منم این پیروزی رو به همه تبریک می گم
Printable View
منم این پیروزی رو به همه تبریک می گم
ضعف مدریت ارشد ورزشی کشور
ضعف روئسای فدراسیون ها
برنامه ریزی غلط
نداشتن برنامه ریزی
ضعف در کادر فنی
همگی اینها!
منم تبریک میگم واقعاً لیاقتش رو داشت
موقعی که داشت با پرچم تو سالن دور میزد اشک توی چشمام جمع شده بود ولی چون ادم دور و برم بود سعی کردم جلوی گریم رو بگیرم
هادی لایق کسب مدال طلا بود
هر کی دیگه جز اون بود بعد از time اول حتما روحیه شو از دست می داد
اما اون برای مدال طلا اومده بود و بدست هم آورد
کاش تو بقیه بازی ها اسطوره هایی مثل هادی وجود داشت
(البته همه کسانی که رفتن لایق کسب مدال بود ... آمادگی و تمرین به حد کافی نبود)
تو کاروانی که رفته بود فقط هادی لیاقتش رو داشت ، چون تحلیل گر خوبیه(با شناختی که ازش دارم)
ولی 1 مدال طلا؟ کم نیست؟
تکوتندو که طلا گرفت ولی نباید خودمون رو گول بزنیم
توی وزن دیگه هم باید یک فرد باتجربه میرفت
المپیک فصل درو هست نه کاشت
سارمينتو: از قرار گرفتن كنار ساعي شگفت زده شدم
خبرگزاري فارس: نايب قهرمان ايتاليايي مسابقات وزن سوم تكواندو گفت: با كسب مدال نقره و قرار گرفتن كنار قهرمانان بزرگ المپيك، شگفت انگيزترين شب عمرم را پشت سر گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به چين، سارمينتو پس از كسب مدال نقره در وزن سوم تكواندو اظهار داشت: خوشحالم كه فينال را مقابل قهرمان آتن بازي كردم. اين براي من افتخار است كه كنار ساعي و لوپز 2 قهرمان المپيك قرار گرفتم و از اين بابت شگفت زده هستم.
اين تكواندوكار ايتاليايي كه تا پيش از مسابقات المپيك مقام قابل توجهي نداشت، ادامه داد:واقعا تلاش كردم كه مقابل اين 2 قهرمان، حرفه اي مبارزه كنم و خوشحال هستم كه به مدال نقره رسيدم. كسب اين مدال بسيار براي من با ارزش است.
وي با شكست لوپز امريكايي به ديدار نهايي راه يافت؛ اما مغلوب هادي ساعي شد.
بازهم مبارکش باشه ..... باید بقیه تیم 53 نفری خجالت بکشن .... محمدی هم دمش گرم اونم خوب بود .....
باز خوب شد ساعی طلا گرفت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا کارش عالی بود .....نتیجه 1_4 رو 6-4 کردن خیلی آفرین می خواد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این المپیک یه المپیک خیلی تلخی بود... المپیکی که هر وقت تلوزیونو می دیدی یا می رفتی تو یه سایت می نوشتند ایران امروز هم مدالی نگرفت...
اما روز چهاردهم یعنی امروز اولین مدال طلامونو ساعی گرفت ....
طلایی که همه رو خوشحال کرد ...مبارک باشه...
اما من دوست نداشتم که این مدالو می گرفتیم....
می ترسم که با گرفتن این یه مدال همه چی فراموش بشه...
وقتی یزدانی خرم که اصلا" نمی دونه کشتی چیه!!!گفت کشتیه ما به درد آسیا فقط می خوره حسابی حالم گرفته شد ....کجا رفت خادم, دبیر,یا تختی ....می گه باید مربی از خارج بیاریم ...اما به نطر من به جای مربی ما باید مدیر از خارج وارد کنیم... حالا اگه می گفتن فوتبال ما برای آسیا خوبه یه چیزی اما کشتی!!!؟؟؟
ماجرای بلیط ها چی شد که مردم از جیبشون بلیط می خریدن...
کفاشیان به عنوان دبیر کمیته ملی المپیک چی داره بگه...تازه چه راحت سر جاش نشسته و می گه نمی خوام استعفا بدم...
