحيد هاشميان و جواد نكونام از ايران كارت زرد نشان داد. محمود احمدي نژاد؛ رئيس جمهوري كشورمان از تماشاگران ويژه اين مسابقه بود. تركيب تيم ملي ايران: سيدمهدي رحمتي، حسين كعبي، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، حسن اشجاري، حسين كاظمي، محمدرضا خلعتبري(78 مهرزاد معدنچي)، جواد نكونام، مسعود شجاعي، مهدي مهدوي كيا و غلامرضا رضايي(56 وحيد هاشميان). در ديگر ديدار اين گروه كره شمالي با 2 گل امارات را مغلوب كرد. ..
شديدا تاييد ميشود.:21:نقل قول:
خبرگزاري فارس: تماشاگران هواداران حاضر در ورزشگاه آزادي پس از شكست برابر عربستان عليه علي دايي شعار دادند و خواهان جدايي وي شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، 100 هزار تماشاگري كه براي تماشاي ديدار ايران و عربستان به ورزشگاه آزادي رفته بودند پس از شكست 2 بر يك برابر تيم ملي برابر عربستان به شدت خشمگين شده و عليه علي دايي شعار دادند.
آنها با سر دادن شعار «دايي حيا كن، تيم ملي را رها كن» خواهان جدايي وي شدند.
تماشاگران همچنين اشيايي سمت سرمربي تيم ملي پرتاب كردند.
دايي كه از شكست برابر عربستان به شدت ناراحت بود تا چند دقيقه پس از پايان مسابقه از روي نيمكت بلند نش
همون بهتر كه ايران باخت
اگر ميبرد دوباره يك ساعت آهنگ دلاوران رو پخش ميكردن :31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4- ايران 6 امتياز؛ 5 بازي
بازم حمایت کنید . ازبکستان بود تا حالا مربی عوض کرده بود .
قبل اینکه دایی مربی شه یه مربی خارجی خفن آورده بودن (اسمش الان یادم نیستش) دو روز بیشتر ایران نبود بعد رفت یه مصاحبه مطبوعاتی کرد یه خبرنگار گفت : " همونطور که میدونید ایران آقای فوتبال آسیاست و ... " که همونجا طرف جواب داد دیگه گذشت اون زمان که ایران آقای آسیا بود . خیلی با این جملش حال کردم .
شما مجبوري نگاه كني؟نقل قول:
همون بهتر كه ايران باخت
الا ميبرد دوباره يك ساعت آهنگ دلاوران رو پخش ميكردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه خود بازي رو هم نگاه نكردم.
وقتي ماها هر مسئله اي رو به ciaست ربط ميديم ديگه انتظاري از ورزش نميره ! نبايدم از اين بهتر بشه! چون وقتي ما اينجوري هستيم ديگه بقيشو خودتون حدس بزنيد!! ورزش ما از اون وقتي اين اينجوري شده که مسايل 30يا30 و باندبازي قاطيش شده!
خاوير كلمنته(اگه اشتباه نكنم)نقل قول:
قبل اینکه دایی مربی شه یه مربی خارجی خفن آورده بودن (اسمش الان یادم نیستش)
این باخت حداقل حسنش این بود که مار از شر این سرودهای درپیت راحت کردنقل قول:
اينو بخونيد(اگه نخونديد):
مافياي ورزش ايران
نقل قول:
کد:http://tabnak.ir/pages/?cid=40560
ممنون . خودشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حذف ايران از جام جهاني بسيار محتمله.
واقعاً شرم آوره كه در ايران به تيمي مثل عربستان ببازيم. خوشحالي اونا در زمين ايران واقعاً از اينكه 100 تا گل از عربستان بخوريم هم بدتره.
من اولش كه باختيم كلي به احمدي ژاد و علي دايي بد و بيراه گفتم ولي به نظر من دلايل زيادي داشتيم كه باختيم :
1- اولاً شعور فوتبال ملي در ايران معنا نداره (بلانسبت كساني كه با مطلبي كه ميخوام بگم موافقن!) اگه يادتون باشه در بازي ايران - كره كه دو روز بعدش بازي استقلال و پرسپوليس بود تمام رسانه ها و حتي بعضي از دوستان من ابتدا از بازي استقلال-پرسپوليس به عنوان بازي مهم ياد كردن و بعدش گوشه چشمي هم به بازي با كره داشتن. من متعجب بودم كه در برنامه هاي تلويزيوني بلااستثناء از بازي استقلال و پرسپوليس صحبت ميشد(البته بنده برنامه 90 رو نديدم ولي هر كانالي رو كه ميگرفتم صحبت از داربي بود). خوب اين طرز تفكر باعث ميشه كه بازي ملي اهميت خودشو در برابر بازي هاي باشگاهي از دست بده تا اونجا كه مربيان تيم هاي باشگاهي كه نمايندگان ايران در جام باشگاه هاي آسيا بودند به صراحت از لطمه زدن اردوهاي ملي به بازيكنان تيم هاشون كه ملي پوش هم هستند صحبت ميكردن و حتي گفته بودن اردوهاي ملي بايد در هنگاك بازي هاي اونا تعطيل بشه! خوب حالا خواهش ميكنم كه به اين سئوال من پاسخ بدن: اگه تيم ملي به جام جهاني صعود نكنه قهرمان شدن يك تيم ايراني در جام باشگاههاي آسيا حتي اگه هر 4 نماينده ايران كاملاً نتايج قابل قبولي بگيرن يا اصلاً ارزشي داره؟
البته به علي دايي هم حق بدين. اون فقط چند روز بازيكنان اصلي تيمشو در اختيار داشت در حاليكه عربستان اصلاً لژيونر نداره، كره شمالي اصلاً ليگ نداره و بازيكنانشون كاملاً در اختيار تيم مليشون هستن. درسته دايي در كسب اين نتايج به عنوان مقصر اصلي شناخته ميشه ولي واقعاً بي انصافيه كه همه تقصيرها رو به گردن اون بندازيم.
2- مشكل ديگه اي كه داشتيم اين بود كه ما پاسكاري سالم و حفظ توپ بلد نبوديم. به خدا دارم ميتركم از اينكه نميتونم اينو به گوش دايي برسونم كه پاسكاري آروم و سنجيده، حفظ خونسردي بعد از زدن گل كه باعث به هم ريختن اعصاب حريف ميشه رو در دستور كارش قرار بده. به خدا اگه بازي رو آروم ميكردن اون عربهاي فرصت طلب هم موقعيت پيدا نميكردن كه هوس نزديك شدن به دروازه ايران رو بكنن. دارم ميتركم از ناراحتي. ما بازي رو برده بوديم. گل رو زديم و فكر كرديم كار تموم شده. همون بلايي به سرمون اومد كه كره به سرمون آورد. به خدا ريشه هردوشون يكيه. حفظ توپ!!!!!! به خدا اصلاً اصول فوتبال رو نميدونيم. فقط الهي به اميد تو ميريم تو زمين و انتظار داريم پيروز هم بشيم. بعد از جام جهاني 98 ديگه بازي درست و حسابي از تيم ملي نديدم. كجا رفت اون بردهاي شيرين و مقتدرانه؟ حالا حتي يه تيم الكي مثل امارات هم مياد براي ما شاخ و شونه ميكشه.
البته مورد دوم ميتونه از مورد اول نشأت گرفته باشه چون اونا زمان زيادي براي همآهنگي نداشتن و در ضمن باشگاهها هم رو اين قضيه كار نكردن اونا اصلاً حفظ توپ نميدونن چيه. بايد اين حفظ توپو از اسپانيايي ها ياد بگيريم و تلاش كنيم اونو در كليه باشگاهها اجرا كنيم تا در تيم ملي با توجه به مشكلات موجود در نحوه جمع شدن تيم در كنار هم بتونيم اين مشكلات رو به حداقل برسونيم.
حتي نميتونم تصورشو بكنم كه ما در اوج بدبختي عربها كه سعي داشتن از ته چاه بيان بيرون و كافي بود يه لگد آروم بهشون بزنيم تا كاملاً بيفتن توي چاه راه داديم كه از ما استفاده كنن بيان بالا و يه لگد بزنن به ما تا ما بيفتيم پايين (عجب تحليلي بود!).
خيلي متأسفم كه اينو ميگم ولي من 90 درصد ايران رو حذف شده ميدونم مگر اينكه بتونيم كره شمالي رو در پيونگ يانگ شكست بديم. اونم اگه ببريم تازه هنوز يك امتياز از كره شمالي عقبيم و باز هم بايد به اما و اگر ها دل ببنديم. از من اينو به ياد داشته باشين عربستان ديگه نميبازه. از همين الآن اونو بعنوان يكي از دو تيمي كه از اين گروه به طور مستقيم صعود ميكنه بشناسين. اين ايران و كره شمالي هستن كه بايد براي سوم شدن در گروه تلاش كنن.
كره شمالي از 3 بازي باقيمونده 2 بازي خارج از خونه داره (عربستان و كره جنوبي) و يك بازي داخل خونه(ايران).
عربستان از 3 بازي باقيمونده 2 بازي داخل خونه داره (امارات و كره شمالي) و يك بازي خارج خونه(كره جنوبي).
ايران هم از 3 بازي باقيمونده 2 بازي خارج از خونه داره (كره شمالي و كره جنوبي) و يك بازي داخل خونه(امارات).
الآن
كره شمالي به ايران نزديك تره و ايران ميتونه بهش برسه ولي عربستان نه.
واقعاً سخته. يه جورايي لقمه رو از پشت سرخوردنه. وقتي كه ما ميتونستيم به راحتي اوضاع رو براي خودمون هموار كنيم كار رو گره انداختيم.
من واقعاً از اينكه جام جهاني رو بدون ايران ببينم رنج ميبرم. اصلاً برام غير قابل باوره. همين عربستان آشغالي رو ببينين كه چطوري مقابل ما بازي كرد. همينا ميرن جام جهاني و ميرينن به هيكل آسيا. اصلاً آسيا به درد همينا ميخوره. من حاضرم ايران بره جام جهاني و چند تا گل از يه تيم معمولي بخوره ولي حضور داشته باشه ما با اين روندي كه بر فوتبال ما حاكمه نميتونيم اميد به پرواز بلند در جام جهاني داشته باشيم پس بايد به تك صحنه هايي كه در جام جهاني خلق ميكنيم اميدوار باشيم. من باوجود شكست از مكزيك و تساوي با آنگولا از گل هايي كه گل محمدي و بختياري زاده در جام جهاني زد هنوز هم خوشحال ميشم. حضور در جام جهاني به خودي خود در رسانه هاي بين المللي بازتاب داره. همين برامون بسه. بودن اسم ايران بر سر زبان ها واقعاً برام لذت بخشه دوست ندارم اين لذت طولاني بشه.
ميدونم نزديك به محاله ولي دعا ميكنم روند طوري پيش بره كه همه چي عوض بشه!
ایول باحال گفتی !!! :40::40::40:نقل قول:
سلام دوستان من اولش میخواستم ایران برنده بازی بشه مثل همه مردم ولی وقتی اون مارمولک رو که تو اکواریوم داشت مینشست رو نشون داد به کل از این رو به اون رو شدم و فقط میخواستم عربستان ببره تا حال این گرفته بشه وگر نه با این تبلیغات اعصاب مردم و به هم میریختن
پس از باخت خانگي مقابل عربستان
دايي: منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران خطاب به خبرنگاران حاضر در كنفرانس مطبوعاتي گفت: شما منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست 2 بر يك تيم ملي مقابل عربستان در واكنش به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر كنارهگيري از تيم ملي عنوان كرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد كه علي دايي شكست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شكست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد درباره بركناري من نظر بدهيد.
وي ادامه داد: فوتبال همين است. ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازهمان باز شد. موقعيتهاي حساسي را در اين بازي از دست داديم اما بدانيد كه شما نميتوانيد زمان خداحافظي مرا تعيين كنيد.
دايي اضافه كرد: شكست را ميپذيرم. تيم ملي با مربيگري من مغلوب عربستان شد اما مگر ميشود همه بازيها را برد. با اين حال من از مردم ايران عذرخواهي ميكنم.
دايي خاطرنشان كرد: ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. با يك شكست همه چيز تمام نشده است. 3 مسابقه ديگر داريم و تلاش ميكنيم در دو بازي خارج از خانه مقابل كره جنوبي و شمالي دست پر ميدان را ترك كنيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
دايي درباره تشويق كريمي از سوي هواداران اظهار داشت: بازي پرسپوليس و الشباب نشان داد علي كريمي آماده نيست. او اگر در روز اوجش قرار مي داشت ميتوانست سه گل بزند اما خوب بازي نكرد. با آن نحوه بازي هيچ مربي از كريمي دعوت به عمل نميآورد.
وي تاكيد كرد: من نميتوانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيمهاي باشگاهيشان به تيم ملي دعوت ميشوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي ميزنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نميتوان انجام داد.
دايي با تاكيد بر اينكه تيم ملي با برنامه مقابل عربستان ظاهر شده بود عنوان كرد: ما همه كار كرديم اما نميتوانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم. شما ميگوييد ما با يك مهاجم بازي كرديم در حالي كه اين گونه نبود. شجاعي و رضايي مهاجمان ما بودند.
ولی چه حالی دادا !!! پسر باختیم !!! !!! من که اصلا بازی رو ندیدم داشتم یه فیلم توپ هایوودی می دیدم وقتی صدای مزدک اومد که گل دوم هم خوردیم !! باور کنید خندم گرفت !!! می گم کاش عادل فردوسی پور توی برنامش بیادحال این علی دایی رو بگیره !
زیاد ناراحت نباشید بابا مثلا می رفتیم جام جهانی چی می شد اونجا هم می باختیم دیگه !
نقل قول:
ولی خودمونیما بازی رو نبردیم... آره من به نحس بودن اعتقاد دارم. البته نه یه بار دوبار ولی وقتی یکی هر جا بره با خودش نحسی بیاره اعتقاد پیدا میکنم به نحس بودنش... این چیزی که شما میگی یه جور فرار به جلوئه... فعلا که ایران در مقابل 100 هزار تماشاچی خودش جلوی عربستان تحقیر شد. این همه میگفتیم جهنم آزادی ... 100 هزار نفر... الان عربها میگن جلوی 100 هزار تماشاچی هم تیمتونو بردیم...
این برعکسشم صادقه... آدم وقتی از یه موجود این همه بدبختی بکشه ازش متنفر میشه...نقل قول:
تنفر از یه موجود باعث میش ادم هر بدبختیو از اون موجود بدونه !
یه جورایی منم مثل تو...نقل قول:
سلام دوستان من اولش میخواستم ایران برنده بازی بشه مثل همه مردم ولی وقتی اون مارمولک رو که تو اکواریوم داشت مینشست رو نشون داد به کل از این رو به اون رو شدم و فقط میخواستم عربستان ببره تا حال این گرفته بشه وگر نه با این تبلیغات اعصاب مردم و به هم میریختن
ولی در کل به نظر من هر کسی لیاقت هر چیزی رو داره بهش میرسه... به قول دوستمون خدا خودش میدونه کی رو چجوری رسوا کنه و حق رو به حقدار بده....
صد بار گفتم علي دائي تاكتيكش عالي بود
خيلي ها هنوز نتونستن تاكتيكش رو بفهمن اين تاكتيكشه : بزن زير توپ ايشاالله دروازه ي حريف باز ميشه :31::31:
وای این چقدر پررو-ه کی میخواد آدم بشه! آخه کریمی را چونکه آماده نبوده بر نداشته!؟ بی صبرانه منتظر 3 شکست دیگر هستم...!نقل قول:
مزخرف محض [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
سلامم...قابل توجه اوووناییکه رای دادن ایران دوم و سوم میشه....ایران حتی شانس سومی ره هم 98 درصد از دست داده.....
یعنی جام جهانی ماسید و رفت.....بای بای.......همین حالا جهانگیر کوثری توووی مصاحبه با بی سی سی گفت.......
فوتبال ایران در تهران از عربستان شکست خورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم ملی فوتبال ایران در پنجمین دیدار خود در مرحله نهایی رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ برابر تیم ملی عربستان در ورزشگاه آزادی ۲-۱ شکست خورد.
شکست مقابل عربستان شرایط تیم ایران را برای صعود مستقیم از گروهش بسیار دشوار کرد.
هر چند تیم ایران در این دیدار ابتدا توسط مسعود شجاعی در دقیقه ۶۵ به گل رسید، اما ضعف خط دفاعی ایران سبب شد عربستان با دوگل دقایق ۷۸ و ۸۶ شکست را با پیروزی عوض کند و با ۳ امتیاز با ارزش تهران را ترک کند.
صالح الهذاذی در موقعیتی تک به تک گل اول عربستان را زد و ۶ دقیقه بعد عثمان الهربی روی ارسال کرنر با ضربه سر دومین گل تیمش را به ثمر رساند.
با این نتیحه تیم ایران ۶ امتیازی باقی ماند و جای خود را به عربستان ۷ امتیازی داد.
در دیگر بازی این گروه، تیم کره شمالی در خانه با دو گل تیم امارات را شکست داد و با ۱۰ امتیاز صدر نشین گروه دوم شد.
کره جنوبی با ۸ امتیاز و یک بازی کمتر تیم دوم کروه است.
همین چند تا حمله ای هم که کردیم از روی توانایی های ذاتی و حرفه ای بودن چند تا از بچه ها بود مثل مهدوی کیا ،نکونام یا شجاعی
واقعا تیم ملی برنامه نداشت
خوشم میاد کفاشیان با باند مافیاییش خیلی زود دارن به گل میشینن و به اتفاق دایی به زودی باید برن به همون شغل های دوم،سوم خودشون برسن
یه دل خوشی تو این مملکت داشتیم به نام فوتبال اونم گند زدن بهش
یاده برانکو و دادکان بخیر
الحق که با کیفیت ترین فوتبال توی آسیا رو اون زمان ایران داشت
چه روزایی بود
نقل قول:
آخه مرتیکه یعنی علی کریمی از هاشمیان که کلا تو این فصل بوندسلیگا 90 دقیقه هم بازی نکرده ناآماده تره ؟
آقا این خیلی پرروئه !! منتظر استعفا نباشید . این تا ده سال دیگه ول نمیکنه تیمو .
خیلی جالبه خیلی جالبه از استقلال و پرسپولیس فقط یه بازیکن تو زمین بود .
آخه نفهم جان ! تو که ادعا میکنی بازیکنای آماده رو دعوت میکنی چرا نذاشتی خسرو حیدری بازی کنه ؟ شیث رو به جای این کعبی بچه پررو میذاشتی بازیکنه .
آقا یه سوال رو جواب بده . بین نیمه به بازیکنا چی گفتی ؟ خداییش غیر از " آفرین . محکم . خوبه .بدو . برگرد "
چی بلدی که بیای بغل زمین بگی ؟
من پرسپولیسیم ولی مطمئنم اگه قلعه نوعی مونده بود الان به این وضعیت نبودیم
بابا دم مایلی کهن گرم .بازم حداقل بازی میکردن . هجومی بودن .
داداش شما هم جوگیر نشو .. اون زمانم ایران اصلا بازی نمیکرد و شانسی میبرد و به لطف بازیکنای خوبش .. باز ماها جو گیر شدیما .. عزیز من برانکو هم بد بود ...همش میخوایم بین بد و بدتر انتخاب کنیم .. تروخدا بس کنیم همین کارارو میکنیم پیشرفت نمیکنیم دیگه ..زمان برانکو هم ایران تاکتیک نداشت و باز هم باند مافیایی همه کاره بودنقل قول:
كاپيتان تيم ملي فوتبال عربستان گفت: بازي ايران و عربستان هميشه مانند يك داربي حساس بوده و ما خوشحاليم كه در ايران توانستيم پيروز ميدان باشيم.
محمد نور اظهار كرد: بازي بسيار سختي را داشتيم ، بازي مقابل ايران هميشه براي ما سخت است هر دو تيم بازي تاكتيكي را ارائه دادند همين كه ما نتوانسته بوديم در ايران تيم ملي ايران راشكست دهيم يك عاملي بود كه با تمام انرژي در مقابل ايران بايستيم.
وي در مورد شانس ايران براي حضور در جام جهاني 2010 خاطرنشان كرد: به عقيده من هنوز ايران چيزي را از دست نداده و شانس صعودش در دست خودش است.
