دوست جون ممنونتم ردش كردم بي پدر بدجوري مشغولم كرده بود
Printable View
دوست جون ممنونتم ردش كردم بي پدر بدجوري مشغولم كرده بود
من دوباره یه جاش گیر کردم ! البته فکر کنم ردش کنم ! یه جایی هست که یه یارویی داره سرش رو میکوبه توی دیوار بعد که نزدیکش میشی سرشو محکم میکوبه تا اینکه میمیره ! یه دری بعد اون وجود داره که وقتی بازش میکنی یه حباب شیشه ای میبینی که یه یارو دیگه ای توشه ولی جلوی راه رو گرفته ! تنها جایی که میشه رفت یه دری که نوشته 1power nod میخواد ! که من نداشتم و مجبور شدم برم بازی رو یذره هک کنم و پول در بیارم تا از اون پاورها بخرم ! حالا دیگه نرفتم ببینم در باز میشه یا نه !
نه دوست عزیز.داخل اون اتاقی که power node می خواد فقط مهمات،بسته های سلامتی،مقداری پول و چیزهایی از این قبیل هست و برای ادامه ی بازی اجباری نیست که وارد این اتاق بشید(اگه از power node استفاده کردید و رفتید داخل اتاق که چه بهتر).برای رد کردن این قسمت باید با استفاده از قابلیت kinesis اون محفظه ی شیشه ای رو ببرید سمت چپ تا بتونید به سمت مقابل اتاق برید.نقل قول:
آخه از پشت شیشه دیدم یه دکمه اونجاست که چراغش روشن گفتم شاید با اون بشه جلومو باز کرد ! ولی بعدا فهمیدم با آهن ربا باید بزنیش کنار هرچند که بازی رو هک کردم و پول و تمام زندگیمو بالا بردم . حالا دوباره باید برشگردونم به اول !
دوستان من بازی dead space رو خریدم کرک هم نداره و با یه پیغام securtiy که میده بالا نمیاد.مشکلش نمیدونید چیه بچه ها؟
چرا این طوری تموم شد!!:13:
چون باید یک جایی برای دنبالش تو نسخه بعدی باقی میموند :31:نقل قول:
سلام .
1.من قابلیت کند کردن زمان رو ندارم.یعنی داشتم اما حالا ندارم.کسی میدونه چرا؟؟؟؟اون قسمت پشت لباسشم که مربوط به همینه پر هست!!!
2.سیو مرحله هشت رو میخوام.همون اوله اولش.لطفا اگه خودتون رد کردین بزارین.اخه ویندوز پاک شده اونم پریده!!!!
تنها دلیل منطقیش میتونه عوض شدن کلید پیشفرض (C) به دیگری باشه و در حالت خیلی نادرش میتونه وجود باگ باشه.نقل قول:
سیو شروع - Chapter 8: Search and Rescue
این بازی میتونم بگم یکی از بهرین بازی ها بود که انجام دادم البته تمومش نکردم ولی خیییییییییییییلی ترسناک ! صدا گذاری این بازی خیلی خوبه !
تو مرحله هشت.رسیدم به اونجایی که چندتا چیز مثل دیش ماهواره هست.باید چه کارشون کنم؟؟؟؟معلوم نیست اصلا...
باید اونایی کا خرابن(توی مونیتور با رنگ قرمز مشخص شده) رو در بیاریو اونایی که سالمن رو بیاری پیش هم
(با هم تشکیل یه دایره میدن):20:
:10: حالا دومیش کی مییاد؟نقل قول:
مشخص نیستنقل قول:
فعلا فقط تایید کردنش
تاریخش هم tba هست
دایره چه جوری؟؟؟؟کوچک یا بزرگ؟؟؟:10:نقل قول:
میگماااااااااا این مرحله نهم یه سری توپ هست سبز رنگ...چه کارشون کنم....؟؟؟
شما وقتی که دریچه کف رو باز کردین باید اون گوی های رادیواکتیو (6 مورد) رو به کمک Kinesis به خارج پرت کنین تا راه ورود به نقطه بعدی باز بشه.نقل قول:
سلام.
رسیدم جایی که یه عالمه اتش هست.از اتشا رد شدم بعد میگه راه از اونوره ولی یه چیزی مثل دیوار شیشه ای جلومه...جریانش چیه؟؟؟چه کار باید کنم؟؟
فکر کنم مرحله 8 یا 9 هستم.ممنون
اگه عکسشو بذاری بهتره. ولی فکر کنم شما همونجایی رو میگید که یه دیوار شیشه ایه بلنده. اگه منظورتون همون جاست باید شما منتظر بمونید تا اون دوست سیاهپوستتون بیاد بعد یه غوله پیدا میشه و اون یارو سیاه پوسته رو تیکه تیکه اش میکنه و بعد شیشه رو میشکونه که شما میتونید ازش رد بشین.
ممنون...نقل قول:
مشکلی هست اینه که من وقتی میخوام عکس بگیرم.میپره بیرون و نمیشه.
ببینید این مرحله بعد از اونجاست که یه سفینه دیگه برخورد میکنه و یه سری موجود سریع اضافه شدن به بازی.