من که هنوز مسئله قطبی رو فراموش نکردم ...
باید به قطبی آفرین گفت که دوباره با اون روحیه به فوتبال ایران برگشت ...
تا روز آخر همه فکر می کردن که قطبی می شه سر مربی اما یه دفعه دایی پیدا شد...
چرا ما نمی تونیم دیدارهای تدارکاتی خوب با تیم های دیگه داشته باشیم ...حالا منظورم فقط فوتبال نیست تو کشتی هم هست...مثله همون بازی فوتسال که با اسپانیا داشتیم...
با این وضعیت که داریم قید جام جهانی فوتبال رو باید حتما زد....
توی این المیک چقد آدمای اضافی بلند شدند رفتن چین و اون کسایی که عمری تو اون ورزش بودن نرفتن؟
اما یه چیز رو از من داشته باشین ...
المپکم تموم می شه و یه کمیته رسیدگی به این شکست ها می زاند و چند روز بعد انگار نه اگار که ما المپیک رفتیم و یه برنز و طلا گرفتیم...حالا می بینید...حداقلش اینه که چند نفر استعفا می دن و رییس فدراسیون ها عوض می شه ولی اونا هم همون اشتباهی رو می کنن که بقیه کردن..
باید با همه کسایی که باعث این شکست ها شدند بر خورد بشه...
این حرف از شما بعید بود!! آقاجون حدود 1000 نفر رفتن المپیک پکن کمتر از یک سومشون مدال گرفتن که بیشتر مدال گیرنده ها از کشورای توسعه یافته بودند با امکانات و حقوق چند ده هزار دلاری در ماه و هزار و یک امکانات که ورزشکارای بدبخت ما بخواب شب هم ندیدند وقتی هم برمیگردن به کشوراشون چقدر استقبال و تشویق مادی میشن که رفتن المپیک هر چند دست خالی اومدن.نقل قول:
نتیجه ی المپیک ایران خیلی بد بود ولی اینکه اینجوری به زحمات و عرق ریختنهاشون اهانت کنی خیلی خیلی زشته.معلومه خودت اصلا اهل ورزش کردن نیستی وگرنه میفهمیدی چندین ماه توی اردوهای گرم تابستان عرق ریختن و استرس این ملت پرتوقع:2: رو تحمل کردن چطور دیوانه میکنه آدم رو:41:یا مثل رضازاده تمام دستگاه های بدنت میرزیه بهم!!
ورزشکاران سرمایه های مملکتن و ورزش کردن برای ما ملت پرتوقع و بی انصاف و قدرنشناس هیچ عایدی نداره:13:
خجالت رو مسئولین بی مسئولیت مملکت و ورزش باید بکشن:13:
شرمنده یادم رفت نظرمو راجه به نظر سنجی بگم...نقل قول:
ضعف مدریت ارشد ورزشی کشور ضعف روئسای فدراسیون ها
برنامه ریزی غلط
نداشتن برنامه ریزی
ضعف در کادر فنی
ضعف تاکتیکی و تکنیکی در ورزشکاران
قوی بودن حریفان و تلاش بیشتر آنها
باند بازی!!!!!!
به نظر من , من با اون دوتا مونده به آخر یعنی "ضعف تاکتیکی و تکنیکی در ورزشکاران " و
"قوی بودن حریفان و تلاش بیشتر آنها" موافق نیستم... ما ورزشکار های خوبی داریم اونا به تکنیک و تاکتیک برتر حریف نباختن اونا به روحیه ضعیفی باختن که به دلایلی درست شد و برطرفم نکردن...نمی گم که همه ورزشکار های ما از ورزشکار های حریف بهتر بودن اما بعضی از ورزشکار های ما مثل سوریان به حریفشون نباختن ....یکی از دلایل پایین اومدن روحیه می تونه نبودن رضا زاده باشه...
اون گزینه آخرم یعنی" باند بازی" اگه منظورت اینه که بعضی از ورزشکار های ما که باید می رفتن , نرفتن و به جاش کسای دیگه رفتن , باید بگم آره اونم می تونه یکی از دلایل نتیجه نگرفتنمون تو المپیک باشه...
