بله،اون اوالا 5 تومن میگفرتن.نقل قول:
دیگه نمیاد....سر قبض !
ولی تعرفه های گرون حسابی جبرانش میکنن!!:46:
Printable View
بله،اون اوالا 5 تومن میگفرتن.نقل قول:
دیگه نمیاد....سر قبض !
ولی تعرفه های گرون حسابی جبرانش میکنن!!:46:
سلام.
من تازه gprs رو فعال کردم.راهنمایی کنین ممنون می شم.:11:
کسی می دونه واسه هزینه gprs ، کیلو بایت رو چه جوری محاسبه می کنن؟ sent+received ؟
این که چه مدت وصل باشیم اصلا مهم نیست و فقط تعداد کیلو بایت مهمه؟
از کجا مطمئن شیم بعد استفاده ، قطع شدیم؟
راه واسه کمتر کردن هزینه سراغ دارین؟ مثلا مرورگر خاصی؟
دوست عزیز کلا استفاده نکنی بهتره!!!!!!!!
کیلو بایتی 1.5 تومن چند برابر ایرانسل!!!!!
پول افتادن فقط بستگی به تبادل اطلاعات و اگه یه سال هم توی یه صفحه باشی پولی اضافه نمیفته.
وقتی تبادل قطع بشه و علامت GPRS رو صفحت یه خط میاد!!!!!!!
من موقع اي كه با گوشي به اينترنت وصل ميشم بعد از اين كه چند تا صفحه رو باز ميكنم يه دفعه انترنت گوشي قطع ميشه
اگه بخوام دوباره وصل شم ارور ميده تنظيمات گوشه درست نيست
كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟؟؟
با ايرانسل رفتم اينترنت چنين مشكلي رو نداشتم !!!
آحا اینترنتا یه لحظه قطعه یه لحظه وصل اصلا معلوم نیست دارن چیکار می کنن؟
علیک سلام:31:!نقل قول:
تا جائیکه بلد باشم چشم...نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم فقط Received...نقل قول:
شما می تونی یه صفحه رو 1 ساعت باز بذاری!فقط تعداد کیلوبایت هایی که برای باز شدن اون صفحه رفته جز هزینه حساب میشه!نقل قول:
خب ، این بستگی داره به گوشیت!ساده بگم.نقل قول:
اگه نوکیا داری زمانی که وصلی بالای صفحه ی گوشی زیر خط آنتن علامت جی پی آر اس میاد که مثل دوتا فلش برعکس پر رنگه!هروقت هم که قطع شدی اون دوتا فلش یا کم رنگ میشن یا کلا از بین می رن تا اتصال بعدیت...
اغلب گوشی های سونی اریکسون هم یه علامتی شبیه شکل کره ی زمین دارن که هروقت وصلی اون کره هست و هر وقت قطعی اون شکل نیست!
100%!نقل قول:
مرورگر اپرا مینی(Opera Mini)هستش که واقعا مرورگر خوب و پرسرعتیه...حجم صفحات اینترنتی رو پایین تر میاره و کیفیت عکس ها رو ضعیف تر می کنه به خاطر همین سرعتش خیلی بالاتر و در نتیجه خیلی به صرفه تره نسبت به مرورگر خود گوشی.
درکل برای وبگردی عالیه!
ببخشید می پرسم ها!!!
مگه هنوز اینترنت همراه اول فعاله؟؟؟ :18: آخه شنیدم با قطع پیامک، این و پیام چندرسانه ای هم قطع شده...
نقل قول:
سلام.
مال من که اینجوریه:
شبا حتما قطع میشه-تو خونمون چند ساعت وصله چند ساعت قطعه-تو بعضی جاهای دیگه که میرم همش وصله!
والا اینجا هم پیامک فعاله هم اینترنت!نقل قول:
هردو قطع بودن ، ولی الان مدتی میشه که دوباره وصل شده...
نقل قول:ولی من که می خوام پیامک بدم ارسال نمی شه که!:13:نقل قول:
سلام.
در ابتدا از آقاي mojtaba-mci كه خيلي با حوصله پاسخ دادن تشكر مي كنم(جايي پيدا نكردم كه واسه تشكر كليك كنم!)
