همشهري يه آپگريدي بكن تا خودت هم حال كنينقل قول:
خواستي در خدمتيم
Printable View
همشهري يه آپگريدي بكن تا خودت هم حال كنينقل قول:
خواستي در خدمتيم
پولم کمه نمیخوام با این پول برم یه زغال دیگه بخرم اگه به یک میلیون رسید یه کارییش میکنم:31: ان شا الله :42:نقل قول:
انشاالله رديف ميشهنقل قول:
خواستي با چك هم ميتونم كمكت كنم
راستي اين فاركراي 2 همون موتو 4 هست درسته ؟
چون بنام فاركراي 2 نيومده
سلام. من دیشب وارهد رو تموم کردم. خیلی جالب بود. به خصوص مرحله ی آخرش که خیلی خر تو خر شده بود ، نفهمیدم که چه جوری دارم آدم فضایی ها رو می کشم.
مشکل من تو این بازی این بود که با سیستمی که تو امضام هست ، فقط تونستم جزویات بازی رو medium زیاد کنم.
در ضمن ، کسی می دونه که جریان اون فلش بک به 4 سال پیش چی بود؟ مال من تو اون صحنه ها تصویر سیاه بود و فقط صدا می اومد.
من یکی که که توی کف سیستمت موندم!!:18:نقل قول:
مگه شما توی چه رزولوشنی بازی می کردی و به طور متوسط توی high چند فریم میگرفتی؟؟
من تو رزولوشن 1680*1060 بازی می کردم. تو این رزولوشن و با جزئیات بالا در کرایسس مشکل نداشتم و تعداد فریم ها حدود 30 بود . اما تو وار هد یک دفعه افت می کرد و به 2 فریم می رسید ، برای همین نمی شد بازی کرد. مجبور شدم که جزئیات رو کم کنم تا افت فریم کم بشه. در یک مرحله مجبور شدم سطح جزئیات رو روی مینیمم بزارم.(البته تعداد فریم ها بالای 30 بود ولی یک دفعه افت می کرد)نقل قول:
والا با این توصیفات فقط می تونم بگم بهترین کاری که می تونستی بکنی این بود که صرف نطر از درایور سی پی یو و گرافیکی که روی سیستمت نصبه اون دوتایی که همراه پکیج بازی بود رو نصب میکری(هر جند قدیمی تر)من خودم همین کار رو کردم تونستم توی enthusiast در رزولوشن 768*1024 بدون aa توی xp با 3870 راحت بازی کنم.نقل قول:
ولی خوب همین طور که قبلا گفتم موتور این بازی کلا با کارتهای ati مخصوصا سری 4800 یه خورده مشکل داره...
دوستان ایا کرایسیس جدید تری هم قرار هست که بیاد؟؟؟؟
اره نسخه 2 . البته خدا ميدونه كي قراره بسازنش.نقل قول:
دوستان ایا کرایسیس جدید تری هم قرار هست که بیاد؟؟؟؟
نه اينطور نيست . من خودم موتو 4 رو داشتم كه ميتونم بگم همون فار كراي 1 با كمي تغييرات بوده. مثل همين وارهد براي نسخه يك كرايسيس. اما فار كراي 2 گرافيك بالا تر و شخصيت جديدتري داره . اونم تو افريقا نه تو جزاير و جنگل. خلاصه كلي با فار كراي 1 فرق داره . البته ببخشيد اينجا جاش نبود كه توضيح بدم.نقل قول:
راستي اين فاركراي 2 همون موتو 4 هست درسته ؟
چون بنام فاركراي 2 نيومده
سلام دوستان
من کرایسیس رو تموم کردم . خیلی وقت پیش . اومدم اینجا یه پیشنهاد بدم برای کسایی که کرایسیس بازی می کنند. بعد از اتمام بازی که زیاد هم طول نمیکشه برید فار کرای 2 رو بازی کنید. مطمئنا لذت بخش خواهد بود. البته به کرایسیس نمی رسه.
سلام
جریان این Crysis Wars چیه؟
جدید امده؟
3 تا DVD است......
باتشکر
هی چی دوست من الکی هستشنقل قول:
یه سری پچ اضافه توشه
گول این شرکتهای پخش بازی رو نخور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این و ببیننقل قول:
کد:http://www.akhareshe.info/index.php?newsid=5648
خب مثل اینکه لینک خرابهنقل قول:
من خیلی وقت پیش دیدم این موظوع رو دیدم و اقدام به خردیشم کردم ولی الکی بود
دوستان Crysis Wars الکی نیست ! اشتباه نکنید !!!نقل قول:
بلکه نسخه Multiplayer بازیه Crysis Warhead هست !
فقط می تونید آنلاین بازی کنید ! :11:
لینکش که سالمه!نقل قول:
عجب!نقل قول:
با تشکر
دوستان سلام
من تو اون قسمت که هواپیما وسط اون باند سوخته ، گیر کردم . فکر کنم مرحله اخر باشه .
همه رو کشتم ، همه تانک ها رو ترکوندم ، یکی از دوستان به من گفت که باید یک اسلحه ویژه رو بردارم ، ولی این اسلحه کجاست ؟
توی اون هواپیما نبود . باور کنید کامل گشتم . اخه چیزی نداره که نتونم تشخیص بدم
توی اون برج بسیار بلند هم ، اصلا چیزی برای انتخاب کردن یا استفاده کردن وجود نداره
100 بار اون باند رو رفتم و اومدم ، چیزی پیدا نکردم ، لطفا کمکم کنید . چون اینجا دسترسی من به کامپیوتر خیلی محدوده
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها را همینه
وقتی به داخل دکل باند رفتی یه دکمه رو میزنی تا اون غول بزرگه بیاد بعد میری تو لاشه هواپیما بعد تو یه کیف بزرگه بازش میکنی بعد تفنگ رو بر میداری
اگه نتومستی مرحله رو از نو برو
اخرین مرحلست
بچه ها شخصیت اول این بازی دقیقا توی کرایسس کدوم بود ؟!
توی اولین صحنه که 5 نفر تو هواپیما بودیم پریدیم بیرون , یکیشون که کشته میشه , (با جستر پیداش میکنی)
بعدش طی چند مرحله میری یه کشتی که یه سیاهه هستش , با یکی دیگه و جستر .
جستر رو آدم فضایی میبره میکشه !
بعد این کدومه ؟
(من کرایسس رو تموم نکردم نمیدونم جریان چیه) (در حال اتمامم !)
لطفا کامل بگید (اگه میشه عکسم بذارید !!
خوب سايتون همونيه كه تو نسخه اول توي ناو ميبينيش يعني اولاي مرحله اخر كنار اون موجود فضاييه كه گرفتنش.
این همون سایکو (physco) همون سفید پوستست که کنار کشتیه با prophet حرفش شد. همون که در اول بازی اولین حرف رو با nomand زد.نقل قول:
دوستاننقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه خورده بیشتر کمکم کنید .
توی اون برجه هیچ جیز دیگری وجود نداره که من انتخابش کنم . 1 هفته است که اونجا گیر کردم
خوب توي اون برج فقط بايد يه دستگاه رو فعال كني كه اخراي برجه كه بلافاصله بعد از فعال كردن اون دستگاه اون غول بزرگ همراه موجودات فضاييه ديگه به اون منطقه حمله ميكنند. براي پيدا كردن اون اسلحه هم بايد بگم كه اون اسلحه توي لاشه اون هواپيماست و دقيقا توي يه محفظه بزرگه كه شبيه يخچاله و بايد درشو باز كني تا بتوني اسلحه رو بدست بياري.نقل قول:
دوستان
لطفا یه خورده بیشتر کمکم کنید .
توی اون برجه هیچ جیز دیگری وجود نداره که من انتخابش کنم . 1 هفته است که اونجا گیر کردم
سلام.بچه ها من بازی رو نصب کردم تو سی دیش یه درایور کارت گرافیک بود.وقتی می خوام نصبش کنم ارور the nvidia locate.... رو میده برای همین گرافیکش مثل far cry 2 جواب نمیده:41:.گرافیکم هم geforce 9800 gt هستش چیکار کنم؟
شما از یه ورژن دیگه استفاده کنیدنقل قول:
سطح گرافیک کریسیس خیلی بیشتر از فارکری هستش
من کرسیس رو به زور رو سیستم اجرا کردم ولی فار کری خیلی راحت جواب داد
اون دستگاه کجای برجه ؟
من اون برج رو عین کف دستم بلدم
چشم بسته میرم بالا و میام پایین ، هیچ چیزی برای فعال شدن نداره
هواپیمای سو خته بدتر . اصلا هیچ تفنگی توی هیچ جعبه ای نیست .
از سال 1977 که با کامپیوتر بازی میکنم ، تا حالا به اندازه آخر این بازی اینقدر گیج نشدم
متاستفانه من بازي رو روي سيستمم حذفش كردم والا الان يه عكس ازش برات ميزاشتم.نقل قول:
اون دستگاه کجای برجه ؟
از سال 1977 که با کامپیوتر بازی میکنم ، تا حالا به اندازه آخر این بازی اینقدر گیج نشدم
دوست عزیز شما برو بالای برج یه دستگاهی هست که میتونی فعالش کنی .نقل قول:
اون دستگاه کجای برجه ؟
بعد که فعال بشه چند تا موجود میریزن سرت .
اونا رو که بکشی با ماشین باید بری یه هواپیما سقوط کرده .
توی هواپیما یه جعبه هست که میتونی با دکمه ی E یا F بازش کنی .
اسلحه ویژه اونجاست .
بعد که برداشتی به راحت ادامه میدی و غول آخر رو میکشی و ..........
سلام دوستان من تو همون مرحله اول گیر کردم وقتی اول بازی از تو آب میرم جلو میرسم به یه صخره بزرگ که نمیشه از روش رد شد و رو نقشه با فلش سبز رنگ مشخص شده است من باید چیکار کنم؟
ممنون از توجه تون
دوست عزیز اگه شما یه عکسی بزاری راحت تر میشه کمک کرد .نقل قول:
سلام دوستان من تو همون مرحله اول گیر کردم وقتی اول بازی از تو آب میرم جلو میرسم به یه صخره بزرگ که نمیشه از روش رد شد و رو نقشه با فلش سبز رنگ مشخص شده است من باید چیکار کنم؟
ممنون از توجه تون
من فکر کنم شما باید ریل وسط موس رو بگیری و لباس سمت راست بالا رو انتخاب کنی .
با این کار شخصیت بازی بیشتر میپره ...
نقل قول:
باید بپری با دکمه قدرت
یه عکس بزار بهتره
شاید اشتباه کنم
سروش جان ممونمنقل قول:
ولی باور کنید هیچ گزینه ای توی اون برج برای فعال شدن وجود نداره ، مخصوصا بالای برج
نمیدونم خیلی عجیبه ، همه دوستان به من میگن فقط توی اون برج ، ولی اصلا چیزی نداره
تمامی دستگاه های اون بالای برج ، علامتی نمیدن که منم انتخاب کنم :41:
به خدا خیلی عجیبه . تمام منطقه رو هم از وجود تانک و سرباز پاک کردم
اگه چیزی دیگه ای به ذهن شما نرسید ، مجبور میشم پاک کنم
خوب شما از ماموریتت یه عکسی بگیر بزار اینجا .
چون یادمه باید اون بالا یه کاری میکردی .
اینم بگم که پاکش نکن چون آخر بازیه .
شما ویندوزت رو عوض کن اگه درست نشد که مشکل از باگه
احتمال 90 درصد باید باگ باشه
خوب شما از اول همون مرحله دوباره شروع کن .
توصیه میکنم حتما تا آخرش برو ...
سروش جان
این کار رو کرده بودم و از اوله اون قسمت که بعد از خراب شدن پل شروع میشه ، دوباره رفتم
خیلی عجیبه به خدا .یکی از دوستان هم اومد و گفت که باید اینجا این کار رو بکنی ، ولی برای اون هم نشد و اونم توی همون مرحله برج گیر کرد
من این بازی رو هم نرمال و هم دلتا بازی کردم و هر دوشم تموم کردم.باید گفت این بازی از افتخارات بزرگ pc به شمار میره.
سلام به شما عزیزان
فرومتون خیلی باحاله، به همه دوستانی که برای جمع کردن اینجا زحمت کشیدند، خسته نباشید و تبریک میگم