اینو من تازه پیدا کردمنقل قول:
Juggernaut Armor
سه تاش رو پیدا کردم چهارمی فک کنم توی همون صندوقه کنار قبر هست که قفله
منم فعلا Skill قفل باز کردنم 3 هست باید چهارش کنم تا بتونم اینم بگیرم
Printable View
اینو من تازه پیدا کردمنقل قول:
Juggernaut Armor
سه تاش رو پیدا کردم چهارمی فک کنم توی همون صندوقه کنار قبر هست که قفله
منم فعلا Skill قفل باز کردنم 3 هست باید چهارش کنم تا بتونم اینم بگیرم
میگم Salb3r جان! برایه یک Archer که جدیدا ساختم بهترین ست کدومه؟ از چه نظر قویش کنم!؟
بعد بهترین تیرکمان بازی کدومه؟:31: ( یکم زیادی سوال شد :دی )
ولی اینکه چه نوع ستی بپوشم خیلی مهمه چون میخوام بدونم که کدوم ست قوی ترش میکنه؟ مثلا Warrior قبلیم ست همین High Dragon رو داشت و خیلی خیلی قوی بود! همینطور Sword Unbound که سره Boss ش به دلیل نداشتن Dispel بدبختی کشیدم ( راستی Dispel تو کدوم صفحه ی Mage هست؟ )
یک چیزه دیگه و اینکه چرا Head جزوه اینا نیست؟ من خودم نمیدونم بهترین Head بازی چیه ( اگه Head رو درست نوشته باشم!:31: چون تویه WOW که بهش میگفتیم Head :دی )
راستی دوستان برایه Warrior حتمی حتمی حتمی هر نوعی که میخواین Dwarf Noble بسازین چون واقعا قویه!
آقايون اين بازي رو هارد چند گيگه ؟
نه عزیز من در ادامه توضیح میدم :نقل قول:
میگم Salb3r جان! برایه یک Archer که جدیدا ساختم بهترین ست کدومه؟ از چه نظر قویش کنم!؟
بعد بهترین تیرکمان بازی کدومه؟:31: ( یکم زیادی سوال شد :دی )
قابل توجه دوستانی که می خواهند کاراکتر Rogue کماندار درست کنند :
برای مصرف کردن Point ها :
Strength : اصلا Point خرج نکنید.
Dexterity : تا می تونید Point اضافه کنید MAX چون مهمترین قسمت برای یک کماندار است ( فاکتور های درصد هدف گیری و اصابت تیر و درجه Damage که با تیروکمان به هدف می زنید و جا خالی دادن حمله های دشمن )
Willpower : تا 30 افزایش دهید چون در استفاده از توانایی های خاص موثر است و Stanima شما را مشخص می کند. می تونید تا چند درجه بیشتر هم افزایش بدهید اما زیاد تکیه نکنید.
Magic : اصلا Point خرج نکنید.
Cunning : برای باز کردن قفل ها م انجام دایالوگ ها تا 30 می تونید افزایش دهید اما نه بیشتر.
Constitution : چون Dex بالایی خواهید داشت دشمنان نمی تونند شما را هدف قرار بدهند برای همین بلا بردن آن تاثیر خاصی ندارد ولی خوب اگر خواستید می تونید افزایش دهید ولی مهم Dex است.
برای Abilities در قسمت Rogue Ablities هیچ گزینه ای به جز Deft Hands و Stealth و درخت توانایی آنها را انتخاب نکنید. Dirty Fightning هم مناسب است برای فرار از موقعیت هایی که دشمنان شما را محاصره می کنند.
Archery Abilities : بله سعی کنید این قسمت را کامل کنید لازم به توضیح نیست.
specialization ها:
Assassin specialization : خیر چون به درد Melee Rogue می خورد.
Bard specialization : خیر باز هم به درد Melee Rogue ها می خورد.
Ranger specialization : انتخاب کنید چون می توانید از حیوانات برای حمله استفاده کنید و دشمنان را مشغول نگه داشته تا خودتان آنها را Snipe کنید و حیوانات شما مانند یار پنجم شما عمل خواهند کرد.
Duelist specialization : باز با اینکه بیشتر به درد Melee ها می خورد اما Pinpoint Strike که در درخت توانایی های این Spec هست خیلی قوی است و با آن می تونید 3 تا Ogre را براحتی بکشید.
بهترین کمان که شما می تونید استفاده کنید : Longbow Mage's Eye Dragonthorn Tier 7
در صندوقی در مغازه Village of Haven می تونید پیداش کنید.
15.1 GB فقط روی Drive که نسب کردید و بر روی درایو اصلی Windows نسبت به DLC ها که گرفتید متغییر است . از 1.5GB تا 2.5 GBنقل قول:
آقايون اين بازي رو هارد چند گيگه ؟
هان؟؟ توضیح بیشتر بده من نفهمیدم !نقل قول:
نداشتن Dispel بدبختی کشیدم ( راستی Dispel تو کدوم صفحه ی Mage هست؟ )
اگر منظورت Helmet همان کلاه خود است بعضی هاشون ندارند بعضی هاشون دارن لیستو بخونی متوجه میشی.نقل قول:
یک چیزه دیگه و اینکه چرا Head جزوه اینا نیست؟ من خودم نمیدونم بهترین Head بازی چیه ( اگه Head رو درست نوشته باشم!:31: چون تویه WOW که بهش میگفتیم Head :دی )
ببخشید skill باز کردن قفل کدومه و میشه یه کلی برم درباره ی skill ها توضیح بدید و چه چیزی xp رو زیاد میکنه ؟ درضمن این قدرتهایی که پایین هست یکیشو حذف کردم الان نمیدونم از کجا باید بیارمش !
Dispel دیگه : دی یک اسپلیه که میتونه آپگرید هایی که Boss ها یا هر Unit ای که روت میندازه و باعث میشه Attack ت ضعیف بشه یا Slow بشی و یا ... رو برطرف کنه! تویه یک Strategy برایه Boss سخت Unbound خوندم که Mage ای که Dispel داشته باشه خیلی به کار میاد :13:نقل قول:
هان؟؟ توضیح بیشتر بده من نفهمیدم !
راستی Salb3r جان مطمئنی Strength نمی خواد؟ چون من Item بخوام بزارم باید Strength داشته باشم! من که تا الان تا 16 تا گرفتم هم گفتی ترسیدم دیگه :دی ولی در آخر نگفتی چه ستی باید بپوشه و چیش رو زیاد کنه؟ ( همین که میگی Strength نمی خواد فکر کنم باید لخت بره بیرون : دی )
راستی همین الان دیدم که یک Longbow دیگه به نامه Far Song هم هست که قوی تر از این Mage's Eye هست اما مشکل اینجاست که جاش یکم عجیب قریبه ؟:13:
Skill نیست عزیزم اون Spell هست که فقط Rogoue ها دارن!!نقل قول:
هر چیزی میتونه XP رو زیاد کنه مثل کشتن ، کوئست حل کردن و ... .
اسکیل ها هم از بسیاری از جهات بهت کمک میکنن مثلا Herbalism میتونی باهاش Health بسازی و ... البته باید دستور هاشو رو از انواع مغازه ها بخری ( یادت نره هر شهری رفتی یک مغازه داره توش ) در ضمن این دسته اول تفریحی بازی میکنی که باعث میشه بیشتر با دست بعدی که می خوای بازی کنی آشنا بشی ( اگه این بازی رو دوست داشته باشی حداقل 5 بار تمومش می کنی )
میتونی از اون دستی که اون بالایه صفحه هست به نامه Spell & Talent آپگرد هات رو برگردونی!
آخه میگی تو Warrior هستی آخر Warrior هستی یا Mage ؟؟؟ Dispel Magic تو قسمت زیر شاخه Anti-Magic Spirit هست این شکلیه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باید هدف داشته باشی Self نیست یعنی روی خودت کار نمی ده باید Wynne یا Morrigan روی تو اینو بزنن یا تو روی بقیه.نقل قول:
Dispel دیگه : دی یک اسپلیه که میتونه آپگرید هایی که Boss ها یا هر Unit ای که روت میندازه و باعث میشه Attack ت ضعیف بشه یا Slow بشی و یا ... رو برطرف کنه! تویه یک Strategy برایه Boss سخت Unbound خوندم که Mage ای که Dispel داشته باشه خیلی به کار میاد
برای Far Song هم درست میگی فقط چون من دختر طرفو نجات میدادم نتونستم هیچ وقت بگیرمش. برای گرفتنش باید تو RedCliffe که هستی دختر Blacksmith که اسمش Owen بود نجات ندی و بعد بهش بگی که مرده اونم چند وقت بعد خودشو حلق آویز می کنه و Blacksmith جدید که میاد تو می تونی از اون اینو بخری.
نه Sabl3r چرا عصبانی میشی حالا :دینقل قول:
من در حال حاضر دفعه ی 3ومه دارم بازی رو میرم با Roguo آرچر! میخواستم بدونم Dispel ش کدومه که گفتی! آخه خیلی لازم میشه حتمی بگیرین دوستان! اتفاقا نبایدم Self باشه چون Dispel رو که رویه Mage ها نمیندازن!
در ضمن Templer هم یک Dispel داشت که با Alistair گرفتم اما نمیدونم برا چی بعضی آپگرید ها رو برطرف نمی کرد! این شکلیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Far Song رو من احتمالا این دفعه پیداش میکنم یا دخترو باید حتمی یک کاریش بکنی یا ... :دی دفعه ی اول که اصلا دنبالشم نرفتم! دفعه ی دوم نجاتش دادم ایندفعه نمیدونم یک سیو میکنم چند بار میرم!
آخه گفتم چند تا کلاس و داری میری سوال های تو در تو می پرسی ! آره مال Templar ها برای دشمنان های Level بالاتر عمل نمیکنه.
Far Song که گفتم باید دنبال دختره زمانی که تو ردکلیف Castle هستی نگردی دنبالش و بیای پیش پدرش بگی که مرده اونم خود کشی می کنه و یه آهنگر جدید میاد. بعد تو می تونی از اون آهنگر اینو بخری.
آهان اینو قبلا یادم رفت بهت بگم :
برای Archer چون تو Dex میبری بالا کسی نمی تونه تورو هدف قرار بده و تمام حمله Miss میشه برای همین زیاد روی زره تاکید نکردم چون Point ها حروم میشه.
من هنوز که هنوزه یک چیز برام نامعلومه :19:نقل قول:
اونم اینکه اگه من Strentgh نگیرم ( با آرچر ) بعد چجوری میتونم Item بزارم؟ و اگه Item نزارم که درجا خلاصم؟
یا شایدم آیتم هایه به خصوصی داره؟ یا باید با همین 14 Strentgh داره هایه مسخره سر کنم؟ :دی
مثلا ست 38 Strentgh داریم که من نمی تونم بزارم!
بالاخره ما هم بعد از 85 ساعت بازي تمومش كرديم ! چيز ديگه اي نميگم چون ممكنه بتركم !
فقط بگم بعد از Wrex ، موريگان بهترين شخصيت فرعي كه بود كه به عمرم در يك بازي ديده بودم ، خيلي جوون مرد بود لامصب !
خوب عزیزم این Armor Set ها جز Heavy Armor ها هستند و فقط برای Warrior ها به کار می رن! کلا باید قیدشو بزنی Strength هم اضافه کنی که نمی تونی برسی به اونا ! می تونستی Warrior بشی و Archer هم باشی اما Rogue Archer بهتره. کدوم آیتم ها Strength بالا می خوان به غیر از Armor ها و بعضی شمشیر ها؟ تو داری Rogue Archer بازی می کنی یعنی نقش Sniper داری. باید از درگیری های تن به تن دوری کنی مگر Rogue Assassin باشی که اون بحثش جداست.نقل قول:
راستی پست اول تاپیک بروز شد برای راهنمایی برید به اونجا سر بزنید
E راست میگیا چرا به فکرم نرسید :دینقل قول:
آخه فکر کردم چون Mage هم آیتم هایه مخصوص داره گفتم شاید....:19:
ولی اینطوری خیلی ضایه میشه مثلا آخر بازی میرسی ممکنه تویه اون شلوغ پلوغی یک Ogre بیاد تکت کنه بره :27:
ولی فکر کنم برایه Dual Weapen ش باید بگیریم! من هیرویه قبلیم Dual Weapen بود ولی Warrior ! الان که Specializion Duelist رو دیدم گفتم خاک بر سرم از یک نظرم گفتم خوب کاری کردم چون هم تانک بودم هم Atacker !
سیستم بازی به این صورته :
دشمنان همیشه کسیو اول هدف می گیرند که Armor بیشتری داره. این قانون بازیه.
نقل قول:
بالاخره ما هم بعد از 85 ساعت بازي تمومش كرديم ! چيز ديگه اي نميگم چون ممكنه بتركم !
منم Wrex خیلی دوست داشتم Morrigan هم همینطور اما منظور از جوون مرد بودنو نمی فهمم چون خیلی زن پدرسوخته درغگو و کلکی بود !نقل قول:
فقط بگم بعد از Wrex ، موريگان بهترين شخصيت فرعي كه بود كه به عمرم در يك بازي ديده بودم ، خيلي جوون مرد بود لامصب !
راستی نظرتون راجع به Mod ها نگفتید برید 2 صفحه قبل .
Salb3r ولی یکم مشکوک نمیاد؟ چون من فکر میکردم هرکی Attack بیشتری بده میاد سراغه اون!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در 100 جایه بازی هم اینو امتحان کردم! و در ضمن اگه اینطوری بود که دیگه احتیاجی به Spell ه Tunt نبود برایه Warrior !
من که فکر نمی کنم حداقل همین 30 min پیش داشتم بازی میکردم اینطوری نبود !
اگه از اول هم حساب کنیم میگیم که خوب اولش میان سراغه آرمور داره اما بعدش چی؟ ممکنه 10 نفر باشن که ما یک Warrior داریم! اما بعدش بر اساس Attack میشه!
تو قسمت Hint و البته تو صفحه Loading اینو می نویسه و کلا اینطوری بوده اینجور RPG ها ! برای من همینطور بوده به جز زمان هایی که Script بازی براشو تعریف میشه که حتما به فلان اهداف حمله بکنند و در میان نبرد Priority تغییر می کنه مثل نبرد پایان بازی یا نبرد Redcliffe . قابلیت های Taunt و Threatend کلاس Warrior برای اینه که کاملا توجه همه دشمنای محدودرو جلب کنه. اگر با مشکل بر می خوری نگاهی به تاتیکای همراهان بنداز چون اینطوری خیلی جالبه.نقل قول:
ببخشید من کجا باید دنبال این کاراکتر ها مثل Wynne بگردم چون من تا حالا فقط Alistair و dog و Zevran و Morrigan رو دارم اما سگه واقعا کمکم میکنه !!!
اگه خودت Warrior ای که سگت زیاد به دردت نمیخوره! Wynne رو همیشه نگه دار چون Healer ! میتونی تویه Circle of Magic که جایه Lakeland (؟! بالایه قلعه ی Redcliff )است پیداش کنی!نقل قول:
شما اگر از Lothering پس Leliana و Sten را از دست داده اید. Wynne می تونید هنگام Quest Circle of Magi پیداش کنید. با این سرعتی که شما رسیده بودید به Village of Haven فکر کنم یه چندین ساعتی از Gameplay و خیلی خیلی چیز های دیگرو از دست دادید. همینطور معلومه Circle of Magi هم انجام ندادید ....نقل قول:
دقيقا منظورم از جوون مرد پدرسوخته بودن و كلك بودنش بود ! و مهمتر اينكه بر خلاف برخي دخترهاي Rogue از Orlais اومده حالي به Grey Warden خستمون داد ! در ضمن هر چي باشه نجاتمونم داد ...نقل قول:
منم Wrex خیلی دوست داشتم Morrigan هم همینطور اما منظور از جوون مرد بودنو نمی فهمم چون خیلی زن پدرسوخته درغگو و کلکی بود !
در كل شخصيت خيلي باهالي بود و داستان جالبي هم داشت ، براي فهميدن ادامه ي ماجراش بي صبرانه منتظر حضورش تو DLC ها و Expansion Pack ها و حتي Dragon Age 2 هستم .
Leliana هم خیلی حال داد ! مخصوصا بعد از وقتی که او Pet را براش از Ozammar می گیری همش تا آخر بازی باهاشه اسمشم میزاره Schmoopools فکر کنم. Morrigan وقتی عاشق Grey Warden میشه دیگه حاظر نمیشه با هاش وقت بگذرونه .... جالب بود به هر حال به هر حال مادر بچس ! راستی یه مصاحبه 3 صفحه ای IGN در مورد Awakening با یکی ازسازندهای بازی انجام داده نکته هاشو در میارم میزارم.
نه Circle of Magi رو انجام دادم فکر کنم sten هم دیدم داخل قفس بود ؟؟؟؟؟:5::5:نقل قول:
دیگه نمی تونی برگردی به Lothering . بله اگر نجاتش ندی و از شهر خارج بشی و Leliana هم توی Tavren بود برش نداشته باشی جفتشونو از دست دادی. اگر Circle of Magi را انجام دادی پس Wynne کو؟ نکنه کشتیش؟؟؟نقل قول:
Circle of Magi همون مرحله یی هست که داخل یه خواب هستی و میتونی به 4 شکل متفاوت تغییر کنی مانند موش ایا این همان مرحله هست من فکر میکنم Circle of Magi همین مرحله هست که اخرش بالای قلعه یه غول رو میکشی !!! درضمن به sten هم چندبار گفتم باهامون بیا اما قبول نکرد و گفت که میخواد همونجا بمونه !!! اونوقت هم خیلی از بازی سرم نمیشد اصلا نمیدونستم قدرتها چیکار میکنند تازه اولین باره از این سبک ها بازی میکنم البته قبلا fallout 3 رو تموم کرده بودم اما این با اون فرق میکنه !!!!! و تازه داره یه چیزایی سرم میشه !:8::10:
LOL من فکر کنم بازیو از نو شروع کن . Sten که خودش نمیاد بیرون باید آزادش کنی ! کلا این بازی باید با داستان سر کنی و سر در بیاری قضیه چیه در یک کلام زبان خوب می خواد.
یعنی Wynne هم نمیتونم بیارم گروهم ؟؟؟ چون خیلی رفتم جلو و اون مرحله یی که میری تونل یخی برای بدست اوردن urn رو تا اخرش رفتم واقعا سخت بود !! زبانم هم متوسطه !
Wynne همون اول Circle of Magi میاد اتوماتیک تو گروهت :نقل قول:
حالا که تو مال من نیست یعنی باید از اول برم تا Wynne هم بیاد ؟؟ یعنی دیگه دنبالش نگردم ؟؟در ضمن ارل هم زنده کردم حالا یه ماموریت جدید بهم داده که نمیدونم چیه باید بگردم پیدا کنم !!
شما باید ببینید اونا چی می گن . مهم ترین ارکان در این بازی انعطاف پذیری در Dialogue هاست همه این ماموریت ها توی Journal هاتون توضیح داده شده و اینکه تو مکالمات به شما گفته میشه. خیلی واضح.نقل قول:
اين Leliana همش واسم ناز ميكرد نامرد ، 100 هم كرده بودم ولي چون قبلش موريگان پيش دستي كرده بود Leliana از دستم ناراحت بود ! آخر بازي كه موريگان هم رفته بود به Leliana گفتم The Hero Always Gets The Girl ( يا يه همچين جمله اي ) اما بازم گفت به خاطر اعتقاداتم و Chantry و اينا نميشه ! در ضمن من World Explored م 93 درصد بود و مطمئنم تمام قسمت هاي ارزماير رو گشته بودم ولي اين Pet كه ميگي نبود . دقيقا كجاي ارزماير بود ؟!!نقل قول:
Leliana هم خیلی حال داد ! مخصوصا بعد از وقتی که او Pet را براش از Ozammar می گیری همش تا آخر بازی باهاشه اسمشم میزاره Schmoopools فکر کنم. Morrigan وقتی عاشق Grey Warden میشه دیگه حاظر نمیشه با هاش وقت بگذرونه .... جالب بود به هر حال به هر حال مادر بچس ! راستی یه مصاحبه 3 صفحه ای IGN در مورد Awakening با یکی ازسازندهای بازی انجام داده نکته هاشو در میارم میزارم.
تو می تونی هم Leliana را داشته باشی ( عاشقت باشه ) هم Morrigan . یه استراتژی خاص می خواد بهت می گم :نقل قول:
در ضمن اینو بهت بگم که تو می تونی شخصیت افراد تغییر بدی مثلا بعد از اینکه Alistair پیش خواهرش می بری و اون برخوردو می بینه می تونی بهش بگی که everybody is for themselves و او از اون به بعد آدم جدی میشه ( Hardened ) برای Morrigan زمانی که Golden Mirror بهش میدی می تونی ازش بخوای که در ازاش مهربون تر و Nice تر باشه که اینطور میشه . برای Leliana هم اگر با اعتقادش مخالفی نباید باهاش بد باشی و مخالفتتو ابراز کنی درست مثل بقیه سیاستمدار باش و در مواقع خاص بگو که مثلا این مورد فقط بین منو تو هست و Maker هیچ دخالتی ندارو از این حرفا . سخته ولی امکان پذیره برای Leliana خیلی به آزمون خطا نیاز داری که چرت و پرت های Chantry و Maker ( از نظر من البته ) تو گوش تو نخونه.
- Morrigan را تا 90% ببر کتاب Grimoire از داخل Circle of Magi پیدا کن بهش بده .
- روابطتو با Leliana ببر بالا تا 60%
- Flemeth را بکش و کتاب Grimoire Flemeth بده به Morrigan .
- اگر دیدی Morrigan گفت که می بینم با Leliana هستیو از این حرفها و از بین من و اون باید انتخاب کنی بگو I Want you No doubt که بعدش بهت انگشترو میده ( نگران نباش رابطتت با Leliana بهم نمی خوره.
- به Orzammar برو و از اون تاجر Dwarf که لکنت زبان داره Golden Mirror بخر اما به Morrigan نده.
- روابطو با Leliana ببر بالا تا بگه آخر از بین منو Morrigan یکیو انتخاب کن که به دقت باید بگی من تورو می خوام و امیدوارم کسی از دست من ناراحت نشده باشه.
- پیش Morrigan برو و اونجا Morrigan میگه من میدونم چی می خوای بگی تهم هی بگو متاسفم از این حرفها باهاش میزنی به هم .
- حالا Golden Mirror بده به Morrigan و لوسش کن ! حالا هم Morrigan داری هم Leliana . ( منظور اینه که جفتشون باهات In Love هستند و دیگه غر نمی زنن که از بین ما یکیو انتخاب کن از این حرفها)
برای Pet هم تو قسمت هدایا بخون پست اول نوشتم Cute Nug که چه کاری برای بدست آوردنش باید انجام بدی :
Cute Nug : خرید از Idle Dwarf در Dust Town ( قبل از آن Leliana را همراه داشته باشید و باهاش در Dust Town صحبت کنید که او در مورد Nug ها صحبت می کند بعد دیالوگ برای خرید هنگامی که با Idle Dwarf حرف می زنید باز می شود ) وقتی خریدیش مثل هدیه از تو Inventory بده به Leliana.
راستی نظرتون راجع به Mod ها چی بود؟؟؟؟ برای هزارمین بار. دوست داشتید یا نه؟؟؟ ببینید این مود ها قیافه NPC های بازیو تغییر می دند مثلا به نظر من Leliana خیلی شبیه به همون مدل CGI شده که تو Trailer Sacred Ashes بود. 3 -4 صفحه قبل چک کنید.
من که نکشتمشنقل قول:
- Flemeth را بکش و کتاب Grimoire Flemeth بده به Morrigan .
Grimoire رو ولی ازش گرفتم
احتمال دادم یه جای بازی دوباره باهاش رو به رو می شم که ممکنه جالب بشه نمی خواتسم از دست بدم این قسمتو
نوچ باهاش روبه رو نمیشی قبلا شایعه شده بود که اگر Flemeth را نکشی در قسمت پایان بازی Epilogue می نویسه که Morrigan توسط Flemeth کشته میشه که این حقیقت نداشت و هیچ چیزی گفته نشد و هیچ نشانی هم از Flemeth پیدا نمیشه.نقل قول:
مگه بازي CGI هم داشت ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! :18::18:
به جان بچم اگه اون فروشندهه تريلرهاي CGI رو حذف كرده باشه بدجوري خرابش ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نه خود بازی که نداشت منظورم تریلر مشهور Sacred Ashes بود :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چون قیافه ها تو بازی اصلا شبیه اینا نبود یه سری Mod پیدا کردم قیافه اینا : Sten - Leliana - Morrigan شبیه اینا و یا حتی بهتر می کنه که می تو نی بری چند صفحه قبل ببینی ضمیمه کردم.
پس در کل فرقی بحالم نکرد فقط XP مبارزه باهاش رو از دست دادمنقل قول:
نوچ باهاش روبه رو نمیشی قبلا شایعه شده بود که اگر Flemeth را نکشی در قسمت پایان بازی Epilogue می نویسه که Morrigan توسط Flemeth کشته میشه که این حقیقت نداشت و هیچ چیزی گفته نشد و هیچ نشانی هم از Flemeth پیدا نمیشه.
حالا خدا را چه دیدی شاید توی اکسپنشن پیداش شد !
+
راستی من الان 100% In love هستم با این موریگان اون جایی که وقتی می رم سراغش میشه
میگه می خوام یه چیزی بهت بگم و عاشقتم و این حرفا
اینجا رو من هر جور گزینه ها رو انتخاب می کنم آخرش کار بهم می خوره و بهم میزنیم
چه کنم اینجارو من؟
اوف! پس خوب شد . اينطور كه فهميدم قبل از عرضه ي بازي تريلرهاي CG براي معرفي بازي اومده بود كه در خود بازي نيست . لطفا اين جمله رو تاييد كنيد تا خيالم راحت بشه !نقل قول:
نه خود بازی که نداشت منظورم تریلر مشهور Sacred Ashes بود :
نقل قول:
خوب من از چندین Mod استفاده می کنم
غير از ضميمه ي دومي بقيه رو ديدم . موريگان بيشتر چشمش و ابروهاش تغيير كرده و خوشگل تر شده هرچند اسكين خودش هم خوشگل بود !نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4556735&postcount=638
Leliana هم اگر چه شبيه قيافه ي خودش تو اين عكس Sacred Ashes شده اما به نظر من تو اين ضميمه اي كه ديدم صورتش كمي ناقص مانند شده و قشنگ پوليش نشده !! سرش بايد كمي دراز تر ميشد اينطوري خيلي دايرست ! رنگ چشمش هم زيادي روشن شده . اين ضميمه رو ببينيد :
راستي حجمشون چقدره ؟ mod موريگان رو ميخوام بندازم رو بازي !کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=29566&d=1262818973
من خودم رنگ چشمارو روشن تر کردم اینایی که می بینی چندتا Mod دارن باهم کار می کنند. آره Morrigan توی اون خیلی خوبه ولی رنگ چشماش تیرست برای همین مجبور شدم Mod نصب کنم که رنگ چشما روشن تر بشه. حجمشون اصلا زیاد نیست. ولی من چندتا Morrigan و Leliana دارم به نظر من اینا بهتر از بقیشون بود حالا جدا می کنم اینو می فرستم.
Morrigan با قیافه :
برای Windows Vista :
محتوای فایل zip بریزید داخل :
C:\.....\Documents\Bioware\Dragon Age\Packages\Core\Override
برای XP هم دنبال همچین پوشه ای بگردید.
Mod های بازی را میتونید از سایت زیر بگیرید:
کد:http://www.dragonagenexus.com/downloads/categories.php
من گرفتم ، قيافه ي موريگان خيلي قشنگتر شد . پيشنهاد ميكنم شما هم بگيريد . حجمش 50 كيلوبايته و با يه كپي پيست ساده ميتونيد نتيجش رو ببينيد . هيچ مشكلي هم واسه بازي پيش نمياد .نقل قول:
من خودم رنگ چشمارو روشن تر کردم اینایی که می بینی چندتا Mod دارن باهم کار می کنند. آره Morrigan توی اون خیلی خوبه ولی رنگ چشماش تیرست برای همین مجبور شدم Mod نصب کنم که رنگ چشما روشن تر بشه. حجمشون اصلا زیاد نیست. ولی من چندتا Morrigan و Leliana دارم به نظر من اینا بهتر از بقیشون بود حالا جدا می کنم اینو می فرستم.
Morrigan با قیافه :
برای Windows Vista :
محتوای فایل zip بریزید داخل :
C:\.....\Documents\Bioware\Dragon Age\Packages\Core\Override
برای XP هم دنبال همچین پوشه ای بگردید.