از نرم افزارهاي Bootable استفاده كنيدنقل قول:
مشكلات اينطوري رو نخواهيد داشت
از نرم افزارهاي Bootable استفاده كنيدنقل قول:
مشكلات اينطوري رو نخواهيد داشت
دوستان میشه راهنمایی کنید من با paragon partition manager پارتیشن بندی کردم ولی فقط 3 تا درایو دارم با یه دونه درایو مخفی (لبتاب سونی) الان میخوام تعداد درایوام را بیشتر کنم میشه بگین از کجای نرم افزار paragon partition manager استفاده کنم؟ اگه تصویری بگین ممنون میشم
میشه یه دونه معرفی کنید؟ کم حجم باشه که بشه دانلود کردنقل قول:
سلام ... کیفیت صدای دل 1320 چطوره ؟
از 1310 بهتره ... آخه 1310 در حد موبایل بود !!
به نام او
کمک فوررررررررررررررررررررررر ررررررررری!
من یه نوت بوک DELL با سیستم عامل Windows Vista Basic خریدم. اومدم پارتیشن بندی کنم که دیدم درایو C رو کمتر از 150 گیگ نمیبنده! پس پاراگون پارتیشن 9 رو اومدم دانلود کردم و 180 گیگ از درایو منبع جدا کردم . حالا رفتم سراغ خود منیجر ویندوز و به روشی که در پست اول گفته شده بود از درایوی که به وسیله پاراگون ساخته بودم 50 گیگ رو Shink کردم. ولی وقتی اومدم که از فضای جدا شده پارتیشن بسازم بترتیب ارور های شگل زیر رو از بالا به پایین داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پاراگون هم دیگه نمیشه از اون فضای دست نخورده استفاده کرد! و اصلا دیگه کار نمیکنه! حالا من سر دو راهی موندم که با 50 گیگ جدا شده چیکار کنم؟ و اینکه بازم با منیجر ویندوز فضا جدا بکنم یا نه؟
لطفا کمممممممممممممممک کنید.
تکراری شد.
با اجازه ی آقا محمد:نقل قول:
برای حل این مشکل میشه از برنامه Letter Assinger استفاده کرد ، برنامه ساده ای هست :http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Letter-Assigner.shtml
کد:
بزاریدیه توضیح بدم حالا که قراره بگم کامل بگم :
* یک پارتیشن در حالت کلی ممکناست از نوع primary (اصلی و دارای محدودیت از نظر تعداد که خود آن یک logical Drive محسوب میشه) و یا یک پارتیشن از نوع گسترش یافته باشه (Extended). پس پارتیشن کهفعاله و دارای اطلاعات یکی از این دو نوع هست
* یک پارتیشن Extended حاویچندین پارتیشن منطقی یا (Logical Drive) هست.برای همین توی برنامه ها ناحیه مشخصشده و رنگ ها با هم متمایزند و توی لیست پارتیشن ها در نرم افزارهای مدیریت یکپارچههارد دیسک ، دسته بندی شده اند.
* هارد شما می تونه 4 پارتیشن primary و یاماکزیمم 3 پارتیشن primary و یک پارتیشن Extended داشته باشه. پس محدودیت اینه ! ودر ویندوز XP نهایت شما می تونید 24 درایو شامل درایو C داشته باشید. پس بهترههمیشه یک پارتیشن primary داشته باشید و یک یا چند Extended که خود شامل چندیندرایو logical هست .
* هارد لپ تاپ ها اغلب یک یا چندین پارتیشن primary داره (اغلب سه پارتیشن که یکی سیستم عامله ، دومی و سومی پارتیشن های مخفی). برایهمین در ابتدای کار با محدودیت مواجه می شوید
* اگر پارتیشن خالی هست بهتره پاکش کنید و از ابتدا توسط ابزارهایسیستم و نرم افزارهای Disk manage پارتیشن بندی صحیح شامل یک پارتین primary وچندین extended انجام بدید
در اصل تبدیل Extended به primary سخته ولیبالعکس ساده است و توی اغلب نرم افزارها منو و گزینه ای وجود داره
برای کارکردن حرفه ای با سایر ابزارها و Acronis Disk Director هست .... روش کار اینه
- برنامه را اجرا کنید
- حالت Manual mode را انتخاب کنید
- روی پارتیشن انتخابی تون راست کلیککنید
- روی گزینه advanced از منوی انتخابی کلیک کنید
- روی گزینه convert کلیک کنید
- در آنجا از نوار ابزار کشویی (drop-down) نوع Primary partition ا انتخاب و OK کنید
- تغییرات را apply کنید
به همینراحتی
اغلب شما در ADD (مخفف برنامه) حالت manual mode را انتخاب نمی کردید برای همین هست که موفق نمیشدید. این یک ترفند بود که عده بسیار کمی می دانند و یک نکته سری به حساب می آمد. ولی خوب ، هم اکنون در اختیار شماست
دست شما درد نکنه . ولی برنامه اولی که معرفی کردید فقط مال ویندوز 98 و 95 و .... هست و روی ویستا و اکس پی نصب نمیشه و این آموزش آخری مال برنامه دوم هست؟نقل قول:
به نام او
برادران من فکر میکنم شما اصلا متوجه مشکل من نشدید! به اون ارور عجیب یه نگاه بندازید! و به رنگ نوار بالای فضای خام که بجای سبز . مشکی هست! کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممک.:19:
دوست عزیز مشکل شما رو تقریباً بیشتر کسایی که می خوان پارتیشن بندی کنن دارن و اگه وقت بذارید و کل پستها را تا اینجا بخونین خیلی بیشتر چیز دستگیرتون میشه . البته جا داشت دوستمون رجیستر یوزر هم اون متن اولی در سایت رو یه ویرایشی می کرد یا یه سری نکات مهم و حل یه سری مشکلات رو بهش اضافه می کرد .نقل قول:
من تجربه خورم رو در این پست نوشتم می تونید به اون هم یه سری بزنید
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3946380&postcount=596
به نام او
توی Acronis Disk Director وقتی رو قسمتی که میخوام تبدیل به پارتیشنش کنم میرم اصلا در قسمت
advanced گزینه convert وجود نداره.:18::41:
ببخشید شما از کجا نرم افزار رو دانلود کردین؟نقل قول:
این لینک دانلود نرم افزاره:
[HTML]http://www.p30world.com/archives/002242.php[/HTML]
نقل قول:
عزیزم من از خود سایتش نسخه دمو رو دانلود کردم . ولی کرکی براش پیدا نکردم. اون لینک بالا هم به کل خرابه!
میگم از Vista Basic نیست؟
من اون 50 گیگ فضا رو تونستم برگردونم. ولی دیگه نمیتونم پارتیشن ببندم. همه نرم افزار ها ارور میدند. بی خیال. بای.
درسته لینک بالا خرابه. من هم تازه فهمیدم.نقل قول:
ولی بیخیال پارتیشن بندی نشو. از نرم افزار های bootable استفاده کن. شاید جواب ببده.
(حداقل به خاطر امضات بیخیال نشو . یعنی فقط شعار دادی؟)
سلام
یکی از دوستام میخواسته هارد لپ تابشو پارتیشن بندی کنه ،با paragon partition manager این کارو میکنه.در حین پارتیشن بندی لپ تاب خاموش میشه (دلیلش معلوم نیست) بعد چیزی بالا نیومده فقط یه نوشته که نوشته بوده شما به سیستم عامل دسترسی ندارید و سی دی ریکاوری رو داخل داستگاه بذارید و یه چیز تو این مایه ها.بعد میاد سی دی بوت این نرم افزارو میزاره که خود نرم افزار میگه که یه کار ناتموم داره و خودش تمومش میکنه.بعد که ریست میشه صفحه ریکاوری لپ تاب میاد اونمهم که فکر میکرده فایلهاش میمونه ری استور میکنه به حالت کارخونه اما نمیدونم چی شده که وسط راه یادش میاد بک آپ نگرفته و در حین ریستور شدن لپ تاب رو خاموش میکنه.بعد این ماجرا معلوم میشه که برادرش یه بک آپ گرفته.اما این بک آپ که روی دی وی دی هست کار نمیکنه و فایل اصلی بک آپ که لپ تاپ رو به روز اول بر میگردوند هم که روی هارد بوده پاک شده .حالا واقعا مونده چکار کنه.با یه لپ تاپ بدون ویندوز.ویندوزش ویستاس.لپ تاب ای جی آر 410.برای بک آپ فایلی به اسم LG smart recovery image file میخواد.اگر بتونید کمک کنید ممنون میشم.در ضمن مثل اینکه دی وی دی بک آپ و ویندوز هم همراه لپ تاب نبوده.
با تشکر
سلام
من پارتیشن ریكاوری ایسر خودم رو حذف كردم
البته لینوكس بود كه به درد نمی خورد
آیا راهی هست كه بتونم الان ویندوزی رو كه نصب كردم به داخل یك پارتیشن بسازم بك آپ كنم كه مثل
ایسر ریكاوری با آلت اف 10 كار كنه؟
چه داستانی!!!نقل قول:
خب شما گفتید که فایل اصلی ریکاوری از روی هارد پاک شده. ولی این غیر ممکنه. اگه هاردتون رو هم فرمت کنید باز هم این درایو ریکاوری پاک نمیشه.
خب به هر حال.
اگه شما درایو ریکاوری رو از دست دادید(به هر دلیلی) شما دو راه دارید:
1- dvd ریکاوری برای لب تابتون پیدا کنید (قیمتش هم خیلی متغیره)
2- یه ویندوز رو لب تابتون نصب کنید. با برچسب پشت لب تابتون اون رو اصل کنید. درایور هاشو از سایتش دانلود کنید.(در بهترین شرایط تا 95 ، 96 درصد به همون حالت اول بر میگرده)
ممنون از کمکت دوست عزیزنقل قول:
راستش خودم هم تعجب میکنم چطور این فایل ریکاوری پاک شده!باید توی درایو D باشه که مخفی هم هست؟حجمش هم 10 گیگی بود؟
از کجا میشه دی وی دی ریکاوری رو تهیه کرد؟از شرکتی که خریده؟
ویندوزی که نصب میکنم باید با نسخه ای که روش نصب بوده یکی باشه؟قبلیش نسخه خونگیه ویستا بود
به نام اونقل قول:
نه شعار نبود!و نیست . و امیدوارم روزی نرسه که فقط یه شعار باشه.
ولی مید1ونی حقیقت ماجرا این هست که این نوت بوک دوستم هست (البته از اینکه گفتم خریدم منظور خاصی نداشتم!) و من نمیتونم در موردش خیلی ریسک کنم.با مال مردم نمیشه شوخی کرد!
برای تهیه dvd ریکاوری شرکت خاصی وجود نداره ولی معمولا تمام لب تاب فروشی ها دارن(:31:)نقل قول:
در مورد ویندوز هم باید بگم که تو یه مرحله از نصب ویستا از شما اکتیو کد رو میخواد اگه در اون مرحله اگر اکتیو کد لب تابتون رو وارد کنید همون نسخه از ویستا نصب خواهد شد.
ببخشید اگه حتما باید با دی وی دی ریکاوری تهیه کرد پس اون پارتیشن 10.5 گیگی توی 1225 چیه؟؟؟
اگه ممکنه درباره برنامه ریکاوری اچپی هم توضیح بدین ؟
ممنون
ویرایش شد...
ببخشید یه سوال دیگه اول باید پارتیشن بندی کنم بعد ریکاوری بگیرم یا بر عکس
دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه کنید
سلامنقل قول:
برای اطمینان بیشتر این دی وی دی رو تهیه می کنن چون ممکنه یه روزی در آینده اون پارتیشن بدسکتور بشه یا یه کسی غیر از شما دستکاریش کنه و خلاصه موقع ریکاوری اینجوری خیالتون راحتره که دو تا منبع دارید
برای درست کردن دی وی دی های ریکاوری در اچ پی به Recovery Disc Creation بروید مراحل بسیار ساده است و با وصل کردن سیستم تان به برق مراحل کار را حتماً طی می کنید
اول ریکاوری بگیرد چون معلوم نیست وسط پارتیشن بندی چه اشتباهاتی رو انجام می دید (یه دور سایر پستها رو تو بخش پارتیشن بندی بخونین می فهمید ...)
موفق باشی
سلام دوستان . لپ تاپ من asus n50vn . چندین بار سعی کردم ویندوز vista home به vist ultimate تغییر بدم و هر بار بعد نصب با بالا اومدن ویندوز صفحه
سلام دوستان . لپ تاپ من asus n50vn . چندین بار سعی کردم ویندوز را از vista home perimium به vista ultimate ارتقا بدم و هر بار با صفحه سفید با error قرمز رنگ مواجه میشم لطفا کمک کنید
سلام دوست عزیز به p30world خوش اومدین.نقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
چه جوری میخواین vista رو ارتقا بدین؟
اینترنتی یا با استفاده از dvd ؟
سلام . ممنونم . چندین بار با dvd vista ultimate اول vista home رو فرمت میکردم که با error مواجه میشدم . قدم بعد سعی کردم از طریق dvd ویندوز upgrade کنم که باز با error در اغاز ویندوز به صورت صفحه سفید با error قرمز مواجه میشم.
جوابی نبود؟ :41::13:نقل قول:
ببینید اگه میخواین ویستا آلتیمییت نصب کنید که نیازی به فرمت ندارین.نقل قول:
فقط کافیه با dvd سیستم رو boot کنید بعدش مراحل کار رو ادامه بدین (خیلی شبییه ببه نصب ویندوز xp )
البته باید بدونید که در این صورت شما ویستا home ارجینالتون رو پاک کردین و به جاش آلتیمیت کرک شده نصب کردین.
توجه کنید که قبل از همه ی این کار ها dvd ریکاوری رو حتما تهیه کنید.
دوست من .این کار رو هم انجام دادم ولی باز با eroor که گفتم مواجه شدم .احساس میکنم بعد از نصب ویندوز بوت رو تشخیص نمیده . چه کنم با این eroor؟
سلامف من هاردم 500giga است به نظر شما چه جوری پارتیشن بندیش کنم بهتره(یعنی سایز هر پارتیشن رو چقدر در نظر بگیرم) و اینکه با "پارتیشن مجیک" میشه ویندوز ویستا رو پارتیشن بندی کرد(یعنی توصیه میشه یا نکنم بهتره؟)؟
در مورد تعداد پارتیشن ها که بهتره خودتون تصمیم بگیرید.نقل قول:
ولی در مورد پارتیشن بندی هم باد بگم که اگه کار کردن با پارتیشن مجیک رو بلد باشید به راحتی متونید پارتیشن بندی کنید.
راستی مدل لب تابتون چیه که 500 گیگ هاردش؟
dell xps 1530:20:نقل قول:
پس با پارتیشن مجیک ، پارتیشن بندی می کنم!
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی!
فقط باید احتمال از دست رفتن پارتیشن هاتون رو بدهید ... چون پارتیشن مجیک برای سیستم های جدید به کار نمیره و از محصولات paragon HDD manager و یا Acronis disk director استفده میشه !نقل قول:
با سلامنقل قول:
البته من هنوز پارتیشن بندی نکردم... شما توصیه می کنید از نرم افزار استفاده کنم یا روشی که صفحه اول گفته شده؟!؟!؟! اگه نرم افزارم میشه استفاده کرد لطفا اسمهاشم بگید! مرسی!:20:
روشی که در صفحه ی اول اومده خیلی محدوده. یعنی واسه شما که هاردت 500 زیاد جالب نیست.نقل قول:
به نظر من از نرم افزار ها استفاده کنی بهتره.
pargon partition هم به نظر من بهترین شون هست.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
به نام او
و اما این داستان به کجا رسید؟؟؟:18::18:
خوب راه حل اینه: برای دوستانی که شاید به این مشکل گرفتار شوند::10::5:
1. دانلود نسخه Acronis Disk Director Suite retial 10
2. تبدیل پارتیشن مورد نظر ار حالت Primary به Logical !
3. استفاده از خود منیجر ویندوز و آموزش پست اول.
نکته: من با ریکاوری و درایو مخفی 4 تا Primary داشتم. فقط گفتم که یکمی منحرف بشید!!!!:31::31:
با سلام سیستم عامل لپ تاپ من داس نیست لینوکس و نمدونم که چطوری میتونم ازش بک آپ بگیریم روی دی وی دی که اگه روزی ویندوز بالا نیومد بتونم ریستور کنمممنون می شم اگه کمکم کنید
سلام.نقل قول:
معمولا از لینوکس پک آپ نمیکیرن.
چون زیاد مهم نیست.( یه سیستم عامل رایگان که زیاد هم برای کاربران معمولی جذابیتنداره)
ولی اگه میخوای بکآب بگیری میتونی از نرم افزار های کمکی استفاده کنی. (البته دقت کن با لینوکس سازگار باشه)
من که میگم یه ویندوز نصب کن بعدش یه بک آب بگیر.