نمی دونم نیاز باشه یا نه ولی من تمامی عکس های مقایسه شده رو میزارم که مقایسه عدلانه باشه .
Printable View
نمی دونم نیاز باشه یا نه ولی من تمامی عکس های مقایسه شده رو میزارم که مقایسه عدلانه باشه .
سلام
خیلی وقتم رو گرفت امیدوارم مفید واقع بشن .
بقیش رو فردا میزارم یه 4-5 تاش مونده .
مرسی دوست عزیز بابت عکسها .
Innov8 واقعا شاهکار سامسونگ هستش در دوربین .
مخلصیم .
با سلام.
نکاتی در مورد باطری و دوربین و ...
باطری:همانطوری که میدانید این گوشی به یک باطری 1200 میلی امپر تجهیز شده.شارژ اولیه گوشی 2.30 الی 3 ساعت طول میکشه و با همون micro usp شارژ میشه.ببینید دوستان من دیروز حدود 3 الی 3.30 ساعت با گوشی ور رفتم باطری از حالت پر رسید به دوخطه.بعد وقتی دوباره شارژش کردم درست 2 ساعته شارژ شد که سرعت شارژش بهتره.
دوربین گوشی به دلیل داشتن امکانات فراوان باطری رو مثل برق مصرف میکنه و پدر باطری رو در میاره.برای کسانی که با دوربین گوشی بیشتر کار میکنند این گوشی روزی باید 2 بار شارژ بشه.ولی در کارهای معمولی نه کمتر و نه بیشتر به نظر من یک بار شارژ در روز کافی باشه.در کل مصرف باطری تو این گوشی زیاده که میتونم بگم باطری بی تقصیره چون این گوشی با بهترین امکانات تجهیز شده که مصرف باطری رو بالا میبره.مثل:cpu با قدرت 450mhz و دوربین 8 مگاپیکسلی وچیپ ست جداگانه و...
کیفیت عکس:ببینید دوستان کیفیت عکسهای این گوشی تو بیرون از محیط خونه کلا در بیرون میشه گفت عالیه و همه جزییات رو با رنگهای طبیعی و اصلی نشون میده و تو زوم کردن هم تو کامپیوتر اصلا کم نمیاره و میتونم بگم در این زمینه مقایسه n95 8gb با این گوشی اصلا صحیح نیست و n95 8gb کم میاره.ولی تو خونه کیفیت عکسهاش راضی کننده نیست تو این مورد هم میتونم بگم n95 8gb بهتر از این گوشی عمل میکنه.(ببینید دوستان در مورد کیفیت عکس تو خونه باید بگم که از دوستان دیگه تو سایتهای دیگه پرسیدم متاسفانه اونها هم گفتند کیفیت عکس تو خونه بهتر نیست و بیشتر عکسها تار میفته من خودم هم همه حالات رو تو دوربین به کار میبرم از 10 تا عکس میبینی 3 تا خوب افتاده و 7 تا ناجور و تار افتاده که امیدوارم این مشکل به زودی حل بشه.)
کیفیت فیلم برداری:با n95 8gb یکی هستند و فرق زیادی ندارند.
سرعت گوشی:ببینید دوستان باز هم میگم سرعت گوشی عالیه.بخصوص تو عکس گرفتن پی در پی این گوشی کم نمیاره و عکس رو با سرعت خوبی save میکنه.در مورد بازیهای خودش هم سرعت عالی هست.و کلا میشه گفت سرعتش با توجه به این cpu خیلی خوبه من الان 3 روزه باهاش ور میرم و اصلا هنگ نکرده.وقتی با n95 8gb عکس رو پشت سر هم میگرفتم سرعت auto focus دوربین خیلی پایین میومد.در مورد n96 هم بگم دوستم تازه گرفته میگه در اولین روزی که باهاش کار میکرد گوشیش هنگ کرده بود:41:
در کل کار کردن در محیط سیمبین ورژن 9.3 حال و هوای دیگه ای داره.
دوستان در ضمن قسمت optical joystick این گوشی خیلی خوب عمل میکنه این قسمت تو کار کردن اینترنت خیلی بدرد میخوره تو خود تنظیمات هم میتونید حساسیت حالت افقی و قائمش رو از 1 تا 10 تنظیم کنید.
باز هم اگه سوال بود در خدمتم.:11:
خیلی ممنون که ریویو های به این خوبی اینجا میزارینقل قول:
راستی گوشیت هم مبارک امیدوارم که سال ها برات کار کنه
ravani_13 جان. عكسات عالي .....داد به ما حالي:31:
ninja جان مطالب تو هم توپ بود.:20:
دوست عزیز ممنونم.امیدوارم نصیب همه بشه.در کل از خریدش خیلی راضیم.موفق باشی.نقل قول:
شاهکاره این گوشی سامسونگ
در مورد ژئو تگینگ اشم میتونی توضیح بدی دوست عزیز؟
مختصات جغرافیایی عکسو چجوری اعلام میکنه؟
چه عکسهای خوبی میگیری....خیلی سوژه های قشنگی انتخاب می کنی..
ممنونیم ...
البته عکاس ایشون نیستند!:31::31::27:ولی زحمت اپلود و قرار دادنشون در اینجا با ایشونه!:10::46::46::11:نقل قول:
چرا...فکر کنم عکسا رو خودشون میگیرن....چه اونهایی که از اون میدون و مجسمه ها گرفته بودن چه این صفحه قبلی....خلاصه خیلی حس و حال خوبی دارن...مهم نیست که کی عکس گرفته..
مقایسه دوربین گوشیهای INNOV8 - PIXON - C905 - KC910 - N82 با 8 مگاپیکسل دوربین دیجیتال کانن :
برنده در روز :کد:http://www.phonearena.com/htmls/GSM-Cameraphone-Comparison-Q4-2008-review-r_2039.html
1. INNOV8
2. N82
برنده در شب :
1. INNOV8
برنده در فلاش :
1. C905
2. N82
برنده در ماکرو :
هر 4 گوشی
برنده در ویدیو :
معلوم نیست ! صدای ظبط فیلم هر 4 گوشی غیر قابل قبول !
مخلصیم .
با سلام.
دوستان در مورد عکس تو خونه بگم بعضی عکس هاش خیلی عالی میفته:10:
بعضی ها هم تو ذوق ادم میزنه :41:
یکی از عکسهاشو تو تاریکی گرفتم واقعا عالی بود.:46:
واقعا این ریویوها هم عجیبه ها دوستان برید عکس های تو روز ببینید ( البته بدون تعصب )
ان82 هم رنگاش نسبت به دوربین دیجیتال کانن و هم وضوح به خاطر مگا بودن پایین تره و جالب اینه که از عکس های تو روز ان82 تعریف کرده
ولی در کل به نظرم تو 8مگا پیکسلی ها
1.i8510
2. c905
3.پیکسون
4.رنیور
کلا در آخر ریویو اگه دیده باشین نوشته از نظر ما N82 ئی که 9 ماه پیش اومده برنده هستش .
جالبه !!!
روز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب :
فلاش :
ماکرو :
سرعت دوربین گوشیها :
مرسی سامسونگ.(البته سامسونگ یوزر منظورمه:دی)..............
pixon===5.5 ثانیه
inovv8===8.5 ثانیه
renoir===8 ثانیه
c905===9.5 ثانیه
n82===9 ثانیه
برای خودم جالب بود
پیکسونو نگاه .چقدر تفاوت بین پیکسون و 4 تای دیگه زیاده.
اگه با c905 بخای 2 تا عکس ا ز غروب آفتاب بگیری شب شده .
اون موقع باید از ماه عکس بگیری:دی
البته همچین تفاوتی هم بین c905 و i8510 و ان82 هم نیستا!!!!!!!!!
ولی فلش c905 عالیه و تو عکس آخر مشخصه که قدرت فلشش از ان82 بیشتره
ولی فکر کنم مطلب طنز بوده که ان82 اول شده چون هر جوری حساب کنی بقیه از ان82 بهترن
مطالبت مثل هميشه عالي بود داش امير.
W960 i
اوباماست
باز که تو سیاسی حرف زدی!
اگه این ریویو واقعی باشه که بعید میدونم(نظر شخصی)پس ان82 در کل با توجه به اینکه 5 مگاپیکسل هست و 9 ماه پیش به بازار اومده قطعا برنده هست!!!!ماشاالله به ان82 خودم و نوکیا!ببینید اگه نوکی بخواد برای 8 مگاپیکسلش مثل ان 82 عمل کنه چه چیزی رو به بازار میفرسته!!نوکیا همیشه نوکیاست!connecting people!!!
سلامنقل قول:
دوست خوب من خودم طرفدار ان 82 هستم ولی اینجوریا هم نیست دیگه.
باید حقیقت رو گفت .
سامسونگ واقعا خوب کار کرده و این که بگیم ان 82 یک حریف سامسونگi5810 هست واقعیت نداره.
ان 82 عالیه ولی بازم به پای یک گوشی با تکنولوژی بالاترمثلi5810 نمیرسه هم از نظر دوربین وهم از نظر امکانات.
من هم گفتم که از دید من این ریویو واقعی نیست و امکان نداره که ان82 برنده باشه!ولی اگه واقعی باشه...........
همچنین عکس c905 باز هم نشون میده که چون نسخه ی بتا هست کاملا مات گرفته!!من نمیدونم سونی اریکسون کی میخواد دست از این بتا و الفا بازیهاش برداره!
سلام شما اگه 8510 رو دستت بگیری بعد تقریبا میتونی بگی که n82 در مقابل این گوشی پلاستیکی به نظر میرسه و اسباب بازیه .
یه زمانی دوربین ها از نسل 3.2 به 5 ارتقا یافتن و تفاوت محسوس بود ولی الان ( 5 به 8 ) هرچی بالاتر بریم اختلاف ها و تفکیک ها دقیق ترو کمتر میشن و مثل گذشته تفاوت فاحش نخواهد بود .
من یه عمر سنگ نوکیا رو به سینه میزدم و از N 90 گوشکوب داشتم تا N95 8 GIG ( موقعی که N90 داشتم یادمه وقتی یا رو میگفت مدل گوشیت چیه میگفتم N 90 میگفت بابا بفروش نوکیا بگیر .... دی )
ولی وقتی یه گوشی کامل سامسونگ میزنه چرا ادم ...... کلا ایران همه میخوان رو یه چیز تعصب بی خودی داشته باشن حالا ازشونم بپرسی چرا خودشونم نمی دونن .
طرف میدونه تا امروز سامسونگ ال سی دی های بدی داشته ولی قبول نمیکنه
خودش قبول داره که باید روی گوشی مثل C905 سیمبین باشه ولی تازه میگه بهتر که نیست تازه سریعتر میشه و هنگ هم نمیکنه
خودش میدونه نوکیا داره تو طراحی تکراری شورش رو در میاره ولی ...
بگذریم .
دوست عزیز متاسفانه نظر شما درست نیست.من عکسهای n95 8gb رو با i8510 مقایسه میکنم میبینم نوکیا تو تفکیک رنگ نمیتونه به پای این گوشی برسه عکسهای شب n95 8gb هم بیشتر رنگ زرد داره تا طبیعی البته این امر در مورد n82 هم صدق میکنه.ولی این گوشی یعنی i8510 کیفیت عکسهاش عالی هست.پس تعصبهای خشک رو تعطیل کنید. اگه هر دو گوشی n95 8gb و n82 رو با هم مخلوط هم کنی کیفیت ساختشون به گرد این گوشی نمیرسه.میتونم بگم کیفیت ساخت این گوشی عالیه.نقل قول:
اینجا رو درست گفتی ؟ سامسونگ ال سی دی های خوبی داره ها !نقل قول:
طرف میدونه تا امروز سامسونگ ال سی دی های بدی داشته ولی قبول نمیکنه
دوست عزیز ضمن تایید حرف شما باید بگم کهنقل قول:
ان 95 یا ان 82 هردو جز بهترین گوشیهای زمان خودشون هستن و همین الان هم هستند.
ولی الان سامسونگ اومده یه گوشی با امکانات بالاتر و کیفیت بهتر و قیمت بالاتر
و قطعا بهتر از ان 95 و ان 82 و ان 96 هست را ساخته. و خیلیا بخاطر تعصب بگن نوکیا بهتره که اینطور نیست.
شایدم نوکیا هم دوباره بیاد ایده جدید و کیفیت بالاتر از i8510 بزنه. ولی مهم اینه که الان i8510 بهترینه.
بعد از چند ماه اومدیم ما !!
8510 به نظر من برگ برنده سامسونگه و طراحی بشیه گوشی های نوکیا اش و سیمبینش باعث میشه فن بوی های نوکیا رو جلب کنه !
ال سی دی سامسونگ در زیر نور آفتاب اصلا چنگی به دل نمیزنه و خوانا نیست
این مشکل تو 8510 دوستم هم هست و از سامسونگ بعیده که چرا فکری براش نمیکنه !!!!!!!!!!
اما موضوعی که باعث شد من پست بدم
خواستم بدونم باتری این گوشی چطوره ؟؟
چون دوست من هر روز باید بزنه شارژ !!
می گفت شده یه چیزی تو مایه های ان95 عادی اش و به همین خاطر این گوشی دلشو زده !
کسی هست که گوشی رو داشته باشه ؟ و به ما بگه مشکل از باتریه
یا از مصرف زیاد گوشی ؟؟
امروز یه پسر کره ای رو دیدم ای8510 دستش بود!فقط میتونم بگم از چیدمان منوهاش و باریکی گوشی و نرمی اسلایدش هنگام باز کردنش کفم برید!!!اسکرولش مثل اینکه لمسیه؟؟؟؟خیلی نرم دستش رو میکشید روش و توی منوهای زیباش حرکت میکرد!نوکیا باید به خودش بیاد!کره ای ها هم مثل اینکه خیلی طرفدار محصولات وطنیشون هستند!چند وقت پیش یه یو900 هم دست یه کره ای دیگه دیدم!در ضمن اونطور که من دیدم 100درضد جنس بدنه ی ای8510 از ان95 8 گیگ و حتی ان96 بهتر بود!!
جریان سیستم صدای 5.1 surroundچیه؟چیکار میکنه؟
اگر یه قیمت از 16 و 8 گیگش بدین ممنون میشم.
بعضی سایتا نوشتن تا 16 گیگ ساپورت میکنه ولی بعضیا نوشتن تا 8 گیگ.
کسی که داره اعلام کنه کدوم درسته؟