مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\Documents\Prince of Persia\Save
xxxxx >> نام یوزر
Printable View
مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\Documents\Prince of Persia\Save
xxxxx >> نام یوزر
ممنون تو xp آدرسش اينه:
C:\Documents and Settings\****\My Documents\Prince of Persia\Save
سلام، من طبق راهنمای شما رفتم ولی به نتیجه نرسیدم. میشه یه بار چک کنید ببینید درسته یا نه؟نقل قول:
چند بار امتحان کردم نشد... :13:
سلام
من یک ماهیی نبودم و نشد این تاپیک رو دنبال کنم
لطفا یکی بگه که کاربرا از بازی راضی بودند؟
یعنی انتظارات رو براورده کرده؟
عصر میخوام برم بخرمش
تو بازار هست یا ممنوع شده؟
ممنون
یکی از زیباترین بازیهای سال 2008 که وجودش تو کلکسیون شما واجب هست!نقل قول:
فقط ایرادی که به بازی گرفته شده سادگی اون هست.
صحبت در مورد ممنوعیتش شده ولی اصلا توجهی نکنین.
همین الان امتحان کردم. روش گفته شده 100% جواب خواهد داد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله Royal Gardens - معمای حل شده سمت راست
بازی عالیه نباید از دستش بدی
تو بازار ریخته راحت گیر میاد
ارشاد هنوز به طور شفاف نگفته ممنوعه یا نه چون میدونه ملت به این بازی حساسن به خاطر همین راحت گیر میاد
منم یه چند وقتیه دارم بازی می کنم در اینکه بازیه خوبیه شکی نیست چون یه جورایی هم گرافیکش جدیده هم سبکش (درسته شبیه تام رایدر هست ولی و بر خلاف اون هم داستان وهم مهاراتهای طول بازی انعطاف و تنوع زیادی داره به هیچ وجه کسل کننده نمیشه) فقط چیزی که برای من جالبه اینه که اومدن خشن ترین بازی سال رو تبدیل کردند به بازی که اصلا خشونت توش یه جورایی به چشم نمی یاد که فکر کنم اینم به خاطر گیرهایی هست که به این بازی داده بودند به طوری که حتی توی ایران هم به شدت این بازی رو نقد کرده بودند البته ubisoft با این کارش تا حدود زیادی از تکراری شدن بازی هم جلوگیری کرد(یعنی یه تیر ودونشون)!
به هر حال بازیه که بهتون پیشنهاد میکنم حتما انجامش بدین.
لطفا یکی کمک کنه . من بعد از پرت کردن the wirror برای بار اول و سبز کردن اون منطقه توسط الیکا به یه منطقه تاریک دیگه رفتم که بعد از مدتی گذار در اون منطقه و پریدن به اینور و انور دیدم که درست رسدم به جای قبلیم . بعد یه راه جدید پیدا کردم که متاسفانه دیدم که اون ره هم به یه جای تکراری ختم میشه که قبلا توسط الیکا سر سبز شده بود . بعد یه راه دیگه ای پیدا کردم که به یه منطقه جدید رسیدم و زیر اون منطقه هم یه گرداب شنی بود . من کلا اون منطقه رو دور زدم ولی در اخر دیدم که رسیدم سر جای اولم . لطفا بگید که از کدوم راه باید برم؟
گیم پلی بازی دقیقا به این صورت دنبال میشه:نقل قول:
- نقشه - کلید <Tab> رو برای نمایش نقشه بزنید. شما از طریق نقشه مسیرتون رو پیدا می کنید, مقصدتون رو مشخص می کنید و تله پورت می شید. (رفتن به نقطه ایی بدون طی مسیر)
- انتخاب مقصد - با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون (فقط مراحل باز شده) رو مشخص کنید و سپس کلید <Sapce> رو بزنین.
- سرزمین فاسد (Corrupted Land) - به کمک الیکا خودتون رو به نقطه مشخص شده برسونین. بدین منظور کلید <E> رو برای نشان دادن مسیر حرکت بزنید. در نهایت بعد از شکست رئیس اقدام به پاک کردن مرحله کنید.
- سرزمین پاک (Healed Land) - بعد از پاک شدن, اقدام به جمع آوری ذرات نور (Light Seed) کنید. تعدادی از ذرات نور در بخشهایی قرار گرفته اند که برای رسیدن به آنها لازم هست صفحه قدرت رسیدن به آن قبلا باز شده باشد.
- قدرت ها (Powers) - وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردید, مثلا برای بار اول 60 مورد, که نیاز است حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردید و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید تا مراحل بعدی (صفحات قدرت هر مرحله) برای شما باز شود.
- تله پورت (Teleport) - شما این امکان رو دارید که بدون طی کردن مسیر بین مناطق پاک شده, جا به جا شوید. برای این منظور با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون رو مشخص کنید و سپس کلید <E> رو بزنین.
سلام دوست مننقل قول:
راهنمايي هوس كاملا درسته ولي اگر جوا ب نميده .شما با توجه به ورودي و خروجي هر حوضچه اونا رو حركت بديد. هدف شما رساندن اون آب سياه به پايين مخزنه. اگر دقت كنيد. حتما مي تونيد انجام بديد.
سلام بازی رو گرفتم ولی گرافیکش مثل عکس هایی که تو سایته نیست خیلی پایینه و جایی هم نیست تو منوش که گرافیکو تنظیم کرد.من سیستمم خیلی بالاست و دلیلی نداره بازی با رزولوشن 800x600 اجرا شه .
جایی هست رزولوشنو تو بازی بشه بالا برد؟؟؟و گرافیکو خوبش کرد؟؟:31:
در محیطی که بازی رو نصب کردید یک Launcher وجود داره که میتونید تغییرات گرافیکی رو توش اعمال کنید
بله وجود داره ولی وقتی داخلش میرم ارور میده.ضمنا این بازی کرک شده بود و من فقط نصبش کردم.مشکل از بازیه؟؟؟نقل قول:
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی وقتی سیستمو چک میکنه جلوی همه ی اجزا تیک سبز میزنه بجز دایرکت ایکس ! چند بار هم دایرکت های مختلفی نصب کردم اما وقتی بازی اجرا نمیشه و ارور 3d9.dll میده . چکار کنم خوب بشه ؟
نقل قول:
اولا شاید گرافیکت ساپورت نمی کنه مدلشو بگو.
ثانیا باید مال خود بازی رو نصب کنی تا جواب بگیری.
رابعا اگه توی تاپیک زیر مطرح کنی بهتر جواب می گیری:
رابعا موفق باشی:31::46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448&page=1
دو روزه دارم بازی کنم
خیلی عالیه
واقعا هیجان داره
ولی خوب خیلی آسونه که به نظر من بهتره
چه جالب
دقت کردید بعضی وقتها الیکا فارسی حرف میزنه؟
مثلا وقتی دکمه e رو میزنیم میگه مسیر را نشان بده یا یه چیزهای دیگه
طرف هم لحجه نداره با لحجه ایرانی میگه
خیلی بحاله
فقط این قولهاش خیلی سخت هستند
بعضیاشون رو اصلا نمیشه بهشون ضربه زد
بهترین روش مبارزه با قولها چیه؟
بیشتر از چه دکمه هایی استفاده کنم؟
چطوری میشه بهشون حقه بزنم؟
وقتی الیکا رو میفرستم جلو میندازتش زمین
چه کنم؟
وقتي دورشون يك حاله ي سياه درست ميكنن نبايد با اليكا بعش حمله كنيد!نقل قول:
اول بايد كمي با دكمه ي راست موس دفاع كنيد ، هر وقت كه ديدين حمله ور نميشه سريع دكمه ي r رو بزنيد تا پرنس اونو با دستش بگيره :46:
سلام دوستان من همه مراحل رو رفتم ولی اینجا گیر کردم آخه جلوم چسزی نیست و هی میافتم ...
گفتم شاید باگ باشه بارها از بازی خارج شدم ولی همش همینطوره.لطفا کمک کنید.
کد:http://www.freepicload.com/view.php?image=6465a5b78b41095bdff049f9e4270896.jpg
کد:http://www.freepicload.com/view.php?image=6fe3a0286f83ab6eb626e4597ac351d7.jpg
سلام در مرحله دایره ابی آسمانی در آخر مرحله اون غول بزرگ رو باید چطوری بکشیم میگه کلک بزنید مبزنم اما بازم با پاهاش مارو له میکنه و مکیشه لطفا کمکم کنید واجبه
دوست عزیز ، تنظیماتش رو باید قبل از اینکه وارد بازی بشی انجام بدی . به کمک فایل PrinceOfPersia_Launcher.exe در فولدر بازی .نقل قول:
شما يك بار دكمه ي e رو بزنيد تا اليكا راه رو بهتون نشون بده ، فكر كنم از اين طرف نبايد بريد :46:نقل قول:
بايد اونو به طرف پرتگاه هل بديد ولي اون سعي ميكنه با پاهاش شما رو له كنه كه بايد با زدن دكمه ي چپ موس اين عمل اونو خنثي كنيد تا از اون بالا بيفته پايين و تمام!نقل قول:
برای دفاع کردن باید کلیک راست رو نگه دارم یا پشت سر هم بزنم؟
کدوم بهتر جواب میده؟
بايد نگه داريدنقل قول:
به نظر من اگه پشت سر هم بزنی بهتره ... من خودم همین کارو میکنم.
به نظر با یک باگ طرف هستین... نمیدونم شما آیا در رو باز کردین یا نه چون با اینکه راه بازه ولی زنجیرهای متصل به در رو هوا معلق هستن!نقل قول:
روبه روی شما باید یک پایه وجود داشته باشه و روی اون هم یک صفحه قدرت زرد رنگ (بال اورمزد)...
سلام.اقا من دوباره گیر کردم .غول دوم بازی اون گندهه رو چجوری بکوشم .خونم ازش کم نمیشه . چکار کنم ولطفا کمک کنید
شما باید اونو به پایین پرت کنید یا اگه تو مرحله ای هستید که یه قفس وجود داره اونو بندازین تو قفسنقل قول:
سلام.اقا من دوباره گیر کردم .غول دوم بازی اون گندهه رو چجوری بکوشم .خونم ازش کم نمیشه . چکار کنم ولطفا کمک کنید
:18: بابا دمت گرم چه جوری این کارو کردی . من تمام کدهای موجودش رو زدم حتی 1001 سید ش رو هم گرفتم اما باز یکیش باز نشد. اما با این فایل سه کیلو بایتی باز شدن.نقل قول:
please say me how?
سلام دوست مننقل قول:
شما dx رو که داخل خود دی وی دی بازی وجود داره نصب کنید مشکلتون حل میشه.
درسته اون لانچر ارور میده . ولی یه پوشه به اسم لانچر هست که داخل اون لانچر مخصوص تنظیمات بازی وجود داره. شما میتونید از اون استفاده کنید. در مورد گرافیک بازی هم اگر بیشتر بازی کنید نظرتون عوض میشه.نقل قول:
ممنون که جواب دادید حالا هیچ راهی برا ادامه ندارم؟پچی چیزی نیست که مشکل حل بشه؟آخه هیفم میاد بعد از این همه زحمت نصفه ولش کنم کسی سیو روی پل یا اونور پل رو نداره؟نقل قول:
ای بابا من داخل این قسمت سوم رویال پلیس گیر کردم همین زنه الیکا رو 6 تا کرده معلوم نی کدومشه ؟
چیکارش کنم ؟؟؟؟؟؟
برای اینکه الیکای واقعی رو تشخیص بدین فقط یه راه دارین و اون هم اینه که خودتون رو به پایین پرت کنید تا الیکا مثل سابق جون شما رو نجات بده.نقل قول:
وقیت فقط 3 تا از الیکا موند خودتو پرت کن پایین تا الیکا ی واقعی نجاتت بده (نکته ی انحرافی داره ! )نقل قول:
ای بابا من داخل این قسمت سوم رویال پلیس گیر کردم همین زنه الیکا رو 6 تا کرده معلوم نی کدومشه ؟
چیکارش کنم ؟؟؟؟؟؟
بعد میشه تمام سخن هایی که الیکا به فارسی میگه رو بنویسید
این سرزمین رو شفا بده من شنیدم چون این زنه لهجش بده نمدونم چی میگه یه فارسی میبردن مثله آدم بگه خوب :31:
تو نقد من بیشترش نوشته شده :)
[quote=vafa1353;3357003]سلام دوستان من همه مراحل رو رفتم ولی اینجا گیر کردم آخه جلوم چیزی نیست و هی میافتم ...
گفتم شاید باگ باشه بارها از بازی خارج شدم ولی همش همینطوره.لطفا کمک کنید.
تورو به خدا یکی سیو کمی بعد از اینجارو برام بزاره به خاطر باگ از ادامه بازی ناتوان شدم......
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42: :42:
ببین اینا به کارت میاد چند تا سیو اخریمو واست اپ کردمنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/181078200/Save.zip.html
ممنون دوست عزیز ولی میخواستم سیوی باشه که رویال پلاس رو خودم رد کنم.نقل قول:
شما يك كاري كنيد ، سيوتون رو بزاريد اينجا شايد بقيه كه به باگ بر نخورديم اين قسمت رو بتونيم ردش كنيمنقل قول:
من بازیو تمام و پاکش کردمنقل قول:
ببین اینا به کارت میاد
کد:http://rapidshare.com/files/181118720/POP4_2_.rar.html