سلام.نقل قول:
عضویت شما در انجمن های P30World را تبریک عرض مینماییم.
دوست عزیز، مودم شما LAN رو هم پشتیبانی میکنه؟؟؟ یا فقط USB هست؟
Printable View
سلام.نقل قول:
عضویت شما در انجمن های P30World را تبریک عرض مینماییم.
دوست عزیز، مودم شما LAN رو هم پشتیبانی میکنه؟؟؟ یا فقط USB هست؟
درود بر شمانقل قول:
Ethernet هم دارد. ولی من آن را با همان usb به سیستم پیوند دادهام. آیا باید با Ethernet پیوند داد؟ اگر بله، شوربختانه کابلی برای این کار ندارم.
اگر با LAN ، وصلش کنید، دیگه نیازی به نصب مودم نخواهد بود. کابل LAN هم فکر نمیکنم چندان گران قیمت باشه. (چیزی حدود 1500 الی 2500)نقل قول:
موفق باشید :11:
ممنون از جوابتون
همون asus 602 رو میگیرم.[/QUOTE]
امروز شاتل زنگ زد گفت آقا مودم خریدی
گفتم نه هنوز aus گیر نیاوردم
گفت مودمهای خود شرکت خوبه Billion یکسال گارانتی شاتل داره.قیمت هم 59 تومان
منم دیگه حوصله نداشتم بگردم. گفتم همین مودم رو بیارید نصب کنید
گفت فردا مودم رو با پیک میفرستیم.سه شنبه میان برای نصب.
به نظرتون مودم خوبیه ؟
[/QUOTE]نقل قول:
نقل قول:
امروز شاتل زنگ زد گفت آقا مودم خریدی
گفتم نه هنوز aus گیر نیاوردم
گفت مودمهای خود شرکت خوبه Billion یکسال گارانتی شاتل داره.قیمت هم 59 تومان
منم دیگه حوصله نداشتم بگردم. گفتم همین مودم رو بیارید نصب کنید
گفت فردا مودم رو با پیک میفرستیم.سه شنبه میان برای نصب.
به نظرتون مودم خوبیه ؟
آره دوست من. خیلی هم مودم خوبیه. :31:
ولی من نمیدونم چطور پیداش کردن. :19: شاید به طور مستقیم از مرز وارد کردند. :46:
این مودم، هم سطح با مودم های D-LINK هست. :27:
نقل قول:
آره دوست من. خیلی هم مودم خوبیه. :31:
ولی من نمیدونم چطور پیداش کردن. :19: شاید به طور مستقیم از مرز وارد کردند. :46:
این مودم، هم سطح با مودم های D-LINK هست. :27:
مرسی عزیز
:11:
سپاس از شما.نقل قول:
حالا تنظیمات را چگونه انجام دهم؟ (VPI & VCI)
دوستان یه شرکت خوب معرفی کنید که مودم امانی بده و قیمتش هم مناسب باشه (شهید مفتح)
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین بخش چند راهنما برای مدل های مختلف هست .اگر انها را بخوانید احتمالا متوجه طربقه نصب انها می شوبد.نقل قول:
مدل مودمتون را هم بگید که اگر کس دیگری هم داشت و می تونست راهنمایی کنه بفهمه
درود بر شمانقل قول:
تاپیک یاد شده را خواندم. ولی شوربختانه باز نتوانستم کاری از پیش ببرم. بیشتر موارد برای تنظیمات مودم یک آی پی (192.168.1.1) را در نوار آدرس میزنیم تا وارد قسمت تنظیمات شوم. آیا این برای همه مودمها کار میکند؟
مدل مودمم را پیشتر هم گفتم. COMPEX MRL21E
با سلام خدمت شما دوستان و تمام کسانی که خواهان رعایت حق و عدالت می باشند.
من تمام تاپيك Adsl ، خريد مودم ، بررسي مشكلات مودم ، را خوانم ولی دچار سردرگمی شدم با توجه به اینکه من در شیراز هستم می خوام دوستان ( مخصوصا" محسن خان چون درشیراز هستند ) من رو راهنمایی کنه که اولا" از کدام شرکت Adsl بگیرم. واز همه مهم تراینکه چه مودمی چه مدلی و از کجا بخرم که سرم کله نره ولی یه مودم خوب باشه و قیمت هم بین 50 تا 80 باشه. قیمتش رو اگر می دونید بگید.
با تشکر بسیاربسیار از شما دوستان:11:
این را هم خوندید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست من ، برای همه مودم ها ( تا جایی که من می دونم ) شما این کار رو انجام دادید و به مشکلی خوردید ؟ یا هنوز دست به کار نشده اید ؟نقل قول:
به یکی از آموزش ها ( ASUS 602 فکر می کنم بهتره باشه ) جلو برید ، اکثر موارد یکی هست .
