نقل قول:110 دسی بل یعنی اگه گوشات مشکل نداشته باشه نمی تونی تحملش کنی چون معادل صدای موتور فانتوم در فرودگاه است.نقل قول:
داشتن هدفن خوب خیلی ملاکه در ضمن فکر کنم میتونی از امپلیفایر پرتابل هم استفاده کنی
Printable View
نقل قول:110 دسی بل یعنی اگه گوشات مشکل نداشته باشه نمی تونی تحملش کنی چون معادل صدای موتور فانتوم در فرودگاه است.نقل قول:
داشتن هدفن خوب خیلی ملاکه در ضمن فکر کنم میتونی از امپلیفایر پرتابل هم استفاده کنی
سلامنقل قول:
sastwhc جان شما اطلاعاتی درمورد این نوع آمپلی فایرها داری؟
کسی اطلاعاتی درباره ی iriver سیلیکس 2 داره ؟
سلام به برو بکس پلیری
اقا من اولش یه چیز بگم که این اقا seymour & prowler88 & caruso یلی دمشون گرمه من با رهنمایی ابن دوستان یه هدفون خوب گرفتم که ازشم راضیم..
حالا یه سوال من الان هدفونو به گوشی وصل کردم و پلیرم شده گوشیم حالا اگه بخوام یه mp3 player خرم صدا و کیفیتی که از هدفون میگیرم خیلی به گوشی فرق داره یانه ؟
اینم بگم شما روی mp3player های بالای 70 تومن حساب نکنید
جوابی که میگیرم چقدر تفاوت داره زمانه که به گوشی وصله و وقتی که به mp3 player صله البته گوشیم سونی اریکسون سری واکمنه..
بله دارم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2GB, 4GB, 8GB
فرمت های صوتی: MP3, WMA, WMA-DRM, WAV, Ogg Vorbis, Audible
فرمت های تصویری و کدک :AVI (MPEG4-SP): 320 x 240, 2Mbps, under 30 fps
WMV: 320 x 240, 768kbps, under 30 fps
...............
همچنین ساپورت :Flash games, FM radio & recorder, voice recorder,
text viewer, alarm clock, removable disk
................
صفحه نمایش:
2.2” AMOLED (320 x 240, 260K colors)
...................
از فونت و برنامه های فلش هم میتونی استفاده بکنی ....
همچنین با تکنولوژِی دی کلیک کار میکنه که فقط کافیه یه کلیک رو صفحه بکنی تا واکنش انچام بده اشتباه نکن یه حسگر داره وگرنه صفحه نمایش تاچ و ... نیست !!!
سوالی داشتی بگو ....
نقل قول:
البته گوشی رو با ام پی 4 و پی ام پی اصلا مقایسه نکن پس گفتی حدود 70 بیشتر نمیتونی ؟ :13:
بهترین گزینه از محصولات کریتیو هست !!! من تو محصولات کریتیو x-fi و zen v plus رو صداش شنیدم که با این بودجه شما فکر کنم zen v plus خوب باشه البته دوستان هم نظر بدن چون شاید تا 70 تومن گزینه های بهتری هم باشن اما من صداشون رو نشنیدم محمد کریتیو زیاد داشته از اون هم بپرس ......
شما خریدیش ؟نقل قول:
چنده؟
بعد بلندیه صداش چند دیسیبل هستش؟
در کل خوبه ؟
مگه باطری میخوره اگه بخوره خیلی ضد حاله :41:
نه بابا کی من نخریدم !!!
باطری چی بید دیگه ً!!! اون فقط اندازه اش رو با باطری مقایسه کرده بود کلا چیز سرگرم کننده ای هست و میتونی از بازی ها و تم های فلش هم براش استفاده کنی که اگه خواستی بهت میدم !!!
والا نمیدونم چند دسیبل هست چون معمولا همه نمیگن وایسا چند مین دیگه بهت میگم ..
وقتی هم به پی سی وصلش میکنی یه فولدر میاد که توش اینا هست که تو عکس میبنیی و میتونی اطلاعات و بازی و تم و فونت و .. رو توش بریزی ...
ببین :
تو ایران هستش
قیمت چنده؟
اگه بودجه ت میرفت رو 100 تومن میتونستی Cowon بگیری فول سایز رو میترکونه چه برسه به px100. ولی با این بودجه به نظر من هم کریتیو فقط و فقط. و مطمئن باش فرق میکنه صداش. به نظر من پلیرهای سونی صداشون به پای کریتیو نمیرسه و خب مسلمه که گوشی های سونی اریکسون هم صداشون به پای پلیرهای سونی نمیرسه. اگه این طور بود که دیگه کسی پلیر نمی خرید. پس تفاوتی که احساس میکنی محسوسه.نقل قول:
دوستان 95 db رو شا چطور میبینید در کل خوب که هست از ایپاد بالاتر که هست فکر کنم نه ؟
ممنونم ......
راستی یکی از دوستام میخواست ایپاد شافل نسل 3 بگیره دیدینش که ؟ (بهش گفتم کوان بگیره !!! یه مدل i7 بگیره ) بهتر هست فکر کنم .........
اپل کلکش اینه که اینقدر زیبا طراحی میکنه هم میرن طرفش ..... ولی این i7 تو فوروم های خارجی خیلی طرفدار داشت !!!
تقریبا با ipod یکی هستش پس به درد من نمیخورهنقل قول:
من ipod shuffle 3g دارم چیزه بدی نیست ولی یکی از ایراداش اینکه نمیتونی یه ایرفون دیگه بهش وصل کنی چون ریموت کنترلش به ایرفونش وصله
یعنی چی با ایپاد یکی هستش ؟
میخوام بدونم ارزش خرید داره ؟ حافظه ی ماله شما چند گیگ هست ؟ کیفیت چطور ؟ کی میگه نمیشه ؟ مگه 3.5 میلیمیتری نیست؟
خوب میشه دیگه !!!
اهان وایسا ببینم توی خود هدفون دکمه کم و زیاد کردن صدا و ... داره !!!
یعنی رو خودش هیچ کاری نمیتونی بکنی ؟ چه مزخرف !!! از این اپل واقعا انتظار نداشتم همچین کاری رو بکنه !!!
یه دوتا دکمه کوچیک میتونست بذاره برای اینکار حداقل مثلا لمسی باشه یا با حرارت کار کنه کاری نداشت که اگه اونجوری میشد خوب چیزی میشد !!!
همون i7 ... انقدر تفاوت ندارند البته (و از نظر معیارهای عمومی zvp مدل خوش اقبال تر و پرفروش تری بود ) ...اما همون i7 ...نقل قول:
* بخدا لازم نیست مجددا سوالات این تیپی رو تکرار کنی ، موقعی که شما سوالت رو پرسیدی و گفتی " یه پلیر براساس قدرت و کیفیت می خوام" مطمئن باش که من و دوستان دیگه ای که مشاوره میدیم همه این مدلها رو از ذهنمون رد کردیم و جواب دادیم ... بنابراین نیازی است به ازای هر یه مدلی که اینجا بهش اشاره میشه یا جای دیگه توی وب می بینی تقاضای مقایسه در مورد کیفیت و قدرت کنی ... مرسی ...
لطفا در یک تاپیک پیگیری کن .. مرسی ...نقل قول:
اي خدا
شما چرا هي منو گيج مي كنين؟!
خواهشن يه مدل بگين من بخرم!
فقط اگه ميشه مدلي كه ميدين اسم كاملش رو بگين تا راحت پيداش كنم!
:31: چه باحالی خودت سوال میپرسی خودتم جواب میدینقل قول:
میگم دی سیبلش با ipod یکی هستش iriver رو میگم
راستشو بگم ارزش خرید نداره من خودم پشیمونم که چرا گرفتمش
فقط فقطم 4 گیگ داره
کیفیت صدا خوبه ولی بلندیه صداش مال نیست
چرا 3.5 mm هست
رو خودش هیچی نداره
در کل میتونم بگم اپلهفت خطه :5::31:
این کارهاایم که شما گفتی اپل بلده انجام بده ولی گذاشته برای نسل بعدش این اپلو هنوز نشناختید ولی بازم من محصولاتشو دوست دارم :40:
توی ایران من ندیدمش ... در نظر بگیر که مدل جدیدی نیست و جایگزین های بهتر کم نیست ... اگه باشه هم قیمت D2 فرض کن ...نقل قول:
و باز هم خواهش می کنم که در یه تاپیک بحث clix2 یا هر بحث دیگه ای رو پی بگیر ..
بله - خوبه ... بگذریم که اصلا اون ملاک برای سنجش هیچ چیز خاصی نیست ... (حتی بلندی صدا - مثلا چه فایده اگه بلند باشه ، اما در همون صداهای بالا که تنها تفاوتش با مدلهای دیگه اس به روغن سوزی بیفته)نقل قول:
//
شافل فقط واسه استفاده های خاص و بعد از توجیهات کافی توصیه میشه .. واسه استفاده عمومی نیست ... بدرد یکی می خوره که مثلا یه پلیر داره ، اما می خواد یه پلیر دیگه داشته باشه ، فرضا واسه ورزش ..
//
مشکل مدلهای عالی مثل i7 و اصلا کل کارای cowon اینه که همونطور که گفتی طرفداراش محدود به فوروم هاست (=علاقمندان فنی تر) ... حتی سایت های ریویو هم گاهی فراموش می کنن این مارک رو (مثلا می خواد فلان مدل از اپل رو ریویو کنه - بعد می نویسه رقباش فلان مدل کریتیو و سامسونگه ؛ ای بابا پس cowon چی شد؟) چه برسه به بازار و مصرف کننده نهایی
می تونی هدفون دیگه بهش وصل کنی ، اما فقط دیگه میشه اتو-پلی ... یعنی کنترلی روی صدا یا مدیریت اهنگ نداری .. چون همه اون کنترلها روی سیم هدفونهنقل قول:
//
این سیاست تجاری شونه ... وگرنه مثلا مرض ندارن که بخوان مشتری بپرونن ... شافل رو گذاشتن بعنوان یه مدل اشانتیون (از نظر جنبه تزئینی منظورمه - نه اقتصادی) ... یه مدل ریزه که بدرد کاری بجز مصارف خاص نمی خوره ..
و همون آشنایی-زدایی که انجام میده (=پلیری که کنترل نداره!) باعث جلب توجهه ... انقدر ریز که طبق قانون باید اخطار میدادن که " شافل را از دسترس کودکان دور نگه دارید تا اشتباهاً بلعیده نشود!"
a.z.p.z عزیز اگه میخوای از mp3 player ات لذت ببری محصولات cowon رو بگیر من خودم تا چند وقا دیگه حتما s9 میگیرم
اگه میخوای کلاس بذاری ipod بگیر که به نظر من کار عاقلانه ای نیستش
ولی اگه من جای تو بودم i7 رو میخریدم
قید shufffle 3g هم بزن جز کلاس چیزه دیگه ای نداره
قید iriver سیلیکس 2 هم بزن چون صداش یه نظر من راضی کننده نیست چون خودم e100 دارم تو راهه دانشگاه که صداشو تا ته زیاد میکنم بازم صدای محیط رو حس میکنم تازه با ایرفونه ep630
گیج شدن نداره دوست من ... بهرحال ذات فوروم همینه که آدمای مختلف پیشنهاد میدن .. آخرش شمایی که باید بگی کدوم خوبه ، نه ما ... من میگم فلان مدل ، یه دوست دیگه شاید به من هم نظر نباشه و یه چیز دیگه پیشنهاد کنه ... یا بپرسیم که می تونی شرایطت رو تغییر بدی یا نه ... ماحصل این تبادل نظرهاست که احتمالا باعث میشه شما یه چیز خوب گیرت بیاد ...نقل قول:
من نظرم روی zen v plus از کمپانی creative هست ؛ مدل تحسین شده ایه با قابلیت های متنوع کیفیت بسیار خوب صوت و تصویر ... دوستمون نظرش روی u5 از کمپانی cowon بود که البته کمی گرانتره و ضمنا دیگه قابلیت ویدئو هم نداره ... حالا شما باید ببینی کدوم باب میلته و انتخاب کنی
خوب خوب خوب !!!
من امروز اصلا شانس دارما !!! یه بنده خدایی شافل داشت نسل سوم تو یه پارکی رفتم بهش گفتم فلان و فلان و داد بهم تا باهاش کار کنم همین 1 ساعت پیش بود حدودا !!!
والا من صداش رو گوش کردم همچین بد نبود و بنظر من عین همه ایپاد ها بود یعنی مثل تاچ و کلاسیک و ... بود و هیچ مشکلی توی این قضیه نداشت ........
اما بنظر من اصلا خوب چیش کلاس داره که ایپادتاچ که بیشتر کلاس داره تا یه چیزی که فقط 10گرم وزن داره و ....
اما محمد جان همچین اشانتیون هم نیست بنظر من دلیل نمیشه که همه ام پی 3 یا ام پی4 پلیر ها باید حتما ال سی دی و فیلم و عکس رو ساپورت بکنند و .... خوب یعنی ام پی تیری پلیری رو فقط مخصوص موسیقی و پادکست و ... ساختن مشکلی داره؟ نداره (شما نگفتی مشکلی داره)
منی که امروز باهاش کار کردم بنظرم سری شافل برای کسانی هست که فقط و فقط میخوان موسیقی گوش بدن و ... یعنی برای این کار درست شده !!!
................................
بنظر من هم تنها مشکلش همین داستان هدفون هست که بنظر من حتما یه وسیله جانبی براش درست میکنن چون میتونید ببینید که چه چیزهایی برای این ایپاد ها درست میکنن !!!
یه چیز دیگه فقط این هدفون هایی که رو خودشون تنظیمات کنترل و ... داره که روش کار نمیکنه دیگه درسته ؟
..............
بهترین وصیله میدونید چیه ؟ یه کابل که یه سرش میخوره به جک ایپاد و اون یکی سرش یه سوراخ داشته باشه برای 3.5 میلیمتری که یه هدفون بهش بخوره به همین سادگی البته روی این کابل هم دکمه تنظیم بذارن ً !!! خیلی کار ساده و راحتی هست این شرکت ها حتما همچین جیزی رو میسازند فکر کنم .......
..........
تازه قضیه این داستان کنترل و ... جالبش اینه تو نسل 1 و 2 بود ولی تو 3 نیست ولی خوب کوچیکترین پلیر دنیا هست با وزن 10.7 گرم !!! تازه خرج درست کردنش برای اپل 28 دلار شده یعنی هر عدد !!!
خوب ممنون از همگي فعلا پس دو مدل مونده كه مدل كرايتيو ويديو هم پخش ميكنه ولي cowon نه!
از نظر قيافه كه
بدون شك u5 بهتره!
از نظر صدا هم كه دوستان ميگن cowon بهتر از كرايتيو هستش؟!
خوب حالا يه سوال!
قيمتاشون چجوري هستش؟
البته این نظر شماست و من حرفی درش ندارم ، اما خدا خیرت بده در تاپیک دیگه گفته بودم :نقل قول:
نقل قول:
والا قیافه که بحث سلیقه وذائقه شخصیه ... مثل من خودم zvp رو بیشتر خوشم میاد ، حالا یکی ممکنه اصلا متنفر باشه از ریختش ! ... بنابراین "بدون شک" خیلی واژه مناسبی نیست ...نقل قول:
در مورد صدا ، zvp جزو خوش صداترین کارای کریتیوه و با اینکه معمولا کارای cowon رو برتر می دونم از نظر کیفیت صدا ، اما اینجا zvp رو دارای صدای بهتری می دونم ... بنابراین درسته که "بطورکلی" میشه دو brand رو با هم مقایسه کرد در مورد این پارامتر ، اما اگه بحث مقایسه این دو مدل باشه من نظرم روی zvp هستش ...
قیمتشون هم فکر کنم در هر رده حافظه باید 15-20 تومن تفاوت داشته باشه : 2 گیگ و 4 گیگ u5 به ترتیب 90 و 100 باید باشه و 2 گیگ و 4 گیگ zvp به ترتیب 70 و 90 تومن
من فکر چیزی برای عوض مردن ایفونش نباشهنقل قول:
اون 28 دلاری هم که میگی قیمت خامه این دستگاه هست فکر کردی دستگاه های دیگه چه قیمتی در میاد اصلا نباید از روی این چیزا قیمت رو داد هزار تا کاره دیگه برای این دستگاه شده
سلام.
من امروز IC Recorder سونی مدل Ux71 رو خریدم.
خیلی راضیم.
قیمت 134000
سلام دوستان ببخشید یکی از دوستانم که گفتم فقط دنبال یه ام پی تیری میگرده فقط برای صدا یعنی هیچی نمیخواد جز صوتی ...
گفت میخوام شافل بگیرم حالا غیر از شافل چی رو بهش پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
مبارکه رفیق ...نقل قول:
چقدر می خواد هزینه کنه؟ .. کارای creative ... اگه هم یه چیز ریزه مثل همون شافل می خواد زن استون پلاس کریتیو و سانسا کلیپ ..نقل قول:
اگه زیر 100 میخواد هزینه کنه که creative بهتره. حول و حوش 100 هم Cowon U5 هست.نقل قول:
سیمور جان ما مخلصیم. mokh less
موفق باشی
ببخشید لینک این هست ایا این با ایپاد شافل نسل 3 کار میکنه این تبدیل کننده هدفون + کنترل !!!!
کد:http://www.ipodnn.com/articles/09/03/12/scosche.3g.shuffle.audio/
راستی یه چیزی کسی صدای san disk هارو شنیده اون ها چطوری هستند چند دسیبل هستند ؟
راستی کریتیو نمیخواد اون دسته از پلیر هاشو که فقط مخصوص صدا هست رو اپدیت بکنه ؟ چند دسیبل هستند ؟
ممنون .... .... ... .... .... ... .. .... ... ... ... ... ... .. .. . ... ... .... .. . .... ... .... ... .... ... ... .... ... .... ... .. .. .... ... .. . ... . . . .... ... . ... .. ... .. .... .. ... ..
بله - اینطور که در متن نوشته کار می کنه - اما قیمتش (50 تا 100 دلار) خیلی بالاس (البته بخاطر امکانات اضافی روش هم هست)نقل قول:
//
صدای سانسا خیلی خوبه ... پرقدرته ... دیگه بحث در مورد بلندی صدا خسته کننده اس ؛ ولی چون این نکته جالب تو ذهنم اومد بذار بگم: سانسا از کمپانی هایه که برعکس cowon علاقه ای به مانور روی بلندی صدا نداره ... وگرنه سازنده چیپ کارای سانسا (AMS) ادعاش هست که از نظر بلندی صدا در موقعیت بسیار خوبیه و میگه با 16 اهم تا 120 mw میرم !! ... سانسا اما ظاهرا از نظر شرعی خودش رو مقید دونسته و بلندی صدا رو توی مدلهای مختلفش محدود کرده ...
کریتیو اون دسته از پلیرها رو آپدیت کرده یه بار ، در نتیجه الان راحت داره بستنی می خوره و از فروش باثباتشون لذت می بره ! ... ضمن اینکه موزائیک بعنوان مدلی که اساسا واسه صدا در نظر گرفته شده یه نسخه جدیده دیگه (و ظاهرا پرطرفدار)
خیلی ممنونم ازت !! موزائیک یعنی مگه نمایش عکس و فیلم رو نداره نه ؟\
حالا داستان ظاهرا پرطرفدار دیگه چی بید؟
مخلصیم ......
(راستی جواب اون سوال رو هم بده)
چاکرتم محمد جان ....
با سلام خدمت دوستان
لطفا یک MP3 پلیر توی رنج 130-150 معرفی کنی بیشتر این چیزا مد نظر هست
1- کیفیت صدا
2- بلندی صدا
3- باریک بود ( کوچیک بودن مد نظرم نیست بیشتر میخام باریک باشه)
4- عمر باطری زیاد
خودم بیشتر توی کف Ipod nano 8GB هستم که یه بار گذاشتم توی گوشم واقعا صداش عالی بود
حالا شما یه چند مدل معرفی کنید تا من آنالیز کنم
ممنون
البته شما به ایپاد نانو میگید عالی !!
ببین بستگی داره فقط دنبال موزیک هستی یا نه انتظار داری که عکس و فیلم هم نمایش بده ؟
اگه یه چیز ساده میخوای برای موزیک که کیفیت خیلی خوبی هم داشته باشه و برای موزیک و پادکست و رادیو و ضبط صدا خوب باشه میتونی یه 8 گیگ i7 بگیری .....
......................................
البته ایپاد نانو هم واقعا زیباست و این طراحی و اینترفیس داخلیش خیلی منو مجذوب میکنه در ضمن حسگر داخلی برای این داره که با تکان دادنش بصورت شافل میتونه اهنگ رو برات انتخاب بکنه و .....
تو چند صفجه پیش دربارش نوشتم ....
پست اول این صفحه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244751&page=62
ممنوننقل قول:
99% صدا واسم مهمه تصویر زیاد استفاده ندارم
این i7 زیادی قطور نیست ؟ :31:
چرا خوب ولی چیز خوبی هست
شما میتونی zen stone plus رو هم بگیری که کیفیت صدای خوبی هم داره + رادیو و ضبط صدا و کیفیت خیلی خوبی هم داره چون صداش رو شنیدم !!!
ممنون
الان U5 رو نگاه کردم
ازن نظر قیافه شبیه ipod هست
از نظر صدا چطوریه ؟
قیمتش هم اگر بگید ممنون میشم
u5 هم مثل i7 هست تقریبا یعنی تفاوت کیفیت به اون صورت با هم دیگه ندارند شاید ای7 ظاهرش خوب نباشه ولی اون هم خوبه ..
تو محصولات کریتیو هم zen stone plus هم خوبه !!!
.................................................. ......
.................................................. ......
راستی دوستان شما موزائیک رو چطور میبنیید ؟ قیمتش چنده؟
چیز نازک میخوای U5 هم هست که البته اون فقط موزیک و ضبط صدا و رادیو داره (تصویری و عکس نداره) و باتریش هم خیلی کمتر می مونه (فکر کنم 24 ساعت بود در مقابل I7 که 60 ساعت می مونه).نقل قول:
ارهنقل قول:
خودمم هم بین U5 و zen stone plus موندم کدوم رو بگیرم
شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