سلام من این بازی رو تازه گرفتم
راستی چرا اسم crytek اولش نبود فقط نوشته بودbased on crytek.s original farcry
و من تو مرحله اول اونجا که دو تا واگن هست گیر کردم اونجا باید چکار کنم؟
Printable View
سلام من این بازی رو تازه گرفتم
راستی چرا اسم crytek اولش نبود فقط نوشته بودbased on crytek.s original farcry
و من تو مرحله اول اونجا که دو تا واگن هست گیر کردم اونجا باید چکار کنم؟
farcry2 را باید رو چه تنظیماتی گذاشت تا با کیفیت اون دمویی که گذاشتید بازی کرد؟
رو اين سيستم با پايين ترين حتي اجرا ميشه؟؟؟
گرافيك:7300 جيفورس
رم:1 گيگ
سي پي يو:
Intel(R)
3.01 GHz
بله عزیز اجرا میشه:46:نقل قول:
خوب معلومه دوست عزیز باید همهیه تنظیمات را روی آخر بزاری Ultra High و ATT را هم روی 8Xنقل قول:
سلام. چون دیگه شرکت کرایتک این بازی رو نمی سازه و شرکت یوبی سافت این کار رو انجام می ده (کرایتک سرش با کرایسس گرمه) . در ضمن حتی دیگه از موتور cry engine هم برای ساخت این بازی استفاده نشده.نقل قول:
چرا دیگه کرایتیک نمیسازه این بازی را مگه نسخه یکش را اون نساخت؟:41:
کی یه همچین حرفی زده؟:13: همه شخصیتهای بازی قابل بازی هستن.مثلا من با Josip و یکی دیگه از دوستان در همین تاپیک با Hakim بازی رو تموم کردیم!:20:نقل قول:
بازی یک شخصیت قابل بازی داره!
موتور بازی دنیا به نظر من از کرای انجین برتره
چون میتونه خیلی بهتر رندر بگیره
مطمئن باشین یوبی سافت میتونست گرافیک رو در حد کرایسیس بالا ببره ولی این کارو نکرد که خیلی هم خوب شد که این کارو نکرد
کرایسیس فقط از پولی گون های خیلی خیلی زیاد برای افزایش گرافیک استفاده میکنه که کار درستی برای بازی سازی نیست
آره دمشون گرم بازی رو سیستم من رویه Very High روون اجرا میشه!نقل قول:
فکر کنم این یوبی سافت میخواد تو Far Cry 3 همه را جبران کنه...
خوب برای یوبی سافت جلب مشتری همیشه اولین فاکتور بوده !
در ضمن الان هم بد نیست که !
من با بازیهای یوبی سافت همیشه مشکل داشتم اما این بازی خیلی راحت و بدون مشکل اجرا شد
پایانها همه یکی هستن ؟نقل قول:
من تازه بازیو شروع کردم
با اون شخصیت اول
بازی کلا چند ساعت گیم پلی داره؟
قضیه ی چند شخصیت چیه ؟
بازی یک شخصیت برای بازی نداره اونا دوستانت هستن که بهت کمک میکنن بعضی مواقع !
دو تا پایان داره بازی ! همه پایان ها هم یکی هستن!نقل قول:
بازی به گفته گیم اسپات 30 ساعت گیم پلی داره!
قضیش اینه که : همون اول بازی 12 شخص هستند که میتونی یکی از اونا را انتخاب کنی و بازی کنی!نقل قول:
در بازی همون 12 شخصیت به کمکت میان!
نقل قول:
منظورت از گرافیک بازی های یوبی سافت هستش
کجاش ؟نقل قول:
قضیش اینه که : همون اول بازی 12 شخص هستند که میتونی یکی از اونا را انتخاب کنی و بازی کنی!
در بازی همون 12 شخصیت به کمکت میان!
تو منو هاست یا همون حرف زدن هاست ?
منظورتون Buddy هاست ؟
من بازی را چند روز هست خریدم.
در مجموع بازی خوبی هست. و از بازی کردن توش لذت می برم.
من الان تویکی از مراحل که میری در یکجا که گویا ایستگاه قطار هست گیر کردم اونجا یک تانکر گاز هست که فکر کنم باید به جایی ببریش من نمی دونم اینجا باید چیکار کرد!
به نظر منcrysis جالبتره. توي crysis كنترل بازي راحتره. farcry2 بعد از سه سال كه از يكش ميگذره بازي خوبيه ولي عالي نيست.
بازی فارکرای 2 فوق العادست... اما از نظر گرافیک واقعا : 1-اگه در حد دموهاش بود بله میشه گفت که از کرایسیس سرتره 2- الان که در او حد نیست (گرافیکش) باید همواره کرایسیس را زیباترین (گرافیک) بازی بدانیم. درضمن میشه به فارکرای عنوان جی تی ای در آفریقا رو داد. بسیار بازی کردن در این سبک لذتبخشه...
دوستان بنده بازی رو در یک دی وی دی دارم و اولش هم 12 نفر نگزاشت جلوم که انتخاب کنم... درضمن 3.7 گیگ فضا اشغال کرده روی هاردم... دمو که نیست نسخه من نه ؟؟؟؟
جایی نباید ببری ! باید منفجرش کنی !نقل قول:
هر چی این فارکرای رو بازی میکنم بیشتر دلم برای Crysis Warhead تنگ میشه
خداییش تو فارکرای هر چی تیر میزنیم به یارو هیچیش نمیشه حتما باید تیر تو سرش بخوره تا بمیره یا باید حد اقل 10 تا تیر تو شکم و پاش بزین تا از پا در بیاد
یه بار با اسنایپ 3 بار زدم تو شکم یارو نمرد بار چهارم زدم تو سرش مرد
کلن کنترل اسلحه زیاد جالب نیست
ولی کنترل ماشینش از کرایسیس فکر کنم باحال تره چون تو کرایسیس اصلا سوال ماشین نمیشدم
نقشه هم خیلی خوب طراحی شده
مراحل هم اکثرا تکراری هستند
هی میریم یه منطقه چند نفر رو میکشیم بعد یه ماموریت دیگه میریم باز چند تا رو میکشیم مینویسه ماموریت کامل شد
البته من زیاد بازی نکردم شاید هر چی برم جلوتر جالب تر بشه
راستی یه سوال تو اون اتاق ها که میریم برای سیو که یه تخت خواب هم اونجاست علامت یه ساعت میاد اونجا باید چکار کنیم؟ من تو تریلر دیدم ساعت رو میتابوند چطور باید این کار رو بکنم و به چه دردی میخوره؟
ممنون
به نظر من هم کرایسیس در کل بهتر و جذابتر هست ....نقل قول:
اون ساعت کار خاصی نمیکنه فقط برای گذشت زمان بازی و تغییر ساعت تو بازی به کار میاد ... صبح ظهر عصر شب رو به وجود میاره و حس گذشت زمان و تغییر مکان آفتاب و نور رو تو بازی به بازیگر نشون میده .... فقط به جلو میره !
اما بازی های Ubisoft حرف نداره اون از اون Assassins creed که واقعا حرف نداشت و الان منتظر دوش هستیم که بیاد بترکونه:20:
سلام
يه سوال داشتم از دوستاني كه كرايسيس بازي كردن و لذت بردن ...فار كراي2 چطوره؟(نه از لحاظ گرافيك)از لحاظ گيم پلي و داستان و جذابيت در مقايسه با كرايسيس چون واسه خريدنش ترديد دارم كمي..
کرایسس رنگهای بازیش جذابتر بود فارکرای 2 یجوریه انگاری سیاه سفید درستش کردن بعضی از چیزهاشم خالی بندی شده ولی درکل
چون بازی ساخت Ubisoft هستش باید بهش احترام گذاشت
منم بازی رو تازه دانلود کردم البته گفتم نظرم رو بگم البته حدود نیم ساعت بیشتر بازی نکردم شاید جلوتر نظرم تغییر کنه , خوب من فکر میکنم تا اینجا بازی در حد همون امتیاز 8.5 که GameSpot داد بهش نه بیشتر , نمیشه خیلی با Crysis مقایسش کرد به نظر من Crysis از نظر گرافیک که خیلی سرتر و البته سنگینتر یعنی من FarCry2 رو جزئیات رویه VeryHigh و رزولوشن 1680x1050 بازی میکنم ولی بنظرم Crysis در حالت Medium که بازی میکردم کاملا گرافیکش یه سروگردن بالاتره و کلا محیطش با اینکه مشابه محیط FarCry2 در جنگله ولی خیلی زنده تره انگار همچی رنگی تره و بهتره . از نظر GamePlay هم Crysis به نظرم بهتره البته باید بازم بازی کنم تا نظر قطعی رو بگم ولی بدون شک به خوبی Crysis نخواهد بود . ماشینشم من یکی بیشتر تا الان سوار نشدم ولی به نظرم میتونست خیلی بهتر باشه یکمی غیر طبیعیه مثلا با سرعت 70-80 تا داری میری ترمز میکنی ماشین تقریبا درجا وایمیسته یا اصلا انگار دنده عوض نمیکنه همینطور میره فقط .
سلام
یه سوال دارم یعنی یه راهنمایی:
من گرافیکم Gf8600gt هست با رم گرافیکی 512 واقعی.رم دستگاه هم 2 گیگ هست.می خوام بدونم با چه تنظیمات گرافیکی بهتر می تونم این بازی رو انجام بدم.رزولوشن رو چند باشه؟
ممنون
ولی واسه من اینطوری نیست وقتی با اسنایپر توی شکم یارو میزنم درجا میمیره!نقل قول:
مراحلش هم جز 2 مرحله اولیش که باید دو نفر شخص خاص را باید بکشی چیز دیگه ای نیست!
در گرافیک من قبول دارم کرایسی بهتره ولی در گیم پلی Far Cry 2 خداییش سر تره
حیف که مثل تریلر ها از آب در نیومد مگر نه بهتون میگفتم...
عزیز این جا آفریقاست نه جزیره وسط دریا...نقل قول:
کرایسس رنگهای بازیش جذابتر بود فارکرای 2 یجوریه انگاری سیاه سفید درستش کردن بعضی از چیزهاشم خالی بندی شده ولی درکل
چون بازی ساخت Ubisoft هستش باید بهش احترام گذاشت
وقتی من با اسنایپر شلیک میکنم گلوله بهش نمیخوره بعد از چند ثانیه الکی میچرخه بعدش نمیمیره باید یه تر دیگه بهش بزنم
شما میگین از باگ هستش
دوستمونم گفت دنده عوض نمیکنه
یه دستی وایمسیه بعد همون یه دستی در حالی که نقشه تو دسنشه حرکت میکنه
نمیدونم ماشین جیپم دنده اتوماتیک داره ؟
خوب شما سیستمت شبیه به من هست !نقل قول:
با این مشخصات میتونی روی Very Hight بازی کنی ! رزولشن هم بستگی داره من مانیتور 19 واید دارم روی 1440 در 900 با Very Hight بازی کردم .... اما یادت باشه گزینه Shadow رو بزاری رو Medum !
فارکرای بازی Open World هست ! شبیه به FallOut 3 . سیر داستان خطی نیست و شما بر اساس کارها و ماموریتهایی که انجام میدی باید بازی رو تموم کنی ... میتونی فقط ماموریتهای اصلی رو انجام بدی و بازی رو تموم کنی یا نه میتونی از هر 3 نوع ماموریت که بهت میدن استفاده کنی .نقل قول:
در کل کرایسیس چون داستان خطی داره و حواشی بازی کم هست میتونه بازی باز رو بهتر جذب کنه اما فارکرای به درد کسایی که حوصله چندانی برای بازیهای طولانی و داستان غیر خطی ندارن زود خسته کننده میشه !
ميگم اين فار كراي 2 چقدر شبيه به gta ساختنش . يعني ما خودمون بايد بريم و دنبال ماموريت بگرديم يا تلفني بهمون ماموريت ميدند و مثل نسخه قبل نيست فقط بايد ماموريت هارو انجام بديم الان هم من دارم ماموريت هاي اون دكل هاي مخابراتي رو انجام ميدم. اخرش هم فكر كنم شخصيت بازي با اين the jakal همدست ميشه.
اگه بازی مثل بازی های اکشن امروزی ماموریت بداد خیلی بهتر میشد
ابن نسخه باید بگردی به این ور اون ور به قول دوستمون soliman مثل gta میمونه
با سلام خدمت دوستان
من يه انتقادي از بازي far cry2 داشتم
من تازه اين بازي به دستم رسيده ولي فقط يک dvd هست که به نظرم براي همچين بازيي کم هست به نظر شما اين نسخه که الان تو بازار هست به صورت کامله يا يه چيزي مثل دمو هست؟؟
و حالا انتقادم اين بود که به نظرم، من که منتظر اين بازي بودم اصلا رضايتم رو جلب نکرد و اصلا در حد اندازه اي که بايد باشه و ازش اينهمه تبليغ و تمجيد شده نبود حتي به نظر من در حد نصف بازي crysis نيست ولي خيلي جاها خوندم گرافيک و هوش مصنوعيش از Crysis هم بهتره که اصلا اينطور نبود و محيط بازي و درختا خيلي خشک و بي روح و مصنوعي درست شده (برخلاف شاهکار crysis) که مي تونست خيلي بهتر باشه و يه چيز ديگه که واقعا افتضاح بود هوش مصنوعي اين بازي هست!!!!
(خودتون قضاوت کنيد!!!) مثلا من در يه صحنه از بازي از پشت به کارکتر دشمن نزديک شدم حالا اينکه اين دشمن بخت برگشته اصلا صداي پاي منو نشنيد که بماند حتي به خودش زحمت نداد که پشت سرشو يه نگاهي بندازه و من به راحتي از فاصله يک متري بهش شليک کردم که زخمي شد ولي شايد باورتون نشه ولي اون دشمن حتي بازم به پشت سرش نگاه نکرد که ببيني که بهش شکيل کرده و تازه بعد از چند ثانيه که چرخيد و منو ديد بازم از اسلحش استفاده نکرد و بر و بر ايستاد و منو نگاه مي کرد که ديگه خون جلوي چشامو گرفت و خلاصش کردم!!! حالا نمي دونم شايد تقصير اين بدبخت هم نبوده و يوبيسافت دشمن هاي کر و کور توي بازي آورده!!!!!!!!!!!!
ولي خداييش من که اصلا از اين بازي خوشم نيومد و حال نکردم شمارو چطور نميدونم
ولي هميشه گفتم و ميگم که حالا حالا ها هيچ بازي اي از نظر گرافيک و افکت به بازي crysis و موتور گرافيک cry engin نمي رسه
ببخشيد که مختونو خوردم و اميدوارم که far cry دوستها ناراحت نشده باشند
يا حق
بابا شانس ما رو می بینی این Ubisoft هم داره سبک بازیاشو این جور می کنه(منظورم سبک gta هستش):41:
حالا چرا نمی دونم این از far cry2 که اینقدر براش سر وصدا کردند اونم از assassin من که خودم به هیج وجه بااین سبک بازی حال نمیکنم به نظر من اگه assassin سبکش مثل prince of persia و این بازی هم مثل سبک far cry بود فکر میکنم طرفدارای این دو بازی خیلی بیشتر میشد چون تقریبا کسی پیدا نمیشه که از سبک بازی far cry و prince بدش بیاد ولی این مدل؟!
من که تا حالا که 2بار این بازی را تموم کردم و حالا با نفر سوم دارم بازی میکنم همچین چیزی ندیدم !:18:نقل قول:
شاید شما اشتباه میکنید! مطمئنید که اون شخص دشمن بود؟ در بعضی از مناطق دوستان شما در اونجا قرار دارن کاری باهاتون ندارن!ولی بازم اگه به اونا تیر بزنید به سراغتون میان!
در ضمن دشمن شما از 20 متری ببینه شناساییتون میکنه! من از پشت سرشون اگه نشینم و حرکت کنم صدای پاهامو میشنون و بهم شلیک میکنند!
من که بعد از رفتن 72 % بازی امروز صبح بازی را پاک کردم
بازی خیلی تکراری است
ماموریت بگیر بعد آدم بکش ماموریت بگیر آدم بکش و .........
حداقل gta آدم را خسته نمی کرد و می تونستیم در صورت خستگی ماشین سواری هم بکنیم اونم ماشین هایی با سرعت و گیم پلی بالا در فارکرای آدم وقتی می خواهد ماشین برونه خسته می شود
من که امروز قاطی کردم و بازی را آنیستال کردم
یه طوریه این بازی
وقتی رانندگی میکنم باهاش دستم در میگیره شما چی
بله من مطمئم كه اون شخص دشمن بود چون اصلا من تو مقر دشمن بودم و همه داشتن به من تيراندازي مي كردند ولي خداييش رو بخواهيد اين بازي اصلا اون چيزي كه بچه هاي گيمر منتظرش بودند نبوده قبول داريد؟؟؟
به هر حال من الان كه بازي ديگه اي ندارم مجبورم به همين بازي قانع باشم
البته اگه از حق نگذريم far cry بازي زياد بدي هم نيست ولي چون ما به تازگي بازي crysis رو بازي كرديم كه يه شاهكار در همه موارد بوده (به نظر من) براي همين به اين far cry بيچاره زياد گير مي ديم و ايراد در مياريم چون توقع بيشتري ازش داشتيم
يا حق
این به خاطر کند بودن رانندگی چون از بس یواش می رود که آدم دگمه را فشار می دهد :31: بلکه با فشار دادن به جلو بره من که با بازی کردن این بازی با اندازه 1 سالم حرص خوردم :31:نقل قول: