من از مخابرات دارم ولی اصلا قطعی نداشتم نه افت سرعت! تنها مشکلی که داشتم با وی پی ان بود که تقریبا زود زود dc میشدم.
Printable View
من از مخابرات دارم ولی اصلا قطعی نداشتم نه افت سرعت! تنها مشکلی که داشتم با وی پی ان بود که تقریبا زود زود dc میشدم.
نمیدونم خورشید از کدوم طرف دراومده ولی سرعت اینترنت از ظهر به این طرف خیلی خوب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديروز عصر كه حدود 1 ساعت آنا اينترنت قطع بود ، نميدونم بقيه شركتها هم مشكل داشتن يا نه؟
من هم دقيقاً همين مشكل رو با آنا اينترنت دارم.نقل قول:
واسه چند ثانيه كل ديتا قطع ميشه ، چند بار هم با پشتيبانيش تماس گرفتم اما همچنان همين مشكل رو دارن و ميگن مشكل از مخابراته!!!!
معلوم نیست چه خبره! شبا سرعت دانلودم بزور میرسه به 20k با پینگ بالای 2000ms !
اینترنت من خیلی زیاد نوسان داره. مثلا پینگم میرسه با 250 چند دقیقه بعد میشه 800! دانلودم میرسه به 60 چند دقیقه بعد میشه 20 و همینطور مرتب بالا پایین میشه و اصلا ثبات نداره.
موقعی که از speedtest.net تست میگیرم خیلی طول میکشه تا سرعت دانلودم رو نشون بده اما سرعت آپلودم و پینگم رو خیلی سریعتر نشون میده.
کسی میدونه علتش چیه؟
256 مخابرات
سرور ارمنستان ساعت 16:55
سلام به همه دوستان
دوستان کدومتون از مخابرات اکانت دارین؟
کسی 256 مخابرات داره؟
سلام به همه ی دوستان همشهری . حوصله نداشتم تاپیک رو زیر و رو کنم تا به جوابم برسم :46:
ما دیگه از این پارس آفلاین خسته شدیم و میخوایم تغییر ISP بدیم . شبا سرعت دانلودم با پارس آفلاین به 10 kb هم نمیرسه :18: من پینگ برام خیلی مهمه چون بازی آنلاین زیاد انجام میدم اما پارس آفلاین با این پینگ افتضاحش نمیزاره آدم یه دقیقه با دل خوش بازی کنه:2: . از بین همه ی اینا شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنین که پینگ زیر 200 بده ؟ آنا ؟ ترکا ؟ مخابرات ؟ . . . .
شاتل رو اصلا بهش فکر نکن. در بهترین حالت پینگ 500-600 هست!!!نقل قول:
ترکانت بین 200 تا 300 هست. ماکس نت کمی بالاتر از اینه (فقط ماکس نت از بعد از ظهر تا نصفه شب سرعتا شدید کاهش پیدا میکنه و پینگم که اصلا time out میده ! )
مخابرات مراجعه بشه به دو پست بالاتر!
آنا اطلاع ندارم
و یه سوال کدوم منطقه هستین که پارس جواب نداده
شاتل و ماکس نت رو که میدونم شاهکارن :31:نقل قول:
اما دیروز یکی از بچه ها که از ترکا خدمات میگیره قسم میخورد که بعد ظهر پینگش از 130-140 بالاتر نمیرفته ( راست و دروغشو نمیدونم :46: )
من مرکز ایثار ( آشغال ترین مرکز ارومیه که هیچ ارتقایی قرار نیس بدن ) هستم . اما برادرم شیخ تپه هست و اونم راضی نیست . یعنی توی ارومیه نمیشه اینترنت باحال گیر آوورد ؟ :19: مخابرات هم آشناها میگن پینگ جالبی نداره . آنا هم که میگن زیاد قطعی داره . کاش پارس آنلاین مثل قبل میشد . 2 سال پیش موقعی که تازه رفتم سراغ پارس آنلاین سرعتش واقعا عالی بود و واقعا آدم کیف میکرد اما حیف !:19:
نظرتون راجع به ول کردن این شرکتهای adsl و قطعی های همیشگیشون و رفتن سراغ وایمکس چیه؟ کسی تست زده ؟!
من هم مرکز ایثار هستم (آخر شمالی) و از مخابرات گرفتم.تنها چیزی که هست اینه که مخابرات پینگش بالاست ولی میشه گفت که قطعی نداره. و اینکه شبها از ساعت 12/5 تا ساعت 3/5 سرعت دانلود عملا نصف میشه و بعدش میشه مثل سرعت دانلود در روز.نقل قول:
در کل مخابرات نوسان داره ولی من تا الان تقریبا راضی بودم و قصد دارم تمدید کنم
منم وسطای جنوبی هستم ,فقط چند متر فاصله داریم دیگه هم محله :31::46:نقل قول:
فکر کنم توی پینگ پارس از همه بهتره نه ؟ اما سرعتش زیاد جالب نیست . الان ساعت 20:40 دقیقس و پینگ عالیه اما سرعت دانلود و آپلود رو نگاه کنین :18: آدم روش نمیشه نگاه کنه :20:
فدات هم محله ای!:11:
پینگت بد نیست، باید کمی بهتر از این هم باشه ولی کلا پینگ زیر 200 میشه گفت که راضی کننده س. هر چند از مال من خیلی بهتره ولی چون من اصلا گیم آنلاین بازی نمیکنم پینگ چندان مهم نیست برام.
speedtest.ir رو امتحان کن واسه فهمیدن سرعت واقعی ارتباطت و از idm هم واسه میزان دانلودت.
راستی مودمت چیه؟
شاهکار مخابرات (بی رقیب و تکرار نشدنی)!!!
فکر کنم بتونم اسممو تو کتاب گینس ثبت کنم
جالب اینجاست که اصلا Time out نمیده
این پست رو زدم تا همه بفهمن کسایی که از مخابرات اکانت دارن چی میکشن
و اونهایی که از سرویسشون ناراضی هستن کمی به خودشون امیدوار بشن
اینهم از ساعت 3 بعدازظهر
مودمم ASUS DSL-G31 ــه و واقعا عالیهنقل قول:
نقل قول:
شاهکار مخابرات (بی رقیب و تکرار نشدنی)!!!
فکر کنم بتونم اسممو تو کتاب گینس ثبت کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 677x426. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که اصلا Time out نمیده
این پست رو زدم تا همه بفهمن کسایی که از مخابرات اکانت دارن چی میکشن
و اونهایی که از سرویسشون ناراضی هستن کمی به خودشون امیدوار بشن
خدا ـــــــــــــــــــــی من ! :18: صد هزار مرتبه شکر
نقل قول:
دوست عزیز دانلودت درست شد یا نه؟ چون دانلود شما خیلی خیلی کمه و بنظر میرسه مشکل جدی وجود داره چون سرعت دانلود isp شخصی زیاده.
نامحدود که نگرفتی؟
فیلم سرعت و وضعیت دانلود دیشب (256 مخابرات) از سرور سایت tebyan.net
حجم فیلم: 1265 کیلوبایت با لینک مستقیمکد:http://npshare.de/files/20adcf8a/256.rar
اینم از وضعیت نویز و فاصله از مخابرات که در حد قابل قبولی هست
نقل قول:
این که کاملا طبیعی هست، بعضی وفتها اینطوری میشه، برای همه شرکتها، در کل من که راضیم پینگش
همیشه برای من -200 بوده ، حالا بعضی وقتا شاید یهو پینگ بره بالا... ولی کلی بخوای بگی نوسان پینگش
کمه...
برای منطقه های مختلف هم پینگ فرق داره، الان دو روزه پینگ من شده 290
فک کنم مخابرات هم داره خراب میشه، مثل همه ی isp هایی که اول کار خوبن، بعد که
کاربراشون زیاد میشه، افتضاح میشن...
نقل قول:
ببخشید دادا یکم تاخیر جواب دادم . نه 128 پارس آنلاین و ماهی 5 گیگ :46:
این از اسپید تست از سرور بیرمنگام
این از سرور منچستر
اینم از سرور ایروان :31: حال کنین سرعتو توروخدا . الان ساعت 11:15 صبح ــه :19::19::19:
دوستان من از ISP آنا اینترنت استفاده میکنم، اینا دیگه شورش رو در اوردن!
آنا اینترنت نمایندگی فروش عصر تلکام هست!
جالبه بدونید که عصر تلکام ماهانه با قیمت 5600 تومن اینترنت 512 با دانلود شبانه رایگان میده و با 7500 تومن اینترنت 1Mb میده با دانلود شبانه رایگان!
ولی آنا اینترنت قیمت هاش چند برابر این هست + اینکه کلا 1Mb ندارن!!!!
شبکه هم هر روز از هر 24 ساعت 17 18 ساعت اختلال داره، اینم نتیجه تست ADSL 512Kbps:
نکته مهم اینه که برای اینکه ما از قیمت های واقعی باخبر نشیم دسترسی به سایت عصر تلکام غیر فعال کرده!(این کار رو قبلا با سایت شرکت لایزر هم کرده بودند)
من که دیگه آخرین ماه هست که از آنا اینترنت سرویس میگیرم و به همه میگم که آنا اینترنت شرکتی هست که کاربرانش رو ... فرض کرده!!
من هم آنا میگیرم... 512 اخیراً افت داشته کیفیتش... فعلا که اینطوری هست برا من:
اینم تست از ADSL آنا اینترنت از چند تا سرور دیگه(ساعت 8 شب)
حالا جالبه 512 هست، اگه 128 یا 256 بود احتمالا سرعتش از دیال آپ هم کمتر میشد!
بهترین پینگ من صبح هاست که برای سایت گوگل هیچوقت کمتر از 300 نمیشه و رفته رفته که به شب نزدیک میشیم پینگ خرابتر میشه طوری که نصفه شب میرسه به بالای 1500 !!!نقل قول:
برای من همیشه اینطوریه و نوسان هم زیاده !!!
مخابرات از همون اول خراب بود.
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
هزار رحمت به مخابرات! این چیه دیگه؟ چندان فرقی با دایال آپ نداره. ازشون سوال کردی چرا سرعتت انقدر پایینه؟نقل قول:
عزیز واسه 80 % کاربرای پارس اینجوریه :19: اگه از دوست و رفیقات بپرسی همه اینجورین . پشتیبانی هم که معلومه چی میگه دیگه ! مشکل از مرکز ایثار ــه :2: اینم شده بهونه واسشون:27:نقل قول:
نقل قول:
آنا خیلی وقنه، افتضاح شده، من که قبلا هم گفتم پولی که به این isp میدین حرومه والا !! :13:
نقل قول:
برا من که خوبه مخابرات راضیم ازش، اینم پینگ از یاهو ساعت 22 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست speednet مخابرات 128 :
کدوم مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
نمیدونم، خونمون تو حافظ 1 هست.نقل قول:
فکر کنم حق با اونا باشه. چون من با اینکه 256 مخابرات دارم ولی دانلود و پینگم در همون حد واندازه ی 128 هستش البته یه مقدار بیشتر.نقل قول:
خلاصه بگم من صبح تا حدود ساعت 2 بعدازظهر 256 هستم ولی بعد از ساعت 2 عملا میشم 128 !!!
چون تا ساعت 2 تقریبا همه چی خوبه ولی بعد آروم آروم همه چی شروع میکنه به بد شدن تا اینکه ساعت میشه 12/5 شب، اونوقت که میبینی
دایال آپ برگشته، دانلود میشه20k ، پینگ میره بالای 1000 و از اینجور فجایع!!!
بدبختی اینجاست که وقتی میری مخابرات هیشکی جوابگوی آدم نیست. وقتی یه سوال میپرسی میگن که به من مربوط نیست وقتی هم که میپرسی پس به کی ربط داره میگه من نمیدونم!!! (دور تسلسل به معنای واقعی)
فقط بلدن سیستم رو روشن کنن،شماره تلفنت رو وارد کنن،یه پرینت بدن بهت و بعد بگن برو به اتاق 204. سر ماهم 700 نومن پول میگیرن+بن خرید+یارانه ی کوفتی! و... مطمئن هستم خیلی از کارمندای مخابرات نه همه شون، وقتی میرن خونه شون هزار بار میگن وای مردم از خستگی از بس که کار کردم!!! در حالی که سنگینترین چیزی که بلند کرده خودکار و گهگاهی هم موس و کیبورد رو جا به جا کرده.
در حالی که گره از کار 30% مراجعانشون باز نکردن و هی به اینور و اونور یا فردا پس فردا حواله کردن
نه خیلی هم به این مربوط نیست. ببینید این عکس به چند ماه قبل که سرعتا بالا رفته بود برمیگرده (مرکز مخابراتی ایثار) شب ساعت ۲ هستنقل قول:
هیچ نوسانی نداره. پس از این حرفای الکی که میشنوید زیاد باورتون نشه. در صورتی که شرکت ارائه دهنده پهنای باند مناسب در اختیار مشترک بذاره مثل عکس میشه. حتی زمان دانلود رایگان ولی بدون هیچ gap!
کارمندای مخابرات که دیگه هیچ. شما یادت میاد که یک حرفی به من گفتی در ارتباط با خوش تیپی و جواب دادن کارمندای امور مشترکین! نه عزیز دلم اینها وقتی حوصلشون سر میره پاچه آدمو گاز میگیرن فرقی نمی کنه براشون کی باشه!!!
چند دقیقه پیش، نتم قطع شد رو timed out بود، زنگ زدم پشتیبانی، میگم سلام ،میگه سلام بفرمایید، گفتم خسته نباشید، گفت مرسی بفرمایید، گفتم دیتا قطع ؟ گفت بله بفرمایید، بعد دوباره پرسیدم دیتا قطع؟ بازم گفت بله بفرمایید، اولش فک کردم صدا نمیاد، 4 بار همینو پرسیدم گفت بله بفرمایید، گفتم چیو بفرماییم؟:angry: انگار منتظر بود یه چیز دیگه بشنوه، 7/8 بار گفت بله بفرمایید :31: گفتم کی وصل میشه، ایندفه یه جواب متفاوت شنیدم، گفت نمیدونم، گفتم خسته نباشی :34:
اینا کین گذاشتن اونجا یه مشت خل و چل هیچی حالیشون نیست :39:
اینم شاهکاری دیگر از شرکت بزرگ و با اعتبار آنا اینترنت!
چند لحظه پیش گفتم به کنسول مودم یه سری بزنم. با کمال تعجب این رو دیدم:
حدود 30 واحد اضافه شده!! خبریه؟ احتمالا تو پست قبلیم یادم رفت بگم گوش شیطون کر :))کد:Attenuation Down(dB) 63.5
مخابرات هم امروز از این شاهکار بی نصیب نبود از صبح تا الان ساعت 3:15 همش رو timed oute هست،
پینگم که درست بشه اینطوری میشه :
بازم timed out :2:
1- در مورد اون حرفم،شما اگه دقت کنید من گفتم که لابد از قیافه ت خوشش نیومده و شما رو پیچونده، در مورد فقط یک نفر گفتم ( همون خانومی که تو باجه شماره 3 امور مشترکین میشینه) و منظورم بقیه نبود اصلا. ( البته قصد جسارت به شما رو نداشتم ولی اگه ناراحت شدین من معذرت میخوام)نقل قول:
2- من چند نفرو پیدا کردم که خونه شون حوالی خیابان خاقانی و 8شهریور و خیابان شهید تمایل هست، کلا ناراضی بودن از وضعیتشون و میشه گفت وضعیت همه شون عین هم بود.البته از isp های مختلفی اکانت گرفته بودن ولی پینگ و دانلود همه شون ناراضی کننده بود. اما با این حرف شما هم کاملا موافقم که مقصر اصلی نوسانات سرعت و پینگ مخابرات مرکزیه ولی یه درصد قابل توجهی هم به مرکز ایثار برمیگرده.
همه جا همینطوره، تاپیک تهران یکی نوشته زنگ زده به پشتیبانی مخابرات و گفته 256 داره حالا سرعت دانلودش چقدر باید باشه؟ طرف برگشته گفته دقیقا 25.6kb یعنی طرف 256 رو تقسیم بر 10 کرده. احتمالا کشف جدیده که هر بایت میشه 10 بیت !!!نقل قول:
"برگ زرینی بر افتخارات مخابرات افزوده شد"
شکسته شدن رکورد پینگ در دنیا بدست توانمند زحمتکشان مخابرات
امروز صبح، آنا اینترنت و مخابرات قطع بودن، هر نیم ساعت یه بار یه پینگ میدادن....
بقیه ی isp ها چطور؟
کلا 3 روزه آنا و مخابرات همش رو timed out هستن...
من امروز از صبح تا ساعت 2 نتونستم کانکت بشم و ارور میداد چه برسه به تایم اوت