واسه رسیدن به اینجایی که هستم یه سری کمد مانند رو جابجا کردم و بعدش از دستگاههایی که اتش خیلی زیاد تولید میکردن در رفتم و رسیدم به جایی که جلوم شیشه هست و باید ازش رد شم...حالا چی؟؟؟؟:11:
دقیق نمی دونم ولی فک کنم الان باید اون سیاه پوسته بیاد از پشت شیشه باهات صحبت کنه بعد یکی از اون موجود گنده ها (همه ی اسما رو یادم رفته ! ) میاد میکشتش بعد شیشه رو میشکونه بعد تو باید بکشیش و ادامه ...نقل قول:
ممنون...
مشکلی هست اینه که من وقتی میخوام عکس بگیرم.میپره بیرون و نمیشه.
ببینید این مرحله بعد از اونجاست که یه سفینه دیگه برخورد میکنه و یه سری موجود سریع اضافه شدن به بازی.
واسه رسیدن به اینجایی که هستم یه سری کمد مانند رو جابجا کردم و بعدش از دستگاههایی که اتش خیلی زیاد تولید میکردن در رفتم و رسیدم به جایی که جلوم شیشه هست و باید ازش رد شم...حالا چی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقايون كسي كركي crack داره بزاره
ممنون ميشم
میگم این بازی چند مرحله هست؟؟؟؟من الان 11 هستم!!
بازی 12 مرحله داره ;)
12 تا هستنقل قول:
من بيچاره چپتر 12 بودم
ويندوز رو دوباره ريختم ديگه install نميشه كسي هم كمك نميكنه
خوب دقیقا بگو چی لازم داری تا بدن بهت...
با سلام به همه
اقا من سه تا سوال داشتم اونم اینه که چرا دختره خودش رو تو اخر بازی میکشه ؟!
و یکی هم اینکه بعد از تموم شدن بازی یه زره دیگه بازی میکنه که تو اخر انلاکد براش میزاره ؟!
و یکی هم اینکه کسی اطلاعاتی از قسمت دوم بازی داره ؟!!!
این سوالیه که همه تو کف هستیم ! :دي باید منتظر نسخه های بعد باشیمنقل قول:
با سلام به همه
اقا من سه تا سوال داشتم اونم اینه که چرا دختره خودش رو تو اخر بازی میکشه ؟!
و یکی هم اینکه بعد از تموم شدن بازی یه زره دیگه بازی میکنه که تو اخر انلاکد براش میزاره ؟!
و یکی هم اینکه کسی اطلاعاتی از قسمت دوم بازی داره ؟!!!
سوالت نامفهومه یه کم ولی آخر بازی یه زره جدید ازاد میشه که اگه بخوای بازی رو از اول بری میتونی ازش استفاده کنی
تایید شده به طور ضمنی ولی هنوز خبر خاصی نیست
ميگم من ويندوز جديد ريختم اما وقتي خاستم دوباره install كنم موقع ورود به بازي ميزنه شما بايد به نت وصل شي و از اين حرف ها فكر كنم براي رجيستري هستنقل قول:
دفعه اول از مشكلات پيش نيومد
كسي crack اين بازي رو داره
؟
تموم شد...
واسه شماها چی باز شد؟؟؟من یه لباس جدید و پول و ... شما چی؟؟؟
بازی در هر حالت سختی که تموم بشه به طور یکسان این موارد باید باز بشه:نقل قول:
- مد سختی غیر ممکن (Impossible Mode)
- لباس نظامی (Military Suit)
- گزارش پس داستان (Backstory logs)
- اعتبار, 50,000 (Credits)
- بست قدرت, 10 مورد (Power Nodes)
این لباس نظامی رو کجا تنش میکنه؟ باید براش بخرم؟؟
اره.بايد براش بخري.چيزه خوبيه ولي گرونه!
اقا اهنگ بازی رو که یه دختره با صدای گرفته میخونه رو از کجا میشه پیدا کرد !!
همون تو قسمت منوی بازی
كرك بازي يه فايل dllنقل قول:
كه ززير 1 مگ هست
مگه پكي كه خريدي بدون كرك هست؟
اگه خواستي برات اپ كنم
مگه شما سيوها را نگه نداشتي؟نقل قول:
در ضمن چرا نصب نميشه اروري چيزي؟
ديدي اين لباس چه باحالهنقل قول:
ادم احساس قدرت ميكنه
من مرحله 5 دور 2 هستم
البته ديگه وقت نميكنم
ولي حتما دور 2 را هم تموم ميكنم
ميگه بايد به نت وصل شي
من الان تو چاپتر 5 ام ، واقعا بازی وحشتناکه ! از ترس دست وپای آدم میلرزه !
اره بابانقل قول:
اخره ترسه
جون ميده اگه نصف شب بازي كني و كمي هم صداي اسپيكر زياد باشه
اين دو تا عكس از لباس جديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://irapic.com/view/untitled.JPG-74360.html
کد:http://irapic.com/view/untitledea.JPG
نقل قول:دیگه اینقدر ها هم ترسناک نبود :31:نقل قول:
بیشتر حالت هیجانی داره تا ترس
چون این دو مورد کامل از هم جدا هستن
ترس رو تو بازی هایی مثل koun و fatal frame به نحو زیبایی به تصویر کشیدن