اما ما به شدت ضعف مدیریت داریم...به شدت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی ساعی نماینده ایران در رقابت های وزن زیر 80 کیلوگرم تکواندو در المپیک پکن با موفقیت از عنوان قهرمانی خود در المپیک آتن دفاع کرد و به مدال طلا دست یافت.
به این ترتیب هادی ساعی نه تنها با کسب سومین مدال المپیک خود هم رده غلامرضا تختی و محمد نصیری، ورزشکاران بزرگ تاریخ ایران قرار گرفت که سه مدال المپیک کسب کرده اند، بلکه به واسطه داشتن دو مدال طلا، در کسب افتخارات بالاتر از غلامرضا تختی نیز قرار می گیرد.
هادی ساعی مدال طلای المپیک آتن و مدال برنز المپیک سیدنی در وزن زیر 68 کیلوگرم را نیز در اختیار دارد و در وزن زیر 72 کیلوگرم هم در سال 2006 قهرمان آسیا و در سال 2005 قهرمان جهان شده است.
ساعی در دور اول به سادگی دیپک نیستا، ورزشکار کشور نپال را با نتیجه 7-0 شکست داده بود.
هادی ساعی در یک چهارم نهایی گو ژو، نایب قهرمان چینی آسیا در سال 2008 را در میان تشویق بی امان تماشاگران چینی 3-2 شکست داد تا به نیمه نهایی برسد.
این ورزشکار 32 ساله ایرانی در نیمه نهایی رشاد احمدوف، ورزشکار 26 ساله اهل جمهوری آذربایجان را با نتیجه 4-1 شکست داد تا برای دومین المپیک پیاپی به فینال برسد.
هادی ساعی در دیدار نهایی وزن زیر 80 کیلوگرم موفق شد مارو سارمینتو از ایتالیا، صاحب مقام سوم اروپا، را با نتیجه 6-4 شکست دهد.
قد بلند سارمینتو در راند اول برای هادی ساعی مشکل ایجاد کرد و حریف ایتالیایی 4-1 پیش افتاد.
اما هادی ساعی با کسب پنج امتیاز پیاپی در دو راند بعد بر حریف خود غلبه کرد.
هادی ساعی مدال طلای المپیک آتن و مدال برنز المپیک سیدنی در وزن زیر 68 کیلوگرم را نیز در اختیار دارد و در وزن زیر 72 کیلوگرم هم در سال 2006 قهرمان آسیا و در سال 2005 قهرمان جهان شده است.
ساعی در دور اول به سادگی دیپک نیستا، ورزشکار کشور نپال را با نتیجه 7-0 شکست داده بود.
هادی ساعی در یک چهارم نهایی گو ژو، نایب قهرمان چینی آسیا در سال 2008 را در میان تشویق بی امان تماشاگران چینی 3-2 شکست داد تا به نیمه نهایی برسد.
این ورزشکار 32 ساله ایرانی در نیمه نهایی رشاد احمدوف، ورزشکار 26 ساله اهل جمهوری آذربایجان را با نتیجه 4-1 شکست داد تا برای دومین المپیک پیاپی به فینال برسد.
هادی ساعی در دیدار نهایی وزن زیر 80 کیلوگرم موفق شد مارو سارمینتو از ایتالیا، صاحب مقام سوم اروپا، را با نتیجه 6-4 شکست دهد.
قد بلند سارمینتو در راند اول برای هادی ساعی مشکل ایجاد کرد و حریف ایتالیایی 4-1 پیش افتاد.
اما هادی ساعی با کسب پنج امتیاز پیاپی در دو راند بعد بر حریف خود غلبه کرد.
پیش از قهرمانی هادی ساعی، ایران تنها یک مدال برنز توسط مراد محمدی در کشتی آزاد کسب کرده بود و عملکرد ضعیف ورزشکاران ایران باعث برانگیخته شدن انتقادات فراوان و تندی علیه مسئولان ورزش این کشور شده بود.
دمش گرم خداوکیلی خیلی کار درسته
بازم ساعي............
