داشتم در اینترنت در باره دوربین میچرخیدم... به امکانی بنام Soft Skin mode برخوردم که در Sony Cyber-Shot DSC-W580 دیدم.
میخواستم بپرسم این امکان تا چه حد به درد بخور هست؟
کسی از شما تا بحال با این امکان کار کرده؟...
Printable View
داشتم در اینترنت در باره دوربین میچرخیدم... به امکانی بنام Soft Skin mode برخوردم که در Sony Cyber-Shot DSC-W580 دیدم.
میخواستم بپرسم این امکان تا چه حد به درد بخور هست؟
کسی از شما تا بحال با این امکان کار کرده؟...
سلام،
می خواستم بدونم هر X زوم به چه معنی هست ؟ مثلاً دوربینی که 14X زوم داره فرقش با مدلی که 4.4X زوم داره از لحاظ زوم چقدر هست ؟
مرسی.
بچه ها نظرتون درمورد دوربین NEX-VG10 sony چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
یعنی سوژه رو 14 برابر بزرگتر نشون میدهنقل قول:
Olympus یکی از برند های قوی ژاپنی در زمینه دوربین های دیجیتال است. این کمپانی دوربین دیجیتال فشرده جدید خود را با نام TG-615 تولید کرده است. این دوربین طوری طراحی شده است تا همیشه آماده عکس گرفتن باشد تا هیچ صحنه ای را از دست ندهید. TG-615 الیمپوس ضد گرد و غبار، ضد سرما، ضد ضربه و ضد آب است. در ادامه ویژگی های مهم این دوربین دیجیتال را بیشتر بررسی خواهیم کرد.
TG-615 مدل به روز شده TG-510 است. در واقع ویژگی های جدیدی به مدل TG-610 اضافه شده است. یکی از این ویژگی ها خاصیت مینیاتوری کردن عکس ها (جا به جایی و چرخش جزئی قسمت های مختلف عکس) است. از دیگر ویژگی های این دوربین این است که همیشه آماده عکس گرفتن می بتشد و به محض اینکه دکمه ON/OFF دوربین را فشار دهید، می توانید عکاسی کنید.
با وجود اینکه این تغییرات نسبت به مدل TG-610 زیاد نیست ولی همین تغییرات کوچک هم TG-615 را جذاب تر کرده است. TG-615 تا عمق 5 متری آب به خوبی کار می کند. این دوربین همچنین قادر است تا دمای منهای 10 درجه سانتیگراد را تحمل کرده و بدون هیچ مشکلی عکاسی کند.
از دیگر ویژگی های این دوربین می توان به باتری لیتیومی، وجود پورت USB و پورت AV اشاره کرد.
این دارای دوربین رزولوشن 14 مگاپیکسل است و قابلیت عکاسی سه بعدی و فیلم برداری با کیفیت 720P را نیز دارد. این دوربین تا پایان این ماه در ژاپن در رنگ های نقره ای، صورتی و سبز با قیمت 354$ دلار به فروش می رسد.
منبع : zoomit.ir
این بدان معناست که لنز دوربین نسبت به حداقل فاصله کانونیش چند برابر قادر به بزرگنمایی استنقل قول:
خود عدد زوم مهم نیست ( فقط برای کار زوم و گرنه رنج آن میتواند کار ساز باشد )
بیشتر حداکثر فاصله کانونی را در نظر بگیر
سلام،
1.برای وصل کردن دوربین به کامپیوتر ،باید چیز خاصی(Driver و...) از DVDش رو کامپیوتر بریزیم؟
نسبت حداکثر فاصله کانونی لنز به حداقل فاصله کانونی با X نشون داده میشهنقل قول:
سلام،
می خواستم بدونم هر X زوم به چه معنی هست ؟ مثلاً دوربینی که 14X زوم داره فرقش با مدلی که 4.4X زوم داره از لحاظ زوم چقدر هست ؟
مرسی.
مثلا اگه لنز شما 24-240 شما 10X زوم دارید.
حال اینکه هرچه عدد X بزرگتر باشه بهتر است یا نه؟
بستگی به فاکتور های مختلفی داره که بحث رو خیلی پیچیده میکنه که البته در دوربین های فشرده جیبی این فاکتور های پیچیده چندان مهم نیست.
در این گونه دوربین ها مهم ترین فاکتور لنز کمترین فاصله کانونی است.
برای نمونه اگر یک دوربین لنز 24-120 داشته باشد ( اصطلاحا 5X ) بسیار بهتر از دوربینی با لنز 28-140 ( آن هم 5X ) است
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
نه لازم نیست. معمولا حافظه درون دوربین بعد از اتصال به کامپیوتر مثل مموری کارت شناخته میشود ( البته در اکثر موارد)نقل قول:
با سلام
من می خوام یه دوربین دیجیتال حول و حوش مبلغ 1.500.000 تا 2.000.000 بخرم. به نطر دوستان چه برندی و چه مدلی با این بودجه بهترین انتخابه؟
اینجانقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571[/HTML]
دوستان من جدیدا Canon PowerShot SX130 IS گرفتم وقتی مثلا از صورت میگیرم وقتی توی کامپیوتر سایز واقعی میکنم منافذ صورت اصلا مشخص نیست و تار هستش میخاستم بدونم توقع من از یه دوربین 200 و خورده ای زیاده یا کاری باید بکنم که من نکردم
مبارک باشهنقل قول:
ببینم منظور از منافذ صورت دقیقا چیه :31:
احتمالا توی شب بوده و بعد بدون فلش
البته نباید از یه دوربین 200 تومنی انتظار زیادی داشته باشید
منافذ دیگه همون سوراخهای ریز روی پوست البته 260 توماننقل قول:
سلام دوستان
من یه sony hx7v گرفتم
این دوربین کیفیت عکسش خیلی خوبه فیلم برداریش هم تو محیط پر نور خوبه ولی تو محیطهای کم نور به شدت افت فریم ریت پیدا می کنه این مورد طبیعیه؟
بله ایممشکل اکثر دوربینهایی که HD رکورد میکنن حتی در بیشتر دوربینهای فیلمبرداری هم دیده میشه:8:نقل قول:
آیا میشه کیفیت دوربینهای فیلمبرداری سونی را بالا برد مثلا مدل من DSR-sr47 اما کیفیت عکسش پایینه فکر کنم vga هست آیا میشه بهترش کرد و عوضش که دیگه نمیکنن درسته؟
نه کیفیت عکس و فیلم رابطه مستقیم با سخت افزار دوربین دارهنقل قول:
آقا بالخره کسی نمیخواد یه چیزی بگه در مورد سوال ما؟؟؟؟
نقل قول:
بچه ها نظرتون درمورد دوربین NEX-VG10 sony چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
من یه دوربین سونی سایبرشات w530 خریدم (210 تومن / گارانتی شرکت بازرگانی ایران).
در کمال تعجب دیدم حالتهای سیاه سفید - سپیا (همون که قهوه ای میشه) و نگاتیو رو نداره؛
حالتهایی که در همه دوربینهای دیجیتال قبلا دیده بودم و حتی در موبایلهایی که دوربین ضعیفی هم دارند هست.
یعنی واقعا این سه حالت رو نداره؟
سلام آقا... یک عدد دوربین کنون G12 گرفتم بنده بعد این شارژر باتریش از این سیخونکی هاس، ینی از این گردا که تو مملکت ما استفاده می شه و لنگاش باز تره (:دي) نیست.
برا این باید تبدیل بخرم؟ چند هست حدوداً این تبدیلش؟
فکر کنم بیشتر مغاره های الکتریکی داشته باشندنقل قول:
قیمتی هم نداره .فکر نمی کنم به هزار تومان برسه !
کسی پاسخ نداره؟ این نرم افزارهای دوربینها احیانا قابلیت آپدیت نداره که مثلا یه امکاناتی مثل این بهش اصافه بشه؟نقل قول:
دیگه کم لطفی هستش. دوربین به این قشنگی، با امکان تشخیص لبخند ، سوئیپ پانوراما و... سیاه سفید نداره.
آخي. خب بيشتر بگرد شايد داشته باشه. فوقش ميخواي چيكار با فوتوشاپ خودت سياه سفيدش كن. تشخيص لبخند هم زياد آش دهان سوزي نيست. خود من ترجيح ميدم خودم كليد عكس رو فشار بدم حالش بيشتره تا دوربين اينكار اتوماتيك بكنه با اينكه دوربينم اين قابليت داره. در كل زياد سخت نگير:25: . هر چيو سخت بگيري سخت تر ميشه :13:نقل قول:
با سلام یه دوربین میخواستم که عکس و فیلمش عالی باشه -ال سی دیس با کیفیت باشه -زومش هم 10 به بالا باشه-قیمت هم مهم نیست -لنز خور نباسه ممنون
اندازه برات همهم نیست ؟نقل قول:
اگر تهران هستی برو ته باب همایون درست گوشه خاوری سه راه یک دکان کوچک هست که بیشتر شارژر ها را داره.نقل قول:
سونی خوبه ولی یکمی داره پول مارکشو میگیره من دروربینهای پاناسونیک را بهت توصیه میکنم مثلا FZ100نقل قول:
سلام. میخاستم قابلیتا و قیمت دوربینcanon ixus210 ixy 10s رو بدونم
مشخصات:نقل قول:
دوربین زیاد جدیدی نیست فکر کنم مال یک سال و نیم پیشه:31:کد:http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sd3500is
سلام دوست عزیز ، اگه یه دوربین با این مشخصات میخوای من دوربین NIKON S8100 رو بهت پیشنهاد می کنم . خودم این دوربین رو دارم همه مشخصاتش عالیه . سنسور CMOS داره ، کیفیت عکسش عالیه و فیلمبرداریش هم FULL HD هستش . زومش 10X و صفحه نمایش فوق العاده خوبی داره که 921000 پیکسله . البته مدل S9100 رو هم میتونی بگیری که تنها فرقش زوم بیشتره که 18X هستش .نقل قول:
دوستان سه سوال
slr های سونس چطورند؟
مثلا alpha35 مثل 600d و d5100 هست؟
سلام
میخواستم بدونم این حروف روی سلکتور دوربین مثل A \ TV \ P \ M در مواقعی بکار میاد چون من معمولا روی حالت M ( دستی ) عکس می گیرم .
این حایت ها هم شبیه M هستند با این تفاوت که :نقل قول:
P - Program :اندازه دیافراگم و سرعت شاتر رو خود دوربین تنظیم می کنه و بقیه چیز ها دستی تنظیم میشن (در دوربین پاناسونیک FZ35 و احتمالا خیلی از مدل های پاناسونیک میشه بعد از تعیین شدن مقدار توسط دوربین مقدار این دو پارامتر رو طوری که Exposure تغییر نکنه عوض کرد !)
S-Shutter Priority یا TV : سرعت شاتر رو تعییر می کنید و اندازه دیافراگم رو دوربین بر اساس سرعت تعیین می کنه
Aperture Priority - A : اندازه دیافراگم رو تعیین می کنید و دوربین سرعت شاتر بر اساس اون تعیین می کنه
موفق باشید :)
سلام
دوربینم دیگه توی شب کیفیت قدیم خودشو نداره. نمیدونم خیالاتی شدم یا واقعا افت داشته.
همه عکسها هم در ایزو 80 میگیرم.
دوربین هم H20
تعداد عکسهایی هم که گرفتم در حدود 13000 تایی میشه.
دوست من در دوربین دیجیتال به جز ای اس او دو رکن اصلی تر در عکس برداری هست که سرعت شاتر اندازه دیاف هست تو دوربین های کامپت و یا حتی دی اس ال ار شما زیاد توقع عکس برداری در شب رو نداشته باشید چون در دو مورد ایی که گفتم یعنی تنظیم دیاف و سرعت شاتر دست اتون بسته هستنقل قول:
توجه داشته باشید در مورد عکس برداری در شب هر چه سرعت شاتر پایین تر باشه نور دهی بهتری خواهید داشت
من خودم برای عکاسی در شب سرعت شاتر رو روی 30 میزارم یا b یعنی بی نهاییت و با توجه به به ان نور دهی رو تنظیم میکنم البته بسته به نوع بادی و لنز شما F رو نمیتونید زیاد پایین یا بالا ببرید
این مواردی که گفتم راعیت کنید ببینید عکس هاتون بهتر میشه
یک عکس خواستید بزارید تا با توجه به اگزیف عکس بهتون پیشنهاد بدم چه کار هایی کنید
سلام علی جاننقل قول:
تا جایی که من شنیدم کیفیت لنز در طول زمان ممکنه کم بشه ... البته نمی دونم تا چه حد صحت داره
امیدوارم کیفیت دوربینت اصلا کم شده باشه :31:
ممنوننقل قول:
از نظر فنی توی عکاسی مشکلی ندارم.
:31:نقل قول:
کیفیت لنز که فکر نمیکنم کم شه، فکر میکنم کیفیت سنسور میاد پایین!!!
سلام
خوبی؟
من میخوام یه دوربین با کیفیت خلی خوب و دیجیتالی !! باشه !
قیمتشم در حد 500-700 هزار تومن باشه چی میتونم بخرم !
خواهش میکنم جواب بده !
یه کم بیشتر راهنماییم کن تا یه انتخاب درست داشته باشم !
مرسی !
نقل قول:
بله علی جان
سنسور به نظرم مشکل پیدا کرده
البته شما چون شمال هستید و رطوبت هوا زیاده ممکنه لنز هم صدمه دیده باشه ولی تاثیر سنسور بیشتره
کم کم به دنبال KissX باش...:46:
سوالتونو اینجا بپرسید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571&page=1071