نقل قول:
شما باید بری سمت شمال.اگه درست یادم باشه.خلاصه باید بگردی تا یه جایی هست جنگل کنار جاده.یه جای هست که میشه با سرعت زیاد از روی اون سطح شیب دار پرید.باید بری اونجا و بپری اونور تا پلیسا نیان دنبالت.
بازی تموم میشه
Printable View
نقل قول:
شما باید بری سمت شمال.اگه درست یادم باشه.خلاصه باید بگردی تا یه جایی هست جنگل کنار جاده.یه جای هست که میشه با سرعت زیاد از روی اون سطح شیب دار پرید.باید بری اونجا و بپری اونور تا پلیسا نیان دنبالت.
بازی تموم میشه
این آخرشه دیگه؟؟؟نقل قول:
بازی تموم میشه
بالاخره باید کلی از دست پلیسا فرار کنی.چه مرحله ی قشنگیه
اره اخرشه.
در رفتن از دست پلیسا راحته.خیلی حال همیده همشونو با هم میکشی.
نقل قول:
منم یه موقعی که دستم شکسته بود همینطور بازی میکردم با دختر داییم! البته بازی Driver رو بازی میکردیم قبلنا! :31:
و اینکه سیو رو بیخیال شدم! الان رسیدم بلک لیست 3 :5:
اولی razer بود razor بود ؟ چی بود؟نقل قول:
منم یه موقعی که دستم شکسته بود همینطور بازی میکردم با دختر داییم! البته بازی Driver رو بازی میکردیم قبلنا!
و اینکه سیو رو بیخیال شدم! الان رسیدم بلک لیست 3
یعنی الان دوباره رفتی از اول یه دور دیگه بازی میکنی؟؟!!
البته ارزششو داره.
من چند ماه پیش تصمیم گرفتم از اول بازی کنم.ولی نمیدونم چی کار کردم دیگه از راننده (؟ یادم نیست) پایین تر نمیرفت . همشم تیک خرده بود. نمیدونم یهویی از بازی خارج شده بودم؟ چی کرده بودم که اینطوری شده بود. اعصابم خرد شد.
سلام دوستان
ببخشید می دونم جاش اینجانیست
ولی:
من تو آندر کاور چند تا مشکل دارم
1.چطوری شوک دسته رو تو بازی فعال کنم
2.چطوری همه ی ماشین ها رو باز کنم
ممنون
و
ببخشید
Razor بود. من الان رسیدم بهش!نقل قول:
اولی razer بود razor بود ؟ چی بود؟
یعنی الان دوباره رفتی از اول یه دور دیگه بازی میکنی؟؟!!
آره. البته بار سومم هست که تمومش کردم!
راستی یه دوستی قبلا پرسیده بود کسی بالاتر از 225 رفته یا نه. من رفتم!
اینه: (البته 230 هم شدم اما خوردم تو دیوار بعدش!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمی به قوانین احترام بزارید دوست مننقل قول:
تاپیک Need for Speed: Undercover
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=235091&highlight=undercover
من موست وانتد رو یادم نیست.نقل قول:
Razor بود. من الان رسیدم بهش!
آره. البته بار سومم هست که تمومش کردم!
راستی یه دوستی قبلا پرسیده بود کسی بالاتر از 225 رفته یا نه. من رفتم!
اینه: (البته 230 هم شدم اما خوردم تو دیوار بعدش!)
ولی تو آندر کاور بالای400 هم رفتم یادم نیست چند بود(400 بود؟ 425 بود؟ 450 بود؟) اینطور که یادمه 450 بود.:31:
آهان منم دستم شوک داره ولی هیچوقت شوکشو ندیدم!اصلا چیه؟؟همون ویبره خودمونه؟؟نقل قول:
1.چطوری شوک دسته رو تو بازی فعال کنم
2.چطوری همه ی ماشین ها رو باز کنم
شوک منظور همون دو تا زالزالک هست که باهاش بازی بازی میکنن !نقل قول:
آهان منم دستم شوک داره ولی هیچوقت شوکشو ندیدم!اصلا چیه؟؟همون ویبره خودمونه؟؟
همونایی که سیاه رنگه و وسط دسته های پلی استیشن 2 قرار داره
بعضی از دسته ها شوک دارن و بعضی ها ندارن ( منظورم فقط توی کامپیوتره )
ee?نقل قول:
شوک منظور همون دو تا زالزالک هست که باهاش بازی بازی میکنن !
همونایی که سیاه رنگه و وسط دسته های پلی استیشن 2 قرار داره
بعضی از دسته ها شوک دارن و بعضی ها ندارن ( منظورم فقط توی کامپیوتره )
پس مال من کار میکرد.چه بدرد میخوره؟؟
خب به درد میخوره که ساختنش :31:نقل قول:
من خودم وقتی میرفتم کلوپ ، تمام نید فور اسپید ها مثل کربن و موست وانتد و آندر گرند ( این آندر گرند توی شب های پر ستاره ی تابستون خیلی حال میداد ) رو وقتی بازی میکردم ، همیشه با شوک بازی میکردم و هیچ وقت نشد بدون شوک بازی کنم ...
یه جورایی جذابیت بازی رو افزایش میده
سلام
اقا وسط بازی میاد بیرون
چندتا کرک هم تست کردم؟
چکارش میشه کرد؟
ویندوز ویستا
سوالتو تو تاپیک زیر مطرح کننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
سلام دوستان!
بعد از عمری برای اولین بار تونستم 100% کامل تمومش کنم! توی مرحله آخر پلیسی (13 دقیقه) مونده بودم!!!
اینم لینکش برای هرکی که میخواد:
سلام من تازه خریدم اما یه هفتهای رسیدم به 100 % خیلی خوب بود
من ماشین از سایت نیدفوراسپید دانلود کردم ولی وقتی نصبش میکنم نمیاد توی بازی. چیکرکنم این ماشینها بیاند توبازی (کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:
رو خود شورکات بازی نباید کلیک کنی یه مودپچه که وقتی میریزی یه شورت کات میندازه تو دستکتاپ باید اون رو اجرا کنینقل قول:
بنظر من که این سری نید فور اسپید از همه ی سری هاش قشنگتر بود...مخصوصا داستانه فوق العاده ای داشت...میخواستم ببینم چطوری میتونم آهنگ های این بازی ازش جدا کنم؟؟؟
ابزار تبدیل موزیکنقل قول:
- فایل Need for Speed Most Wanted Music Conversion Tools رو از بخش ضمیمه دانلود, و در یک پوشه خالی از حالت فشرده خارج کنین.
- مسیر مقابل رو طی کنین: C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\SOUND\PFDATA (پیش فرض)
- فایل MW_Music.mus رو در پوشه برنامه دانلود شده, کپی و فایل Go!.bat رو اجرا کنین.
- در نتیجه فایل MW_Music.mus طی سه مرحله (Phace) به 26 تراک با پسوند wav تبدیل خواهد شد.
من 100 درصدشو رفتم آخرش تموم شد
most wanted رو چطوری باید تموم کرد یعنی صد در صد کرد من هم بازی اصلی و هم پرچم دار ها شو تموم کردم ولی رپ شیت و گیم کمپلیشن مونده و تکون نمیخوره . رپ شیت رو چوری باید تموم کرد ؟؟؟؟:19:
منم نمیدونم ولی فکر نمیکنید most wanted قدیمی شده:40:
درسته بازیه سال 2005 هستشنقل قول:
منم نمیدونم ولی فکر نمیکنید most wanted قدیمی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ea اگه میتونه یکی مثله اونو دوباره بسازه..................عمرا
تایید میشهنقل قول:
بهترین و با کیفیت ترین NFS بود که بعد از نسل 5 ام ساخت
و بعد از اون یکی از یکی افتضاحتر بودن و اخرش هم که blackbox درش تخته شد !
باید ببینیم این نسخه جدیدی که به دست studio فوق العاده قوی criterion افتاده چطور از اب در میاد !
من 2 بار این بازیو تموم کردم اما راستش نمیدونم رپ شیت که شما میگین کجاشه؟نقل قول:
رو چطوری باید تموم کرد یعنی صد در صد کرد من هم بازی اصلی و هم پرچم دار ها شو تموم کردم ولی رپ شیت و گیم کمپلیشن مونده و تکون نمیخوره . رپ شیت رو چوری باید تموم کرد ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تموم کردن بازی هم چیک کنین که بلک لیستا رو کامل کامل رفتین همه ش رو؟ یعنی هر بازی که لازمم نبوده رو رفتین؟
فکر کنم شما باید تو همه چیز رتبه اول بشید... مثلا ....مدت زمانی که پلیس دنبالت بوده ... یا ... تعداد هلیکوپتر و ... باید تو همه چیز اول بشی...( راستی! Challenge ها رو امتحان کن ، شاید اونا رو هم باید تموم کنی):46:نقل قول:
نسخه بعدی NFS کی میاد؟نقل قول:
مگه نسخ بعدی میاد میشه NFS MW 2 ؟؟؟
پس Carbon چیکاره س؟
من بعد از nfs mw دیگه بازی ماشین خوب ندیدم carbon و undercover و pro street و ... همه چرت هستن
نسخه بعدی این بازی NFS : World هست که شنیده میشه در انحصار PC هستش ..
آقا من همه ریزها رو رفتم ولی تو 99 درصد مونده . چیز دیگه ای هست که باید تکمیل کنم ؟
Need for Speed™ Most Wantedرا می شه ماشین هاشو عوض کرد ماشین های جدیدی توش ریخت؟
این MS چرا شبکه نمیشه؟؟؟
من همه ورزن ها را امتحان کردم...از معمولی گرفته تا BLACK EDITION اما نشد لن بازی کنم....
ویندوزم SP3 هستش..
میگن باید SP1 نصب کنی؟؟؟
سلام.
من تا 47% رفتم اما هر کاری می کنم مسابقه ی جدید باز نمیشه.
چی کار باید بکنم؟ فقط کلی پلیس و هلی کپتر میفته دنبالم.
من اون اوایل که بازی اومده بود نصب کردم و بازی کردم
حالا بعد 4-5 سال دوباره ریختم
وقتی بازیو بعد از اینکه Mia از دست پلیسا فراریم میده شروع میکنم( بعد از اینکه Razor اون BMW رو از دستم در میاره!)
و یه ماشین تازه میخرم و وارد شهر میشم تو نقشه فقط یه safe house داره و هیچ مسابقه یا چیزی نمیاره
چند بار هم نقشه رو دور زدم، میشه یکی راهنمایی کنه؟!!!!!!
باید برید خونه دیگه که میا رو ببینید
رپ شیت هم ماموریت پلیسی هستش که باید موست وانتد بشی یعنی از همه نظر از همه بیشتر خرابکاری کنید
مطمئنین همه ی بلک لیستو تموم کردین؟ از اولی شروع کنین و همه ی مسابقه ای ها و پلیسی ها رو چک کنین و مطمئن بشین همه رو رفتین.نقل قول:
بلک لیستو میگین یا مسابقه ایها؟نقل قول:
لطفا لینک دانلود بازی ارجینالشو بذارید
سلام
دوستان کسی تونسته لرزش های دسته رو کار بندازه تو بازی ؟
و اینکه من قبلا این بازی رو رفتم
چند وساعت پیش بازی رو نصب کردم تا بلک لیست 11 هم رفتم
ولی وقتی میرم تو شاپ تا performance رو آپدیت کنم اصلا چیزی موجود نیست!
در حالی که اون علامت تعجب سبزه هستش ولی وقتی وارد این قسمت میشم همرو روی Stock زده و اصلا چپ و راست نمیره.
بقیه قسمت ها مثل par یا visual رو یمشه تغییر داد فقط performance رو نمیشه با چند ماشین هم تست کردم کسی میدونه چرا؟
ممنون.