هيچ كدوم از اين عكسا لينك مستقيم نيستن
Printable View
هيچ كدوم از اين عكسا لينك مستقيم نيستن
من موندم چرا پی ای اس همیشه دیرتر از فیفا بازیش میاد؟این لینک:عکسهای master lig هستش؟این جا هم عکس مصاحبه با بازیکن کشیده.مصاحبش مثل 2008 عکسیه یا ویدئویی یعنی نشون میده؟کد:http://screenshots.gamingaccess.com/index.php?/category/860
خوب به طور همزمان كه نميشه منتشر بشه بالاخره يكيش بايد ديرتر بياد.نقل قول:
كاش اين مستر ليگ رو يه كم بهبود بده تو 2009
البته واقعا نميشه گفت چون خيلي مونده كه بازي منتشر بشه بايد منتظر موند
همون عکسیه.(فیلم حجم بالایی می بره)نقل قول:
عکسهای master lig هستش؟این جا هم عکس مصاحبه با بازیکن کشیده.مصاحبش مثل 2008 عکسیه یا ویدئویی یعنی نشون میده؟
مستر لیگ الان هم عالی هست و اگر تغییر بدن ممکنه برخی از طرفداراشو از دست بده.نقل قول:
كاش اين مستر ليگ رو يه كم بهبود بده تو 2009
البته واقعا نميشه گفت چون خيلي مونده كه بازي منتشر بشه بايد منتظر موند
خوبه ولي شرايط ترانسفر خيلي سخته من تو Easy هم كه ميذاشتم قبول نميكردن. واقعا آدم تو نيم فصل نميتونه ترانسفر درست حسابي بكنه.نقل قول:
در ضمن چي ميشه يه گزينه كوئيك سيم بذاره هركي خوشش نياد ازش استفاده نميكنه. براي PC بايد باشه اين گزينه ولي برا كنسولها نه
خب بازیکن هایی هستن قوی تر از رونالدو که با قیمت ارزون می تونی بخری.(مغز اقتصادی)نقل قول:
خوبه ولي شرايط ترانسفر خيلي سخته من تو Easy هم كه ميذاشتم قبول نميكردن. واقعا آدم تو نيم فصل نميتونه ترانسفر درست حسابي بكنه.
در ضمن چي ميشه يه گزينه كوئيك سيم بذاره هركي خوشش نياد ازش استفاده نميكنه. براي PC بايد باشه اين گزينه ولي برا كنسولها نه
کویئک سیم نمی ذاره به این دلیل:
می گن از فیفا تقلید کرده .
در ضمن امکان اینکه برای pc اختصاصی باشه نیست.
ارمین جان این قضیه ی لایسنس لیگ برتر فقط همون همون 4 تیم هست.نیوکاسل و توتنهام که قبلا لایسنس داشتن دیگه نیستن.
اونجوريم خيلي كسل كننده ميشه آدم دونه دونه بازيها رو انجام بده.
آدم دوست داره بازيكنان معروف بخره ديگه. خيلي حال ميده
نقل قول:
نمیدونم منظوره شما از لینک مستقیم چیه؟!
بابا برو تو لینک بعد از اونجا عکسهارو ببین دیگه.
.................................................. .............
اول
سلام
دوستان خواهش میکنم این عکسهای جدید را جای دیگه اپلود کنید یا از سایتی دیگه پیدا کنید چون سایت Gamingaccess خیلی سنگین هست و خیلی باید منتظر بمونم تا نشان بده!!!!خواهش میکنم!!!!
گل گفتی.منم بعضی موقع که حال و حوصله ی بازی ندارم میرم لیگ یا منیجر مود.همش کوئیک رو میزنم.قهرمان هم میشم.چون تیممو قوی میکنم.امتیاز هم میگیرم.اینطوری خیلی توپه.تازه من با بارسا با یه پول خاص بازیکن میگیرم.مثلا رونالدو همیشه 60 تا کاکا 50 تا پیرلو 25 تا وندرسار هم 6 تا:8:خیلی حال میده.ولی پی ای اس زیاد زیاد بخوام بازیکن بگیرم2 تا بازیکن.خیلی بده اونجوری.تازه تو پی ای اس اول فصل خبری از ترانسفر نیست:18:خیلی بده.چون اول فصل حال میده تیمتو جدید کنی:27:نقل قول:
تو سايت گيمينگ اكزس شمارش معكوس واسه انتشار دمو فيفا گذاشته اما نميدونم چرا براي PES نهكاش مال PES هم زود بياد.نقل قول:
تصويب شد يكشنبه ديگه؟
به نظر من این حالت کوئیک به درد نمیخوره...یا من باهاش حال نمی کنم
اصل اینه که خودت تیمتو هدایت کنی و ببینی می تونی حریفت رو شکست بدی یا نه
کلا می فهمی قدرتت چقدره....
من دوست دارم تیمها قوی باشن وشکست دادنشون سخت باشه
اینطوری هیجانش بیشتر میشه و رقابت شدیدتر میشه
در مورد نقل وانتقالات هم بگم چیزی که مشخصه اینه که بازیکنای معروف به این راحتی از تیمشون جدا نمیشن
یا کلا باشگاه ها بازیکنان خوبشون رو نمی فروشن...این طبیعیه...نه این که روی هر کسی دست بذاری به کله بیاد توی تیمت
مشکل همه همینه واگه بخوایم کل عکسارو اپلود کنیم خیلی زمان میبرهنقل قول:
البته دوستان که اینترنت سرعت بالا دارن همچین مشکلی ندارن
خوب يعني چي وقتي به يه بازيكن پيشناد بالاتراز قيمتش و حقوق بيشتر از حقوقي كه تو باشگاهش ميگيره بدي بايد بياد به تيمت ديگه.نقل قول:
تازه اين بازيه آدم مي خواد حال كنه نه اينكه بشينه و شاهد عدم موفقيتش تو جذب بازيكن باشه. همه چي كه بازي كردن نيست اگه صحبت بازي كردن براي حرفه اي شدن هست آدم ميشينه با يه نفر مقابل هم بازي ميكنه يا كيك آف ميزنه با CPU.
نه من نميتونم قبول كنم شرايط مستر ليگ رو حداقل تو 2008 كه خيلي ناجور بود تا فصل ترانسفر بياد برسه ريشم سفيد ميشد وقتي هم ميرسيد با بازيكناي دلخواهم نميتونستم قرارداد ببندم.
یک مثال واقعی....کریس رونالدو رو رئال می خواست و خودش هم میخواست بره
ولی باشگاه و مربی راضی نبودند و برای همین انتقال صورت نگرفت
این که هر کی رو بخوا بتونی بگیری غیر طبیعی میشه
البته اگه وقت زیاد بذاری میتونی بگیریشون...مثلا من به سرخیو راموس نزدیک به 100 بار پیشنهاد دادم تا بالاخره گرفتمش
شما خودت همیشه می گفتی این بازی ها باید به واقعیت نزدیک باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسهای جدید و بسیار زیبا از PES 2009
(لینک زیر):
کد:http://www.gamershell.com/xbox360/pro_evolution_soccer_2009/screenshots.html
:10::46:
جناب joey jordison
اینم لینک جدید به غیر از GamingAccess
دیگه امری باشه
.................................................. .............
مرسی
عکسهای جدید با حجم کم
کد:http://forum.pes2009.ir/showthread.php?tid=18&pid=24#pid24
ولي خدا وكيلي عجب گرافيكي به هم زده اين Pes 2009
خداييش بازي كردن داره اين Pes
من كلا از Pes هيچ وقت خوشم نميومد. ولي اين 2009 نظرمو به كل عوض كرده
من هم با شما هم عقیدم در زمینه گرافیک!!!گرافیک استادیم یک چیز در حد تیم ملی هستش!!!خیلی زیباست!!!
واقعا عكساش كه چشم نوازه ببينيم خودش چي ميشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
مرسی :10::46:
.........................
از گذشته تا حال تا آینده pes بازی می کنم و دیگر هیچ:46:
.................................
هنوز سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده؟!
نه هنوز سیستم اعلام نشده
اگه شده باشه بصورت رسمی نسیت
ما که بدجور داریم بی تابی می کنیم تا بازی بیاد
امروز هیچ دمویی باری pes 2009 منتشر نخواهد شد!
سخنگوی کونامی به سایت videogamer.com گفته که برای این بازی امروز دمویی منتشر نمیشه. دمو در وقت خودش منتشر خواهد شد!
این در صورتی است که طرفداران این بازی منتظر انتشار دموی این بازی بر ضد دموی فیفا 09 بودن!
منبع:کد:http://www.videogamer.com/news/10-09-2008-9271.html
حالا دموی pes کی قراره منتشر بشه؟؟؟
گفتن که اعلام میکنن!!!نقل قول:
حالا دموی pes کی قراره منتشر بشه؟؟؟
بابا این قرطی بازیا چیه در اوردن؟زود دمو رو بدن دیگه.
میگم فیزیک بازیکناش خیلی خوب شده از عضلات و رگای دستا کرفته تا چروک پرهناشون ولی شورتای ورزشیش یکمی به نظرم بزرگ میرسه ینی هم بلنده هم گشاده.....
دوستان این بازی کی قراره بیاد
برای ps2 هم می یاد؟
آره میاد.ولی نسخه کارنت برا پی اس 2 میاد که حالا با ملایمت میگم خیلی بازی بدیه.
براي PC نكست هست ولي واسه PS2 كارنت؟نقل قول:
معلومه دیگه سخت افزار pc بسیار بسیار قوی تر از ps2 هست.نقل قول:
براي PC نكست هست ولي واسه PS2 كارنت؟
این چه حرفیه ؟؟اصلا چه ربطی داشت؟نقل قول:
آره میاد.ولی نسخه کارنت برا پی اس 2 میاد که حالا با ملایمت میگم خیلی بازی بدیه
نقل قول:
اینو می تونی از عکسای جدید که منتشر شده بفهمی !!!
بچه ها لیسانس منچستر و لیورپول هم گرفته شده
منبع:
نقل قول:
4 تیم آرسنال . لیورپول . چلسی و منچستر لیسانس شده اند و دو تیم دیگر نیز ممکن است لیسانس بگیرند.
عکسهای جدید از pes 2009 جام قهرمانان اروپا و منچستر و لیورپول...:10::10::10::10::10::10::10::10:: 10::10:
حتما به لینک زیر سر بزنید ضرر نمیکنین!:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8 :
واقعا کونامی رو باید بوسید:10::40:
صفحه 1 و2
کد:http://www.videogamer.com/xbox360/pes_2009/screenshots.html
این دمو فیفا 09 اومد الانم دارم دانلودش میکنم ببینم این همه میگن فیفا 09 خیلی پیشرفت کرده آیا واقعا راسته! دمو PES 2009 کی میاد؟
ولی همینجا بازم میگم هیچ فوتبالی واسه من ساکر نمیشه ....... آخه بری Pes رو ول کنی این فیفا رو بازی کنی !!!!
پست هایی که باعث ایجاد بحث در تاپیک می شه نذارید.نقل قول:
این دمو فیفا 09 اومد الانم دارم دانلودش میکنم ببینم این همه میگن فیفا 09 خیلی پیشرفت کرده آیا واقعا راسته! دمو PES 2009 کی میاد؟
ولی همینجا بازم میگم هیچ فوتبالی واسه من ساکر نمیشه ....... آخه بری Pes رو ول کنی این فیفا رو بازی کنی !!!!
گوگل بوی عزیز تو عکس ها دو تیم منچستر و لیورپول که از اول لایسنس شده بودن دیده می شه . خبری از چلسی و لیورپول نیست؟
نقل قول:
نمیدونم والا من چند روز پیش براتون زدم که چلسی و لیورپول لیسانس شدن اون خبرو از سایت gamingaccess براتون زدم.
حالا نمی دونم چرا خبری از اون دو تیم نیست خداکنه که لیسانس گرفته باشن .
......
KONAMI:40:
:8::8::8::8::8::8:
یه ویدیو جدید از جام قهرمانان اروپا در PES 2009
کد:http://www.videogamer.com/videos/player.html?vid=2548
سلام
عجب عکسهایی از لیگ قهرمانان هست دستت درد نکه google_boy عزیز ادم با دیدنش کم طاقت میشه!!!راستی به تاریخ ایران کی بازی میاد!!من دیگه نمیتونم انتظار بکشم!!!
راستی فکر کنم اون اهنگ زیبای لیگ قهرمانان هم در بازی باشه!!چی حالی کنیم
دمو رو هم كه دبه كرد كونامي حالا معلوم نيست كي قراره واسه Pc دمو بده؟
سلامنقل قول:
به نقل از VIDEOGAMES.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
konami رسما اعلام کرد که هیچ دمویی از بازی pes 2009 قبل از انتشار رسمی عرضه نخواهد شد . تا مانند فیفا کاربران xbox live یا psn را خوش حال کند بنا براین طرفداران باید تا عرضه ی رسمی بازی در پاییز امسال صبر کنند.
در واقع پس از شایعاتی در مورد اقدامات konami به دنبال خبر دموی فیفا 09 ، با تماس خبرنگاران یکی از سایت های گیم ، سخنگوی konami عرضه ی دموی قابل بازی برای فوتبال موفق خود را تکذیب کرد. بازی برای psp , pc,xbox 360 , ps3 ,mobile در پاییز و نسخه ی wii نیز در بهار 2009 خواهند شد.