آره منم اونو دیدم
اما خیلی باهاش ور نرفتم!
چه جوریاس؟
چه جوری طبقه بندی کنیم؟
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
راستی جواب مارو هیچکی نداد
Printable View
آره منم اونو دیدم
اما خیلی باهاش ور نرفتم!
چه جوریاس؟
چه جوری طبقه بندی کنیم؟
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
راستی جواب مارو هیچکی نداد
دوستان این ایمیل های تبلیغاتی فارسی رو که بیشتر در میل باکس یاهو میاد رو چه جوری میشه مسدود کرد ؟
سلام من یه مشکل دارم تو ساخت جیمیل
وقتی جیمیلو میسازم یه سوال از شماره تلفن میپرسه ولی ایرانو ساپورت نمیکنه هر کشوریم میزنم نمیشه یه بار شانسکی یه شماره زدم از یه کشور ناشناخته تا ساخته شد این سیستم تلفن جدیدا در جیمل اجرا شده قبلا نبود شما هم ذکر نکردید چک کنید اگه این مشکل برای شما هم پیش اومد خواهش یه راه حل واسش بذارین
---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
مرحله اول : ايميل تبليغاتي مورد نظر رو که معمولا از طريق يکي از گروههاي اينترنتي براي شما ارسال مي کند باز کنيد.نقل قول:
مرحله دوم : گزينه unsubscribe را يافته و بر روي آن کليک نماييد.(این قسمت تقریبا آخر تمام ایمیلهای تبلیقاتیه)
مرحله سوم : در اين صورت صفحه ارسال ايميل به گروه مورد نظر براي شما باز مي شود که مي بايست بدون تغيير در آن ، دکمه Send را بزنيد
خب تا اينجا مراحل درخواست شما براي رد ارسال ايميلها انجام شده ، اما عمليات به پايان نرسيده است.
مرحله پاياني :
پس از دقايقي يک ايميل تاييديه از طرف ياهو براي شما ارسال مي گردد که بايد پس از باز کردن آن ، دکمه Reply را زده و بدون تغيير در آن دکمه Send را بزنيد.
بدين ترتيب عضويت شما در گروه تبليغاتي موردنظر لغو شده و ياهو پيغامي مبني بر لغو عضويت برايتان ارسال مي کند.ديگر خيالتان راحت باشد که از طرف آن گروه مورد نظر ايميلي براي شما ارسال نخواهد گرديد.
براي خلاصي از ايميل ساير گروههاي ياهو هم همين روش را براي آنها تکرار نماييد
تشکر یادت نره
سلامنقل قول:
شما باید فیلتر بسازید. (به عبارت دیگه باید پوشه بسازید تو جیمیل)
مثلا من مشترک اطلاع رسانی این انجمن شدم. واسه اون یه پوشه زدم و هر ایمیلی که از P30World دریافت میکنم مستقیا میره تو اون پوشه.
از طرفی هم از سوی Google Group واسم ایمیل میاد که اونو هم تنظیم کردم بره به یه پوشه دیگه. و ایمیل هایی که از طرف سازمان های مهمی که بعضی وقتا واسم میاد رو به عنوان Priority علامت زدم که بره به پوشه Priority بقیه ایمیل ها هم میمونه تو آخر.
حالا باید به تنظیمات اینباکس برید و مطابق میل تون ترتیب رو تنظیم کنید.
من یه عکس گرفتم از داخل محیطی که تنظیم کردم میتونید ببینید:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما بعد از اينكه فيــلتر كرديد ايميل هاتون رو به setting بريد و priority inbox رو انتخاب كنيد
سپس گزينه ي رو فعال كنيد و يه دور save change بزنيد و بر ميگرديد به اينباكستون
بعد از اينكه پوشه پوشه ساختيد براي ايميلاتون اينجا همه رو به صورت دسته بندي مشاهده ميكنيد
حالا از اون بالاش دوبار برگرديد به priority و اينجا ميبينيد كه تنظيماتش هم باز شده
موفق باشيد.
