درست ولی بعضی جاها هستش که علامت سوال رو سقفه چجوری رویه نقطش وایسیم..نقل قول:
Printable View
درست ولی بعضی جاها هستش که علامت سوال رو سقفه چجوری رویه نقطش وایسیم..نقل قول:
این یعنی چی ؟
آخه یعنی چی ؟ چرا فیلم ها (Cut Scene ها) ی بازی پخش نمیشن ؟ چرا بازی سانسور شده ؟
من چجوری گوردون رو از دست Harley نجات دادم ؟
من الان چجوری Ivy رو کشتم وقتی ژل انفجاری رو گذاشتم رو محافظش چی شد؟
و چند جای دیگه چرا یهو از یه جای نقشه میرم یه جای دیگه سر در میارم بدون اینکه بفهمم چی شده ؟
کار کی می تونه باشه ؟ این همون سیاست مزخرف کمپانی بازی ساز بوده یا کار اونایی که بازی رو دادن تو بازار ؟
این مسخره بازی ها تمومی نداره ؟
نمیشه کاری کرد؟
کسی مشکل منو نداره ؟
فک کنم ماله شما دیگه ته باگ باشه...
در شمال آرکام یک نمونه علامت سوال به این صورت داریم. بخش بالای علامت سئوال زیر طاق ورودی قرار گرفته و نقطه علامت سوال هم روی سقف. در حل این گونه معماها باید جایی در محیط قرار بگیرین و به علامت سوال نگاه کنین که نقطه سر جاش قرار بگیره. بعدش ثبت می کنین. (واقعا ایده های سازنده ها برای این بازی بیست بوده)نقل قول:
havas_1980 جان
من پچ فیزیک رو نصب کردم و فیزیک بازی اومد.ولیکن مثل نسخه دمو کرش می کرد.ولی با خاموش کردن انتی الیاسینگ بازی بالا اومد و لی فریم ریت پایین و بعد قاطی کردن کارت گرافیک و در نهایت کرش کردن بازی اصولا نا امیدم کرد.
فکر نمی کنم این مشکل به خاطر این نسخه باشه و نسخه اصلی هم همون جور که توی قسمت تنظیمات پیشنهاد شده نیاز به کارت حداقل 260 انویدیا هست.
کسی می دونه چجوری میشه از سیوها Backup گرفت. به غیر از کپی گرفتن از پوشه ی Eidos در My Documents چه کار دیگه ای باید کرد؟
کسی سیو گیم 35 درصدی بازی را داره واسه ما بزاره؟
% بازي صرفا براي رد كردن مراحل نيست!! حل كردن معما و پيدا كردنRiddler Trophy هم ميتونه در بيشتر شدن درصد بازي كمك كنه!!نقل قول:
براي همينه بعضي از دوستان رو 70% تموم ميكنن! بعضي ها 50%!!
*دوستان من بدون نصب هيچ كركي تمام بازي رو تا آخر رفتم!! قشنگترين دموي بازي دمو معرفي Ivy بود!!
گرافيكي ترين مرحله هم مبارزه با جوكر بود!!
از فيلم پاياني هم ميشد فهميد كه شـــايد بخوان بازي رو ادامه بدن!!
در مجموع بازي خوبي بود اما اينجور بازي هـا (مثل هري پاتر) رو بايد با توجه به كتابشون سنجيد
دوستان اصل این بازی پس کی میاد تو مغازه ها بریم بگیریم.کی میاد؟راستی چند دی وی دی هسته؟نسخه اصل رو میگم.
بیا دوست عزیز، من راه حل این مشکل رو تو صفحه 40 تاپیک گفتم:نقل قول:
نقل قول:
یه چندتا نکته برای دوستان بگم کیف کنن:
همه کسانی که بازی رو تموم کردند، چندتا از دمو های بازی رو ندیدند!
حتما میگید چطور؟
خب اگه یه سر به پوشه Movie بازی بزنید می بینید که کنار هر فایل تصویری یه فایل هم نام متنی هست،
ولی کنار بعضی ها نیست، خب حالا اگه تا آخر صفحه پایین بیایید می بینید که یه سری فایل تصویری هست،
که اول همشون یه حرف "O" هست، که همون حرف اضافه باعث میشه نمایش داده نشن، حرف O رو از اول هشون حذف کنید تا مشکل حل بشه.
درضمن برای آخرین فایل باید O1 رو از اولش حذف کنید!
درسته هر چی المان خوب و فکر جالب در بازی میتونه باشه در این بازی هستش..نقل قول:
(واقعا ایده های سازنده ها برای این بازی بیست بوده)
بچه ها شما به این بازی از 10 چند میدید؟!
9/5.........نقل قول:
سلام.
من تو این قسمت از بازی گیر کردم:
تصویر 1
تصویر 2کد:http://up.--------.com/2/1253263804.jpg
یه دریچه کولر جلومه که طناب نمی ندازه بگیرتش. دو طرفم هم پرتگاه هست. پشت سر هم یه در هست که میری جلوش می گه scan and open پشتش هم ریشه درخت ها رشد کرده راهی نیست. کرک جدید هم ریختم فرقی نکرد...کد:http://up.--------.com/2/1253231324.jpg
ممنون می شم راهنمایی کنید.
و اینکه چه قدر دیگه تا آخر بازی مونده؟
خوب اگه طناب نندازه به رحمت ایزدی رفتی ...باگ هستش.
برادرا یکی مردونگی کنه این سیو منو بگیره از دریچه کولر رد بشه به چک پوینت بعدی که رسید پس بده. برای خودم طناب نمی ندازه دریچه کولر رو بگیره انگار باگه شاید برای شما درست باشه.
ممنون.
کد:http://www.speedyshare.com/897155980.html
ظاهرا این بازی کلکسیون باگه !
دارم نصب میکنم بینم چطوریاس !
كسي از دمستان مي دونه چرا بازي ذخيره نمي شه؟
سلام
یه مشکل جالب.
توی 49 درصد هستم اونجا که میره پاد زهر پیدا می کنه و گیاها همه جا رو گرفتن بعد اونجا که گیاها تونلشو خراب می کنن از یه راهی خلاصه رفتم دنبال جوکر که باید سه تا پمپ رو به قول بازی خنثی کنیم. همه این کارا رو کردم و از یه طرف دیگه اومدم تو جزیره حالا توی آبجکت ها نوشته جلوی بتمن رو بگیر تا رودخونه گاتم رو آلوده نکنه. ولی هیچی رو نقشه نیست. چند تا ساختمونا رو هم گشتم خبری نبود. تازه انگار هیچی دیگه تو بازی نیست نه صدای جوکر میاد گیاها هم که رفتن البته فک کنم مال اون پادزهره بود. خلاصه الآن هیچی به هیچی. باگه؟ یا من گیر کردم؟
ممنون
نه دوست عزیز اگه از اول از کرک مناسب استفاده کنی این بازی هیچ باگی نداره ...نقل قول:
سلامنقل قول:
شما مشکل منو نداشتید ؟
تمام ویدئو های میان بازی اجرا شدن؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4222599&postcount=642
بازی ای که شما دارید مال کدوم شرکته ؟
کرکتون کدومه؟
من از اینترنت بازی رو گرفتم با حجم 7.94 GB و از همون اول از کرک reloaded که چند صفحه قبل گذاشتم استفاده کردم و تا حالا هم هیچ باگی ندیدم !نقل قول:
بله تمام ویدئو ها اجرا میشن ! :46:
بازي سيو نمي شه كسي مي دونه چرا؟
البته در حالت آفلاين
دوست عزیز من دو صفخه قبل راه حل مشکل شما رو گفتم، یه نگاهی بندازی بد نیست.نقل قول:
هدفی که برای شما مشخصه بایستی این باشه: جلوی Poison Ivy رو بگیرین که جزیره نابود نشه (Stop Poision Ivy from destroying the island) نه اون صحبتی که شما کردین! :eh:نقل قول:
الان خودتون رو به باغ باید برسونین ولی جلوی ورودی بایستی بسته باشه. (موقع خروج از باغ گیاهی رو به روی ورودی رو گرفته بود) اگه اینطور نباشه متاسفانه با باگ رو به رو شدین.
بچه ها من بازی بدون مشکل برام اجرا می شه ولی یکم که بازی می کنم می پره بیرون از بازی...هر 15-20 دقیقه...چیکارش کنم؟
الان توی این عکس شما سر جای درست وایسادین؟نقل قول:
میشه یه نمونه نشون بدین این "نقطه" هایی که میگین چه شکلی و چی هستن؟
- بله. در جای درست قرار گفتم و الان علامت سوال به شکل صحیح دیده میشه.نقل قول:
شما باید خودتون دنبال نقطه ها باشین یعنی باید حدس بزنین که با توجه به اون علامت سئوال, نقطه اش در کدوم محیط قرار گرفته. برای دیدن علامت سوال و نقطه اون باید در Detective Mode باشین که همیشه به صورت آبی روشن مشخص هستند.
داخل همون محیط قبلی در قسمت ضمیمه ببینین...
یه غول بود که اول اول بازی اومد گفت استخونات رو می خورم که شبیه تمساه بود. یادتون اومد؟
وسطای بازی (49%) دوباره میاد! اونجا که تو فازلابه هی می پره بیرون و باید 1 رو بزنیم و از اون بت ریج ها بهش پرت کنیم که پرت شه تو آب. فکر کنم فهمیدین کجا رو می گم؟
توی اون مرحله باید تا ته فازلاب بری و یه گیاه هست که من نفهمیدم چی کارش کرد خلاصه بعدش تو نقشه گفته که باید برگردم سر جای اول همون جا که رو زمین یه بتمن گنده کشید و یه چیزی هم چسبوند رو دیوار. بعدش نمی دونم باید چی کار کنم.
کسی هست کمک کنه؟
شما وقتی به اونجا میرسی در بسته میشه و Croc(همون موجود)از اب میاد بیرون و میدوه به طرفتون که وقتی به بالای اون قسمت ضعیف میرسه باید ژل انفجاری رو منفجر کنید تا زمین زیر پاش باز شه و بیفته پایین.نقل قول:
یه غول بود که اول اول بازی اومد گفت استخونات رو می خورم که شبیه تمساه بود. یادتون اومد؟
وسطای بازی (49%) دوباره میاد! اونجا که تو فازلابه هی می پره بیرون و باید 1 رو بزنیم و از اون بت ریج ها بهش پرت کنیم که پرت شه تو آب. فکر کنم فهمیدین کجا رو می گم؟
توی اون مرحله باید تا ته فازلاب بری و یه گیاه هست که من نفهمیدم چی کارش کرد خلاصه بعدش تو نقشه گفته که باید برگردم سر جای اول همون جا که رو زمین یه بتمن گنده کشید و یه چیزی هم چسبوند رو دیوار. بعدش نمی دونم باید چی کار کنم.
کسی هست کمک کنه؟
منم الان بازی رو تموم کردم.الان فقط افتادم رو دور ریدل حل کردن.خیلی باحالن.واقعا سازنده های بازی زحمت کشیدن.
دوستان منم اونجایی که چندتا از آدمهای شرور یه دکتر رو گروگان توی یک اتاق دربسته گرفتنکه من باید روی 2 تا از دیوارها بمب بزارم ....اما وقتی بمب رو میترکونم بازم اون دکتر رو میکشن.......فکر کنم 7% باشه........
آهان گرفتم!نقل قول:
یعنی این ؟ زیرش نقطه نداره. ما باید بریم اون نقطه زیرش رو پیدا کنیم بعد یه جوری با X دیتکت کنیم که هر 2 تا توی صفحه باشن. درسته؟
ادیت:
و اون نقطه بیفته زیر علامت سوال. فکر کنم دیگه درست گفتم. هوم؟
کسی که به ما محل نذاشتنقل قول:
اگه ممکنه لطف کنید یه سیو قبل از ماموریت Stop Poision Ivy from destroying the island برام بذارید. دعاتون می کنم...:42:
بازی من خون نداره!چی کار کنم؟؟
جفتش رو با هم می ترکونی؟نقل قول:
خب اگه با هم بترکن که آدمها هم می میرن و کسی نمی مونه که دکتر رو بکشه!
سلام ......
این بازی من سیو نمی کنه ! باید چیکار کنم ؟! اکانت offline هم توی xlive ساختم ولی بازم سیو نمیکنه !
ممنون ........:31:
می شه یکم بیشتر توضیح بدین؟ کدوم دره بسته می شه؟ برای من هیچ دری بسته نمی شه و تا هر جا بخوام می تونم برگردم عقب! و اون وسط هم که می رم می خوام اونه دنبالم بدوه و بیاد روی اون قسمت ولی قبل از غار می پره تو آب.نقل قول:
چی کار کنم؟
من یه کرک از سایت BOYSTEAMPC دانلود کردم درست شد. یه امتحان بکن.نقل قول:
ایول درست شد !نقل قول:
سلامي دوبارهنقل قول:
ميگم
كسي پيدا نشده سيو گيمشو از 45 يا 43 يا 47 در صد نميدونم يه يه جايي كه بشه از اين مرحله باگي رد شد ممنون
هوس جان دست من و دوستام به اينترنتت
تا اون جایی که رو زمین ژل انفجاری رو اسپری کرد میرید و یهو یه در جلوتون بسته میشه.بعد کراک از پشت سرتون میاد تو تونل و به طرفتون راه میفته...نقل قول:
می شه یکم بیشتر توضیح بدین؟ کدوم دره بسته می شه؟ برای من هیچ دری بسته نمی شه و تا هر جا بخوام می تونم برگردم عقب! و اون وسط هم که می رم می خوام اونه دنبالم بدوه و بیاد روی اون قسمت ولی قبل از غار می پره تو آب.
چی کار کنم؟
اگه چنین اتفاقی براتون نمیفته شاید به باگ خوردین.