بازيكن مياني تيم ملي فوتبال عربستان تصريح كرد: وقتي به ايران آمديم چند هدف داشتيم مهمتر از همه اين بود كه ما دو بازي قبل را باخته بوديم و براي پيروزي به ايران آمده بوديم خوشحالم كه به اين هدف رسيديم.
وي در مورد جوي كه تماشاگران در ورزشگاه به وجود آورده بودند و فشاري كه بر روي تيم عربستان بود نيز گفت: اين براي يازدهمين بار است كه براي بازي به ايران ميآييم. من در ابتداي مسابقه توانستم اعصابم را آرام كنم و اين روحيه را به ديگر همتيمهايم بدهم كه آنها راحت بازي كنند. اين براي ما خوشحال كننده بود كه توانستيم ايران را در ايران شكست بدهيم.
محمد نور در پايان خاطرنشان كرد: ايران در به ثمر رساندن موقعيتهايش موفق نبود و اين مساله اميد مضاعفي را به ما ميداد.
همچنين ناصر الشهراني ديگر بازيكن تيم ملي عربستان نيز گفت: پيروزي برابر تيم ايران براي ما همانند زعفرانهاي ايراني خوشبو بود.
وي ادامه داد: اين بازي براي ما بسيار خوب بود و توانستيم بر خلاف بازيهاي گذشتهمان بهتر عمل كنيم و با روحيه بهتري بتوانيم به مصاف حريفان بعدي برويم. اين براي نخستين بار است كه عربستان در تهران توانسته تيم ايران را شكست دهد. اين پيروزي براي ما شيرين بود و آن را به مسوولان فدراسيون عربستان تبريك ميگويم
زمان برانکو هم ما مشکل داشتیم .. یادته کیا رو دعوت میکردند نصرتی .. علوی .. بابا قوبل کنیم اینا بازیکن نبودند چون حالا یه گل زدند همه میگند نصرتی خوب بود .. نصرتی حتی استیل فوتبال هم نداره اگر دقت کنید نوع دویدنش در فوتبال به مانند یک انسان ورزشکار نیست .. تو فوتبال استیل خیلی مهمه .. در فوتبال ما هم پارتی خیلی مهمه .. آقا ایران یعنی پارتی .. پارتی داری آدمی وگرنه برو بمیر.. علی کریمیشم ازش پرسیدند چطور فوتبالیست شدی گفت با پارتی
ما این بازی رو فقط به لج بازی های دایی باختیم...بابا کریمی رو دعوت نمیکنه همینه دیگه...
اگه کریمی تو بازی بود بعد اینکه گلو زدیم حفظ توپ کردنو به این بازیکنای ما یاد میداد...تازه کریمی استاد بازی کردن در مقابل این عربهاست..راحت میتونست 2_3 تا از عربها رو مشغول خودش کنه...اگه کریمی 20 درصد خودشم بود خیلی راحت میتونست مقابل این عربها بازی کنه...حیف....
/حاشيه ديدار ايران و عربستان/
درگيري فيزيكي كعبي با يكي از تماشاگران تيم ملي
خبرگزاري فارس: پس از پايان ديدار تيمهاي ايران و عربستان حسين كعبي با يكي از تماشاگران درگيري فيزيكي پيدا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران سوار اتوبوس شده بودند يكي از هواداران با نزديك شدن به اتوبوس بازيكنان خواهان گرفتن عكس يادگاري با آنها شد.
بازيكنان تيم ملي كه از شكست برابر عربستان به شدت ناراحت بودند از اين كار امتناع كردند و همين موضوع باعث ناراحتي آن تماشاگر شد. ظاهرا اين فرد پس از اين موضوع الفاظي را به كار برد كه باعث عصبانيت چند بازيكن از جمله كعبي و رحمتي شد.
حسين كعبي پس از اين ماجرا به سمت اين تماشاگر آمد و با مشت ضربهاي به صورت وي كوبيد به طوري كه گوشه چشم اين تماشاگر كبود شد.
تماشاگر ياد شده پس از اين اتفاق اعلام كرد كه با حضور در كميته انضباطي از كعبي شكايت خواهد كرد.
سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال عربستان پس از پيروزي دو بر يك برابر ايران در جمع خبرنگاران گفت: بازي سختي را پشت سر گذاشتيم. ايران تيم خوبي بود و در جوي فوق العاده برابر اين تيم به برتري رسيديم.
ژوزه پسيرو افزود: تيم عربستان شروع خوبي را نداشت و در 15 دقيقه نخست مسابقه تيم ايران بود كه با فشار همه جانبه بر زمين مسابقه بازي را در دست داشت ولي در ادامه نيمهي نخست، بازي بهتري را انجام داديم و شانس پيروزي برابر ايران را داشتيم.
وي با تبريك نحوهي بازي تيم ملي فوتبال ايران به هواداران و علي دايي خاطرنشان كرد: ايران تيم خوبي است كه بازي مناسبي را برابر ما انجام داد اما، توانستيم شكست يك بر صفر را با تساوي يك ـ يك و سپس پيروزي دو بر يك عوض كنيم.
پسيرو در پاسخ به سوالي مبني بر دلايل شكست ايران گفت: ايران بازي متعادلي را شروع كرد ولي پس از آنكه به تك گل خود دست يافت، تعادل را از دست داد و ما توانستيم به دو گل پيروزي بخش دست يابيم.
وي درمورد اينكه آيا هنوز تيم ملي فوتبال ايران از شانس صعود به جام جهاني برخوردار است اظهار كرد: هنوز ايران و عربستان از شانس صعود به جام جهاني برخوردارند و شما بايد به فكر مسابقه با امارات باشيد كه بازي مهمي است.
سرمربي پرتغالي عربستان در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر اينكه با چه دلايلي هدايت اين تيم را پذيرفتيد و در اين مدت چه برنامههايي را در تيم ملي فوتبال عربستان انجام داديد؟ گفت: براي مسابقه با ايران از حدود پنج شش بازيكن اصلي خود برخوردار نبوديم اما، به لحاظ مسائل روحي رواني به روي بازيكنانم كار كردم و هنگامي كه هدايت تيم الهلال را بر عهده داشتم بازيكنان عربستان را نفراتي با كيفيت ديدم، پذيرش اين مسووليت يك ريسك بود اما اين مسووليت را پذيرفتم و با تزريق اعتماد به نفس و كارهاي ذهني توانستيم برابر حريف به برتري برسيم.
آقا بخدا کریمی اینا هیچ کارند .. بابا تاکتیک نداریم .. آموزش صحیح نداریم .. آخه هزار تا کریمی رو بذار کنار هم وقتی فوتبال صحیح رو بلد نباشند وقتی یه مربی خوب نباشه ارنج کنه چه غلطی میخوان بکنند؟نقل قول:
برانکو اگه هیچ وقت نتوست توقعات معقول مارو براورده کنه ولی شأن و منزلت فوتبال ايران رو حفظ كردنقل قول:
کافیه به آمار نگاه بندازی
كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران پس از شكست مقابل عربستان گفت: عربستان تيم ضعيفي نبود و خيلي حرفهاي بازي كرد اما، به هر حال نتيجه براي من باورنكردني است.
مهدي مهدويكيا در پايان ديدار ايران مقابل عربستان در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 به خبرنگاران گفت: همان موقعي كه مساوي كرده بوديم ما ناراحت بوديم چه برسد به اينكه باختيم. گل اول روحيه تيم ما را پايين آورد و اين باعث شد گل دوم را بخوريم.
وي ادامه داد: متاسفانه ما بازياي را واگذار كرديم كه براي ما خيلي مهم بود، موقعيتهاي زيادي هم داشتيم اما نتوانستيم نتيجه بگيريم اين مساله باعث شد كه براي صعود كارمان سختتر شود. اگر ميبرديم به طور حتم وضعيتمان بهتر بود. اما با اين باخت خيلي كارمان سختتر شده است.
منبع:ایسنا
خواب اگه آمار باشه آره .. اما یادت رفته ایران چطور بازی میکرد .. قبول دارم خواب صددرصد از این مرتیکه احمق بهتر بود اما قبول کنیم اون زمانم یاران بازی نمیکرد به لطف بازیکناش و هواداراش جام جهانی رفتیم .. ایران واقعی نبود .. از اون موقع بازی ایران سبک حوزه خلیج فارس رو پیدا کرد ..نقل قول: