منم به آپدیت های روزانه مک آفی دسترسی دارم اگه سرعت اینترنتم مناسب بودآپلود میگردم براتون هر دو سه روز یه بار.
Printable View
منم به آپدیت های روزانه مک آفی دسترسی دارم اگه سرعت اینترنتم مناسب بودآپلود میگردم براتون هر دو سه روز یه بار.
سلام
پست #570 با آنچه در سايت هست از لحاظ تاريخ متفاوت هستند
من قبلا راحت دانلود مي كردم ولي الآن هر كاري مي كنم خطا ميده و دانلود نميشن
لطفا راهنمايي كنيد/ممنون
سلام
rfp عزیز، از نظر لطفت ممنونم. :blush:
امیدوارم این آپدیتها مفید واقع شده باشه. :happy:
موفق باشی.
سلام
دوست عزیز، mahtabesfahan
علت اینکه تاریخ نوشته شده توی این تاپیک از تاریخ نوشته شده روی سایت جلوتره، اینه که صفحه ای که شما از سایت من روی سیستم خودتون می بینین، قدیمیه، و این مربوط به کش ISP شما هست. ولی در عمل سایت آپدیت شده، معمولا کش ISP بعد از چند روز بروزرسانی میشه، زمانش بستگی به ISP داره.
ولی شما میتونین با کارهایی صفحه رو بروز ببینین، یکی از اون راه ها استفاده از آدرس پراکسی هست. :happy:
موفق باشی.
دوست عزيز من چرا نميتونم تو لينكي كه در پست اولتون هست اين برنامه رو كه در 5 قسمت هست دانلود كنم؟؟؟
خوب مسير زير رو برو كپي كن :نقل قول:
نوشته شده توسط jafar_hoggt
C:\Program Files\McAfee.com\VSO\Dat
البته اگه داخل درايو c باشه !
در ضمن موافقم ! دقيقا سايت مك آفي ( البته با بعضي از ISP ها ) وارد سایت میشه و براحتی آپدیت میکنه !
من كه نفهميدم چي شد
يعني برا فهميدن اينكه چجوري مكافي اپديت ميشه بايد 58 صفحه رو بخوني؟؟؟؟؟؟؟؟
من مكافي نصب كردم نميدونم چجوري آپديتش كنم؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز، somayeh_63
اگه میشه بنویسین که چه مشکلی موقع دانلود شدن پیش میاد، که شما میگین نمیتونین دانلود کنین.
لطفا بیشتر توضیح بدین.
سلام
ilailaila عزیز،
شما اصلا لازم نیست، برای آپدیت کردن این همه صفحه رو بخونین، فقط کافیه به مطالب صفحه اول توجه کنین و برین از آدرس داده شده فایلهای آپدیت رو دانلود کنین.
سلام حق با شما بود
مشكل با ------ حل شد
واقعا ممنونم
5 تا فايلو دانلود كردم
حالا تاريخ 17/8/2006 زده درسته؟؟؟؟؟؟
بله، درسته.نقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
سلام
دوست عزیز somayeh_63، همونطور که حتما خودتون هم از این پنجره پیغام متوجه شدین، این فایل که شما میخواستین دانلود کنین وجود نداره، و درستم هست، شما باید فایل مربوط به تاریخ 26/05/1385 رو دانلود کنین.
اگر این تاریخ رو روی سایت نمی بینین، یا بهتره بگم سایت رو بصورت آپدیت شده نمی بینین، مشکل از کش ISP شما هست، برای حل این مشکل میتونین از ------ استفاده کنین، یا مدتی صبر کنین تا کش ISP شما آپدیت بشه.
سلام.
از همون فایلی که برای اپدیت پروفشنال هست باید برا اپدیتEnterprise v8.0i استفاده کرد ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط W9
دوست عزیز، W9
بله، از همون فایل می تونی استفاده کنی.
سلام
لينك آپدیت Enterprise v8.0i رو نتونستم ببينم
ميشه لطف كنين بذاريد/ممنون
سلام
mahtabesfahan عزیز،
همونطور که قبلا هم گفته بودم، همون فایلی که نسخه پروفشنال رو آپدیت میکنه (یعنی همون فایلی که تا حالا برای آپدیت دانلود میکردین)، نسخه Enterprise v8.0i رو هم آپدیت میکنه. :happy:
پس تو برای آپدیت نسخه Enterprise v8.0i میتونی از همون فایل همیشگی استفاده کنی. ;)
موفق باشی.
افتاد الآن
ولي خوداييش چشمم سياهي رفت بسكه تو صفحه اول تاپيك و سايتت دنبال لغت Enterprise v8.0i گشتم
هر ويروسي كه پاك كنه دعاش به جونت مي كنيما/ممنون
سلام به همه عزيزان ....
1 بزرگي نيست 1 اقايي نيست 1 تاج سري نيست اين لينك دانلود انتي ويروس Enterprise رو به ما بده ... بخدا مردم از گشتن .... ايا نياز به كرك كردن هم داره ؟
در ضمن عزيزان ايا اطلاع داريد كه انتي ويروس مك افي Enterprise در كنار NOD مي تونه كار كنه يا تو كار هم تداخل ايجاد مي كنند ؟
با سلام
دوست عزيز من Personal firewall plus نسخه 9 نصب بود و آپدیت رو انجام دادم ! اما وقتی ریست کردم و در ویندوز اومدم دیدم مک آفی غیر فعال میشه !
مشکل چیه ؟
سلام
دوست عزیز، احتمالا منظورتون از نسخه 9، نسخه 9 آنتی ویروس بود، چون آخرین نسخه فایروال 7 هست.
اما در مورد مشکلی که پیش اومده، شما برای آپدیت فایروال باید یکی از نسخه های 7 رو داشته باشین و برای آپدیت خود آنتی ویروس یکی از نسخه های 10 رو.
اگه درست یادم مونده باشه، نسخه ای از فایروال که با نسخه 9 آنتی ویروس منتشر شد، نسخه 6 بود، شما برای آپدیت به نسخه 7.1.113 باید یکی از نسخه های 7 رو قبلا نصب کنی.
موفق باشی.
مرسي دستت درد نكنه
سلام با نصب این برنامه دیگه مکافی بعدا خودکار ا÷ میشه یا نه
سلام
نخیر، این برنامه فقط مک آفی رو به همون تاریخی که داخل برنامه مشخص شده، آپدیت میکنه.
سلام
امروز موقعی که انتی ویروس نورتون 2005 را اپدیت مبکردم پیغام خطا داد که ساعت سیستم شما هماهنگ نیست یا تنظیم نیست
لطفا کمک کنید
بابا دمت گرم خيلي با حالي ، فقط يه مشكلي داره موقع نصبignor ، error ... ميده ،مشكل از كجاست؟
سلام
reza2pars عزیز، از نظر لطفت ممنونم.
قبل از اینکه قسمت پایانی آپدیتها رو اجرا کنی باید یه سری کارها رو انجام بدی، که اون کارها توی قسمت لیسانس آپدیتها نوشته شده، برنامه رو اجرا کن و بعد از زدن Next قسمت لیسانس رو بخون.
موفق باشی.
من شخصا با مك آفی هيچ مشكلی ندارم چون يه گوله حسابی سرش مالوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!(فكر بين شما هم كسايی باشن كه همچين كاری كرده باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !). خوب ميگيد چطوری؟ بفرماييد------> طريقهی گول مالی! :
بايد با يه نرمافزار IP خودتون رو تغيير بديد بعدشم بريد تو سايت مكآفی ثبتنام كنيد و از تشكرات و ......! مكآفی لذت ببريد,همين!
خيلی ساده بود نه؟ والا من خودم همين كار رو كردم و بدون هيچ مشكلی برنامه رو update میكنم(به اسم Eric Balmer!) كلی هم تحويلم ميگيرن! اميدوارم كه شما هم موفق بشيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمی دونم که چطور می شه ویروس یاب مکافی را آپدیت کرد
سلام
اتفاقي به update انتي ويروس mcafee برخوردم اونو downloadكردم و دوباره upload كردم تا دوستاني كه ميخواهند دانلود كنند
8.5 مگا بايت
sdat 4850 تاريخ 2006.9.12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم خيلي حال دادي
موفق و مويد و پيروز و سربلند باشي
سلام
nt عزیز از نظر لطفت ممنونم، برای تو هم آرزوی موفقیت می کنم.
آقایون هر چی تو چنته دارید رو کنید بیل گیتس با اون دبدبه و کبکبه نتونست جلوی آپدیت غیر قانونی ویندوز توسط کاربران ایرانی بگیره حالا مک آفی بلا نسبت سگ کیه
خب آقایون آگه یه برنامه نویس پیدا میشه که یه پتی یا کرکی را حقه ای ترفندی کلکی چیزی بلده رو کنه البته من خودم برنامه نویسم ولی در حد دو دو تا چهارتا برنامه مینویسم ;)
ایول flowerخوشم اومداقایکی نیست پوزاین بروبچ مک آفی روبه خالک بمالونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما کرتیم آقای هک من با اون لوگوی مافیا با عکس تامی هم خیلی حال کردم توصیه من به دوستان اینکه از مک آفی استفاده نکنند بجاش برید از بیت دیفندر نسخه اینترنت سیکورتی 10 استفاده کنید فقط بدونید که بعضی از سایتها به این لقب بی رحمترین آنتی ویروس دنیا را دادند. مک آفی چیه بابا
سلام
اقا من چطوري ميتونم مك آفي رو اپديت كنم
دوست عزیز برنامه های ------ وجود داره که با ای پی نامعلوم میتونین آپدیت کنید ولی به نظر من آنتی ویروس های دیگه هستن که هم آپدیت میشند وهم واقعا واقعا ازمک آفی بهترند پیشنهاد من Bitdefender Internet Security v10 و NOD 32است این دوتا فعلا بهترینند که من بیت دیفندر رو امتحان کردم واقعا لقب بی رحمترین آنتی ویروس دنیا برازنده اش است
خوب برین اینو بخرین خودتو نو راحت کنید
تنها نسخه قابل آپدیت mcafee در ایران
قربون مرامت لوتی ! ما که دربست مخلصتیم داش ووندربوی!!!!!!!!