-
سلام من از کوبونتو 7.4 استفاده میکنم امروز نصبش کردم.
پیشفرض فایرفوکس رو نداشت رفتم به add /remove program به قسمت internet ..اونجا فایرفوکی رو داشت که غیر فعال بود.
هر کاری کردم چک مارکش فعال نمیشد تا نصبش کنم.:13:
به قسمت APT هم رفتم STATUS فایرفوکس رو زده بود INSTALLED.
یکی بگه چی کار کنم.
ممنون
-
نقل قول:
سلام.بچه ها من توي نصب اوبونتو به مشكل برخوردم.من ميخوام اوبونتو رو در كنار ويندوز xp داشته باشم ولي
نميخوام يكي از درايوهام رو پاك كنم كه مخصوص اوبونتو باشه.مثلا ميشه اوبونتو رو توي يكي از درايوهام نصب كنم كه يه سري فايل توشه؟
مشكلي پيش نمياد؟
ممنون اگه كمكم كنيد.
سلام
باید شما در یک پارتیشن مجزا نصب کنیدحدود ۱۰ گیگ کافیه
قبلش از اطلاعات مهم اون پارتیشن بک آپ بگیرید
-
نقل قول:
سلام من از کوبونتو 7.4 استفاده میکنم امروز نصبش کردم.
پیشفرض فایرفوکس رو نداشت رفتم به add /remove program به قسمت internet ..اونجا فایرفوکی رو داشت که غیر فعال بود.
هر کاری کردم چک مارکش فعال نمیشد تا نصبش کنم.:13:
به قسمت APT هم رفتم STATUS فایرفوکس رو زده بود INSTALLED.
یکی بگه چی کار کنم.
ممنون
سلام
ترمینال یا شل رو باز کنید firefox را اجرا کنید اگر اجرا نشه یه خطا میده بعدش انجا بذارید
-
نقل قول:
سلام
ترمینال یا شل رو باز کنید firefox را اجرا کنید اگر اجرا نشه یه خطا میده بعدش انجا بذارید
ممنون
این جوری اجراش کنم?:
APT-GET FIREFOX
-
نقل قول:
سلام
باید شما در یک پارتیشن مجزا نصب کنیدحدود ۱۰ گیگ کافیه
قبلش از اطلاعات مهم اون پارتیشن بک آپ بگیرید
اون درايوي كه من ميخوام اوبونتو رو نصب كنم 15 گيگ پر داره و 29 گيگ خالي.ميتونم بدون اينكه اطلاعات اونو پاك كنم توي همين درايو نصب كنم؟
اگه ممكنه بگيد چطوري توي اون درايوي كه ميخوام نصب كنم.
ممنونم.:11:
-
نقل قول:
اون درايوي كه من ميخوام اوبونتو رو نصب كنم 15 گيگ پر داره و 29 گيگ خالي.ميتونم بدون اينكه اطلاعات اونو پاك كنم توي همين درايو نصب كنم؟
باید یه مقدار از فضای اون پارتیشن رو جدا کنید و یه پارتیشن جدید بسازید برای لینوکس.
-
از اینکه دوستان جدیدی به جمع ما در تالار لینوکس پیوستند خوشحالم :11::46:
جناب behnam_tr بابت معرفی که در مورد نسخه جدید اوبونتو گذاشتید , دستتون درد نکنه :46:
نقل قول:
ممنون
این جوری اجراش کنم?:
APT-GET FIREFOX
از طریق K Menu ==> System ==> Konsole کلمه firefox را تایپ و Enter بزنید. اگر اجرا شد که هیچ , اگر اجرا نشد پیغام خطا را اینجا Copy & Paste کنید تا کمکتون کنیم.
نقل قول:
دوست عزیز سلام. فرمت پارتیشن های لینوکس با ویندوز فرق داره . همون طور که میدونید در ویندوز فرمت پارتیشن ها FAT32 و NTFS هست ولی در لینوکس EXT3 و چند مورد دیگه از رایج ترین فرمت های لینوکسی است. هنگام نصب Ubuntu شما باید یک پارتیشن مجزا وخالی برای نصب اوبونتو در نظر بگیرید و این پارتیشن هنگام نصب فرمت شده و تبدیل به فرمت EXT3 ( که باید خودتان هنگام نصب انتخاب کنید ) خواهد شد. یعنی هر چی توی اون درایو دارید پاک خواهد شد. پس یک پارتیشن جدا وخالی برای نصب اوبونتو ( با فرمت Ext3 ) و یک پارتیشن هم به اندازه ی دوبرابر رم کامپیوترتون با فرمت swap درست کنید. موقع نصب در هنگام پارتیشن بندی گزینه Manually رو انتخاب کنید و این پارتیشن ها رو درست کنید.
باز اگه کمکی بود من و بقیه دوستان درخدمتتون هستیم. البته در مورد نصب اوبونتو در همین تاپیک و در صفحات قبل به طور مفصل صحبت شده که با کمی جستجو میتونید جواب خیلی از سوالاتتون رو بدست بیارید.
-
نقل قول:
ممنون
این جوری اجراش کنم?:
APT-GET FIREFOX
دستت درد نکنه درست شد.
یه مشکل دیگه من کبونتو مودممو نمیشناسه:41:
dial up دارم.
مودم درایور لینوکس هم داره فقط نمیدونم چه جوری نصب میشه.پسوندش tar.jz یه همچین چیزی هست.
در ترمینال با pppconfig و wvdial هم تست کردم نشد .پورت ها رو که چک میکنه میگه روی این کامپیوتر مودم نصب نیست.:19:
-
نقل قول:
دستت درد نکنه درست شد.
یه مشکل دیگه من کبونتو مودممو نمیشناسه:41:
dial up دارم.
مودم درایور لینوکس هم داره فقط نمیدونم چه جوری نصب میشه.پسوندش tar.jz یه همچین چیزی هست.
در ترمینال با pppconfig و wvdial هم تست کردم نشد .پورت ها رو که چک میکنه میگه روی این کامپیوتر مودم نصب نیست.:19:
مطالب چند صفحه آخر تاپیک زیر رو مطالعه کن , اگه مشکلت حل نشد در همون تاپیک مطرح کن تا دوستان کمکت کنند. پست های ۳۷۱ و ۳۷۹ و ۳۸۱ رو در این تاپیک یه نگاهی بنداز :
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=68508&page=39
-
نقل قول:
جناب behnam_tr بابت معرفی که در مورد نسخه جدید اوبونتو گذاشتید , دستتون درد نکنه :46:
:10:من خوشحالم و قبلي هم نداشت.......
-
نقل قول:
دوست عزیز سلام. فرمت پارتیشن های لینوکس با ویندوز فرق داره . همون طور که میدونید در ویندوز فرمت پارتیشن ها FAT32 و NTFS هست ولی در لینوکس EXT3 و چند مورد دیگه از رایج ترین فرمت های لینوکسی است. هنگام نصب Ubuntu شما باید یک پارتیشن مجزا وخالی برای نصب اوبونتو در نظر بگیرید و این پارتیشن هنگام نصب فرمت شده و تبدیل به فرمت EXT3 ( که باید خودتان هنگام نصب انتخاب کنید ) خواهد شد. یعنی هر چی توی اون درایو دارید پاک خواهد شد. پس یک پارتیشن جدا وخالی برای نصب اوبونتو ( با فرمت Ext3 ) و یک پارتیشن هم به اندازه ی دوبرابر رم کامپیوترتون با فرمت swap درست کنید. موقع نصب در هنگام پارتیشن بندی گزینه Manually رو انتخاب کنید و این پارتیشن ها رو درست کنید.
باز اگه کمکی بود من و بقیه دوستان درخدمتتون هستیم. البته در مورد نصب اوبونتو در همین تاپیک و در صفحات قبل به طور مفصل صحبت شده که با کمی جستجو میتونید جواب خیلی از سوالاتتون رو بدست بیارید.
سلام.ممنونم.من هم خيلي خوشحالم كه به جمع شما اومدم.:10:واقعا لينوكس يه دنياي ديگست.از وقتي
خصوصيات اوبونتو رو ديدم و اون محيط سه بعدي و افكتهايي كه داره و سيستم جالبش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ويندوز ديگه حالم بهم ميخوره.دارم سعي ميكنم اوبونتو رو نصب كنم بيام به جمع لينوكسيها.