و در انتها يه سئوال ديگه دارم: گوشي من nokia 6680 است و تو پروفايل مي خواد كه واسه رسيدن ايميل هم آهنگ انتخاب كنيم...gprs موبايل بايد در چه حالتي باشه كه وقتي ايميلي رسيد گوشي با آهنگ خبرمون كنه؟(در همون حالت 2 فلش كه فرمودين بايد باشه؟) و آيا در اين حالت هم فقط وقتي ايميل جديد بياد بايد هزينه پرداخت كنيم ؟
اقا من گوشي G900 دارم ميخواستم ايميل رو از تو گوشي چك كنم. من Gprs همراه اول رو فعال كردم و الان قيمت مسيج ايميل اكانت رو ميزنم سرور ياهو رو mail.yahoo.com زدم ولي وصل نميشه به ايميل ولي پرخالم يه نوكيل معولي داره و وصل ميشه ايميل هاش رو چك ميكنه مثل مسيج نه از طريق اينترنت اكسپلولر. چيكار بايد كرد؟؟؟
تنظیماتشو باید بلد باشی مثلا شماره پورت و ... که تو انجمن هست بذار سرچ کنم ببینم پیداش می کنم یا نه!
آقا من یه شب ساعت 11:30 بود از gprs داشتم استفاده می کردم شارژم 1500 بود.شد 800 تومن.بعد یک ساعت که قطع شده بودم دوباره کد شارژو زدم دیدم دوباره برگشته به 1500 تومن.فرداشم مرورگر اپرا رو نصب کرد تا 2 یا 3 ساعت رایگان بود ولی الان نیست.چجوری بوده؟
نقل قول:
مدتی هست که همراه اول به شکل تمام و کمال قاطی کرده! احتمالا این قاطی کردن برای شما خوش شانسی آورده.:27:
ولی برای من بدبخت که نه! خواستم از سایتش 2 تومن شارژ بگیرم، پولم رو خورد و گفت که شارژ نمی تونم بدم. هنوز هم بر نگردونده. رفتم امور مشترکین گفت که باس بری میدون ونک پولتو بگیری...! که این یعنی ای که 4 تومن پول تاکسی بدم تا 2 تومن بگیرم...! :13:
سیم کارت من 0912 هست ...........
الان عکس یه گوشی تلفن رو تو صفحه دارم که روش یه خط قرمز کشیده.........:27:
و پائینش نوشته : محدودیت سرویس ..........
به نظر شما سیم کارت من سوخته؟:41:
آخه هر چی پین و پوک بود رو وارد کردم ولی فایده نکرد............:13:
دوستان 2500 تومان من بعد از یک تماس 30 ثانیه ای شد 50 تومان و بعدش 850 تومان
و بر نگشته
منم مجبور شدم دوباره شارژ کنم
دلیلش چیه؟؟؟!!!
مگه اعتباری ها هم GPRS شون وصل شده؟....من اعتباری دارم میگه سرویس موجود نیست؟
سلام دوستان
من سیم کارت اعتباری خط شیراز دارم و میخواستم بدونم میشه اینترنت و MMS رو فعال کرد یا نه ؟!
آیا الان هر جا که آنتن هست ، اینترنت هم کار میکنه یا هنوز فقط برای مراکز استانها هست ؟! ( من خودم تو شیراز نیستم )
لینک ثبت نام هم اگه بزارین ممنون میشم
با سلام من قبلا با گوشی قدیمی خودم هم MMS و هم gprs فعال بود الان گوشیم رو عوض کردم n85 گرفتم حالا چکار کنم که این ها دوباره فعال بشه؟
سلام
میگم بچه ها GPRS همراه اول توی همه شهر ها فعاله؟
توی اراک چطور؟
یا مدل گوشیت رو به شماره 8008 sms کن یا از طریق سایت همراه اول تنظیماتش رو بگیر که دومی توصیه میشه.
پس چرا کسی جواب منو نداده؟نقل قول:
این جواب سوال شما بود دیگه !×نقل قول:
پس چرا کسی جواب منو نداده؟
نقل قول:
یا مدل گوشیت رو به شماره 8008 sms کن یا از طریق سایت همراه اول تنظیماتش رو بگیر که دومی توصیه میشه.
دوستان سلام
کسی از آخریت تعرفه ها خبری داره؟
توی خود سایت چیزی پیدا نکردم
علی علی
نقل قول:
سلام
میگم بچه ها GPRS همراه اول توی همه شهر ها فعاله؟
توی اراک چطور؟
در اراک فعاله .الان دارم استفاده می کنم.ولی در همه ی شهرها نه
به نظر من امسال نه تعرفه میدن نه اینترنت همراه اول فعال میشه
سلام به همه دوستان
من سیستم gprs را از طریق پرتال شرکت مخابرات فعال کردم . همون مو قع که فعالش کردم یه اس ام اس تنظیمات برام اومد که سیوش کردم .اما موقع وصل شدن به اینترنت این پیام را میده :paked data not availabl .
وقتی خواستم دوباره از طریق سایت فعال کنم برام نوشت که قبلا فعال شده اما وقتی شمام را تو قسمت ارسال تنظیمات داخل سایت وارد می کنم برام می نویسه که (سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمیباشید) . اگه میشه راهنمایی بفرمایید
شما ثبت نام کردی تو سایت؟نقل قول:
سلام من0919 دارم ولي چند تا سوال:
آيا در سمنان-گرمسار gprs اومده؟
اگه اومده من چطور بايد راه بندازم پوليه؟
خيلي ممنون
سلام
با اعتباری میشه GPRS وصل شد؟
من فعالش کردم ولی اصلا وصل نمیشه
ولی یه خط دائم روش گذاشتم وصل شد
از طریق سایت هم فعاله
ممنون
سلام عزیز.
من اعتباری دارم و به راحتی در اصفهان وصل میشم.
اگه با همون گوشی با خط دائم میتونید وصل شید پس تنظیمات گوشی هیچ مشکلی نداره.پس حتما هنوز خدمات دیتای سیم کاتت فعال نشده.
یه نکته!
اگه زمانی که تو سایت میخواید فرم درخواست رو وارد کنید اطلاعات اشتباه(مربوط به مالک سیمکارت نباشد)وارد کنید فعال نمیشه در حالی که توی سایت میگه فعال شده.من خودم این قضیه رو امتحان کردم.
سلام دوستان
من رفتم تو سایتش که واسه همین GPRS ثبت نام کنم اما میگه:
شترک گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروز خطا در سیستم. لطفا دوباره سعی کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . .
هرچی هم برمیگردم و دوباره امتحان میکنم همینو میگه. چه کنم؟
بچه ها من اون فرم رو میخوام پر کنم ، میگه برای سیم کارت شما چی چی نیست !!! مشکل از کجاست ؟ سیم کارت من از این اعتباری های سری جدیده (26 تومنی ها) :دی
سلام دوستان
من از طریق اینترنت تنظیماتشو انجام دادم. sms هم اومد و install هم کردم. اما نمیدونم چرا به اینترنت وصل نیست؟ خودش توی سایتش مرحله آخر نوشت تنظیمات درسته و سوالی داشتین با 09990 تماس بگیرین. چه کنم؟
سوال در موردجی پی ار اس سیم اعتباری همراه اول
من شنیدم سیم های اعتباری همراه اول هم از این سرویس برخورداره!ایا حقیقت داره؟
اگه داره چطوری میشه فعالش کرد؟
سلام بله تو اون شهرهايي كه براي دايمي فعاله براي اعتباري هم فعاله برو تو سايتش ثبت نام كن.کد:www.mci.ir
سلام دوستان
من با گوشی خانمم الان با Nimbuzz آنلاین شدم 800 تومن شارژ بی زبون کم کرد ازش :18:
حالا من چند تا سوال برام پیش اومده:
امروز روز تعطیله و طبق گفته همراه اول باید کیلوبایتی 4 ریال باشه دیگه؟ پس با این حساب لحظه کانکت شدن به Nimbuzz باید 2000 کیلوبایت دریافت اطلاعات داشته بوده باشه تا هزینه اش بشه 800 تومن که این غیر ممکنه چون اولا کانکت شدن به Nimbuzz نیاز به رد و بدل 2 مگابایت دیتا نداره... ثانیا سرعت اینترنت همراه اول اونقدر زیاد نیست تو اون زمان یکی دو دقیقه که مشغول به کانکت شدن بوده، 2 مگابایت دیتا رد و بدل کرده باشه.
تنها چیزی که به ذهن من می رسه اینه که شاید همراه اول داره 2لا 5لا حساب می کنه با ما... نمی دونم جریان چیه کسی دیگه همچین مشکلی نداره؟
ممنون
دوست عزیز برا همراه اول اینترنتش همینجوری هستش خیلی زیاد کم میکنـــه ولی ایرانسل نـــه من دیروزی با ایرانسل اومدم P30 و 20 دقیقه ای گشت زدم آخر 300 تومن کم کرده بود خیلی به صرفه بود با اون سرعــــت خوب (برا من اینجوری بودش):11:نقل قول:
ممنوننقل قول:
آره درسته اما در عرض 2 دقیقه 800 تومن کم شدن شارژ رو هیچ جوری نمی شه توجیه کرد :41:
با ایرانسل در بهترین حالت هم نمی شه در عرض 2 دقیقه 2 مگابایت ترنسفر داشت؛ چه برسه به همراه اول :41: