من بشخصه توكله بازيه pop3 همچين صحنه اي نديدمنقل قول:
نوشته شده توسط fujin
فكر كنم اين تصوير ماله pop2 fhai nvsji?
Printable View
من بشخصه توكله بازيه pop3 همچين صحنه اي نديدمنقل قول:
نوشته شده توسط fujin
فكر كنم اين تصوير ماله pop2 fhai nvsji?
اقا به اشتباه نندازش هست تو صفحه قبل نوشتم
كجاي بازي هست كهمن نديدم ميشه بگينقل قول:
نوشته شده توسط setare123
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين صحنه تو بازي وجود داره . شك نكنيد .
اين صحنه مربوط به اواخر بازي است كه شما بايد خود را به ان فرد كه زير گنبد قرار دارد برسانيد .
براي رساندن خود به او بايد از روي سكوها پرش كنيد و خود را به او برسانيد .
setare123 ممنون ردش كردم
سلام اين صحنه بعد از كشتن غول اخر بازيهنقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
كه بايد خودتو شكست بدي
آهان بله من نتونستم اون غول رو بكشم تا آخراش ميرم ولي پرت ميشه پائيننقل قول:
نوشته شده توسط setare123
سلام به همه
من هم چند روز پیش رسیدم به یه مرحلا کهباید یه غول غول پیکر رو بکشم فکر کنم اولین غول هستش . مشخصاتش هم اینکه خیلی خوشگله دهنشو اینگاری تیکه پاره کردن خوش هیکله ( شبیه دایره هستش ) بعد یه نقاب زده به چهرش . با این مشخصات کاملی که دادم امیدوارم متوجه شده باشین کدوم غوله و چه جوری باید کشتش لعنتی حی منو میگیره پرتم میکنه این ور اون ور چند بار هم پریدم رو سرش ولی باز نتونستم بکشمش
چه جوری کشتینش شما؟
راستی غوله کچل هم هستش ( دیگه بهتر از این میشه ادرس داد؟ :biggrin: )
منم همین جا گیر کردم لطفا کمک کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط sina88
Speedkill رو ياد گرفتين؟ اول بازي آموزش ميده اين Speedkill رو. اگه ياد نگرفتين يه خورده سخته اينجا رو رد كنين.نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
از كناره ها حركت مي كنين و ميرين بالا! توي يه سكو روبروي غول قرار ميگرين. وقتي صفحه روشن ميشه و صدا مياد، دكمه E رو ميزنين تا Speedkill شروع بشه. بعد از زدن E هيچ كليدي رو نمي زنين تا زماني كه شمشير شاهزاده آبي بشه! درست توي همون لحظه كليك چپ مي كنين(فقط يه بار). بعد دوباره بايد صبر كنين تا شمشير آبي بشه و كليك كنين. اگه قبل از آبي شدن يا بعد از اون كليك كنين، يا اگه بيشتر از يه بار كليك كنين غول شما رو ميندازه روي زمين. بعد از اين كه دو تا چشمش رو كور كردين به پاهاش ضربه بزنين تا بيفته!
مهدی جان مرسی از توضیحت من تا رو سر غوله هم رفتم و میدونستم باید از speedkill استفاده کنم ولی هر کاری میکردم منو مینداخت پایین ضربه هم میزدم ولی اثر نمیکرد به شمشیر اصلا توجه نکرده بودم نکته ی خوبی بود
مرسی تا بعد ببینم چی کار میشه کرد
من با اینکه سیستمم 64 بیتیه ولی باز تو بازی نمیره.با اون برنامه درایو هامو مخفی میکنم بازم نمیره و سی دی اصلی رو میخواد.میشه بگین چیکارش کنم.؟؟
آقا M E H D I ممنون از راهنمایی های مفید شما.بازی تموم شد ولی چند تا سوال از شما داشتم :
1.وقتی بازی تمام میشه و لیست کسایی که بازی رو ساختن تمومم می شه یه رمزی میده.لطفا در این مورد توضیح بدید و نحوه وارد کردن رمز رو بگید؟
2.اگر میشه در مورد داستان بازی و شخصیت های بازی (از شماره 1تا 3) توضیح بدید . (در مورد داستان بازی یمقدار سردر گم شدم)
ممنون
مهدي جان خيلي حال دادي من 1 هفته پدرم در اومد نتونستم رد كنم غولرو.منم به شمشير توجه نكرده بودم.
بوس!
بل اخره کرک این بازی اومد, تويه این سايت دنبالش بگرديد پيدا ميکنيد:
لینک دانلود کرک
تست شده کار می کنه
دیگه میتونیم در کیس رو ببندیم
من الان دوباره رفتم سراغ بازی یه چشم غوله رو کورش کردم ( چند ضربه زدم بعد خودش پرید پایین ) حالا چشم دومی رو چه جوری کور کنم ؟ رفتم بالا وقتی میپری شمشیر ابی میشه من هم میزنم بعد پرنس میچسبه به بازوی غوله و اون هم پرتش میکنه یه گوشه چی کار کنم؟ ایا با همون ضربه ی اول باید کورش کنم یا بعد از این که چسبید به بازوی غوله دوباره هم باید ضربه بزنم ؟ من هر کاری میکنم موقعی که چسبیده به بازوش حرکت نمیکمه
بعد از این که چشماش رو کور کردم چی میشه؟
دوستان من تازه اين بازي دستم رسيده
توش ميگه sfdrvrem.exe رو اجرا كنم STAR FORCE
بعد گفته حتما حتما بايد XP SP2 باشه
در ضمن با اين كرك جديده كه شما قرار داديد به اين كارها بازم نياز هست يا نه
با اين فايل كرك تو نصبش بازم نيازه كه فايل sfdrvrem.exe رو اولش اجرا كنيم يا نه اصلا اين فيال چي هست تو نصبش؟نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
وقتي روش دوبار كليك مي كنم سيستم رو بايد يه بار ريستارت كنم كه نكردم....چي هست اي يارو فايله!
مرسي البته مي بخشي كه دير جوابتو ميدم اخه من بابد امسال كنكور بدم و وقت ندارم كه پاي كامپيوتر بيامنقل قول:
نوشته شده توسط setare123
این کرک دوتا فایل داره اونارو تو پوشه ای که گیم رو نصب کردی پیست کن ( بهتر قبلش دو فایل اصلی رو رینیم کنی ) بعدش بازی رو از طریق کلیک بر رو شرتکاتی رو دسکتاپ داری اجرا کن هیچ کار دیگه ای نمیخواد انجام بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
آقا M E H D I جواب سوال من رو بدید.ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط Metallica84
1. شمشيري كه توي دست چپتون هست رو ميندازين. شمشر وقتي بيرون هست يعني تو دستش هست Start رو میزنین. اون کد رو وارد می کنین. وقتی از حالت pause خارج شد شمشیر تو دستت هست.نقل قول:
نوشته شده توسط Metallica84
2. داستان بازی رو قبلا توی همین تاپیک گذاشتم! چتد صفحه برگردین عقب پیدا می کنین. شرمنده من الان خونه نیستم و سرعتم خیلی کم هست نمی تونم لینک بدم :blush:
یه بار از سمت راست میرین بالا و یه چشمش رو کور می کنین. دفعه بعد از سمت مخالف میرین وچشم بعدیش رو کور می کنین.نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
سلام ببخشيد من مودمم سوخته بود دميتونستم بيام
اگه تو كشتن غولا كسي مشكل داره بگه
آقا سينا براي کشتن اون غول بي شاخ و دم(غول اولي ) بايد بري بالاي سکويي که بشه پريد روي اقا غوله
بعد پرش اصلا کليک نکن و منتظر باش صفحه رنگش تغيير کنه (حالت آبي رنگ ) اون موقع فقط يه ضربه بزن (بيشتر نزن)
تو اين حرکت يه ضربه به کتفش مي زنه بعد رو شونش شاهزاده ميره اين ور و اون ور باز اصلا کليک نکن منتظر باش دوباره صفحه تغيير رنگ بده همون موقع يه ضربه بزن تا چشم اوليشو کور کنه بعد شاهزاده رو غول ميندازه پايين به طرف ديگه ميدان برو و دوباره از روي سکو بپر روش منتظر بمون صفحه تغيير رنگ بده بعد يه ضربه بزن تا چشم دومشو هم کور کنه بعد دوباره غول بي چشم شاهزاده رو ميندازه پايين مواظب باش زير پاهاش له نشي اونقدر با شمشير به پاهاش مي زني از بين پاهاش فرار ميکني تا غول بيفته اون موقع مي پري سرش و دوباره منتظر مي شي تا صفحه تغيير رنگ بده اون موقع آقا شاهزاده شمشيرشو تا ته ميکنه توش(البته تو سرش)
بعد غوله ميميره
سعید جان مرسی از جوابتنقل قول:
نوشته شده توسط saeed774
چشم اولی رو که الان خیلی راحت کرو میکنم و دیگه میدونم چه جوری کرو میشه ولی موندم تو دومی
منظور شما اینه که برای کور کردن چشم دومی همون موقع که شاهزاده میپره و تو هوا شمشیر ابی میشه همون موقع باید چشمش رو کور کرد؟چون بعد از اون شاهزاده میچسبه به بازو های غوله و من هم دیگه هر کاری میکنم شاهزاده حرکت نمیکنه تا اینکه غوله منو میگیره پرت میکنه پایین ایقده منو انداخت پایین کهدیگه بی خیالش شدم . حالا دو باره میرم سراغش
بعد از کشتن غوله انیمیشن باحال نشون میده؟ ارزش داره بکشمش تا انیمیشن رو ببینم؟ ( گناه نداره حیوونی؟ :blink: )
سينا جان علت پرت شدن شما توسط غول اينه كه تو زمان مناسب ضربه نميزني .
شما بايد وقتي روي غول پريدي صبر كني تا خنجرت ابي بشه و بعد يه ضربه بزني . تاكيد ميكنم فقط يه ضربه . بعد بايد صبر كني تا دوباره خنجرت ابي بشه و يه ضربه ديگه بزني .
چند بار بايد اين حركت رو نجام بدي تا خود پرنس مثل بچه ادم از غول پياده بشه .
اين غول هم اولين غوله و از اين غولها ( به يه شكل ديگه ) بازم هست .
بعدش هم يه انيميشن خوب داره .
من تا آخرش رفتم. اگه كسي سوالي داره در خدمتيم. ولي خداييش حيف كه تموم شد. بهترين بازي عمرم بود.
مرسی از همه یدوستانی که کمکم کردن بالاخره اقا غوله رو کشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشتباهم این بود که نمیدونستم اول باید رفت سراغ کدوم چشم
به نظر من بازی نتونسته نسبت به نسخه های قبليش بهتر بشه و يه سری ايراد داره مخصوصاً غول آخرش اصلاً خوب طراحی نشده
اتفاقا به نظر من خيلي بهتر از نسخه هاي قبلي بود مخصوصا غول اخرش
سلام
من غول اولی رو کشتم و سه چهار مرحله جلوتر رفتم الان پرنس یه قدرت جدید گرفته ( Eye Of The Storm ) می خواستم بدونم این چی کار میکنه استفادش کجاست
مرسی
فكر كنم اين اوني باشه كه صحنه اهسته ميكنه يه بارr رو بزن تا چند ثانيه صحنه اهسته ميشه استفادشم جاهايي كه مثلا يه در سريع بسته ميشه يا چند نفر با هم ميريزن سرت :rolleye:
اره خودشه مرسی از جوابتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من يه بار پرنس 3 رو تموم کردم
خيلي وقت هم هست که اينجا سر نزدم
ميخواستم ببينم شما هنوز اين بازي رو با قفل stare force با زي ميکنيد يا کرک شده؟
ميخوام ببينم اگه کرک شده يه بار ديگه بازي کنم خيلي دلم تنگ شده براش
اگه کرکش هست برام بزاريد ممنون
باي
ميگن كه كرك شده:نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
من امتحان نكردم!کد:http://rapidshare.de/files/34968823/POP3RLD.rar
سلام
من ميخواستم بازي پرنس رو بخرم
به نظر شما باحال ترينش كدومه كه من بخرم؟
اول شماره 2 رو بازی کن بعد 3نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadagha
;)
=========================================
مهدی جون مرسی دمت گرم
به نظر من از شماره يك شروع كننقل قول:
نوشته شده توسط mohammadagha
من مرحله ي همون غولو رد كردم پساز مدتي به جايي رسيدم كه روي زمين ادم هاي نامريي بودند
من همه ي انها را كشتم ووقتي زنه اون زنگه را انداخت , من بالاي ان رفتم ودر را باز كردم
اون رفت ومن نميدونم بايد چه كار كنم؟