دوستان بهترین نرم افزار هم از نظر سویس ایمیل هم از نظر چت نیمباز هستش برای دریافت این نرم افزار به سایتبرید این نرم افزار قابل نصب بر روی گوشیهای جاوا و سیمبان هستکد:www.nimbuzz.com
از خصوصیات خوب این نرم افزار صفا و صمیمیت بین همه ی اونهاست و یه خوبی که داره اینه که هرکی حرف بد بزنه توسط مدیر روم که شما هم میتونید باشید بن میشه یعنی دیگه نمیتونه وارد روم شه تا شما این اجازه رو بدید
دیگر خصوصیت اون ساخت رووم به اسم شما یا به اسم شهرتونه که میتونید یه روم واسه خودتون داشته باشید
دوستان برای اطلاعات بیشتر در گوگل نیمبوز یا نیمباز را سرچ کنن
سلام
امروز رفتم توی قسمت Sent Mail ایمیل یاهوم. به یه موضوع عجیب برخوردم !
یه سری ایمیل ارسال شده خونده نشده ! توش بود مربوط به 4سال پیش. مهمتر محتویاتش بود...
با 1 ایمیل ارسالی شروع میشه با آدرسall_pass_engine@yahoo.com
سابجکت نامه : Find Password
متنش اینه :
o*****a@yahoo.com
<Script>/cgibin/start?v703&login=pass*engine&f=(password)&Y!<=2758 6&javascript=ACTIVE&rµsa#\
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *پسورد من در اون زمان!*
خط اول ایمیل شخصیه که در اون زمان از طریق یاهو با هم چت میکردیم
بعد 4تا ایمیل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سابجکت : staffmember0279
متن :
the >*****یکی دیگه از ایمیلهای همون شخص*****< are to tell the
computer that it's a command.... computers have no
other option's but to do what you tell them....so it
searches the victim's email address in the yahoo files
and retrieves the password.
باز هم 1 ایمیل مشابهه ایمیل اول
ایمیلی باهمین محتوا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که پسورد ایمیل من توش هست !!
5تا ایمیل دیگه با محتوای ایمیل دوم !!
==================
بنظرتون این ایمیل ها چه معنی دارن ؟
برام عجیبه که این ایمیلها در قسمت نامه های ارسال شده و به شکل خونده نشده وجود داشتن و البته حاوی پسورد ایمیلم هستن !! و همینطور ایمیل شخصی که در اون زمان باهاش در ارتباط بودم.
سلام.بچه ها من میخاستم اولین اسم ایمیلمو تغییر بدم نمیدونم باید چه کنم!!لطفا راهنمایی کنید
مثلا ایمیل من alpayn_renger هست ،بعد اسم تو ایمیلم محسن هست .حالا میخام محسن رو عوض کنم ،باید چه کنم؟؟؟
با سلا منقل قول:
دوست عزيزم شما از چه سرويسي استفاده ميكنيد؟!
موفق باشيد.
به نظر بد تیرین سروریس ایمیل جی-میل هست بخاطر اینکه Google یه سرویس جاسوسیه و از تامامیه ایمیلاتون بک آپ میگیره بنظرم یاهو خیلی بهتره...نقل قول:
از گوگل بارها شکایت شده...
سلام دوستان
چگونه میتونم پسورد جمیل رو تغیر بدم!
سپاس
نقل قول:
برای عوض کردن پسورد در جی میل کافیست که:
1- روی گوشه سمت راست بالا ، روی Setting کلیک کنید .
2- در صفحه Setting باز شده روی tab ها روی Accounts کلیک کنید .
3- حال در پایین صفحه روی Google Account settings کلیک کنید تا صفحه جدیدی باز شود .
4- حال در صفحه جدید در سمت چپ بالای صفحه روی Change password کلیک کنید .
5- حال برای تغییر پسورد ، دو راه دارید : می توانید پسورد کنونی را تغییر داده و یا جواب سوال امنیتی ِ که قبلا خودتان گذاشته اید را بدهید . ( برای تغییر سوال امنیتی کافیست در صفحه قبل بر روی آن کلیک کنید )
6- بعد از زدن Current password و یا جواب سوال امنیتی پسورد جدید خود را دو بار وارد کرده و save را می زنید .
7- حال پسورد شما تغییر یافته است..
موفق باشين..
ممنون آقا میلاد
حذف یک جمیل چطوریه؟
من جی میلم رو نمی تونم باز کنم! نمی دونم مشکلش چیه؟
سلام..نقل قول:
حذف اکانت Gmail :
برای حذف کردن اکانت کاربری خود در gmail مراحل زیر را دنبال کنید :
پس ورود به محیط کاربری خود در جیمیل روی گزینه ی setting در گوشه ی بالا سمت راست کلیک کنید.
سپس برگه ی Accounts را برگزینید.
و گزینه ی google Accounts Settings را انتخاب کنید.
از قسمت My products گزینه ی Edit را کلیک کنید.
سپس از قسمت Delete Accounts بر روی پیوند زیر آن Close account and delete all کلیک کنید.
در بخش بعدی تمام سرویس های گوگل را تیک زده و از قسمت Current Password رمز اکانت خود را وارد کنید و گزینه های Yes I want delete my accountو Yes I acknowlege را تیک زده و در آخر Delete Google Account را کلیک کنید..
موفق باشين..
با سلامنقل قول:
چه اروری میده؟!
یه دور کوکی و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید
موفق باشید.
نقل قول:
سلام دوست من.
به شما چه پيغامي ميده..؟
inbox یاهوی من پر شده از ایمیل هایی که نمیدونم کی آدرس منو داشته و پر از تبلیغات شده !!!
چکار کنم ؟ هر دفعه میرم داخلش باید 200-300 تا ایمیل تبلیغاتی و چرت و پرت پاک کنم !!!
راهی نیست تا ورود اینجور ایمیل ها بسته بشه ؟ یا اینکه با یه حرکت ساده و کوتاه همشون رو فیلتر کرد یا از این به بعد برن توی اسپم ؟
واقعا کلافه کننده اس
نقل قول:
باید ابتدا به یاهو گروپ یعنی آدرgroups.yahoo.com] وارد شوید و روی Sign In کلیک کنید و آی دی یاهو وپسوردتان را وارد کنید و دکمه Sign In را بزنید تا وارد صفحه یاهو گروپ شخصی خود شوید(اگر در صفحه ایمیل خود باشید و در همان صفحه در نوار آدرس، آدرس [را وارد کنید به طور خودکار وارد صفحه شخصی شما می شود) حالا روی Manage کلیک کنید در صفحه بعدی روی Edit My Groups کلیک کنید در این صفحه گروه هایی گه شما در آن عضو شدید به ترتیب لیست شده اند برای هر گروه گزینه Leave Group وجود دارد که باید تیک خورده شود. تیک Leave Group همه گروه ها رو زده و دکمه save changes را بزنید الان دیگر شما در هیچ گروهی عضو نیستید و از شر ایمیل های تبلیغاتی گروه های یاهو خلاص می شویدکد:http://groups.yahoo.com
.
با عرض سلام و خسته نباشيد
من وقتي ميخوام با سرويس gmail يكي از ميل هاي داخل اينباكس رو به ميل ديگري forward كنم عكس هاي ميل ناپديد ميشن و فقط يك فايل text به آدرس مورد نظر فرستاده ميشود. و قسمت عكس ها به صورت زير ظاهر ميشه:
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
خيلي ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.
اگر یه سری ایمیل رو تیک بزنیم و همشونو با دکمه اسپم پاک کنیم آیا بعد از این از اون فرستنده هر چی ایمیل بیاد میره تو اسپم ؟
اگر بخام ایمیل های یه گروپ رو از بقیه ایمیل ها جدا کنم و به فولدر خاصی بفرستم چطوری باید اینکارو انجام بدم؟
ممنون
كسي كه جوابمو نداد پس خودم ميدم:نقل قول:
در حالت basic html عكس فرستاده نميشه ، بايد در حالت standard view جي ميل باز بشه.
سلام به همگی . من یه سوال داشتم . کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟
من دوربین تحت شبکه دارم که توش یه بخش داره که تنظیم میکنی عکس های گرفته شده رو mail کنه برات . توی تنظیماتش Email Server داره. منظورش چیه ؟ email server رو چطوری میشه ساخت ؟
با سلامنقل قول:
ایمیل سرور یعنی سروری که میخواید از طریقش شما چیزی سند کنید
مثلا یاهو یه ایمیل سرور هست
موفق باشید.
سلام ،
امیدوارم فضای مناسبی را برای پرسیدن سوالم انتخاب کرده باشم ،
چندی است نمی توانم وارد ایمیل خویش شوم و با این پیغام مواجه می شوم :
سپاسگذار می شوم چنانچه دوستان مهرورزند و راهنمایی ام بدارند .
با سلامنقل قول:
اینطور که معلومه اکانتتون بلاک شده
آیا پسورد اشتباه چندین بار وارد کردید و خواستید وارد شوید؟
یا کسی این کار رو کرده
معمولا این مشکل بعد از 48 ساعت به صورت خودکار بدون اینکه باز اشتباه رمز وارد کنید درست شه
موفق باشید.
سپاس از توجه تاننقل قول:
آری ، متاسفانه به نظر می رسد ، اکانت بلاک شده اما دلیلش روشن نیست ،
پسورد اشتباه وارد نشده و البته پسورد را تغییر دادم و دوباره امتحان کردم اما هم چنان امکان ورود نیست و با همین پیام مواجه می شوم ،
+ این مشکل متاسفانه به طور خود کار حل نشده و بیش از یک هفته هست که هم چنان این روند ادامه دارد .
مجدد سپاسگذار می شوم چنانچه راهنمایی بفرمایید ،
برفرار باشید و پایدار
با سلامنقل قول:
دوست عزیز چطوری پسورد رو تغییر دادید در صورتی که نمیتونید وارد شید؟!
یا قبل از این مشکل پسورد رو عوض کردید؟
نقل قول:
سلام
تشکر مجدد به جهت توجه تان ،
خیر ، بعد از این مشکل رمز عبور را تغییر دادم ، در همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در نخستین پست ، اولین گزینه تعییر رمز عبور بود ، و بعد مراحل به صورت زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای جلوگیری از ارسال اسپم به میل چه راههایی وجود دارد؟
من روزی بالغ بر 20 spam وارد صندوق spam من می شود و تعدادی هم وارد inbox می شود .من می خوام اصلا وارد میل من نشه!!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
سلام.. به اين تاپيك يه سري بزنين..
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=303118&highlight=%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D9%8A+%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF+%D8%A7%D9%8A%D9%85%D9%8A%D9%84+%D8%AA%D8%A8%D9%84%D9%8A%D8%BA%D8%A7%D8%AA%D9%8A
موفق باشين..
سلام ميشه آدم اسم آيدي خودش رو تغيير بده تو ياهو؟ اگه نميشه پس اين چيه
با سلام
وقتی وارد صفحه جیمیلتون میشید
اون پایینش زمان ورود قبلیتون رو همراه ip محلی که از اون وارد شدین رو نشون میده
اگه بخواین غیر فعالش کنین چه کار باید کرد
سلام بچه ها
من یه ایمیل یاهو دارم چند وقت -- شده بود الان بک شده ولی هیچ ایمیلی بهم نمیرسه.میتونم بفرستم ولی هیچی تو Inbox نمیاد.چی کار کنم؟:(
سلام
لطفا از اين پس از تاپيكهاي زير استفاده كنيد
براي شركت در نظرسنجي هم از تاپيك زير استفاده كنيد
با تشكر از توجهتون:11: