BFME 1&2
GTA IV، البته مافیا هم دوس دارم! :31:
ورزشی هم که معلومه دیگه فقط PES
Printable View
BFME 1&2
GTA IV، البته مافیا هم دوس دارم! :31:
ورزشی هم که معلومه دیگه فقط PES
gow 1
اخرش بود
به خاطر gow 2 هم که شده تا چند وقت دیگه یدونه ایس باس میخرم !
بهترین بازی یک ماه اخیر که بازی کردم این دو تا بودند
Assassins Creed 2
Fifa 10
بازی فوتبال که فردوسی پور گزارش می کنه خیلی خوب بود.
بهترین بازی که کردم باتلفیلد 2 بوده :40:
بهترین بازی آنلاین تراوین:41:
بهترین بازی ps:داینو کریسیسک ورزتنت اویل وهمچنین کراش:27:
گیم پلی اساسینگ بهترینه (حرکت شمشیر با موس دفاع و حمله آدم احساس میکنه شمشیر تو دست خودشه)
شرایط بازی گادفادر 2 همه بی نظیره (چون شبیه بازیهای شبکه است (ی تیم برای خودت داری) و همه هم تابعت هستند چیزی نمیگن عالی)
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
تراوین هم شد بازی مخصوصا از وقتی جوانمردی تو بازیش مرده قبلا اکانت میدادم امانت ی هفته بعد 1000 تا به جمعیتم اضافه شده بود حالا را به را 6 دقه یبار غارت میکنن و با منجنیق 2 ماه زحمتتو به لجن میکشن من که والا راضی نیستم تمام خوشی های منابع بشه سرطان تو وجودشون.
فقط دوتا بازی هستند که تاحالا ازاینا بهتر نیومده از همه نظرنقل قول:
1-CRYSIS اصلا آدم همین جوری خیره میمونه واسه همینه که تا الانم فروش داره ومغازه ها میارنش!!!!
2-FAR CRY2 نتیجه چهار سال بیخوابی رنج دوری از خانواده و................
به نظر من بازی های استراتژیکی بهترین بازی ها هستن ولی فقط به نظر خودم!!
مثل وارکرافت که وب هم ازش دارم
و مثل قلعه البته فقط 3!!
یه بازی هم هست که واقعا دوست دارم اونم Harvest moon Back to Nature هستش!!:19::19:
بهترين بازي ها از نظر من
1.assassin cred
2.resident evil 5
3.resident evil4
4.dragon age:origin
بهترین بازی assassins creed2
بهترین بازی مافیا دوبله شده دارینوس.وایییییییییییی حدود 15 بار تا آخر رفتم.
UBISOFT دوتا گاف داد:نقل قول:
اولین گاف:تولید بازی ASSASSINS CREED1
دومین گاف :تولید بازی :39::39::39::39::39::39::47::47::47::16::16::16::1 6::34::34::34::34:ASSASSINS CREED2
خب مگه نداده؟نقل قول:
دوست عزیز Ali Honda میشه از بدی های AC بگید؟ نمیخوام بگم بهترینه ولی گاف که نیست دیگه !!
C&C Generals ZH
باعرضه این دوتا بازی زندگی همه شد AC بقول شما چیکارکنم خب این همه بازی خوب دادبیرون ولی بااین دوتا بازی رید تو همشون آخر شرم جلوی EAGAMES ازدست این بازی ضایع شدنقل قول:
خب آخه همه ازعکس آواتور تا امضا شده AC شما بودید واز این بازی بدتون میو مد وهی جلوی چشتون بود شاکی نمیشدین؟
half and life 1 2 episode 1 2
والا من طرفدار این بازی نیستم و حتی آواتارمم Altair یا Ezio نذاشتم پس نگید زندگی همه شد ac، خیلی ها هم مثل منن. یوبی کجا در مقابل ea تر زد ؟ والا واقعاً عجیبه که آدم با دیدن آواتار و امضای دیگران که علاقه ی خودشون رو نشون میدن حالش بد بشه و عصبانی بشه !!! :18:نقل قول:
پس wow که این همه دارن حرفشو میزنن هم باید میرفت رو اعصابتون !
من گفتم دیگه از دیدن عکسشم حالم بد میشه نگفتم که چیزایی که دوستان دوست دارن تو امضاشونو اواتورشون میزان متنفرم که من از این بازی خوشم نمیاد هشم جلو چشممه چیکار کنم:19::19::19::19::19::19:نقل قول:
خب پس چرا میگی گاف ؟؟ :31:نقل قول:
هیچی چون با این کار از محبوبیت بازی های اکشنش کاسته شد دیگه مگه نه:19::19:نقل قول:
همه اومدن این بازی رو بازی کنند اینم شد بازی البته میدونم هرکسی از یه جور بازی خوشش میاد وبرای همه احترام قائلم ولی چون از این بازی متنفرم گفتم به شکل گاف بگم بهتره منو اصلا چه به این بازی بچسب به FAR CRY 2 اونم حالت خیلی سختش:46::46:
خب اگه نظر دیگران واست مهمه نباید بگی گاف، بهتره که بگی من اصلاً ازین بازی خوشم نیومد :دینقل قول:
FC2 مولتی پلیرش خیلی حال میده.
خب بسه بحث کردیم، اصلا عنوان تاپیک واسه بهترین بازیه ما داریم واسه بدترین ها از نظر خودمون صحبت می کنیم :دی :46:
Metal Gear از شماره دومش خوشم نیومد، شاید چون شخصیت اولش عوض شده بود!۱.۳.۴ در زمان خودشون شاهکار بودن.
Final Fantasy هفت و هشتش خیلی باحال بود، بخصوص۷
از جدیدا بگم زیاد میشه دیگه! ساعت ۴ صبح بازی مورد علاقه گفتن هم نوبره والا :31:
resident evil 1 2 3 4 5
harvest mOon
Sims 2 3
dino crasis 1 2
god of war 1 2
Mod 1 2
football 99 =)):D
far cry 2
Metal Gear 3 4
va ........:D
سلام
عشق است تراوین جنگهای صلیبی 3
call of duty 5
god of war 2
dirt 2
starcraft 1
bionic comando
resident evil 5
pes 2010
down of war sult strom
ASSASSINS creed2در xbox360
وfc2
بازم ASSASSINSنقل قول:
پدرم دراومد باشه بابا باشه بخاطر شما یه بار بازیش میکنم ببینم چه خبرشه بابا برید سامرایی واریورس2و3روبازی کنید ببینید اونجا چه خبره آخه اینچیه باشه من الان شروع میکنمش .:5:
بابا بازی کردم 2 و 3 را به پای ASSASSINS 2 نمیرسه.نقل قول:
خب شما بازی کن شاید از نفرتت کم بشه :46:نقل قول:
فعلا که همونجیریه عقیدم ولی کسی میدونه اون اول بازی که یارورو میره با اون خنجر میخواد بکشه چرا نمیشه میشه باشمشیر کشتش کهترو اون وردیوارنندازه؟نقل قول:
METAL GEAR SOLID شماره 3 و 4 مخصوصا شماره 3!!!!!
توی تاپیک خودش مطذح کن. اونجا جواب میگیری.نقل قول:
منم یادم نمیاد چی بود اولش :31:
به ترتیب
1. فارنهایت
2.Cod Mw
3.GTA IV
4.Dark sider
GTA IV
Heros IV
PES 2010
بازی اساسینز کرید تموم شد یکش از اولش تا آخرش مسخره بود مخوا اخرش که پادشاهه اله کاری بود یعنی چی یه دفعه شد 9-10تا پادشاه :18:
همون اولیه رو میکشتی دیگه چیه:13:
در کل نمره 12میدم بهش:13:
باتشر از اقای :11:R.P.G
من از این باریها به ترتیب زیر خوشم میاد:
1-Devil may cry 3,4
2-GTA IV
3-Residen Evil 4
تاکید میکنم
GTA IV
Heros IV
PES 2010
و