مشکلی داشتید ، بنده و بقیه دوستان در خدمت هستیم
مرسی
یا حق :10: :11:
از دوستان صاحب نظر ببینن این عکسی که گذاشتم PCM هست یا یه جعبه تقسیم ساده . هنوز ADSL نگرفتم و الان که دایل آپ دارم با سرعت 45.2 تا 48 کانکت میشم .ممکنه خطم PCM یا PGS باشه؟
سلامنقل قول:
این تاپیک بهتون کمک میکنه
اونجا بپرسید بهتر بهتون کمک میکنن
بررسی adsl در شیراز
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=144038
سلام.
دوستان یه سؤال هم من دارم.
من خودم خوزستانم و Wireless دارم.اما یکی از آشناهامون تو کرج میخواد ADSL بگیره.ازم راهنمایی خواسته.ولی من اطلاعاتی نداشتم.در مورد قیمت مودم و مدلش و هم چنین یه سرویس دهنده ی خوب تو کرج میشه منو راهنمایی کنین؟ممنون میشم.
اقایون من میخوام برای adslپارس انلاین مودم بخرم سوالام اینه که:
میشه خودم مودم بگیرم از یه جای دیگه یعنی از مودمهای خود شرکت نگیرم؟
3نوع مودم رو نوشته که ایناست:
مودم روتر adsl2+ با پورت usbوethernetکه 49تومن میده
میکرو ----- 1500تومن
حالا کدوش رو بگیرم؟
فکر می کنید کرایه میدن مودماشون رو؟
مودم که کرایه ایی نمیشه ولی اونی که 49 تومن میدن سیمفونی 602 هست که در واقع همون asus 602 هست منتها اسپیلتر هم داره بنظر من مودم خیلی خوبیه.نقل قول:
خیر دوست من ، پی سی ام نیست ، از سرعت کانکشن تون هم می شه نتیجه گرفت که پی سی ام ندارید .نقل قول:
در نتیجه بد قولیه منه که عکسی از پی سی ام نذاشتم ، بنده رو عفو بفرمایند ، سعی می کنم زود تر بذارم
پ ن : فکر کنم آی دی ام رو توی پی سی بکنم Pcm cleaner جواب بده ها :دی ( فقط یه شوخی بود ، اگه کمکی از بدستم بر بیاد ، خوشحال می شم کمک کنم )
مرسی
یا حق :46:
اخه برا من یزره گرونه ...نمیشه یکی بگیرم بیارم اونا بیان نصبش کنن؟
ولی من شنیدم که بعضی شرکتها قرض میدن مودم...
با اجازه آخوند جان از pcmعکس گرفتم که ایشالله به درد همه بخورهنقل قول:
اینم یه عکس دیگه
سلام
من مودم tplink 8811 رو تازه خریدم ولی نمیتونم اونو config کنم. در برنامه مخصوص کانفیگش بعد از لاگین به مودم این پیغام رو میده:
cant obtain system info
اگه تنظیمات رو هم انجام بدم پاک میشه
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
نقل قول:
درود بر شما
وقتی آپی را در نوار آدرس مینویسم و کلید اینتر را میزنم. هیچ اتفاقی نمیافتد. اگر تنظیمات ِ مرورگر را به گونه ای تنظیم کرده باشم که خودکار به اینترنت متصل شود. پیام مربوط را میدهد و در غیر این صورت هیچ.
خوب اتصال مودم با سیستم رو چک کن همه قطعات سالم اند ipرو 192.168.1.1 وارد کننقل قول:
دوست عزیز ! شما که میخوای سرویس ای دی اس ال بگیری چرا اصرار داری مودم امانی باشه !؟ خب هی مودم بخر و خودتو خلاص کن !نقل قول:
قیمت یه مودم خوب دوروبر 50هزار تومان است !
دیگه کم کم شرکتایی که مودم امانی بدند منسوخ شدند ! :دی
سلام به همه بروبچز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نماز و روزه ها قبول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان ، دستت درد نکنه ، این چه حرفیه ، اجازه ما هم دست شماست ، شما جور کوتاهی بنده رو می کشید ، به شما نشان ژنرال دو گل Pcm از طرف لرد Pcm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( خودم ) اعطا می شه ، باشد که رستگار شوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهدی جان ، واقعا ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی از مشکلات بچه ها ان شاالله که حل بشه
البته دقت کنند دوستان ، این ورژنی که مهدی جان عکسشو گذاشتن ، ورژن زشت این سیستم خانه بر انداز هست :31: یه ورژن خوشگل هم داره ، از اون هم عکس می گیرم ( اگه کسی پیش دستی نکنه و زحمت نکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و می ذارم .
یکی از عکس ها رو هم گذاشتم تو تاپیک مقالات آموزشی
باز هم مرسی
دوست عزیز ، یعنی وارد ستینگ مودم می تونید بشید و بعد از وارد شدن ارور می ده ؟ یا بعد از سیو کردن ؟نقل قول:
من فکر می کنم شما یه بار ریست بفرمایید مودم رو ( از پشت ) بعد تست کنید ، فایل آموزش اش رو هم از پست اول بگیرید .
ان شاالله که مشکل حل بشه ، اما اگه نشد ( فکر می کنم ، فقط حدسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مشکل از مودم باشه ، دوستانی که تی پی لینک دارند ، راهنمایی کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
نقل قول:اگه اتفاقی نمی افته ، من هم فکر می کنم که اتصال بر قرار نشده هنوز اتصالات رو چک بفرماییدنقل قول:
آقا مصطفی جسارت بنده رو ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب من هم چنین مشکلی رو پارسال داشتم ، هزینه 50 تومانی مودم برام اون موقع مقدور نبود ، مودم های امانی آسیاتک خیلی کار راه بنداز بود ...نقل قول:
اما به گفته آقا مصطفی عزیز ، اون شرکت ها دیگه مودم امانی نمی دن ، من هم غیر از آسیاتک به یاد ندارم ، البته پارس آنلاین نوشته که در صورت لغو قرار داد در کمتر از 6 ماه در صورت سالم بودن مودم ، مودم رو پس می گیره ، فقط همین رو به یاد دادم
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چون فقط برای 1 ماه میخوام یه پروژه هست انجام بشه دیگه به دردم نمیخوره
خب می تونی روی پارس انلاین حساب کنینقل قول:
هزینه مودم ات کم می شه ، اما سرویس نا محدود اش خیلی گرونه ، باید ببینی سرویس هاش به دردت می خوره یا نه ؟نقل قول:
در صورت فسخ قرارداد در کمتر از 6 ماه اشتراک، بشرط تایید صحت کارکرد مودم توسط کارشناسان فنی پارس و ارایه کامل ملحقات مودم ( شامل: جعبه، CD و ... ) هزینه مودم عینا مسترد خواهد شد.
مرسی
یا حق
پارس نامحدود نداره تا 384 حجمیه و512 غیر حجمینقل قول:
لطفا چند تا مودم wireless معرفی کنین که امکان port forwarding داشته باشه
مرسی
مودمت چیس؟؟؟نقل قول:
باسلام خدمت شما دوستان عز يز اگر در مورد مودم هاي ز ير اطلاعاتي دارند لطفا مرا راهنمايي كنيد چون مي خوام بخرم و اينها رو شركت نمايندگي صبانت تو شيراز پيشنهاد داده؟
DLINK 2640 T , maxnat , alfex , starnet , DLINK 522 T
باتشكر از شما دوستان عز يز :11:
تمام مودم های دارای تنظیمات داخلی قابلیت تنظیمات پورت رو دارن.نقل قول:
مودمهایی که تنظیمات داخلی هم ندارن دیگر براشون معنی نمی ده چون تو انها همه چی ازاد است و معمولا در مودم های تک پورت usb هم دیده میشه.
دوست عزیز ، یه نیگاهی هم به تاپیک مقالات آموزشی بندازید ، یه توضیحات کوچولو و ناقص در مودر مودم ها هم هست .نقل قول:
با این حال ، اون هایی که امتحانشو پس داده و دیدیم که دوستان داشتن و مسکلی نبود، از بین این ها فقط دی لینک بوده ، تا جایی هم که یادمه ، 2640 ، خیلی خفن بود ( وایر لس داشت ) اگه وایر لس نیازی ندارید ، اون 522 رو بنده پیشنهاد می کنم .
( به پیشنهاد بنده اکتفا نکنید و منتظر بقیه دوستان هم باشید ، از بقیه دوستان هم می خوام که نظر بدن ، به خصوص دی لینک دار ها )
مرسی
یا حق
جالبه. یه بار با صبا راجع به D-link صحبت میکردم میگفتن نخرید که با سیستمهاموننقل قول:
مشکل داره :18: هر روز یه حرف میزنه این صبا! :27:
سلام،
من از اینترنت به اصطلاح پرسرعت استفاده میکنم ولی با اینکه هزینهٔ ۱۲۸ کیلو رو میدم دانلود رو ۱۰ کیلو و آپلود حدود ۱۲ کیلو هست! آیا این طبیعیه؟
مودمم هم Planet هست.
با تشکر
به نظر من اگه فقط قراره به یه کامپیوتر وصل کنین بهتره مودم بگیرین نه روتر.dsl-320t دی لینک خیلی عالیه.
سرعت دانلود با 128 تو شرایط ایده آل باید 16 باشه.که حالا اگه تاثیر چند تا عامل مثل نویز و تداخل و ... رو درنقل قول:
نظر بگیرین نباید از 14 پایین تر بیاد.شما سیم کشی ساختمونتون رو کنترل کن.قرار دادن سیم تلفن بدون شیلد
(محافظ)کنار سیم برق میتونه باعث افت سرعت بشه.
بستگی به سرویس دهنده داره به مودمت شک نکن.نقل قول:
نقل قول:
پس با این حساب میشه گفت زیاد هم عجیب نیست که سرعت دانلود و آپلود اینقدر پایین هست! عجیبه که میگن ۱۲۸ ولی به گفتهٔ شما ۱۴ کیلو سرعت مناسبیه.
حالا این سوال برام پیش اومده که اگه به ۲۵۶ آپگرید کنم، چه سرعت نصیبم میشه.