قربانت ...مطمئن باش اگه این 55 میلیارد و خرج المپیک نمی کردن ...خرج درست کردن ورزشکاهم نمی شد..نقل قول:
55 میلیارد خرج کردن دست از پا درازتز برگشتن با این حداقل 2 تا ورزشگاه درست میکردین..
داود عابدی: سوال : اولین کسی که تو نظرت اومد بعد از برد توی فینال کی بود ؟ ساعی : پدرم و برادرام
از کی تشکر می کنی : ( کیا برات زحمت کشیدن ) : خانوادم
مدالت رو به کی تقدیم میکنی : به تمام مردم ایران .
اینها سوالها و جوابهایی بود که تو اخبار ورزشی شبکه خبر به صورت مستقیم با هادی ساعی شد .
هادی ! چقدر با حال ضایشون کردی . از هیچی نترس . با همین جوابا محبوبیتت 100 برابر شد .
خودتو مثل .... نفروختی . دمت گرم . همیشه اسطوره می مونی .
قبول ندارم این حرفت رونقل قول:
دلیل روحیه نداشتن برخورد بد مدیران و مربی ها چه قبل و چه در هنگام المپیک بود
دلیل این حرف ها مو می تونی تو صحبت های ساعی و یک فرنگی کار که دیروز صحبت هاشو پخش کرد پیدا کنی
دمش گرم...
بی جهت نیست که اینقدر محبوب هست نشون داده به هیچکس باج نمیده! بر خلاف بعضی ها که بعد از قهرمانی بیایند و بهش بگند مدالش را به کی تقدیم کنه!
بنده خدا ولی کلی زحمت کشید, بادست نیمه شکسته مدال گرفت , المپیک قبلیم یادمه می گفت دندونم شکسته بود اگه داورا می دیدند اجازه ی مسابقه نمی دادن , با کلی درد مسابقه دادم
آره.. خوب شد خوابت تعبیر شد.. منم دعا میکردم که خوابت تعبیر شه..نقل قول:
واقعاً طلا حق ساعی بود..
اون ایتالیاییه با اون قدش! دو تا دو امتیازی از هادی ساعی گرفت. از اون به بعد واقعاً هادی ساعی نشون داد که هنوز بهترین تکواندو کار جهانه.. 4 - 1 تو تایم اول عقب افتاد، ولی در نهایت 4 - 6 برد.. واقعاً که این مدال حقش بود.. کسی فیلم بازیه فینال هادی ساعی و مراسم توزیع مدال رو نداره ؟
هادی دوست داریم
هادی دوست داریم
ایول به این که باج نمیده
ايول به هادي جان اين يعني اينكه مرده نه نامرد مثل بعيضيا
ايول به ساعي من دوس نداشتم ايران مدال بگيره ولي چون ساعي بود دوس داشتم كه بگيره
ولي الان كنار ليتواني هستيم...:5:
براي بار اول در المپيك مقام يازدهم خوبه...........:46:
یا خدا
اختتامیه چه ساعتی هست؟؟؟؟
تبریک ..........
[QUOTE=iammahdi;2851005]
مرتیکه....نقل قول:
وقتی یزدانی خرم که اصلا" نمی دونه کشتی چیه!!!گفت کشتیه ما به درد آسیا فقط می خوره حسابی حالم گرفته شد ....
یا طالقانی که با چه افتضاحی یزدانی خرم رو جاش آوردن...نقل قول:
کجا رفت خادم, دبیر,یا تختی ....
همون فوتبالی که چند صد سال هست که حتی به المپیک نرفته و همونقد قهرمان آسیا نشده؟؟؟نقل قول:
حالا اگه می گفتن فوتبال ما برای آسیا خوبه یه چیزی اما کشتی!!!؟؟؟
نگران نباش.اینا هیچوقت حرف کرم نمیارن!!نقل قول:
کفاشیان به عنوان دبیر کمیته ملی المپیک چی داره بگه......
وقتی مدیر ارشد خودش از ورزش نیست .....نقل قول:
توی این المیک چقد آدمای اضافی بلند شدند رفتن چین و اون کسایی که عمری تو اون ورزش بودن نرفتن؟
دمش گرم
سر همون قضیه بم خودش رو نشون داد
دمش hot
فکر کنم باید تیتر و عوض کنید.
"فقط یه مدال" --> "فقط دو مدال"
دمه این اصلاح طلب عزیز گرم عاشقشم
سلام
شاید متوجه شده باشید شاید هم نشده باشید .
در سایت بازی ها در قسمت معرفی هادی ساعی محل زندگیش بم نوشته شده !
آدرس صفحه:
کد:http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/BIO/Athlete/8/233878.shtml
ببین من گفتم یکی از دلایل نداشتن روحیه نیود رضا زاده بود...البته اینایی که گفتی هم باعث گرفتن روحیه از اونا شد...یعنی همه اینها دست به دست هم داد که بریم المپیک یه مدال طلا بگیریم...نقل قول:
دلیل روحیه نداشتن برخورد بد مدیران و مربی ها چه قبل و چه در هنگام المپیک بود
دلیل این حرف ها مو می تونی تو صحبت های ساعی و یک فرنگی کار که دیروز صحبت هاشو پخش کرد پیدا کنی
آره ..اگه اینو کم می آوردن که الان همه چی سر جاش بود...نقل قول:
نگران نباش.اینا هیچوقت حرف کرم نمیارن!!
من بازم می گم ما به شدت ضعف مدیریت داریم ...مهمترین عامل این شکستها نبود یه مدیر کار بلده..
ما باید از مدیر هایی استفاده کنیم که خودشون عمری تو اون رشته ورزشی بودن....
حالا ما اینارو هی بگیم کی اینا رو گوش می ده ...دوباره روز از نو روزی از نو...
من نمی دونم اینا تا کی می خوام تجربه کسب کنن.. یارو می گه "ما مدال نگرفتیم اما به جاش تجربه کسب کردیم" آخه یه نفر نیست بیاد بگه آخه تو المپیکم آدم می ره تجربه کسب کنه!!!!
مثله اینه که یارو هیچ درس نخونه بگه می خوام تو جلسه کنکور سوالاتو ببینم برای دفعه بعد که خواستم کنکور بدم تجربه کسب کنم...به نظر شما این حرف بچگونه نیست...
تو ورزش ما پارتی بازی حرف اولو می زنه نمونش همین علی دایی که هر چی بازیکن از سایپا بوده برداشته برده تیم ملی ...یا اینکه اسپانسر تیم ملی ام شده سایپا...دیگه اون تهیه لباسا که بمونه...لطفا" برید این آدرس:کد:http://www.noandish.com/monasebat.php?id=2741948
عزیزم این که یک فرد شهیر از شهرتش استفاده کنه اصلا خلاف و بد نیست تو همه دنیا هم رایجه .نقل قول:
نمیدونم ما ایرانیا چرا هرکی رو که میشناسیم و یه کاری میکنه باید فحشش بدیم.
خب این بنده خدا که به قول معرف هوا نمیخوره ! شهرتش به همین خلاصه شه که امضا بده همه بشناسنش باهاش عکس یادگاری بگیرن ؟ خب ایشون هم باید از شهرتش سودی ببره دیگه .
زمانی که این تاپیک رو مجتبی زد، اصلاً ایران مدال نگرفته بود.. چون تا اون موقع مدال نگرفته بودیم، فکر کنم منظورش این بود که ورزشکارای ما حتی یه مدال هم نگرفتن و آرزوی حتی یه مدال رو به دلمون گذاشتن..نقل قول:
گزارشگر انگلیسی چند بار در طول مسابقه ساعی به کاری که سر زلزله بم کرد اشاره کرد.
کلا مثل این که خارجی ها هم با ساعی خوبن!
که این طور عبارتتون دارای ابهامه خب...نقل قول:
حسین و هادی پهلوانان ایران هستند
امیدوارم همیشه مایه افتخار ایران باشند
من که خیلی دعاشون کردم
خدا همیشه شادشون کنه که ما ها رو اینقدر شاد کردند
من وقتی مسابقه هادی رو میدیدم از خوشحالی گریه میکردم
اون لحظه هم که پرچم ایران رو نشون میداد یه حس خوبی داشتم