نقل قول:
نه فقط یک سیستم عامل نصب بود و بک اپ گرفته شده .
پس میشه با نرم افزار انتخاب سیستم عامل رو آوردش .
حالا تست میزنم ببینم چی میشه .
Printable View
نقل قول:
نه فقط یک سیستم عامل نصب بود و بک اپ گرفته شده .
پس میشه با نرم افزار انتخاب سیستم عامل رو آوردش .
حالا تست میزنم ببینم چی میشه .
آره شما میتونی بعد از اجرای به ترتیب ایمیج ها به کمک نرم افزارهایی که گفتم منوی بوت رو بسازی. (برای اطمینان بیشتر اول ایمیج xp رو برگردون و بعد 8)نقل قول:
فقط قبل از هرکاری از اطلاعات مهم خودت پشتیبان بگیر. اینو بر اساس تجربه میگم.
بعد از اینکه تست کردی لطفا نتیجه رو اعلام کن.
با سپاس.
موفق باشی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام دوستان خواهشا کمکم کنید من در درایوی که ویندوز سون داشتم ویندوز 8.1 نصب کردم و پوشه ویندوز سون به windows.old تغییر نام داده شد و حالا سیستمم ویندوز 80 اجرا میکن اما من پشیمون شدم و میخام ویندوز سون اجرا شه از دستور bootsect.exeهم در خط فرمان استفاده کردم اما بازم ویندوز 8 میاد بالا باید چیکار کنم ویندوز سونم اجرا شه؟؟ اینم بگم بگم نمیخام درایو فرمت کنم و دوباره ویندوز بریزم
من الان یه ویندوز 8 رو کامپیوترم نصبه
بخوام از شرش خلاص شم روش یه 7 بریزم باید چکار کنم؟
سلام به همه من ویندوز 7 رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی وقتی بالا میاد فقط والپیپرو نشون میده مشکلش چیه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز سوال های خود را در مورد ویندوز 7 در تایپک اختصاصی این ویندوز بپرسید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتان این است که taskbar و ایکن های دسکتاپ و منوی استارت را نشان نمی دهد؟
بله دقیقا!نقل قول:
کلیدهای کنترل + شیفت +ESC را بزنید و پس از بازشدن task manager از منوی file ؛ new task را بزنید و بنویسید explorer و ok را بزنید.نقل قول:
حالا باید همه چیز ظاهر بشه .
(البته می توانید alt+ctrl+delete را هم بزنید و task manager را انتخاب کنید و مراحل بالا را انجام دهید.
من یه بار تسک منجر رو زدم ولی صفحه سیاه شد!!!نقل قول:
دوباره امتحان کنید.تسک منجر نشان داده نمی شود یا امکان تایپ نیست؟همه فلش ها و هارد های اکسترنال و ramreaderها را از سیستم جدا کنید و کامپیوتر را ریستارت کنید.(هر وسیله ای به سیستم وصل است را جدا کنید)نقل قول:
اولین بارهست که ویندوز 7 نصب میشه؟
کامپیوتر را ریستارت کنید و بلافاصله و خیلی سریع چند بار پشت سر هم کلید F8 را بزنید تا منوهای safe mode را مشاهده کنید.
پس از ان safe mode را انتخاب کنید و ببینید وارد دسکتاپ میشه و همه چیز نشون داده میشه یا نه مراحل پست قبلی را هم اگر دسکتاپ نشان داده نشد ؛ در safe mode تکرار کنید.
اصلا تسک منجر نشان داده نمیشه و وقتی ریست میکنم حالت safe mode و چند حالت دیگه رو میاره ومن یه بار safe mode رو زدم و بالا آورد و مشکلی نداشت ولی ویندوز اصلی همچنان همینطور ماندنقل قول:
تسک منجر نشان داده نمیشه و تصویر سیاه میشه و اگر دکمه اینتر یا اسکیپ رو بزنم دوباره صفحه اصلی میادنقل قول:
می دونید کارت گرافیک شما چیه؟نقل قول:
یک بار دیگه وارد safe mode شوید وپس از مشاهده دسکتاپ کلید ویندوز +R را بزنید و بنویسیدservices.msc و پس از وارد شدن به سرویس ها سرویس theme را پیدا کنید و دوبار روی ان کلیک کنید و disable را انتخاب کنید.سپس سیستم را ریستارت کنید ببینید ویندوز اصلی درست نمیشه؟
کارت گرافیک nvidia gforce 9700 عددشو دقیق ننوشتم!نقل قول:
من اینکارو کردم ولی فقط موس رو نشون میده و عملیاتی محدود میشه باهاش انجام داد و آیکون ها و دکمه استارت رو نشون نمیده!نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر اولین بار است که ویندوز 7 نصب می کنید ؛بهتر است با یک dvd دیگر دوباره ویندوز را نصب کنید.(از ویندوزهای دستکاری نشده استفاده کنید)
در صورت تکرار مشکل در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تایپک بزنید تا دوستان راهنمایی کنند. یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح نمایید تا شاید
بشود مشکل ویندوز فعلی شما را هم حل کرد .
سلام تشکر!نقل قول:
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من دارم ویندوز 7 نصب می کنم و رسیدم به مرحله انتخاب درایوی که میخام روش نصب بشه ولی سه تا درایو هست که همشون هم اسم و هم حجم هستن از کجا بفهمم کدومش درایو سی هست.
ممنون
دوست عزیز شما میتونی از حالت نصب خارج بشی و اسم درایو c را مشخص کنی که در هنگام نصب معین بشه . ولی معمولا درایو ویندوز در اول قرار میگیره در صورتی که درایو ویندوز به صورت پیشفرض c باشه .نقل قول:
دوستان کسی تونسته ویندوز 10 رو روی VMware نصب کنه؟؟؟
اگر نصب کرده یه راهنمایی بده
سلام
من درحاليكه يه ويندوز xp داشتم اقدام به نصب ويندوز xp ديگري كردم كه پس از كپي شدن فايلها و ريستارت نتوانست ويندوز را نصب كند و حالا هربار كه سيستم ريستارت ميشه منوي ويندوزها مياد كه ديفالت هم روي ستاپ ويندوز جديد هست. من چجوري مي تونم اين ستاپ رو از سيستمم پاك كنم؟ كه تو منوي اوليه فقط همون ويندوزي كه دارم باهاش كار مي كنم باشه؟
ویندوز سالم رو بوت کنید و نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنید.بعد گزینه ی مربوط به ویندوز ناقص نصب شده رو پاک کنید.گزینه ها تو این برنامه به همون ترتیب که توی منوی بوت اصلی هستن نشون داده میشن پس اگه مثلا ویندوز اولی خرابه اینجا هم باید ویندوز اولی رو پاک کنید.نقل قول:
پیشنهاد میکنم اول روی دومی که سالم هست کلیک کنید و Move up رو بزنید تا بیاد جای اولی.بعد کامپیوتر رو ریستارت کنید و ببینید اولی که ویندوز سالم هست بوت میشه یا نه.اگه درست بود بعد توی برنامه اون دومی رو حذف کنید.اینطوری مطمئن میشید که همون ویندوز خراب رو پاک کردید.
با سلام
من یه ویندوز XP روی درایو C نصب کردم
و بعد روی همون درایو یه ویندوز Seven Ultimate
حالا می خوام ویندوز XP رو پاک کنم
تا فضای درایو C رو آزاد کنه
چطور می شه این کار رو کرد؟
سلامنقل قول:
اگر هنگام نصب ویندوز 7 درایو C ( درایویی که برای نصب ویندوز انتخاب شده است ) را format یا delete نکنید معمولا ویندوز قبلی موجود در این درایو در پوشه ای به نام Windows old در آدرس C:\Windows old نگهداری می شود.
اگر درایویی که ویندوز در آن نصب می شود قبلا ویندوز در آن نصب نبوده و فقط دارای فایل یا پوشه باشد این فایل یا پوشه ها در درایو C ویندوز جدید قرار دارند.
دستورالعمل پاکسازی این پوشه :
کد:http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/how-do-i-remove-the-windows-old-folder
با سلامنقل قول:
با تشکر از شما
اون صفحه رو که معرفی کردید دیدم.
در هر صورت من پوشه مذکور رو با یک شیفت و دیلیت ساده پاک کردم.
و فعلا که مشکلی در سیستمم احساس نمی کنم.
سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
روی سیستم کامپیوتر محل کار من دو سیستم عامل وجود داشت.یکی ویندوز xp یکی هم یونیکس.بعد از نصب ویندوز جدید در کامپیوتر من منوی بوت از بین رفته من چطور میتونم منوی قبلی رو برگردونم که بتونم از سیستم یونیکس هم استفاده کنم.اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام من روی یک لپ تاپ دوتا سیستم عامل (بوت دوگانه) نصب کردم:
ویندوز7 32بیت
ویندوز8.1 64بیت
a) متاسفانه چندتا مشکل دارم:
1. اول اینکه توی ویندوز8 درایور گرافیک بعضی وقت ها با یک ارور اعلام میکنه از کار افتاده (توی بعضی نرم افزارها) ... الان تازگی درایور گرافیک (nvidia) جدید مخصوص لپ تاپ نصب کردم ... ارور نداد ولی تو یه برنامه دیدم خود به خود درایو از کار افتاده... این مشکل بخاطر چیه؟ راه حلش چیه؟ (اگه از کنترل پنل برنامه nvidia ، گرافیک رو بذارم روی Nvidia Geforce به جای انتخاب اتوماتیک درست میشه؟)
2. بعضی وقت ها توی ویندوز8 با ارور driver power state failure مواجه میشم (فکر کنم صفحه آبی ویندوز8 باشه؟) و بعد سیستم خاموش میشه.
3. مورد دیگه وقتی هست که از 8 به 7 سویچ میکنم! usb ها از کار میفته!! یعنی مثلا اگه موس یا هر چیزی دیگه وصل باشه دیگه کار نمیکنه. (که واسه این یا باید ریست کنم. یا بعد از اینکه از ویندوز8 ریست کردم موقع انتخاب ویندوز توی منو بوت، یک بار دکمه esc رو بزنم تا یه چیزی مشابه ریست اتفاق بیفته! ) اینطوری usb ها درست میشن.
4. مشکل دیگه بعضی وقت ها موقع بالا اومدن ویندوز7 با یک صفحه سیاه و یه سریع نوشته و درصدی که داره پر میشه مواجه میشم، که اول نوشته CHDSKK is verifying files مثل عکس زیر:
راه حل این چیه؟
پ.ن: ((یک بار حدود 30-40 گیگ فایل ها از درایو سی بردم به یه درایو دیگه ک بعدش ک ریست کردم این ارور رو داد و بعد روشن شدن دیگه اصلا usb به جز یکی کار نمیکرد! چندتا از نرم افزار ها هم از کار افتاده بودن هر چی هم ریست کردم درست نشد تا فرداش که لپ تاپ رو روشن کردم همه چی خود به خود درست شد.))
b) من اول ویندوز 7 64بیت داشتم، بعد که میخواستم dual boot کنم و ویندوز 7 32بیت اضافه کنم اما درست نصب نکردم و ویندوز 7 32بیت جایگزین شد،
عملکرد ویندوز سون 32بیت تو بعضی برنامه مشکل داره! مثلا توی فتوشاپ موقع کار با فایل های حجیم ، خیلی زود با کمبود رم مواجه میشم ، یا موقع سیو شدن برنامه میپره!
این مشکل بخاطر چی هست، کمبود رم ؟ یا مشکل از ویندوزه ؟؟؟ اینو اضافه کنم ک روی ویندوز سون 32 بیت ، فقط چندتا از driver ها رو نصب کردم
c) یک سوال دیگه،
اگه ویندوز 7 32بیت روی توی ویندوز 8.1 با شبیه ساز VMware نصب کنم ، همه نرم افزار ها و درایو ها بدون مشکل و پایدار نسبت به dual boot کار میکنه؟
مدل لپ تاپ: ASUS K551LN - A
ویندوز ۸.۱ برای افزایش سرعت بوت اگه شما کامپیوتر رو خاموش کنید، به حالتی شبیه Hibernate میره و من هم قبلا این مشکل رو موقعی که ویندوز ۸.۱ و لینوکس رو داشتم پیش میومد و وقتی به لینوکس میرفتم مشکلاتی مثل کار نکردن اینترنت و ... پیش میومد. برای رفع این مشکل:
کلید های لوگوی ویندوز و R رو بزنید تا Run باز شه و بنویسید cmd و اینتر را بزنید. دستور زیر را وارد کنید:
احتمالا اینطوری بیشتر مشکلاتتون رفع میشه.کد:powercfg /h off
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی در کل به نظر من کار بیخودیه که دو تا ویندوز رو کنار هم داشته باشی، ۷ و ۸.۱ زیاد تفاوتی ندارن. در مورد مشکل کمبود رم هم اینو بگم که ویندوز ۳۲ بیت تا ۳.۵ گیگ رم ساپورت میکنه ولی ۶۴ بیت بیشتر از اون هم میخونه.
در مورد نصب روی ماشین مجازی هم بستگی به سیستمتون داره، من خودم به جای اینکه ویندوز رو به صورت واقعی نصب کنم اون رو با VirtualBox روی لینوکس اجرا میکنم و از پس تنها کاری که باهاش انجام میدم، یعنی ویژوال استودیو، خوب برمیاد، در صورتی که سیستمم زیاد قوی نیست.
آره ، میبینم وقتی رو وین 8.1 shut down میکنم منو انتخاب ویندوز عوض میشه (مثه محیط وین8 میشه)نقل قول:
یه بار هم که سیستم واسه مدت چندساعت sleep یا hibernate بود ... روشن کردم بالا نیومد!! رستور کردم ، فکر کردم ویندوز پریده dvd ویندوز گذاشتم مراحل اولیه رو رفت و repair رو زدم ولی درست نشد
بردم به یکی نشون دادم اون گفتش ویندوز پریده ، بعد تا دی وی دی ویندوز رو گذاشت و مراحل اولیه طی شد! ویندوز قبلیم درست شد ... وقتی dvd خودم رو بردم اونجا گفت dvd ویندوزم خط داره راستم میگفت چندتا خط کوچیک با یک خط خیلی بزرگ داشت! ممکن ویندوز بد نصب شده باشه
دوتا ویندوز نصب کردم ، چون 2-3 تا از برنامه هایی که استفاده میکنم توی سیستم 64 بیتی / و همینطور ویندوز 8 نصب یا اجرا نمیشن ... کلا خیلی وقت گیر هست سویچ کردن بین دو ویندوز ، مخصوصا که من نرم افزار زیاد داره توی هر دو ویندوز
رمم 6 هست و سی پی یو 4200u داغان ...
اگه ماشین مجازی نصب کنم کار های نسبتا سنگینم رو با همون ویندوز 64 بیت انجام میدم و اون 2-3 تا نرم افزار رو با ماشین مجازی 32 بیتی!!
میخوام بدونم که برنامه هایی که توی ماشین مجازی اجرا میشن پایدار هستن و خود به خود close نشن!؟
سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز،
من چندوقتیه این لپ تاپو گرفتم سیستم اش هم خوبه ولی از لحاظ نرم افزاری به شدت باهاش مشکل دارم.
سیستم لپ تاپ:
CPU: Intel Core i7 4720HQ 2.60 Up 3.60
GPU: Nvidia Geforce GTX950M - 4GB Up 6GB
RAM: 8GB DDR3
Laptop Model: ASUS K550JX-A
-------------------------------------------------------
از لحاظ اجرای بازی ها خوبه ولی مثلاً کلیک راست که میکنم 2 ثانیه طول میکشه تا گزینه ها [Refresh و ..] بیاد و این درحالیه که سیستم خانگیم که خیلی پایین تر هست 0 ثانیه هم طول نمیکشه ....
هنگام کار با Photoshop cc و یا Bluestacks app player هم به شدت هنگ میکنه و ویندوز کنده ..
چند بار ویندوز رو عوض کردم اول Win 8.1 Enterprise نصب کردم بعدش دیدم مشکل داره Win 8.1 Pro با لاینسس اورجینال خریدم براش فایده نداشت ... در ضمن کارت گرفیک اش هم از بین دو کارت گرافیک روی کارت اصلی سوییچ شده ...
درایور ها رو هم کامل نصب کردم، حدسی که خودم میزنم اینه که مشکل از Bios یا .. باشه ویا سیستم نتونه از کل رم یا ... استفاده کنه.
لطفاً افراد متخصص راهنمایی کنن این مشکل داره دیوونم میکنه ./
با تشکر
لطفا سوالتون رو توی تاپیک مربوطه بپرسید یا تاپیک جدید ایجاد کنید. این تاپیک مربوط به سوالات مربوط به نصب دو سیستم عامل هست.نقل قول:
با تشکر...
من تا حالا اینجور مشکلی حتی روی سیستم قدیمیم هم نداشتم، قبل از نصب روی ماشین مجازی تو تنظیمات بایوس Virtualization رو فعال کنید.نقل قول:
میخوام بدونم که برنامه هایی که توی ماشین مجازی اجرا میشن پایدار هستن و خود به خود close نشن!؟
با سلام
میشه به راحتی بدون دردسر اوبونتو و ویندوز 10 کنار هم داشت؟توی یه درایو؟
برای اینکه هر دو نا تو یه درایو باشن تنها راه استفاده از wubi هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره فایل ایزو رو دانلود نکنید و بذارید wubi خودش دانلود کنه. کافیه wubi رو اجرا کنید و تنظیمش کنید و بعد خودش شروع به دانلود اوبونتو میکنه و نصبش میکنه
با سلامنقل قول:
چجوریه این؟
مجازیه یعنی؟
به نظرتون این کار خوبه یا یه پارتیشن دیگه بسازیم؟
ممنون
دوستان با چه نرم افزاری میشه دو تا سیستم عامل رو به صورت بوت جدا گانه نصب کرد؟ چون من ویندوز 10 تو لپاپم دارم و میخوام یه ویندوز 7 دیگه بهش اضافه کنم و آیا برنامه WinToHDD Enterprise اینکارو انجام میده؟ و از کدام گزینه اش باید استفاده کنم؟
دوستان من دوتا ویندوز دارم که هرکدوم رو یه هارده
چون ویندوز اولی رو هارد قدیمتره و میخوام فرمتش کنم و بلا استفاه است
حالا مشکل اینه میخوام فایل بوت منیجر رو بیارم رو هارد جدیدتره
نرم افزاری هست که انجام بده
سلام دوستان گرامی
من یک مشکل بزرگ پیدا کردم
با لپ تاپ لنوو فلکس 3، روش ویندوز 10 نصب بود و خواستم اوبونتو نصب کنم، که اوبونتو رو اجرا نمیکرد، دوستان گفتن ایرادش از پارتیشن بندیه و تغییرش دادن. دوباره اوبونتو نصب کردم. حالا هیچکدوم بالا نمیاد. سعی کردم ویندوز 10 رو دوباره نصب کنم که اون هم نمیشه. :n41::n27:
لطفا راهنماییم کنید که باید چکارش کنم.ممنون
دقیقا متوجه نشدم ولی به نظر میاد:نقل قول:
شما میخواهید هارد دوم قابل بوت شه و ویندوزی که روی هارد جدیدتر هست رو بوت کنه؟ اگر اینطوره، بی دردسر ترین راه استفاده از ابزار خود ویندوز هست.
دیسک نصب ویندوز۷ یا بالتر رو بوت کنید، زبان رو انتخاب و شیفت و F10 رو بزنید تا CMD باز شه.
دستورات زیر رو به ترتیب بزنید:
بعد از دستور آخر شروع به جستجوی ویندوز های نصب شده و درخواست تایید شما برای اضافه کردن به منوی بوت میکنه.کد:bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /rebiuldbcd
بعد از این اگر هم خواستید ویندوز هارد دوم رو به منوی بوت اضافه کنید (منظورم هارد قدیمی هست)، هارد جدید رو بوت کنید، و از برنامه ی EasyBCD استفاده کنید.
بهترین روش برای دوال بوت کردن ویندوز و لینوکس، این هست که اول ویندوز و سپس لینوکس رو نصب کنید.نقل قول:
قسمتی رو که پر رنگ کردم، توضیح بدید که چرا نصب نمیشه و اگر مشکلی هست در تاپیک مربوطه بپرسید یا تاپیک جدید بسازید.
بعد از نصب ویندوز، دیسک اوبونتو رو بوت کنید و هنگام نصب، گزینه ی Install Alongside windows رو انتخاب کنید. همونطور که دوستان گفتن، این روش در صورتی که پارتیشن بندی شما صحیح نباشه جواب نمیده. (پارتیشن های زیاد - پارتیشن primary ناکافی - ایجاد پارتیشن Extended به شیوه نادرست)
اگر در قسمت پارتیشن بندی مشکلی باشه، میتوانید از قسمت Install Manually استفاده کنید که فقط در صورتی که پارتیشن بندی بلد هستید استفاده کنید!
بعد از نصب اوبونتو، خود بوت لودر اقدام به جستجو برای ویندوز میکند و به منو اضافه میکند.
در کل اگر شما مشکلتون از لود نشدن اوبونتو یا ویندوز هست، در تاپیک مربوطه، با ذکر جزئیات، مشکلتون رو مطرح کنید. اینکه اوبونتو بوت نمیشه و ویندوز بوت نمیشه، میتونه دلایل بسیار زیادی داشته باشه. توضیحات من کلی بود و ممکنه اصلا ربطی به مشکل شما نداشته باشه.
سلام ...من ویندوزم 8.1 هست ...نرم افزاری رو نصب کردم که روی این ویندوز نمیخونه ... میخواستم بدونم میتونم از ویژوال ماشین برای اجرای نرم افزار استفاده کنم؟ اگه اره ...کدوم نسخه رو باید تهیه کنم که به ویندوزم بخوره ؟ اگه ممکنه راهنماییم کنید خیلی بهش نیاز دارم خیلی