کسی نیست جواب بده؟
کسی نیست جواب بده؟
سلام.نقل قول:
سوالتون یه مقدار گنگه.
اطلاعات شما آفلاینه؟ چون فرمودید وب موجود در پروژه!
یا می خواین کاربر با استفاده از یه فیلد تو یه موتور جستجو به صورت آنلاین کلمه یا عبارت مورد نظر رو سرچ کنه؟
چه موتور جستجویی مد نظر شماست؟ Google یا ...؟
لطفا توضیحات کاملتری ارائه کنید.:10:
با سلام خدمت شمانقل قول:
مثلا من یک object وب دارم (web1) می خواهم یک input بزلرم که وقتی کلمه ای را در آن مینویسم و یک bottom را کلیک میکنم بره در نوشته های (متن) موجود در وب جستجو کنه یعنی همان کار ctrl + f را بکند
سلام. شما باید از پلاگین IExplorer استفاده کنید.نقل قول:
برید داخل فوروم Indigorose.com و بخش نرم افزارهای قدیمی مربوط به AMS 7.5 و جستجو کنید.
با سلام.نقل قول:
عزیز این plugin در خود IExplorer هست و با زدن ctrl+f کادر find ظاهر میشه. اما من میخواهم در داخل برنامه یک کادر input و یک دکمه ای بزارم که با نوشتن یک کلمه در آن و زدن دکمه آن کلمه نوشته شده در داخل input را در پنجره ie که آفلاین است و حاوی متن است بگردد و کلمات پیدا شده را هایلایت کند یعنی دقیقا همان کار ctrl+f را انجام دهد
سلام
من میخوام وقتی پروژه ام اجرا میشه Home page در اینترنت اکسپلورر و اگر هم بشه در بقیه برنامه ها مثل فایرفاکس و ... تغییرکنه به آدرسی که من میخوام
آیا کسی هست که مرا یاری کند :10:
سلام.نقل قول:
من یه Plug-in دیدم تو فورومش. اسمش یادم نیست اما همین قابلیت جستجو رو داره.
البته اینکه هایلایتشون کنه رو نمی دونم.
فکر نمی کنم قابلیت هایلات رو واسه متن اونم لغات با فاصله از هم بتونی تو AMS پیدا کنی.
سلام.نقل قول:
آدرس ذخیره Home Page مرورگر IE تو رجیستری اینه:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main > Start Page
واسه Firefox کد گذاری شده و تو چند مقدار مختلف است.
یعنی باید تمام مقادیر را بر پایه ی کد گذاری تعریف شده، تغییر دهید.
--------------------------------------------------------------------------
البته این کار، علاوه بر اینکه کار درستی نیست، کاربر رو هم نسبت به محصول و شرکتتون دلسرد می کنه.
دست شما درد نکنه
اما اگر ممکنه همون اینترنت اکسپلورر رو اگه میشه با یه سمپل راهنمایی کنید
از رجیستری زیاد سر در نمیارم
سلام.
کدش میشه:
به جای %WebSite% آدرس سایتتو بنویس. مثلا برای سایت p30world.com میشهکد:Registry.SetValue(HKEY_CURRENT_USER, "Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main", "Start Page", "%WebSite%", REG_SZ);
کد:Registry.SetValue(HKEY_CURRENT_USER, "Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main", "Start Page", "http://www.p30world.com", REG_SZ);
سلام.
من عضو جدید هستم و یک مشکل اساسی با این برنامه دارم.
من چند فایل داشتم که می خواستم توسط combobox لیست بدم و با انتخاب شماره یا اسم اون فایل فایل برای من اجرا بشه
چنین امکانی وجود داره؟ اگه بتونید تصویری توضیح بدید یا یک پروژه نمونه بگذارید ممنون میشم.
سلام آقا من این نرم افزار رو به خاطر اینکه نتونستم باهاش فارسی بنویسم گذاشتم کنار اما یکی از بچه های پی سی ورلد گفت که میشه توش فارسی نوشت
آقا من رو لیبل که کلیک میکنم تا اسمش رو مثلا عوض کنم و فارسی بنویسم اما هر فونتی رو انتخاب میکنم و هر مدل که فکرش رو بکنید آخرش به صورت علامت سوال نشون داده میشه
لطفا کمک کنید خیلی واجبه
آقا اگه کسی با این برنامه کار کرده لطفا بیاد و یک راهنمایی کنه
مشکل فارسی حل شد
اما 2 سوال دیگه دارم
1-چطور میشه که یک Button طوری باشه که بشه کنارش نه روش مثلا بنویسی Install ؟
2- چطور میشه یک فونت مخصوص رو باهاش توی نرم افزار کار کنیم و چون به احتمال زیاد این فونت روی سیستم کاربر نصب نباشه و ما بخوایم این فونت روی سیستم طرف نصب بشه تا اون به طور صحیح نمایش داده بشه؟
سلام می خواستم بدونم چطوری میشه فایل gif اضافه کرد من اینکارو میکنم ولی تو اجرا تصویر ثابته متحرک نیست.
سوال دیگم اینه که چطوری موقع اجرا full screen باشه؟
باسلام
دوستان بنده با نرم افزار AutoPlay Media Studio 7.0 مشغول ساخت يك سي دي اتوران هستم ولي نميدونم چرا براي اجراي فايل هاي تصويري با هر فرمتي اين خطارها رو ميده .لطفا راهنمائي كنيد.
براي اخطار آخري رفتم داخل control panel و در قسمت Folder Options فرمت مربوطه رو دادم ولي باز هم نشد
9999
----------------------------------------------------
An error occurred:
Unknown error.
--------------------------------------------------------------------------------
This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel
با تشكر
فرمت انتخابی شما فاقد نرم افزاری برای پخش یا اجرا هست.نقل قول:
شما می تونید از یک پلیر جانبی یا خود مدیا پلیر ویندوز و با استفاده از خط فرمان برای اجرای فایلهای تصویری استفاده کنید.
با تشكرنقل قول:
در صورت امكان بيشتر توضيح بديد
چطوري بايد پلير ديگري رو به نرم افزار معرفي كنم؟
ممنون
نیازی به معرفی پلیر به برنامه نیست، شما باید فایلتون رو به پلیر مورد نظر معرفی کنید.نقل قول:
مثلا اگه می خواید فایلتون توسط مدیا پلیر نمایش داده بشه، دستورش به صورت زیره:
clipname رو تو دستور فوق باید برابر مسیر فایل تصویری خودتون قرار بدید.کد:playerfile = Registry.GetValue(HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\App Paths\\wmplayer.exe", "", false);
playerpath = Registry.GetValue(HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\App Paths\\wmplayer.exe", "Path", false);
if (File.DoesExist(playerfile) == false) then
playerfile = String.Lower(playerfile);
playerfile = String.Replace(playerfile, "%programfiles%", _ProgramFilesFolder, false)
playerfile = String.Replace(playerfile, "%programfiles(x86)%", _ProgramFilesFolder, false)
playerpath = String.Lower(playerpath);
playerpath = String.Replace(playerpath, "%programfiles%", _ProgramFilesFolder, false)
playerpath = String.Replace(playerpath, "%programfiles(x86)%", _ProgramFilesFolder, false)
end
File.Run(playerfile, "\""..clipname.."\"", playerpath, SW_SHOWNORMAL, false);
اگه پلیر دیگه ای هم مد نظرتون روش کار تقریبا به همین صورته.:10:
نقل قول:
با تشكر از شما
من خط فرمان شما رو براي پخش فايلي با فرمت swf تغيير دادم ولي مشكل حل نشد .ممنون ميشم راهنمائي كنيد.
[PHP]
playerfile = Registry.GetValue(HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\ \App Paths\\flashdemo.exe", "", false);[/PHP]
playerpath = Registry.GetValue(HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\ \App Paths\\flashdemo.exe", "Path", false);
if (File.DoesExist(playerfile) == false) then
playerfile = String.Lower(playerfile);
playerfile = String.Replace(playerfile, "%programfiles%", _ProgramFilesFolder, false)
playerfile = String.Replace(playerfile, "%programfiles(x86)%", _ProgramFilesFolder, false)
playerpath = String.Lower(playerpath);
playerpath = String.Replace(playerpath, "%programfiles%", _ProgramFilesFolder, false)
playerpath = String.Replace(playerpath, "%programfiles(x86)%", _ProgramFilesFolder, false)
end
File.Run(playerfile,10, playerpath, SW_SHOWNORMAL, false);
نقل قول:
لطف كنيد دستورات را براي من بفرستيد
سلام لطف كنيد دستور بستن يم فولدر يا اكسپلورر را و همچنين دستور تايمر را بگزاريد
سلام. دوست عزیز مسیر برنامه به یه پروسه به نام flashdemo.exe اشاره می کنه. آیا همچین پروسه ای وجود خارجی داره!نقل قول:
ضمنا اسم فالی شما 10 هست که در قالب عدد نه رشته بهش اشاره شده. فایلتون پسوند نداره؟
سلام دوستان و استادان
من دارم روی یه پروژه که با برنامه اتوپلی منو استدیو هست کار می کنم چون کار اصلیم گرافیک و فلش هست همه ی کار رو سعی کردم فلش کار کنم و یه سری ویدیو تو بعضی از صفحات هست که با کلیک روی باتن ها پلی می شه . فقط الان مشکلی که هست حجم کارم شده حدوده 4 گیگ و وقتی روی دی وی دی رایت می زنم و تو دی وی دی رام قرارش میدم تا اتوران بالا بیاد حدودا 4 دقیقه طول می کشه تا لود بشه می خوام ببینم از دوستان کسی می تونه بهم پیشنهادی بده تا این مشکلم حل بشه خیلی واجبه ممنون می شم کمکم کنید.
من Autorunی کامل طراحی کردم که تموم شده.
در زمان طراحی ریزولوشن مانیتور 1280x1024 بوده.
اما الان که میخوام نرم افزار به افراد بدم هر کس ریزولوشن مانیتورش فرق میکنه.
و این اتوران در رزولوشنهای مختلف درست نمایش داده نمیشه (منوها از صفحه اصلی بیرون میرن - انگار غیب شدن).
نرم افزار AutoPlay Menu Studio قابلیت کدنویسی داره و میشه با نوشتن کد مشکل رو حل کرد. اما من وارد نیستم و عجله دارم.
اگر کسی از دوستان با این نرم افزار کار کرده و میتونه کمک کنهبنده رو راهنمایی کنه .
سلام.نقل قول:
احتمالا شما از پروژتون در حالت web خروجی گرفتید، در این حالت برنامه اول فایلهای موجود رو تو دایرکتوری تمپ استخراج می کنه و بعد اجرا می کنه. اینکه 4 دقیقه طول می کشه خیلی هم خوبه. ممکنه رو سیستمای دیگه تا 20 دقیقه هم طول بکشه. :13:
شما بهتره از پروژتون در حالت Hard Drive خروجی بگیرید و بعد با یه برنامه ی دیگه رو DVD رایتشون کنید.
البته اگه حدس من درست باشه که شما در حالت web/email executable خروجی گرفته باشید. :31:
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
طراحی Autorun با این ابعاد اصلا معقول نیست. :13:نقل قول:
شما حداکثر سایزی که باید در نظر بگیرید 800x600 است.
البته می تونید کاری کنید که آیتمهای موجود در صفحه در حالت تمام صفحه تغییر اندازه و مکان داده و کل صفحه رو پوشش بدند که یه مقدار پیچیدس.:46:
مرسی که ینفر جواب داد ولی داداش گلم من در حالت Hard Drive قرار می دمش . و در قسمت :نقل قول:
Project>settings>Advanced>
Memory Management : Maximize Speed
قرار دادم.
از روی هارد خیلی راحت و سریع اجرا می شه مشکل اصلی که دارم با رایت هست من حتی رایت رو هم روی پایین ترین سرعت قرار می دم تا مشکلی پیش نیاد...
والا دیگه فکرم به جایی نمیرسه نمیدونم چیکار کنم!:41:
یکی به داده ما برسسسسسسسسسسسسه:19::19:
اول اینکه قرار دادن Memory Management بر روی Maximize Speed زیاد به صلاح نیست و ممکنه کاربر تو اجرای برنامه های دیگه بامشکل روبرو بشه.
احتمالا مشکل تو پروژتون هست. اگه تونتسد پروژتون رو آپ کنید (تالبته فقط پروژه) تا یه نگاهی بهش بندازم.
پیش نیاز نصب نداره برنامتون؟!
نقل قول:
داداش گلم اگر تهران هستید من پروژه رو براتون کامل میفرستم اینجوری بهتر می شه فهمید مشکل از کجاست :13:
برنامه هم پیش نیازی نداره برای نصب .:46:
اگر امکانش بود آدرس بدید تا من برنامه رو براتون بفرستم.
سلام
دوستان با اکتیویشن کد که آشنایی دارید ؟
من یه پروژه دارم میخوام واسش اکتیویشن کد بزارم
قبلا دوست گلم ژولی لسکو زحمتشو کشیده بودن اما متاسفانه من هاردم دچار مشکل شد و تمام اطلاعاتش پرید
از اونجا که لینک فایل هم خراب شده من موندم و یه کوه مشکل
دوستان اگر کسی پروژه ای داره که اکتیویشن کد توش استفاده شده یا سمپلی چیزی لطفا رو کنید که خیلی محتاجم
نوع اکتیویشن هم اینطوری هست که ابتدا سریالی که خودمون تولید کردیم و روی جلد سی دی هست رو وارد کنند بعد کد جدید سخت افزاری توسط برنامه تولید بشه و به کاربر نشون داده بشه و کد سومی که از ترکیب دو کد قبلی هست به کاربر داده بشه که تا اون رو نرم افزار نگیره اجرا نشه
متشکر از لطف شما
با سلام خدمت کلیه عزیزان لطفا راهنمایی کنید که چگونه منوی ساخته شده را در سمت راست قرار بدم که مناسب با زبان فارسی باشد.
سلام.Autoplay این امکان رو نداره. البته می تونی خلاقیت به خرج بدی و خودت یه منوی راست چین بسازی.نقل قول:
سلام
من برنامه ام رو در اتوپلی مدیا استدیو به صورت یک فایل exe ساخته ام (Web/Email executable) ، وقتی که این فایل را اجرا می کنم برنامه به صورت خودکار در تمپ استخراج شده و و از تمپ برنامه شروع به کار می کند ( پوشه کار برنامه تمپ می شود )
مشکل من اینجاست که نمی خوام پوشه کار برنامه ( Working Folder ) در تمپ باشه من میخوام که از هر جا که برنامه اجرا میشه من بفهم که از کدام مسیر برنامه اجرا شده است ؟؟
مثال :
کاربر فایل exe رو روی دسکتاپ خود کپی می کند و آن را اجرا میکند ( با توضیحات بالا برنامه از تمپ اجرا میشود ) حالا من باید چجوری بفهمم که برنامه از دسکتاپ اجرا شده است ؟
سلام
من میخوام برای کتابم یک سی دی اتوران طراحی کنم و بین این همه برنامه موندم و تا جایی که مطالب همه برنامه هارو خوندم این برنامه انگار بیشتر به کارم میاد ولی تاحالا باهاش کار نکردم
می خوام در قالب یک سی دی اتوران فیلم ها ، عکس ها فلش ، کتاب های الکترونیکی ، مقداری نرم افزار رو درون سی دی یا دی وی دی اتوران کنم و همه با هم
و زمانی که رویه گزینه ای کلیک کنند اون صدایی که من میخوام رو پخش کنه و یک موسیقی مورد نظر من دربرنامه پخش بشه
و زمانی که رویه گزینهمثلا فیلم ها کلیک کنند زیرشاخه داشته باشه مثلا سیکلید تگزاس روش کلیک کنه و بعد بازم زیرشاخه باشه فیلم جفت گیری و تخمریزی و... و زمانی که روش کلیک کنه همون جا پخشش کنه
درمورد بقیه چیز ها هم به همین صورت
راستی من فیلم ها با پسوند MP4 هست و عکس هارو در قالب FLASH درست کردم و .. میخواستم بدونم این پسوند هارو ساپورت میکنه یا باید تبدیل بشوند؟؟؟
امیدوارم چنین برنامه ای وجود داشته باشه
خیلی ممنون میشم زود جواب منو بدید چون باید این سی دی یا دی وی دی رو همراه با کتابم بدم ناشر برای چاپ
پیروز باشید همچون کوروش کبیر
سلام.نقل قول:
کد:--Check Commnd Line
if _CommandLineArgs[1] then
mainfile = String.Replace(_CommandLineArgs[1], "SFXSOURCE:", "", false);
startpath = String.SplitPath(mainfile).Drive..String.SplitPath(mainfile).Folder
startfile = String.SplitPath(mainfile).Filename
if Folder.DoesExist(startpath) == false then
Window.Close(Application.GetWndHandle(), CLOSEWND_TERMINATE);
end
else
Window.Close(Application.GetWndHandle(), CLOSEWND_TERMINATE);
end
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
سلام. اکثر نرم افزارهای Autorun سازی این امکانات رو دارند. می تونی از AMS یا Builder استفاده کنی.نقل قول:
در قسمت global function این کد رو بزارنقل قول:
و در قسمت page on show این کد رو بزارکد:function GetWindowLong(hWnd, nIndex)
return tonumber(DLL.CallFunction("user32.dll", "GetWindowLongA", hWnd..", "..nIndex, DLL_RETURN_TYPE_LONG, DLL_CALL_STDCALL))
end
function SetWindowLong(hWnd, nIndex, dwNewLong)
return tonumber(DLL.CallFunction("user32.dll", "SetWindowLongA", hWnd..", "..nIndex..", "..dwNewLong, DLL_RETURN_TYPE_LONG, DLL_CALL_STDCALL))
end
function Right2Left()
local Object_hwnd
local ExStyle
local Type
local WS_EX_LAYOUTRTL = 4194304
-- For Window
Object_hwnd = Application.GetWndHandle()
ExStyle = GetWindowLong(Object_hwnd ,-20)
SetWindowLong(Object_hwnd, -20, ExStyle + WS_EX_LAYOUTRTL)
objects = Page.EnumerateObjects( );
if objects ~= nil then
Application.SetRedraw(false)
for index, object in pairs(objects) do
Type = Page.GetObjectType(object)
-- For ComboBox
if Type == OBJECT_COMBOBOX then
Object_hwnd = ComboBox.GetProperties(object).WindowHandle
ComboBox.SetProperties(object, {ReadOrder = READ_RIGHT_TO_LEFT})
-- For Input
elseif Type == OBJECT_INPUT then
Input.SetProperties(object, {ReadOrder = READ_RIGHT_TO_LEFT, Alignment = ALIGN_RIGHT})
-- For ListBox
elseif Type == OBJECT_LISTBOX then
Object_hwnd = ListBox.GetProperties(object).WindowHandle
ListBox.SetProperties(object, {ReadOrder = READ_RIGHT_TO_LEFT})
-- For RadioButton
elseif Type == OBJECT_RADIOBUTTON then
RadioButton.SetProperties(object, {TextAlignment = ALIGN_RIGHT, ReadOrder = READ_RIGHT_TO_LEFT, ButtonAlignment = BTN_ALIGN_RIGHT})
-- For Tree
elseif Type == OBJECT_TREE then
Object_hwnd = Tree.GetProperties(object).WindowHandle
Tree.SetProperties(object, {ReadOrder = READ_RIGHT_TO_LEFT})
end
end
Application.SetRedraw(true)
end
end
کد:Right2Left()
ایطوری همه چیز فارسی میشه
سلام
در برنامه اتوپلی مدیا چه جوری تاریخ سیستم رو تنظیم کنم ؟
سلام دوستان
برای طراحی اتوران یک مجموعه کتب با استفاده از برنامه ams کمی به مشکل برخوردم
من مجموعه و زیر مجموعه های کتب را با استفاده از tree طراحی کردم اما حالا نمی دونم آن کتاب در tree را چگونه به فایل آن کتاب در cd آدرس دهی کنم
لطفا کمک نمایید
سلام
براي تنظيم خودكار رزوليشن پروژه اي كه در محيط auto play طراحي شده چه بايد كرد
چند جا به اين سوال جواب داده شده كه متاسفانه تمام لينك ها خراب شده اند .....
چه راهی برای نصب فونت بطور خوذکار توسط برنامه در ویندوز 7 وجود داره
من هر کاری کردم برنامه نمی تونه فونتی داخل پوشه فونت ویندوز 7 کپی کنه
تیک require Administrator هم زدم بازم نشد
می دونم اشکال از UAC ویندوز هست که به برنامه اجازه نمی ده
اما چی کار باید کرد که بشه این کار رو انجام داد
ممنون
سلام دوستان عزیز من می خوام وقتی روی یکی از نوشته های txtbox کلیک می کنم یک صفحه پاراگراف نمایش داده بشه و روی بعدی که کلیک می کنم یک پاراگراف دیگه ممنون می شم سریع کمک کنید حیاتیه