سلام سعید جاننقل قول:
چه آتیشی هستی :41:
اولاً بابای آقای طهرانیان در حال حاضر گور نداره چون زنده ست:31: دوماً عزیزم تو با آقای طهرانیان مشکل داری با باباش چی کار داری ؟! :31:
سوماًٌ من و تو به همچین استادایی نیاز داریم نه فقط برای قبول شدن، علاوه بر این مورد دانشگاه هم که رفتی باید از اطلاعات یه همچین استادایی استفاده کنی آقای طهرانیان کم آدمی هم نیست گرچه ایشون زیاد دل خوشی از من نداره!!! (اینارو گفتم که وقتی یه استاد بهت گیر داد آتیشی نشی حاضر جوابی کنی اونوقت واسه آینده ات خیلی بد میشه مخصوصاً اگه اون استاد از اعضای هیئت ژوری هم باشه الآن من هم مثل تو آتیشی بودم یک سال و دو ماهه که یکی از استادای دانشگاه هنر که از اعضای هیئت ژوری هم هستن باهام قهره و قسم خورده هر جای دانشگاه هنر منو ببینه پدرمو دربیاره !!! پس شما یاد بگیر یه استاد ی چیزی گفت نه باباشو فحش بده نه چیزی وگرنه مثل من بیچاره میشی هر وقت خواستی امتحان بدی علاوه بر استرس امتحان باید استرس اینم داشته باشی که نکنه همون استادی که بامن قهره هیئت ژوری بشه ؟!):18:
حالا از این حرفا بگذریم... وضع پسرای گیتار چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟ تقزیبا چند نفر بودن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وضع رتبه های گیتاری ها چطور بود؟؟؟؟؟؟ البته رتبه برخلاف چیزی که میگن چندان تاثیرگذار نیست سال 88 یکی با زیرگروه موسیقی 5 مردود شد اما خیلیها با زیرگروه 900 هم قبول شدن!!!