اگه امکانشو داری حتما آزاد رو شرکت کن.نقل قول:
Printable View
اگه امکانشو داری حتما آزاد رو شرکت کن.نقل قول:
امروز روزه آخره واسه کاردانی به کارشناسی آزاد دفترچه بگیریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:27:
ههه ههه ههه!×!@#%#$^
بدبخت شدم!×!
بابا 12 واحد آخه مگه میشه 186 و اندی هزار تومن آب بخوره!×!
پول نداریم!!!
الحق که دزد هم هستن!×!
میثمی!×! اینا رو گرفتم!
اونیکی ها رو نتونستم بگیرم چون دقیق با امتحان های آزادم که دو تا هر روز دارم همینطوریش رو هم میافتادن!×!
فنون یادگیری (به زور کردن تو پاچم! 190 درصد بالای 14 بودم!) 4 واحد
دستور و نگارش 1 4 واحد
گفت و شنود!×! 6 واحد
همینا فعلا
کسی میدونه کلاسا کی شروع میشه ؟
راستی..تو راهنمای ثبت نام نوشته بعد از اتمام ثبت نام نباید گزینه پایان ثبت نام رو بزنیم و این رو کارشناس آموزش بعد از تایید انتخاب میکنه ...همینطوریه ؟
اره فک کنم همینطوره.اونجا چک میکنه و یه پرینت از لیست واحدها و فیش شهریه بهمون میده.نقل قول:
من امروز رفتم به ساختمان اصلي پيام نور مشهد و درباره مشكلم كه خدمت سربازي بود پرسيدم و متوجه شدم كه مي تونم از معافيت تحصيلي فراگير استفاده بكنم.
حالا يكي ممكنه از اول به من بگه كه بايد چكاري رو براي ثبت نام انجام بدم و كي امتحانش برگزار مي شه؟
اقا من که پولو ریختم و اونا هم هیچی بهم نگفتم فیش رو از بانک گرفتم ریختم اشکالی پیش نمیاد
چه گندی دوباره بالا اوردم
یعنی الان پولی نباید واریز کنیم ؟ الان پرینت میدن ؟نقل قول:
امروز هم از ساعت 9 صبح تا 4 بعد از ظهر از این ساختمان به اون ساختامن،از نظام وظیفه به پیام نور رفتم.نشد که نشد.نقل قول:
به خدا اگه من یه کاره ای بودم می رفتم یه نفتکش بنزین خالی می کردم دودمانشونو به آتیش می کشیدم.
امروز صبح دوباره رفتم نظام وظیفه اونجا هم بهم گفتن الا بلا ما نامه بهت نمی دیم تا از دانشگاهت یه مدرک بیاری مبنی بر اینکه اونجا قبول شدی!!!
اومدم دوباره پیام نور،این طرف هم ...ها (حیف که نمیشه فحش داد:21:) گفتن ما کسانی رو که غیبت دارن ثبت نام نمی کنیم.بهشون گفتم زبون نفهم ها،سازمان نظام وظیفه که متولی این کاره میگه من برای ثبت نام مشکل ندارم،شما ها می گین غیبت داری؟
خلاصه نامه بهم ندادن رفتم ساختمان اصلی،اونجا هم گفتن اسم تو چون ثبت نام نکردی هنوز تو کامپیوتر ما نیست،بنابر این به ما مربوط نیست.
دوباره رفتم یه ساختمان دیگه.اونجا هم بهم گفتن برو جایی که قراره ثبت نامت کنن.دوباره برگشتم اونجا اما دریغ از یک نامه.
بعد به ذهنم رسید برم اونیکی واحد که قبول شدم.زنگ زدم گفتم می خوام بیام ثبت نام،گفتن وقتش گذشته ولی عیب نداره بیا.گفتم نظام وظیفه هم نامه باید ببرم،گفتن عیب نداره بهت نامه می دیم برو کارت رو حل کن.
خلاصه رفتم شهرری.اونجا کارهام داشت به خوبی پیش می رفت و داشت نامه اشتغال به تحصیل برای نظام وظیفه هم بهم می داد که یه دفعه گفت اسمت تو قبولی های ما نیست!!
اینجا بود که دنیا رو سرم خراب شد.یه بار دیگه دفترچه رو نگاه کردم دید ای داد بیداد!به جای واحد پرند اشتباهی اومدم شهرری:21:!!
خلاصه اونجا هم نشد که نشد.حالا فردا آخرین مهلت هست.برم ببینم چی کار می تونم کنم.آقا دعا کنید کارم حل شه.
گورررررررررررر بابای دانشگاه،فقط معافیت تحصیلیشو می خوام،وگرنه یک لحظه هم وقتمو واسه آدمهای آشغالی مثل اینا تلف نمی کردم
هاااااااااااااااااا؟نقل قول:
راستی..تو راهنمای ثبت نام نوشته بعد از اتمام ثبت نام نباید گزینه پایان ثبت نام رو بزنیم و این رو کارشناس آموزش بعد از تایید انتخاب میکنه ...همینطوریه ؟
بابا بی خیال
اونجا که نوشته باید بزنید تا رسمی باشه!×!
من که زدم!×!
10 دفه گفتم قبل از اینکه کاری بکنی با من هماهنگ کن گوش نمیدی که :3:نقل قول:
هه هه هه!×!
این دانشکاهه با جاش که رو هوا هست!!!
اینم روش برار!
نقل قول:
در کل مشکلی نیست..یعنی اصلا مشکلی نیست اما نکته اخلاقیش این بود که به حرف من گوش کنی :34:
والا بهتر اینه که بری آموزش بگی انتخاب واحد کردم تا مسئولش یه بررسی بکنه بعدا بهت گیر الکی نده بگه نمیتونی اینو ورداری یا اونو .خودت که میدونی خودشونم حرف خودشونو قبول ندارن.هر کی به هرکیه.اونجا هم یه پرینت شاید از واحدات بده یه مهر کوفتی هم بزنه .نقل قول:
خسته نباشی.ایشالا که فردا دیگه حله.این جوریه دیگه من تهران میگفت مشکلی نیست .واحد شهرستانم که قبول شده بودم میگفت نمیشه.فردا حتما پیگیر باش.نقل قول:
نیدونم والا نگران نباش بابا. فوقش بستانکار میشی واسه ترمای بعد. فیش و ببر یه نشونی بده بهشون مهر کنن.نقل قول:
اونم بزنی اگه وقت انتخاب واحد تموم نشده باشه خودشون دسترسی دارن که بازش کنن.آقایون قبل از تایید انتخاب واحد یا واریز پول برید ازشون یه سوال بکنید تا مسئول آموزش خودشم گردنش بشکنه بررسی کنه چیا ورداشتین بهتون گیر ندن بیخودی.نقل قول:
اینا اولش اینو میگن. ولی وقتی قبول شدی دیگه درد سرا شروع میشه.شما هر چند وقت یه بار به سایت پیام نور سر بزن .احتمالا بهمن دفترچش بیاد و مرداد سال دیگه امتحانش باشه.پارسال که اینجوری بود.در ضمن مواظب باش چون تو ترم دانشپذیری معافیتی در کار نیست.نقل قول:
دفترچشم میتونی اینجا دانلود کنی.ولی زیاد دلتو بهش خوش نکن اگه میتونی برنامه اصلیتو واسه آزاد یا سراسری بزار.
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=9b0f69c0-bbd1-4012-8550-f9e5d5bb4abb
عزیزانم برنامه امشبمونو با این جمله گهربار به پایان میرسانیم:20:
" لعنت بر پیام نور"
سلام من 1 سال دیگه لیسانس حسابداری از دانشگاه پیام نور می گیرم، آیا می تونم برای رشته کارگردانی کنکور هنر بدم و قبول شم؟ (محدودیت گرفتن دو لیسانس)
ضمن اینکه مجبورم کنکورم رو بین گذروندن خدمت سربازی بدم. ضمن اینکه اینم در نظر بگیرید که قراره کنکور از سال دیگه برداشته بشه و با توجه به نمرات سال های گذشته تصمیم گیری بشه. من رشته ریاضی تحصیل می کردم و نمراتم چنگی به دل نمی زد!
لطفا کمکم کنید:20:
بمن گفتن که فیش رو دیگه نبرم پیششون دست خودم نگه دارمنقل قول:
نمی خاد فیش واریزی شهریه ثابت + متغییر رو (که مال من شد 1625482) جایی ببری یا به کسی بدی پیش خودت باشه اونا با اون شماره سریال که روی فیش واریزی هست می فهمن که پول دادی یا نه ! راستی من 36000 تومن رو هنوز ندادم - کسی تا حالا این 36 هزار تومن رو به بانک ملی واریز کرده (من که می خام اینو دیگه ندم - حداقل الان)
آقا این فیش رو با شماره سریال خود بانک داره یا باید از همون سایت پرینت بگیرم؟نقل قول:
آخه من اینجا دیدم چند تا از دانشجو ها این فیش رو آورده بودن دانشگاه .دانشگاه هم یه پرینت از برگه انتخاب واحدشون رو داده بود بهشون مهر و امضا هم زده بودن.
نقل قول:
بالاخره ثبت نام کردم:31::20:
اینقدر پاشنه در هارو از جا درآوردم تا آخر نظام وظیفه بهم معافیت داد!ایشالا که مشکل بقیه هم حل شه:31:
هه هه هه!نقل قول:
غلط کردن!
مگه دسته خودشونه!
اونجا پیش نیاز ها و هم نیاز ها رو زدن
اگه اونا رو رعایت کنی خودشون که سهله جاسبی!!!×!!@#%#$@^#$ هم نمیتونه چیزی بگه
دهه
من توي مشهد با منشي يك موسسه صحبت مي كردم كه در همين زمينه فعاليت مي كردند . مي گفت كه شما ترم اول رو اينجا ( توي موسسه) مي گذرونيد و بعد امتحان مي ديد و اگه معدل تون بالاي 12 شد ترم دوم رو از مهر ماه در دانشگاه پيام نور مي گذرونيد.
يعني اون موسسه مي خواسته براي 180000 تومان شهريه به من دروغ بگه و آيا اصولا نيازي به شركت در كلاس ها براي ترم اول يا همون دانشپذيري هست يا بايد بري خودت كتاب ها رو بگيري بخوني؟ خواهش مي كنم سريع جواب بديد چون گفتند فردا آخرين مهلت ثبت نام است.
ببین تا اونجایی که من می دونم میری بانک صادرات و پول رو به حساب سیبا میریزی اونم فیش سه برگی و بعد یه برگ رو خود بانک کنار میزارهنقل قول:
من فردا از مرکز اداری سوال میکونم اگه نیاز بود میرم دانشگاه ولی فکر نمیکنم اگه درست انتخاب واحد کرده باشید نیازی به رفتن اونجا باشه
چون قبلا که من سوال کردم مسئولای اموزش گفتن نه فیش رو پیش خودت نگه دار
مگه میشه تا 36 تومان رو نریزی پرونده ات تو دانشگاه تکمیل نمیشه اصلا رفتی دانشگاه ثبت نام کنی؟؟؟نقل قول:
مبارکهنقل قول:
انشالله
ضررورتی نداره دوست عزیزنقل قول:
کتابها بصورت خودخوان هست و فقط در صورتی که احساس میکنید دروس رو به تنهایی نمی تونید بخونید و باید براتون تفهیم بشه میتونید تو کلاسهای این موسسه ها ثبت نام کنید .
در خواست کمک فوری....
موضوع :: درخواست برنامه امتحانی رشته الهیات ( فقه و مبانی حقوق) ----- طرح جدید ====سال تحصیلی 87-88
تو رو خدا یکی لینک دانلودش رو واسم بذاره.....
یعنی چی منظورت اگه درخواست زمان امتحانات هست اگه بری داخل سایت و وارد اکانتت بشی زمان ثبت نام احتمالا گفته شده
,واسه خودم نمیخام واسه دوستم میخام.....
بهنام جان ما که خودمون خیره سرشون دانشجوهاشیم نمیدونیم چی به چیه و لنگ در هوا موندیم همینطوری!×!
چه برسه به ....
به سایته تهران سر بزنی فک کنم باشه چارتشون
کدوم واحد دانشگاهی؟اگه تحت نظارت شیراز و تهران باشه برنامه امتحانیشون اینجاست :نقل قول:
و بقیه واحد ها:کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Event&CategoryID=83588c18-f90b-4040-8497-ea98a61423d4&LayoutID=a74a57c2-0678-4c6d-9627-c93603153d44&ID=3c9cd1e9-26cc-4279-925d-384f44e7c1f1
اینم اصلاحیه جدید مربوط به رشته های علوم انسانی شاید به درد دوستتون بخوره :کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=3662cc7f-3a33-40a5-b562-eff03c64a137
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Event&CategoryID=83588c18-f90b-4040-8497-ea98a61423d4&LayoutID=a74a57c2-0678-4c6d-9627-c93603153d44&ID=2ab9b838-6ef8-4b5d-8b5f-ef35259ba6ab
شما از معافیت تحصیلی استفاده میکنی بعید میدونم اگر قبول هم بشی ثبت نامت کنن
اشتباه نکن منم دانشجوی پیام نور هستم!!!نقل قول:
از تو سایت یه چیزی درآوردم و با گفته های دوست عزیزمان راجع به اصلاحیات تونستم یه چیزی درست کنم و تحویل دوستم بدم...!!!
معدل من شده 13،22.دروس قابل برداشتمم هم 17 تاست.ولی توی نتایج زده مشروط!قضیه چیه؟در ضمن معدل ترم دانشپذیریم بدون احتساب معدل دیپلمم 7،22 هست.به خاطر این زده مشروط؟یه موضوع دیگه اینکه من درسهای دیگه رو به غیر از اون درس هایی خودشن گفتن برداشتم.مثلا اندیشه اسلامی 2 رو هم برداشتم.ولی توی امتحانات تحت نظارت تاریخی برای امتحان نداره.اشتباه برداشتم؟یکی می تونه منو کمک کنه؟
سلامنقل قول:
اولا معدل اولت رو از کجا اوردی معدل دیپلمت رو منظورته؟
اگر ریز نمرات رو دیده باشی می فهمی که قبول شدی یا نه یا چند تا رو افتادی
احتمالا چون 7.22 شدی باید رد شده باشی و مشروط هستی
دوما شما بهتر بود 15 واحد انتخاب میکردی
احتمالا نباید اندیشه اسلامی دو رو ور می داشتی چون اگر همه درس های دانشپذیری رئو افتاده باشی مجاز به انتخاب 15 واحد هستی حتی اگر زده باشه 17 واحد
دوستان من دو تا سوال دارم امروز هم حوصلم نکشید برم دانشگاه
اولا کارت دانشجویی به ما مشروطی ها میدن و کی میدن؟
دوم اینکه ایا میتونیم با اینکه دانشجو مشروط هستم گواهی به تحصیل از دانشگاه بگیرم؟
آره عزیز..من پرسیدم گفتن شما دانشجو میشی و معافیت تحصیلی براتون صادر میشهنقل قول:
درسته
با عقل هم جور در میا دیگه
ما در هر صورت قبول شدیم چه مشروط چه بی شرط چه ...!
بچه ها حذف و اضافه چی شد؟
کلاسا کی شروع میشه؟
در کل منو از یاد نبرید!×!#$#^$^^#$^
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://darioushjh.byethost10.com/blog/1387.08.08/personal-notes/48/meet-the-spartans.djh