تا اکانت نداشته باشی نمیتونی بازی کنی
چند تا مطلب هست که قبل از خرید اکانت باید بدونی اگر تصمیم به خرید داری بگو تا راهنمایی کنم
Printable View
تا اکانت نداشته باشی نمیتونی بازی کنی
چند تا مطلب هست که قبل از خرید اکانت باید بدونی اگر تصمیم به خرید داری بگو تا راهنمایی کنم
دوستان خواستید منو add کنید .
Hossein#2187
با سلام
بچه ها
من خریدار اکانت کارکرده diablo 3 هستم
اگه کسی خواست بفروشه بهم پ.خ بکنه:n11:
بازیش قشنگه ؟
کرکش هست ؟
خبر خوب برای دوستاران بازی دیابلو
به زودی دیابلو بر روی playstation عرضه خواهد شد
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من میخوام فقط بازی رو بدون user بخرم و بعد تا چند روزی از قسمت رایگان بازی (یعنی تا level 13 ) بازی کنم.این سایت زیر برای خرید بازی مناسبه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینترنتم موقع دانلود تا 500KB بر ثانیه هم میره.برای این بازی کافیه یا نه؟
الان سرور بازی چجوریه؟ یعنی حتما باید با س ا ک س بازی کنم یا نه؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
هیچ کس نیست چواب من رو بده!!!!!!!!!!
:n28::n28::n28::n28:
از کجا میشه اکانتش رو خرید ؟
ممنون میشم بگید
دوستان جواب من رو ندادید
نقل قول:
من از این سایت خریدم. پشتیبانی عالی و خوبی داره.
پرداخت آنلاین هم داره
دیابلو رو با 128 هم میشه بازی کردنقل قول:
با ساکس و چیز پی ان باید بازی کنید وگرنه نمیتونین به سرور وصل بشین
دوستانیکه وضع مالیشون خوبه و میتونن قیمت سی کی این بازی با قیمت حدود 200 تومن پرداخت کنن اونم فقط برا یک بازی!!! یکی هم برا ما بخرن بفرستن!! ثواب داره دعاتون میکنیم!!
با سلام من این بازی را دارم آخرین پچ که پیگیر شدم 1.5 هست این پچ ها از کجا باید بیارم جه جوری باید آپدیتش کنم
اگر میشه سایت خوب بدید که بازی Diablo همراه با کاور با کیفیت عالی کارشان خوب باشد بدید که با آپدیت هاش
سلام می شه یه فیلم از داخل خود بازی یعنی وقتی دارید بازی می کنید اینجا بزارید؟؟ می خوام ببینم gameplay چه جوریه خیلی خیلی ممنون
کمتر از 1 ماه دیگه بازی برای کنسول ها منتشر میشه.
یه ویدئو گیم پلی از نسخه xbox 360 :
بچه ها من یک سوال داشتم.
متأسفانه تا به حال فرصت نداشتم این بازی و نسخه های قبلیش رو بازی کنم. اما تصمیم گرفتم برم بازیش رو بخرم. به نظر شما برای من که هیچ تجربه ای توی این بازی ندارم، خرید این بازی ارزش داره؟ نحوه بازی چطور هستش؟ آنلاین؟ آفلاین؟ چه مواقع به صورت Co-Op میشه بازی کرد؟ اگر یک توضیح کوتاه مختصر بهم بدید ممنون میشم :n16:
کسی به تاپیک سر نمیزنه کلا ولی به هر حال من امتیاز های نسخه کنسولی رو میزارم :
Game Informer 9.25/10
Eurogamer 9/10
Gamesurf Italy 9/10
GamesVillage Italy 8.9/10
OPM 8/10
مثل اینکه پورت خیلی خوبی بوده برای کنسول ها .........
بازي واسه كنسول خيلي عالي شده از كنترلش كه همه تعريف كردن تا بقيه بهبودا.....حتي تو بعضي نقدا نسخه كنسولي بازي رو سرتر از نسخه pc بازي(كه ليد پلتفرمش بوده) توصيف كردن ......
مثلا يوروگيمر گفته:
If you don't, it's still easier to recommend than the PC game; almost as slick, even more flexible and usable and without that troublesome always online requirement
+
فرقهايي كه نسخه كنسولي با نسخه pc داره :
- نيازي به انصال دايم به اينترنت براي انجام بخش داستاني نيست
- ميتونيد بازي رو با دوستاتون رو يه كنسول تا چهار نفر جلو ببريد كه واسه coop دوستان خير محشريه(علاوه بر اون local coop هم اضافه شده)
- هر چي آپديت و پچ و رفع باگ و اينا تو اين 15 ماه واسه نسخه pc عرضه شده به طور رايگان تو نسخه كنسولي هست
.
منظورش اینه که کلاً اتصال لازم نیست یا برای شروع یه لحظه به اینترنت احتیاج داره ؟نقل قول:
- نيازي به انصال دايم به اينترنت براي انجام بخش داستاني نيست
برای کنسول ها کلا اینترنت لازم نیست.............نقل قول:
منظورش اینه که کلاً اتصال لازم نیست یا برای شروع یه لحظه به اینترنت احتیاج داره ؟
بازی برای xbox 360 لیک شد.............
بلیزارد تو به معنای واقعی پی سی مسخره کردی و ریدی به خودت اخرشم نمیخواد نسخه پی سی افلاین بده:n24: (این چه سیاسیت بود:2:)نقل قول:
Diablo_III_USA_RF_XBOX360-PROTOCOL
22 ساعت پیش امد
من به شخصه از مخالفین آفلاین هستم
اصلا لذت آنلاین بازی کردن یه چیز دیگه است.
بدون Auction House و Team Play دیابلو یه لحظه هم قابل تحمل نیست.
خوب به نظرتون بهتر نبود که بازی قابلیت بازی کردن "آفلاین + آنلاین" داشت؟نقل قول:
من به شخصه از مخالفین آفلاین هستم
اصلا لذت آنلاین بازی کردن یه چیز دیگه است.
بدون Auction House و Team Play دیابلو یه لحظه هم قابل تحمل نیست.
اکثرا مشکلشون این بود که چرا برای بازی همیشه باید آنلاین باشیم،اگه قابلیت بازی کردن افلاین هم باشه کسی که دلش بخواد تنها بازی میکنه و کسی هم که بخواد راحت آنلاین میشه و با دوستاش بازی میکنه و به قول شما از auction house و بقیه قابلیت های آنلاین استفاده میکنه.........
کسی افلاینشو بازی کرده ؟ داستانش طولانیه یا سریع تموم می شه ؟
دوستان این بازی کوآپ آفلاین داستانی ام داره؟
روی pc؟ نهنقل قول:
دوستان این بازی کوآپ آفلاین داستانی ام داره؟
روی کنسول ها ؟ آره،روی یه کنسول تا 4 نفر میتونن بصورت co-op بازی کنن............
خوب من coop آفلاين با برادرم كمي جلو رفتيم خيلي جالبه ... :
- اينكه اين قدر كنترل بازي براي كنترلر كنسول روون و سريع از آب دراومده خيلي تحسين برانگيز.....اصلا حس نمي كنيد كه دارين با كنترلر بازي مي كنيد واقعا عاليه و البته تحسين برانگيزتر از اون coop بازي هست كه هر دو نفر رو يه كنسول خيلي جالب كار شدن و قشنگ ميشه همكاري كرد و رفت جلو و پول و كالا رد و بدل كرد و ....
- گرافيك بازي خيلي خوب البته تكسچرها به سنگيني نسخه pc نيس ولي فريم و جزييات و ...همه چيز عاليه(مخصوصا تخريب بازي خيلي خوب كار شده)
- بهترين قسمت بازي به اين سبك همون گشتن سياهچاله ها و ايتم جمع كردن كه فوق العاده اعتيادآور كار شده و روند و ريتم كاراكتر و رشدش هم كاملا حس نقش افريني خوبي به ادم ميده....جادو و مهارتها هم بسيار زيادن و قابليت ساخت سلاح و ....درخور يه همچين بازي هست
- داستان بازي انصافا خياي سطح بالا نيس و ماموريتهاي فرعي هم بيشتر به فرم چلنج هستند تا ماموريت
- يه نكته ديگش هم نسبتا آسون بودن بازي رو درجه نرمال هست(البته تا حالا كه جلو رفتيم)مخصوصا وقتي كه coop بازي مي كتيد تقريبا نمي ميريد
در كل واسه دوستداران سياهچاله ها و looter ها اين بازي بهترين گزينس و البته وسعت زيادي هم داره(فكر كنم راحت 50 ساعت رو نرمال كل بازي وقت بگير) و براي كسي مثه من فكر كنم يه دو سه ماهي طول بكشه تا تمومش كنم:n02:(تك نفره هم به نظرم اصلا نمي چسبه حتماسعي كنيد coop داشته باشين)
.
من هنوز وقت نکردم بازی رو تهیه کنم،ولی نظر ها رو که میخونم همه از بازی راضین،بلیزارد واثعا یه پورت بی نقص برای کنسول ها ساخته،با توجه به محتویات و کوئست های بازی هم،همونطور که مراد گفت بازی میتونه کلی سرگرممون کنه،تازه وقتی روی نرمال تموم کردیم وقت درجات سختی بالاتر میرسه که تیو درجه سختی های بالاتر آیتم های بهتری هم میشه گرفتم.
قابلیت co-op آفلاین بازی هم برای افرادی (مثل من) که نمیتونن آنلاین بازی کنن خیلی خوبه.در کل دیابلو 3 از اینجور بازی هایی هست که روی کسنول نصب میکنم و خیلی خیلی طول میکشه تا پاکش کنم :)
الان احتمالا قیمتش به چقدر رسیده باشه ؟
منم بازی رو 2-3 ساعت جلو رفتم.
اول اینکه یه 40 دقیقه فقط داشتم فکر میکردم کدوم class رو انتخاب کنم :دی با همشون حدود 10 دقیقه بازی کردم و از همشون هم خوشم اومد :| بین monk,barbarian و demon hunter.فعلا چون تنها بازی میکنم barbarian رو انتخاب کردم ولی اگه بخوام co-op بازی کنم 100% mage یا demon hunter میشم.
از هر نظر بازی عالی هست،گیم پلی و کنترل بازی خیلی خیلی طراحی شده،چیدن دکمه ها روی دسته و انتخاب کردن قدرت های مختلف خیلی خیلی عالی صورت گرفتن،از نظر گرافیک و صداگزاری هم بازی هیچ کم وکسری نداره.
مراد نکات مثبت بازی رو گفت و دیگه چیزی برای گفتن باقی نمیمونه،حتما سعی کنید بازی رو تیهه کنید،واقعا یکی از بهترین بازی های امسال(روی کنسول) هست.......
Act 1 رو روی هارد تموم کردم،اون باس فایت آخر واقعا اذیتم کرد :| چون تنها بازی میکردم و این Butcher لعنتی با 1 یا نهایتا 2 ضربه منو میکشت.
5-6 بار مردم که از 3 بارش خون دشمن رو آورده بودم زیر 25% ،بعد از کشتنش هم آیتم درست حسابی بهم نداد اصلا :|
+
Cut scene های بازی واقعا فوق العاده و با کیفیت هستن،در کل بازی واقعا شاهکاره و اگه بخوام الان بهش امتیاز بدم بین 9 تا 9.5 به بازی میدم...........
فقط امیدوارم تا اومدن GTA V بتونم حداقل ی هبار بازی رو تموم کنم،اصلا دوست ندارم این بازی رو نصفه ول کنم......
برای اولین کاراکتر و اگر تنها بازی میکنین Monk بهترینه
مثل پالادین تو World of Warcraft میمونه.
من اولین کاراکتر Demon Hunter رفتم و البته قبل از ACT3 نمرده بودم اما اونجا یه کم برام سخت شد.
اما با Monk تا قبل از Act آخر نمرده بودم.
روی چه درجه سختی بازی میکنید شما؟نقل قول:
من اولین کاراکتر Demon Hunter رفتم و البته قبل از ACT3 نمرده بودم اما اونجا یه کم برام سخت شد.
اما با Monk تا قبل از Act آخر نمرده بودم.
من Demon Hunter برداشتم،تا وقتی لول 17 بودم بازی یکم سخت بود (روی Hard ) ولی وقتی رسیدم به لول 17 و 2 تا آیتم لجندری برام دراپ شد بازی خیلی آسونتر شده،همراهم رو هم Templar انتخاب کردم و اونم خیلی کمک میکنه.....
+
این اسکیل Mark for Death ه مخیلی کمک میکنه،مخصوصا برای باس ها که اول مارکشون میکنم و بعد خیلی راحت تر میمیرن........
ﻣﻦ ﺑﺎ ﭘﻲ ﺳﻲ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﻜﻨﻢ
اﻻﻥ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﻛﺎﺭاﻛﺘﺮ 60 ﺩاﺭﻡ
ﻭﻟﻲ ﻭﻗﺘﻲ 60 ﺑﺸﻲ Demon Hunter ﺣﺪاﻗﻞ 20% ﺑﻴﺸﺘﺮ اﺯ ﺑﻘﻴﻪ ﻛﻼﺳﻬﺎ ﺩﻣﻴﺞ ﻣﻴﺰﻧﻪ
تو این سایت آخرین اخبار بازی و بهترین آیتم ها و اسکیلهای کلاسهای مختلف نشون داده شده
یه سوال خسته کننده نیست؟
مثل torchlight 2 نیست؟
من torchlight 2 رو بازی نکدم ولی این بازی به هیچ وجه و اصلا خسته کننده نمیشه،من 1 بار بازی رو روی نرمال تموم کدم و الان هم دارم روی nightmare میرم،دراپ شدن آیتم های جدید و بهتر و challenge های اضافی که باز میشه باعث میشن ک هبازی خسته کننده نشه........نقل قول:
یه سوال خسته کننده نیست؟
مثل torchlight 2 نیست؟
من دوستم و برادرم از ساعت 4 بعد از ظهر تا ساعت 12 شب یکسره بازی کردیم از لول 1 تا لول 13 کل نقشه هارو هم تکمیل و اسفالت کردیم :دی
چقدر بازیش طولانیه نه؟