باید ببینم با اون نرم افزاره میشه آنتن های Edge رو پیدا کرد یانه ، شاید بتونیم از اینترنت نا محدود استفاده کنیم.
Printable View
باید ببینم با اون نرم افزاره میشه آنتن های Edge رو پیدا کرد یانه ، شاید بتونیم از اینترنت نا محدود استفاده کنیم.
سلام دوستان
من یه گوشی چینی دارم که هر کاری انجام میدم GORS نصب نمیشه و نمیتونم از اینترنت استفاده کنم
شما اول از تو سایت ایرانسل باید نگاه کنی ببینی که ایا gprs از گوشی شما پشتیبانی میکنهنقل قول:
و اسم شما تو لیست گوشی ها هست...بعد یه اس بفرستی که تنظیمات gprs برای
شما بفرسته بعد کد تعرفه ها رو بدی هر کدوم رو می خواهی استفاده کنی
اینا رو همه تو سایت ایرانسل هست.
دوستان من با بدون بسته افزایشی وصل میشم و مشکلی نداره چیزی هم کم نمیشه تازه من شارژ اصلی ندارم با شارژ شگفت انگیز هستم همون کد 144. در ضمن سرعتش اگه همیشه خوب باشه آدم با همین استفاده کنه ولی زیاد جالب نیست گوشی من N8 هست مودمش قویه.
جطوری میتونم از گوشی فکس بفرستیم یا فکس بگیریم؟؟؟؟ باید چیزی فعال بشه؟؟؟؟ برنامه خاصی هم میخواد؟؟؟
راستی اگه همینطور گوشی به اینترنت وصل باشه حجم کم میکنه؟؟؟؟
راستی فیس بوک رو هم بعضی وقتها میاره بعضی وقتها میزنه ف ی ل ت ر هست.
عزیز همینجوری هم وصل میشه ولی اینجوری دقیقه ای تقریبا 50 تومان کم میکنهنقل قول:
مگه میشه از شارژ کم نکنه؟؟
شنیدم تلویزیون یه چیزایی در مورد افزایش سرعت gprs ایرانسل میگفت مال همین شارژای ماهیانه خودمونه؟یا یه طرح جدیده باز؟!
سلام
کد این بسته افزایشی ها رو میشه یکی بزاره؟؟؟
تو سايت ايرانسل هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این ایرانشل هرچی بگی برمیاد! اینم بعید نیس...!نقل قول:
سلام دوسـتان ..
بعضی از دوستان اومدن شکایت کردن که چـرا تایپک Gprs همراه اول مهم ( استیکی ) شده ولی برای ایرانسل نـه !
تایپک مهم شـد ، ;)
موفق باشید!:40:
این ایرانسل چرا سرعتش اینجوری شده قبلا خیلی بهتر بود
اینم آب قاطیش کرد اه ......:2:
اینترنت xperia arc به چه صورتی تنظیم میشه ؟
اول سلام . بعد یه سوال .
اگر گوشی X10 mini من جزو لیست پشتیبانی GPRS ایرانسل نیست ، کاری میتونم بکنم ؟ :9:
اصلا مشخصه که کی این گوشی به لیست اونها اضافه میشه ؟
نیازی هست خودم هم کاری بکنم ؟ :rambo:
در غیر این صورت اگر کسی صداش میرسه درد مارو برسونه به مسئولیــن MTN
ملت رو خر فرض کرده.داره رو 100کیلوبایت اینترنت مانور میده.تازه اعتبارشم 1ماهست.یکی نیست بگه آخه 100کیلوبایت به چه دردی میخوره.یه عکس هم نمیشه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------
100کیلوبایت اینترنت همراه رایگان یک ماهه
تمامی مشترکینی که سیم کارت خود را در فاصله ۴ تیر تا ۳۱ شهریور ۹۰ خریداری نمایند، پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک میتوانند از ١٠٠ کیلوبایت اینترنت همراه رایگان بهره مند شوند.
توجه: مهلت استفاده از اینترنت رایگان تنها ٣٠ روز است.
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
دوست عزیز یه مورد واسه دوست من اینطوری بود و میگفت تنظیمات گوشی شما وجود نداره.بعد فهمیدیم مشکل از سیمکارته.یه سیم کارته دیگه انداختیم رو گوشی و *140*3*6# رو زدیم درست شد.بعد سیم کارت قبلیو انداختیم اینترنت کار میکرد.شما هم این روش رو تست کنید احتمالا جواب بده.نقل قول:
البته تو خود سایت هم نوشته که اگه گوشی شما تو لیست نیست با پشتیبانینقل قول:
یا یه چیز دیگه بود تماس بگیرید تا اسم گوشیتون رو تو لیست اضافه کنن.
ممنون از دوست خوبم Immunology . حتما این رو تست میکنم . ایشالله که درست میشه .
اما اگه نشد طبق گفته OKK عمل میکنم.
ممنونم بچه ها / :46:
واقعا همچين چيزي گفتن؟؟؟:38::39:نقل قول:
100کیلوبایت اینترنت همراه رایگان یک ماهه
تمامی مشترکینی که سیم کارت خود را در فاصله ۴ تیر تا ۳۱ شهریور ۹۰ خریداری نمایند، پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک میتوانند از ١٠٠ کیلوبایت اینترنت همراه رایگان بهره مند شوند.
توجه: مهلت استفاده از اینترنت رایگان تنها ٣٠ روز است.
کلا مزخرف میگن مثلا نوشته شما تا یه مقدار دیگه شارژ کنید
240 کیلو بایت gprs دریافت میکنید اخه کسی نیست بگه که
این مقدار بدرده چی میخوره یه سایت بخوایم باز کنیم تموم شده....:41:
دوستان من شما به خودمون نگاه نکنید که ذره ذره اینترنت و نمیزاریم حروم شه . بابای تورنتو در میاریم . هی دانلود میبندیم به خیک نت . کاربرای شبکه ایرانسل افراد دیگری هم هستند . مثل پزشکان .نقل قول:
برای مثال یه استفاده خوب چت کردن با گوشیه . من خودم امروز داشتم تو مترو ور میرفتم با تنظیمات گو شی دیدم تنظیمات رو فرستاد ، تا یکم چت کردم و 2 تا سرچ زدم 1600 تومن پرید . خیلی عجیب .
حالا شما حساب کن 250 KB تو مسنجر یعنی 2 ساعت تایپ / :46: و این میتونه خیلی مفید باشه .
ضمنا . ایرانسل برای هارد من و شما کار نمیکنه . برای جیب ارباباش کار میکنه. :3:
برا من چندروز پیش مسیج داده بودکه بزودی مبلغ 1000 ریال اعتبار درون شبکه به حساب شما ریخته خواهدشد! دیروز گفتم یه تست کنم ببینم بازم دروغ تحویل ملت دادن یانه؟ تیکه تیکه ده هزار ریال!! استفاده کردم ولی از هدیه خبری نبود ازشارژم کم میشد!!نقل قول:
ایرانشله دیگه از این چرت وپرتا زیاد میگه!
نقل قول:
دوست عزیز شما چرا اینقدر کارهای اینا رو توجیه میکنی اصلا !!!!!؟
ایرانسل اگه برای جیب اربابهاش کار میکنه پس چرا بهش مجوز دادن به مردم خدمت کنه و چرا الان درش رو تخته نمیکنن!؟ شاید به خاطر اینکه یکی به کاربر میده 3 تا به ارباب!
ایرانسل و grprs هم که برای کارکردن با هارد ساخته نشده که! مگه حتما باید باهاش هارد پر کرد! اونایی که میخوان دانلود کنن برن سرویسهای حرفه ای بی سیم و باسیم و وایمکس! بگیرن یا ساعت 7 صبح برن کافی نت دانلود کنن.
بشه با در حین مرور وب خونسردی خودمون رو حفظ کنیم و روی اعصابمون سیگنال منفی نفرسته همین کافیه فوقش دو مگ هم دانلود میکنیم. اینقدر قطع نشه یا افت سرعت نداشته باشه و پینگهاش هم پایین باشه.
یه خاصلی ایرانسل اینه که نمیشه باهاش جایی رو مورد حمله DDOS قرار داد چون اگه همزمان 7 تا درخواست باهم بفرستی هنگ میکنه از شبکه پرت میکنه بیرون!!! تازه اونایی هم که میخوان چی پی ان استفاده کنن رو حسابی شرمنده میکنه!!! یعنی شما مثل بچه ادم بیا بشین پیوندها رو ببین تا رستگار شوی. اگه هم چیز مفید میخواهی خداوند اجازه داده تـبـیـان نفس بکشه.
در ضمن من خیلی شنیدم و خودم هم تجربه کردم : اول توی موبایل gprs جواب مده وقتی تو سیستم استفاده میکنی بعد از مدتی دیگه از اینترنت توی موبایل نمیشه استفاده کرد وصل نمیشه!
پزشکان هم اینقدر پول ... در میارن هر روز که حرص 250 کیلوبایت رایگان به جای 1600 تومان رو نخورن.
این بدبختی ها همش مختص کاربرای ساده است و اونایی که راحت پول در نمیارن.
میگن در دوره ظهور اینترنت پر سرعت به صورت رایگان در اختیار عموم مسلمانان قرار میگیره و اصلا بنیادهای اشاعه فـحـشـا و محتواـی مجـرمانه ای وجود نخواد داشت که نیاز به تشکیل شورای مقابله با مصادیق مـجـرمـانـه و غیر مـجـرمـانـه و اشتباه وجود داشته باشد و به امید خدا دیگر هیچ حقی پایمال نخواهد شد و البته هیچ فســادی و جـرمـی به وقوع نخواهد پیوست.
من هم این رویا رو شنیدم و انشالله اون روز بیاد و ببینیم و یه 200 سالی به خوبی و خوشی و با ارامش زندگی کنیم و بعدش هم بریم بهشت. الهی آمین:20:
نقل قول:
تایید میشه ...:10:
نقل قول:
913 جان ، اگه من میدونستم اینقدر دلت از ایرانول پره ازشون طرفداری نمیکردم. البته طرفداری نبود واقعیت بود .
همونطور که گفتم هر فروشنده ای اول به منافع خودش نگاه میکنه . بعد به منو شما فکر میکنه . اگه یه بقالی بستنی میفروشه که سود کنه نباید بهش مجوز بدن ؟ خوب من و شما اگه از این راضی نیستیم میتونیم از یه فروشگاه دیگه خرید کنیم .
جدیدا هم از سرعت GPRS تست نگرفتم که بدونم چه خبر شده . چون در حال تست گوشی جدید هستم . اگه خراب خروبه خوب . . . چه مشه کرد . . .
ببینم مگه شما حمله DDos هم انجام میدی به ایرانسل ؟ خوب بابا معلومه جواب نمیده . اما قی پی ان رو اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم میشه استفاده کرد . ( پ . خ )
ولی خوب کلا ما از اینا طرفداری نمیکنیم . طرفدار اونا ها نیستیم .
اصلا نه شرقی ، نه غربی . خودت رو عشقه عشــــقی :31:
من نمی تونم اینترنت ایرانسل ر و فعال کنم؟ وقتی کد رو وارد میکنم پیغام خطا میده مشکل چیه؟
شما تنظیمات رو انجام دادی روی گوشی؟؟نقل قول:
من کد رو که میزنم تنظیمات بیاد پیغام خطا میدهنقل قول:
پیغام خطایی که میده چیه؟نقل قول:
پیغام میده قابل اجرا نیستنقل قول:
با عرض سلام
من یک گوشی htc legend خریداری کردم اما نمی تونم تنظیمات مربوط به جی پی آر اس رو براش بگیرم هی میگه مشخصات گوشی شما موجود نیست از چند روش استفاده کردم نشد
حالا از شما در خواست دارم تا من رو راهنمایی کنید
با تشکر
دو راه هست یکی از دوستان اینو گفته...نقل قول:
دوست عزیز یه مورد واسه دوست من اینطوری بود و میگفت تنظیمات گوشی شما وجود نداره.بعد فهمیدیم مشکل از سیمکارته.یه سیم کارته دیگه انداختیم رو گوشی و *140*3*6# رو زدیم درست شد.بعد سیم کارت قبلیو انداختیم اینترنت کار میکرد.شما هم این روش رو تست کنید احتمالا جواب بده.
اگر هم نشد جواب خودم...
البته تو خود سایت هم نوشته که اگه گوشی شما تو لیست نیست با پشتیبانی
یا یه چیز دیگه بود تماس بگیرید تا اسم گوشیتون رو تو لیست پشتیبانی از gprs اضافه کنن.
سلام
مدتی بود که از همراه اول استفاده میکردم و از وقتی که پوشش gprs از محله ما رفت مجبور شدم که از ایرانسل استفاده بکنم
فقط یه سوال
من الان یکی از بسته های ایرانسلو فعال کردم
میخواستم بدونم در حین چت با یاهو مسنجر چطور از اعتبار بستم کم میشه
سلام
به دلیل مشکلاتی قصد استفاده از GPRS بر روی لب تاب دارم.
اما چند سوال
1- سرعت استفاده از GPRS از طریق مودم gprs با گوشی های موبایل متفاوته؟
2-معمولا سرعت دانلود در چه حدی هست ؟ اما 90 درصد کاربرد من برای چت کردنه
3-چه نوع مودمی را ترجیح میدهید؟با ذکر قیمت و مدل.
4-هزینه ی اشتراک یک ماهه چقدر هست؟
5- ایا ایرانسل از edge در شهر گرگان پشتیبانی میکند؟
6- برای گرگان همراه اول خوبه یا ایرانسل؟
دوست من سرعت ایرانسل خیلی بهتر از همره اخره ولی به دلیل محدودیت حجمی به دانلود فک نکن
پینگ GPRS ایرانسل روی 250 تا 300 است در بهترین شرایط ولی بعضی وقتها 1500 یا 2000 و بیشتر یا کلا قطع میشه! اینم مثل همون شبکه هاست که بیشتر از توانش مشترک داره!
----------
من برای مواقعی که مجبور بشم از gprs استفاده میکنم ولی مدام باید BTS رو عوض کنم(با نرم افزار) که بتونم سرعت بهتر رو بگیرم. و سر موبایل رو به اینطرف و اونطرف که میچرخونم سرعت کم و زیاد میشه!
حالا اگه ازین مودمهای سیمکارتی بگیرم میتونم از طریق کامپیوتر به سیمکارت فرمان بدم برای شارژ کردن یا عوض شدن BTS ؟ یه مدل خوب مودم چیه؟
متاسفانه من از موبایلم نمیتوانم به عنوان مودم استفاده کنم و باید مودم بخرم.
مودم edge بخرم و اگر در آن محل از edge پشتیبانی نشود ، بازم میشه از اون مودم استفاده کرد؟
آخه من مودم تا حالا مودم usb و بعضی جاها مودم edge شنیدم. اصلا این دو تا با هم فرق دارند یا نه.
مي شه ولي جايي كه edge پشتيباني بشه
فرقي هم نمي كنن همون دستگاهه ولي با يه اسم ديگه
شما به جاي اين كه 70 تومن بدي پول مودم
گوشي رو بفروش و بزار رو اين 70 تومن و يه گوشي بهتر بخر كه هم edge داشته باشه و هم امكانات بيشتري داشته باشه
سلام اصلا" این کارو نکن من گوشی سوخت دیگم درست نشد 400 تومن گوشی پریدنقل قول:
منم به همین خاطر میگم مودم EDGEخوب چی هست که از طریق سیستم کاملا بشه کنترلش کرد و حتی پیامک فرستاد و گرفت.
گوشی موبایل هم تند تند باطری خالی میکنه هم عمر قطعاتش کم میشه هم زود داغ میکنه!
بالاخره کسی جواب میده ؟
دی لینک شاید خوب باشه. چون تو کار مودمه.
اما اینجور که من دیدم قیمتش بالاست.
اگه یه مودم خوب سراغ دارید همینجا معرفی کنید تا خیال ما راحت بشه. امکانات جانبیش هم بالا و سرعت خوبی داشته باشه ،همچنین گارانتی و قیمت خوب
تو سایتهای فروشگاهی هزار مدل ازین مودمها هست فقط نمیدونم کدوم خوبه! اینها هم که کامل و مشخص نمینویسن چه امکاناتی داره!
قیمت از 35 به بالاست.
موقع خرید مواظب باشید به جای EDGE به شما GPRS ندن!