-
Ext3 و Ext2 چه فرقی با هم دارن ؟
-
EXT3 نسخه پیشرفته و ارتقا یافته EXT2 است. همانطور که میدانید قبل از اینکه کامپیوتر خود را خاموش کنید باید آن را Shut Down کنید. اگر به هر دلیلی این کار انجام نشود دفعه بعد که کامپیوتر را روشن میکنید درایوها باید از نظر انسجام اطلاعات تست شوند. در فرمت ext3 از روشی به نام Journaling استفاده میشود که باعث می شود این کار در مدت زمان بسیار اندکی صورت میگیرد و این ربطی به اندازه درایو شما ندارد. از نظر انسجام داده ها و سرعت دسترسی نیز EXT3 بهتر از نسخه قبلی خود عمل میکند. ضمنا تبدیل از ext2 به ext3 و بالعکس به آسانی بدون از دست دادن اطلاعات امکان پذیر است. الان اکثر سیستم های لینوکسی از EXT3 استفاده می کنند.
جدیدترین نسخه این فرمت یعنی EXT4 نیز در راه است و هنوز کار روی این فایل سیستم تموم نشده. EXT4 تنها فایل سیستمی است که از متادیتا (Metadata) و Journaling Block Device شصت و چهار بیتی پشتیبانی میکنه. این یعنی فایل سیستم و داده های بزرگ تر.
Journaling Block Device یا JBD شصت و چهار بیتی یعنی پشتیبانی از فایل سیستمی به بزرگی 1024 Petabyte .
-----------------------------------------------------------------------------
-
ببخشید البته! میدونم اینجا جاش نیست، ولی حسین جان پیغام خصوصی براتون زدم رسید؟
بعد از خونده شدن پاکش کنید لطفا.
باز هم ببخشید!
-
نقل قول:
EXT3 نسخه پیشرفته و ارتقا یافته EXT2 است. همانطور که میدانید قبل از اینکه کامپیوتر خود را خاموش کنید باید آن را Shut Down کنید. اگر به هر دلیلی این کار انجام نشود دفعه بعد که کامپیوتر را روشن میکنید درایوها باید از نظر انسجام اطلاعات تست شوند. در فرمت ext3 از روشی به نام Journaling استفاده میشود که باعث می شود این کار در مدت زمان بسیار اندکی صورت میگیرد و این ربطی به اندازه درایو شما ندارد. از نظر انسجام داده ها و سرعت دسترسی نیز EXT3 بهتر از نسخه قبلی خود عمل میکند. ضمنا تبدیل از ext2 به ext3 و بالعکس به آسانی بدون از دست دادن اطلاعات امکان پذیر است. الان اکثر سیستم های لینوکسی از EXT3 استفاده می کنند.
جدیدترین نسخه این فرمت یعنی EXT4 نیز در راه است و هنوز کار روی این فایل سیستم تموم نشده. EXT4 تنها فایل سیستمی است که از متادیتا (Metadata) و Journaling Block Device شصت و چهار بیتی پشتیبانی میکنه. این یعنی فایل سیستم و داده های بزرگ تر.
Journaling Block Device یا JBD شصت و چهار بیتی یعنی پشتیبانی از فایل سیستمی به بزرگی 1024 Petabyte .
مرسی از توضیح کاملت
-
ubuntu 7.10
برای سفارش ورژن جدید ubuntu 7.10 به اینجا مراجعه کنید
کد:
https://shipit.ubuntu.com/
-
من خودم 8 تا 32 بیت و 2تا 64 بیت سفارش دادم
-
نقل قول:
من خودم 8 تا 32 بیت و 2تا 64 بیت سفارش دادم
پس انتظار می ره که غیر از خودتون ۹ نفر دیگه هم دارای سی دی اوبونتو بشند که در پراکنده کردن لینوکس شما هم نقشی داشته باشید.:46:
ممنون
در ضمن دوستان اگر قدرت دانلود دارید،لطفا دانلود کنید بجای سفارش CD، در این CD هیچ چیز اضافه ای نسبت به آنچه دانلود می کنید نیست غیر از لیبل اریجینال CD!:11:
-
نقل قول:
برای سفارش ورژن جدید ubuntu 7.10 به اینجا مراجعه کنید
کد:
https://shipit.ubuntu.com/
اینجا هم می تونید سفارش کوبونتو رو بدین
کد:
https://shipit.kubuntu.org
فقط یه توضیح کوچیک
اگه تو این سایت
کد:
https://shipit.ubuntu.com
عضو هستین لازم نیست دوباره اینجا هم عضو بشین از همون یوزر و پسورد قبلی استفاده کنید
-
نقل قول:
پس انتظار می ره که غیر از خودتون ۹ نفر دیگه هم دارای سی دی اوبونتو بشند که در پراکنده کردن لینوکس شما هم نقشی داشته باشید.:46:
من تا حالا یه 10 - 12 نفری رو لینوکسی کردم " اونم از نوع اوبونتوش " :10:
-
سلام
من می خوام ubuntu 7.10 رو نصب کنم ولی قبلش می خواستم بدونم آیا حتما باید کل هارد رو فرمت کنم؟(آخه کلی آهنگ و فیلم وچیزهای دیگه روش دارم) یه چیزهای خوندم (یادم نیست کجا بود؟) در مورد این که در نسخه جدید ubuntu7.10 خود سیستم عامل به صورت اتوماتیک می تونه روی فرمت فایل ویندوز(ntfs,fat32) هم بخونه هم بنویسه حالا با این اوصاف میشه اول درایو c,d رو که روشون ویندوز و برنامه ها رو ریختم فرمت کنم و لینوکس رو نصب کنم سپس بعد از نصب تمام آهنگها رو به درایوی که لینوکس رو روش نصب کردم منتقل کنم و بقیه هاردم رو به سیستم فایل لینوکس تبدیل کنم و دوباره فایلهایی رو که منتقل کرده بودم رو به جای قبلیش منتقل کنم(تا زمان رسیدن سی دی لینوکس وقت دارید جواب بدید:31:)
-
نقل قول:
سلام
من می خوام ubuntu 7.10 رو نصب کنم ولی قبلش می خواستم بدونم آیا حتما باید کل هارد رو فرمت کنم؟(آخه کلی آهنگ و فیلم وچیزهای دیگه روش دارم) یه چیزهای خوندم (یادم نیست کجا بود؟) در مورد این که در نسخه جدید ubuntu7.10 خود سیستم عامل به صورت اتوماتیک می تونه روی فرمت فایل ویندوز(ntfs,fat32) هم بخونه هم بنویسه حالا با این اوصاف میشه اول درایو c,d رو که روشون ویندوز و برنامه ها رو ریختم فرمت کنم و لینوکس رو نصب کنم سپس بعد از نصب تمام آهنگها رو به درایوی که لینوکس رو روش نصب کردم منتقل کنم و بقیه هاردم رو به سیستم فایل لینوکس تبدیل کنم و دوباره فایلهایی رو که منتقل کرده بودم رو به جای قبلیش منتقل کنم(تا زمان رسیدن سی دی لینوکس وقت دارید جواب بدید:31:)
دوست عزیز بهتر بود حداقل ۱۰ صفحه قبل به اینطرف رو یک نگاهی می کردید راجع به نصب اوبونتو و چگونگی فرمت و نوع ساختار درایوها و اینکه root چیه و یا swap چیه کامل توضیح هست پس دوباره توضیح کار بیهوده ای هست :46:
در مورد فرمت NTFS و FAT32 Fat32 که از همون ابتدا هم مشکلی نه برای نوشتن و نه خواندن نداشت، NTFS مشکل نوشتن داشت که بله اوون مورد در ۷.۱۰ برطرف شده،در ضمن شما می خواهید کلا ویندوز رو کنار بگذارید؟یا می خواهید ویندوز هم باشه؟ چون اگر لینوکس رو روی در واقع C: بریزید مشکلات فراوانی برای نصب ویندوز در آينده خواهید داشت.
نیازی به فرمت کل هارد نیست
ممنون
-
دوستان گرامی درود ...
من به یه مشکل جدیدی برخورد کردم و اینه که وقتی کامپیوترمو میخوام "شات داون " کنم تمام مراحل بخوبی پیش میره و ابونتو هم که خط "پروگرس" رو نشون میده که داره " آنلود " میکنه ولی آخر کار نمیتونه کامپیوترو خاموش کنه ، البته بعضی وقتها شانسی خاموش میشه ، نمیتونم بفهمم که مشکلش چیه .
-
یه سایت عالی برا طرفدارای لینوکس
کد:
http://www.linuxsoft.cz/en
-
کسی هست که تا حالا کرنل کامپایل کرده باشه ؟می گن کار خیلی سختیه درسته ؟
-
نقل قول:
دوستان گرامی درود ...
من به یه مشکل جدیدی برخورد کردم و اینه که وقتی کامپیوترمو میخوام "شات داون " کنم تمام مراحل بخوبی پیش میره و ابونتو هم که خط "پروگرس" رو نشون میده که داره " آنلود " میکنه ولی آخر کار نمیتونه کامپیوترو خاموش کنه ، البته بعضی وقتها شانسی خاموش میشه ، نمیتونم بفهمم که مشکلش چیه .
دوست عزیز چه طور کامپیوتر خاموش نمی شه منظورم اینه که در چه زمانی متوقف می شه! می توونید اطلاعات کاملتری بدید؟
-
نقل قول:
کسی هست که تا حالا کرنل کامپایل کرده باشه ؟می گن کار خیلی سختیه درسته ؟
اگر نخواهید تغییری در کرنل بدید که نه کار سختی نیست صرفا یکسری دستور در محیط متنی لینوکس هست! ولی اگر بخواهید کرنل رو تغییر بدید یا از ابتدا نصب کنید بله مشکل خواهید داشت اوونم از نوع مشکلات دیوانه کننده برای همین installer رو اختراع کردند دیگه!
یک مثال هست ببینید:
کد:
http://www.cyberciti.biz/tips/compiling-linux-kernel-26.html
-
-
نمیدونم تا حالا دقت کردید یانه!
ولی اینو ببینید:
Ubuntu 5.04 ("Hoary Hedgehog")
buntu Version 6.06 LTS ("Dapper Drake")
Ubuntu 6.10 ("Edgy Eft")
Ubuntu 7.04 Fiesty Fawn
Ubuntu 7.1 Gutsy Gibbon
همه اسم ها دو سیلابی و حرف اولشون یکیه! میتونیم به اونتو 7.04 بگیم اوبونتو اف اف!:happy:
-
نقل قول:
نمیدونم تا حالا دقت کردید یانه!
ولی اینو ببینید:
Ubuntu 5.04 ("Hoary Hedgehog")
buntu Version 6.06 LTS ("Dapper Drake")
Ubuntu 6.10 ("Edgy Eft")
Ubuntu 7.04 Fiesty Fawn
Ubuntu 7.1 Gutsy Gibbon
همه اسم ها دو سیلابی و حرف اولشون یکیه! میتونیم به اونتو 7.04 بگیم اوبونتو اف اف!:happy:
این نکته رو به توضیحات شما اضافه کنم که اگه دقت کنید اسامی که برای نسخه های اوبونتو انتخاب میشه همگی اسامی حیوانات و به ترتیب حروف الفبا هستند. و اسم نسخه بعدی اوبونتو در سال ۲۰۰۸ :
Hardy Heron - Ubuntu 8.04
به معنی ماهی خوار دلیر
-
نگاهی به قابلیت های میمون شجاع
کد:
http://www.asroone.net/1386/07/ubuntu-7-10-new-features/
-
-
محصولات تبلیغاتی اوبونتو با لوگو اوبونتو
-
نقل قول:
فناوری Power consumption : با استفاده از این قابلیت که برای آن دسته از کسانی که نوت بوک دارند بسیار مفید هست اوبونتو می تونه سیستم رو طوری تنظیم کنه که CPU به میزان کمتری استفاده بشه تا مصرف برق آن پایین بیاد که نتیجه آن عمر بیشتر باتری و سیستم و خنک شدن آن هست.
خیلی خوشحالم که در ورژن جدید اوبونتو به این مورد رسیدگی شده , چون واقعا مصرف بالایی داشت و باتری خیلی سریع تموم میشد .
نقل قول:
نوشتن بر روی درایوهای NTFS : نسخه قبلی اوبونتو بطور خودکار درایو های با فرمت NTFS را شناسایی و به شما نشون می داد. در این نسخه قابلیت ذخیره اطلاعات نیز بصورت خودکار و بدون نیاز به نصب برنامه ای خاص به این نسخه اضافه شده.
امیدوارم بشه توی درایو های NTFS پرمیژن Wirte و Modify داشت .چون توی این نسخه فقط دسترسی Read داریم به درایو های NTFS .
و در کل واقعا میشه فهمید که دارن به نیاز ها و مشکلات کاربرا تو نسخه های قبل به خوبی رسیدگی می کنن . این یعنی ساپورت خوب و مطمنا باعث افزوده شدن به کاربرانش میشه .
Hossein-mec عزیز ازت ممنونم .
تا بعد ...
-
نقل قول:
دوست عزیز چه طور کامپیوتر خاموش نمی شه منظورم اینه که در چه زمانی متوقف می شه! می توونید اطلاعات کاملتری بدید؟
درود بر شما ...
دوست من همونجوری که نوشتم وقتی که کامپوتر رو خاموش میکنم (Shut Down) خط Progress Bar تا آخرش Unload میشه بطوری که کل صفحه سیاهه و خط خالی پروگرس بار معلومه ... بعدش هم همینجوری میمونه و هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته ... اونوقت مجبور میشم که با کلید کیس کامپیوتر اونو خاموش کنم
-
نقل قول:
درود بر شما ...
دوست من همونجوری که نوشتم وقتی که کامپوتر رو خاموش میکنم (Shut Down) خط Progress Bar تا آخرش Unload میشه بطوری که کل صفحه سیاهه و خط خالی پروگرس بار معلومه ... بعدش هم همینجوری میمونه و هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته ... اونوقت مجبور میشم که با کلید کیس کامپیوتر اونو خاموش کنم
منم هنگام ریست کردن لپ تاپم دقیقا همین مشکل شما رو دارم. امیدوارم در نسخه 7.10 این مشکل برطرف شده باشه.
-
واو چقدر طرفدار :18:ubunutu
من هم کنار xp دارمش.
فقط یه سوال از کسانی که تونستن اون نسخه ارجینال رو تهیه کنن.من یکبار خواستم سفارش بدم ولی نتونستم .
hossien_mec جان شما گرفتید؟ میشه لینکه سفارش رو مرحمت کنید؟:11:
-
نقل قول:
درود بر شما ...
نقل قول:
منم هنگام ریست کردن لپ تاپم دقیقا همین مشکل شما رو دارم. امیدوارم در نسخه 7.10 این مشکل برطرف شده باشه.
این مشکل مربوط می شه به اینکه سیستم شما هماهنگی لازم رو برای قطع نیرو نداره، مشکل سیستم هم نیست، راه حل زیر شاید کار کنه شاید هم نه ولی امتحانش ضرر نداره اگر کار کرد که خوب مشکل حله اگر نه بگید تا یک راه حل دیگه براش پیدا کنیم.
ابتدا با دستور زیر فایل modules رو باز کنید.
کد:
sudo gedit /etc/modules
خط زیر رو به فایل باز شده اضافه کنید:
و فایل رو دخیره کنید و ریستارت کنید، با مشکل حل بشه.
موفق باشید.
-
نقل قول:
و در کل واقعا میشه فهمید که دارن به نیاز ها و مشکلات کاربرا تو نسخه های قبل به خوبی رسیدگی می کنن . این یعنی ساپورت خوب و مطمنا باعث افزوده شدن به کاربرانش میشه .
اینها مشکلات نیستند دوست من، توجه دارید که در ویندوز مثلا محبوب، شما حتی توانایی خواندن فرمتهای لینوکس یا مک رو ندارید! در حالی که در لینوکس خواندن و نوشتن روی فرمتهای ویندوز هست، و این نیاز نیست چون شما اگر از تفکر مایکروسافت پیروی کنید، ؛چون ویندوز دارید دیگه به سیستم دیگه ای نیاز نیست و چون سیستم دیگه ای نیاز نیست توانایی خواندن فرمت اوون سیستم ها هم نیاز نیست؛ ولی لینوکس این رو نمی گه!
در مورد بهینه کردن مصرف باتری هم در سیستمهای قبلی نیز این مورد بود ولی متاسفانه اکثر مواقع بدلیل عدم هماهنگی این مورد فعالیت نمی کرد، ولی من با نسخه ی لایو ۷.۱۰ امتحان کردم اولین پیام بعد از روشن شدن این بود! باتری شما خراب شده برای تعویض اقدام کنید + یک لینک هم از سایت HP داده بود که مربوط به باتری لپ تاپم بود!
در کل لینوکس همواره rocks :46:
-
نقل قول:
این مشکل مربوط می شه به اینکه سیستم شما هماهنگی لازم رو برای قطع نیرو نداره، مشکل سیستم هم نیست، راه حل زیر شاید کار کنه شاید هم نه ولی امتحانش ضرر نداره اگر کار کرد که خوب مشکل حله اگر نه بگید تا یک راه حل دیگه براش پیدا کنیم.
ابتدا با دستور زیر فایل modules رو باز کنید.
کد:
sudo gedit /etc/modules
خط زیر رو به فایل باز شده اضافه کنید:
و فایل رو دخیره کنید و ریستارت کنید، با مشکل حل بشه.
موفق باشید.
taia جان دمت گرم , گل کاشتی :11: مشکل حل شد. من خیلی وقت بود این مشکل رو داشتم :46: :10: