سلام من 20 روزه گواهی نامه گرفتم میخواستم بدونم پولسار چه جوریاس میارزه بخرم قیمتش چنده و تو اون قیمتها مثل پولسارچی را پیشنهاد میکنین
Printable View
سلام من 20 روزه گواهی نامه گرفتم میخواستم بدونم پولسار چه جوریاس میارزه بخرم قیمتش چنده و تو اون قیمتها مثل پولسارچی را پیشنهاد میکنین
پالس باید بخری
قیمت هم 2 ملیون هست
موتوری خوبیه ولی گرونه
نقل قول:
ZZR
KAWASAKI
دوستان سوالی داشتم در مورد پولسار: واقعیت داره که تعمیر زیاد نیاز داره بعد از 5-6 ماه کارکرد ؟
قیمتش الان حدودا چند هستش ؟
ببخشید دوستان میخواستم بدونم الان این موتور هایی که طرح هارلی دیویدسون میزنند و تو ایران هم زیاد شده نسبت به قبل همه ساخت چین هست یا میاد این جا جمع میشه ؟ ماله چه شرکتی هست ؟ اطلاعاتی هم درمورد موتورش و ... هم بگید ممنون میشم .
.................................................. .......................................
راستی هارلی دیویدسون که هیچی سوزوکی های سنگین میشه گیر اورد اینجا یا یه جوری واردش کرد ؟ ... یا به کسی بگیم و از اینجور حرفا .. حدود 1500 سی سی یا 1600 سی سی ..
هارلی دیویدسون چون امریکایی هست فکر کنم خیلی خیلی سخت گیر میاد اونم من مدل های جدید ترش رو میخوام نه مدل سال 80 یا 90 اون رو !!!
کاوازاکی ها چطور ؟ اون رو هیچی ازش نمیدونم:دی
ممنون میشم راهنمایی بکنید ...
موتور با حجم بیشتر از 200 سی.سی رو پلیس می گیره ازتون . حتی با برگه ماموریت سپاه و ... ! وگرنه زیاد پیدا می شه و قیمتش هم کاملا نامعینه . بسته به انصاف فروشنده و ... داره . جلوتر از 2006 هم گیرتون نمی آد !نقل قول:
طرح کروزر -هارلی که تو ایران پیدا می شند بین 150 تا 200 سی.سی هستند با نام های :
شهاب
تکرو
احسان
باجاج اونجر
لیفان
چندتا مدل دیگه که دیگه ساخته نمی شند . عمدتا بالای 150 کیلوگرم وزن دارن و زیر 18 اسب بخار قدرت دارن. غیر از باجاج اونجر همگی انجین چینی یا مونتاژ ایران دارند با سیستم هوا خنک . باجاج اونجر هم از نظر قدرت و هم سیستم احتراق تحت لیسانس تایوان از بقیه بهتره . نهایت سرعتش طبق نظر کمپانی باجاج 110 و طبق ادعای شرکت فارس 120 کیلومتر در ساعته . این باجاج اونجر ها مشابه "کاوازاکی الیمینیتور" های 125 سی.سی هستند .
جالبه که الیمینیتور های 125 سی.سی تا 90 کیلومتر در ساعت سرعت دارند ! برای آف رود هم خوبند ولی با توجه به وزن زیاد و طول دراز تر موتور برای سطوح ناصاف مناسب نیستند . چون به کمک ها و بدنه فشار زیادی می آد و موتور از فرم می افته ! و با آچارکشی هم درست نمی شه .
موتورهای 250 سی سی جدیدا آزاد شدند و هفته قبل آگهی فروشش رو توی روزنامه دیدم. تریل 250 سی سی جهان رو مجهز به رادیاتورنقل قول:
ناقابل : 4280 تومن
بله در حال حاضر 250 سی سی هم مجوز میگیرند و مشکلی ندارند ... بابا کو تا 1600 سی سی ازاد بشه ما بریم یه چیز خوب بگیریم:دی
اون موتورهای جهان رو اینقدر محدود کننده داره کهبا قیمت بالای 4 میلیون بنظرم پول دور ریختنه . ضمن اینکه سرعت نهایی موتورهای آف-رود چهار زمانه بزور به بالای 100 کیلومتر می رسه . و گرنه پولسار 220 رو مجوز می دادند ! این رادیسون ها هم به پای روان 200 نمی رسند !نقل قول:
من یکی از دوستام پالس داره -خیلی ازش راضی هست
الان 250 هم ميشه پلاك كرد
ولي بالاي 250 هنوز ممنوعه
من یه کاوازاکی ای.ال 250 دارم . اگه می شد . جلوتر از شما پلاکش می کردم . این قضیه تردد محدودیت داره . مثل زمانی می مونه که تازه پولسار 180 اومده بود . باید می رفتید کلانتری مجوز می گرفتید .نقل قول:
من هنوز منبع موثقی بر این مدعا پیدا نردم . فقط هیات موتورسواری تهران این خبر رو اطلاع داده
3-4 ماهه موتورسيكلت با حجم 250 آزاد شده
تعرفته واردات 65 درصد واسه موتورسيكلت
اینم حکم تردد برای 250 سی سی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بارسال داشتم موتور حرف نداريه همه جوره در اختيار راكبش هست منتها تنها عيبش ترمز هاي ضعيفشه ولي تا 200 ميره كه موتور بسيار راحت وبي ازاريه فقط روغن ده بريز و بنزين بزن همين من با CB-1 كل انداختم سوسكش كرد داشت 200 ميرفت تو ازادگان راهي شاه ابد لعظيم بوديم ولي اون هونايه منظورم سي بي وانه 175 بيشتر نتونست بياد به نظر من ببخشيد خريت كسي 250 بخره اونم چيني يا تايواني كه نه قدرت داره ونه سرعت
پولسار 220 از شهریور به بازار می آد . وارد کننده اون شرکتی هست بنام پاسارگاد با آدرس سایت زیر . هیچ نوع اطلاعاتی مثل قیمت و مشخصات - بدلیل محدود کننده های احتمالی - از این موتور در دسترس نیست . می تونید با وارد کننده تماس بگیرید :
کد:www.pasarcar.com
این موتور پولسار نیست عزیز، فقط شبیه به پولسار هست و موتورش چینی هست و همینطور بقیه قطعاتش قیمتش هم 1،800،00 تومان هست.نقل قول:
باقی مشخصاتش رو شما می دونید ؟نقل قول:
تنها چیزی که میدونم این هست که ترمز عقب و جلو دیسکی هست و کیلومتر شمار دیجیتال نیست، این موتوذ کاملا چینی هست و در حد همون وینر 200 هست کیفیتش و چیزی بیشتر نباید ازش انتظار داشت. حتی خنک کننده روغن ندارد در صورتی که پولسار 200 دارد. میتوانید بقیه اطلاعات را از شرکت بگیرید. (از طریق تلفن)نقل قول:
نظرتان در مورد موتورهای پلیس شرکت آمیکو که دارای انجین سوزوکی 250 سی سی هست چی هست؟؟؟ یک نمونش را در لینک زیر می توانید ببینید.
موتور مذکور بالا رنگ مشکی شده و با کمی خرج تبدیل به ریس شده است!کد:http://www.niazerooz.com/Details/176565
تا جاییکه من خبر دارم ، آشغالند !نقل قول:
اینا رو تو یه مزایده بیرون دادن . از بس ازشون کار کشیدن و نفسشون رو گرفتند توان ندارن . بعضیا می گند انجینش مال خود سوزوکیه که تو چین مونتاژ شده ! بعضیها هم می گند اصلا این سوزوکی نیست . مدل تقلبیشه .
بهر حال با این پول گزاف که تو تبلیغ لینک شما نوشته اصلا ارزش ریسک نداره . بنظر من در حد یه پولسار 180 یا آپاچی دست دوم هم نیست . لوازم یدکی هم تو بازار نداره .
اقا این خنک ککنده روغن اصلا چه خاصیتی دارره ؟
حالا مثلا روغن داغ باشه ؟!...
بعدش میشه اگزوزه پالس رو عوض کرد که سرعتش بهتر بشه ؟
نقل قول:
من سوار موتور پلیس سوزوکی شدم، موتورش 4 سوپاپ دارد یعنی دو خروجی دود دارد، یعنی می تواند دو اگزوز داشته باشد که به موجب آن موتور بهتر نفس می کشد. (برخلاف پولسار که دو سوپاپ دارد)
موتورش 20 اسب بخار قدرت دارد در حالی که پولسار 200 دارای 18 اسب بخار قدرت می باشد.
منبع پولسار:منبع سوزوکی:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Bajaj_Pulsar
کد:http://www.amicoir.com/index1.php?wlang=farsi&cat_id=787
در مورد اصل بودن موتور پلیس سوزوکی باید بگویم که اصل ژاپن است چون با چشمان خودم دیدم زیر موتور حک شده Made in Japan و آرم سوزوکی هم روی موتور حک شده است.
مزیت مهم آن نسبت به پولسار 200 که بسیار قابل توجه است ترمزهای آن می باشد که دو ترمز پهن دیسکی در جلو و یک ترمز دیسکی در عقب که هم موتور را زیبا کرده و هم امنیت آنرا بیشتر کرده است. همچنین چرخهای عقب و جلو بسیار پهنتر از پولسار 200 می باشد که در زیبایی و تعادل موتور بسیار موثر می باشد.
ولی اشکال اصلی آن قطعات آن می باشد که چینی می باشد ولی بسیار ارزانتر از پولسار می باشد. به عنوان مثال باک فابریک پلیس سوزوکی 85 تومان است در حالی که پولسار 200 قیمت باکش 175 تومان برایتان آب می خورد.
در حال حاظر شرکت آمیکو قطعات آن را تامین می کند و موجود است. جهت گرفتن قطعات پلیس سوزوکی به آدرس زیر مراجعه کنید. (قیمت بعضی از قطعات نیز زیر آدرس نوشته شده است)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بعضی از مناطق گرمسیر مثل هند و ایران یا مناطق کویری با گرم شدن موتور بازدهی موتور پایین می آید و همچنین نمی توان به مدت طولانی با موتورهایی که با هوا خنک می شود حرکت کرد.البته با موتورهای حجم بالا اگر خنک کننده روغن یا آب نداشته باشد کلا تعطیل می شود.نقل قول:
در مورد اگزوز هم می شود عوض کرد ولی اگزوز موتور پالس بسیار خوب است و کمتر اگزوزی می تونی پیدا کنی که انقدر بی صدا و لرزش باشد. البته اگزوز پالس 200 با بقیه مدلهای پالس و پولسار فرق دارد و کمی حجیمتر می باشد و بازدهی بالاتری دارد. بهت پیشنهاد می کنم که تغیرش ندی.
شرکت آمیکو یک شرک دروغگو و حقه بازه مثل بسیاری از کمپانیهای ایرانی - البته متاسفانه - !
این شرکت محصولات چینی رو با کمپانیهای موتورسیکلت ساز چینی وارد می کنه . از جمله این موتورسیکلت های "گولسار 186" هست که نمونه تقلبیه "پولسار 180" هست و سال گذشته نهایتا با شکایت شرکت باجاج هند ممنوع شد .
آمیکو با شرکت " ایژن وینگ" چین هم قرار دادی برای واردات موتورسیکلت های بی هویتی با آرم تقلبیه سوزوکی کرده . این موتورها که چیزی شبیه به جی.اس.اکس هستند ، حتی مدتیست که توسط شرکت چینی ساخته نمی شند ولی توسط آمیکو روانه بازار سیاه احتکار موتورهای 250 سی.سی شدند .
واقعا ممنون، دیگه داشتم دیوونه ی این موتور می شدم و شب و روز خوابشو میدیدم و می خواستم در مزایده بعدی راهنمایی و رانندگی که شهریور ماه هست بخرمش ولی دارم به این نتیجه میرسم که برم پالس 200 بخرم و 2،500،00 بابت پالس بدم بهتره.نقل قول:
شما در مورد سایت و یا اطلاعات شرکت "ایژن وینگ" چیزی دارید که بتوانم کاملا به این مسئله مطمئن بشم؟؟؟؟
چون هنوز شک دارم که انجین موتور چینی باشد ولی در مورد قطعات دیگر موتور خود شرکت گفته که چینی هست.
لطفا منبعی ارائه دهید که مطمئن بشم در مورد تقلبی بودن انجین.
با سپاس فراوان
شرکت چینی چون طبق قانون از فروش و ساخت این محصولات منع شده . در سایتش تنها یک محصول آف-رود پیدا می شه !و اطلاعات رو ازروی سایتشون برداشتن . من از یک منبع سایت روسی و یک فروم هندی این مطالب رو پیدا کردم . قیمت 500 سی.سی این موتور اگر کاملا نو باشه در آسیا 2.600 هست . من تنها اینا رو در این سایت پیدا کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AW50 AW70 AW70-2[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] JH90 AX100 YB100[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AW100-6 CG125 AW125[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CGL125 EN125/200 GULSAR180[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AW50S-1 AW125S-2 AW125S-3[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CARGO150 AW100-5 AW125-5[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AW200 AW250 RACE150[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RACE200 RACE250 RACE250-2[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AW-125L/150L AW125A AW125-2[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AW150S GY200 GY250[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GY250-2 AW250P-1 AW250P-2
منبع :
کد:http://www.chinamotorcycleparts.com/motor
سلام خدمت دوستان
اینطور که معلومه موتور های 250 ها ازاد شد
کسی قیمت zx 250 cc نداره ؟
راستی فرق بین پالس 200 و 180 سی سی از نظر شکل ظاهری و وزن چجوریاست ؟
با تشکر از اقای piremardکه به بچه ها کمک فراوانی می کنه
با عرض سلام خدمت دوستان اهل فن.
بنده یه راهنمایی کوچیک میخواستم.
من یه پالس 180سی سی دیجیتال دارم و قصد دارم که بفروشم و یه پالس 200 سی سی بخرم.
میخواستم بدونم که ارزشش رو داره؟و دو روز دیگه پشیمون نمیشم؟تفاوتشون چقدره؟
با توجه به قیمت فعلی پالس200 در بازار من یه چیزی در حدود 700 هزار تومان باید روی پول فروش موتورم بذارم تا بتونم پالس 200 رو بخرم.
خواهشم اینه که منو راهنمایی کنید که همچین کاری ارزشش رو داره؟فقط لطفا با دلیل بگید.
نقل قول:سلامنقل قول:
این نظرات رو با مطالعه سایتها و فرومهای هندی و انگلیسی می نویسم :
باجاج پولسار یکی از معدود موتورسیکلت هاییست که با گذشت زمان بهبود کیفیه نسبی پیدا می کنه تا طرفدارانش رو خوشنود نگه داره . چیزی شبیه به نسخه های فیلمهای ارباب حلقه ها !
در واقع جز چند مشخه نسبی ، پولسار 180 چندان تفاوت فاحشی با نسخه 200 اون نداره - البته با 220 فرق زیادی داره - مثلا وزن تقریبی نسخه ی ایرانی پولسار 200 150 کیلوگرمه که هم وزنه نسخه ی هارلی باجاج 200 هست !
خنک کننده روغن داره ، زین بهتری داره ، چند قسمتش رنگ شده ! برای آف-رود بهتر شده در دنده های پایین مشابه هم هستند ولی سیستم کلاچ و جعبه دنده در 200 بهبود یافته ، قدرت موتور تقریبا 2 اسب بخار اضافه شده ، لرزش و تعادل بهتری پیدا کرده ، ولی هنوز چندان برای ترافیک و پیچ و خم کوچه پس کوچه های ایرانی آزار دهنده است !
موقعیت نشستن راکب روی موتور و استراحت گاه پاها بهتر شده و طول دست ها رو بیشتر می کشه . بدلیل محدود کننده بزور سرعتش در دنده آخر بیشتر از 140 می رسه و شتاب موتور در این دنده خیلی کند انجام می شه بر خلاف نسل های ژاپنی . قیافش کمی سکــسی تر شده !
اختلاف قیمتش با 180 در ایران الا قابل توجیه نیست و بنظرم بهتره تا 220 صبر کنید .
فرقهای پالس 200 با 180 دیجیتال یه شرح زیر است.
1- لاستیک ها پهنتر شده است. (مخصوصا لاستیک عقب)
2-اگزوز یزرگتر شده است
3- افزایش سرعت به میزان 15کیلومتر بر ساعت
4- افزایش قدرت به میزان 1 اسب بخار
5- دارای سیستم خنک کننده مایع با روغن
6- کمک فنرهای عقب گازی شده است. (البته فکر پالس 180 نیز اینگونه باشد)
7-حذف هندل و روشن شدن فقط بصورت برقی
می خواستم در مورد هر یک از موارد زیر توضیحی بدهی و بگویید تفاوت هر یک چیست لطفا..
1- برگه تملیکی
2- برگه سند موتور
3-برگه سبز گمرکی
4-کارت موتور
ممنون از راهنماییتون.فقط نگفتید که بخرم یا نه؟و در ضمن در مورد پالس 220 هم که بعید میدونم حداقل تا یکسال دیگه هم ازش خبری بشه و همچون رخ زیبایی هم نداره.بلاخره بخرررررررررررم؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حدود چند ماه طول میکشه تا 220 بیاد ؟نقل قول:
فکر کنم تو یک پست تو این انجمن خوندم که قیمتش حدود 3تومنه ؟
کسی اطلاعی از قیمتش نداره ؟
با تشکر
چه عرض کنم . شما با توجه به نیاز و توانایی مالیتون تصمیم بگیرید . بنظر شخصیه بنده همون 180 دیجیتال خوبه . چون 700 تومان خیلی پوله !نقل قول:
با شرکت فارس تماس بگیرید . بخش روابط بازرگانی - نه فروش ! - با توجه به سندی که دوستمون آقا یوسف "yosofweb" نشون داد ، با حضور و تصویب قانون واردات موتورهای 250 به ایران ، باید منتظر نوسان قابل توجه در قیمت موتور سیکلت های داخلی باشیم .چرا که پولسار در کلاس "نیکـد باک" و قیمت متوسط 1-2 میلیون تومان بهمراه اپاچ ، پر فروشترین و بهترین گزینه های داخلی هستند .نقل قول:
با توجه به نزدیک شدن به ماه رمضان و اتمام تابستان ، فروش این محصولات هم از رونق می افتند و این یک غافلگیری دیگریست .
سلام دوستان من قصد دارم تریل روان 200 بگیرم تا حداکثر یه ماه دیگه
به نظر شما تو رنج قیمت خودش موتور خوبی هست؟
اگر موتور بهتری میشناسید معرفی کنید
بازار از نظر قیمت این روزا چطوره؟
روان 200 یا Qingqi QM200GYنقل قول:
کمتر از 16 اسب بخار توان داره ، هوا خنک ، نهایت سرعتش در افق و بدون اصطکاک مخالف به 110 کیلومتر در ساعت می رسه
صدای آزار دهنده و معمول موتورهای آف-رود رو داره ، اگزوزش به فریم چسبیده و پای راکب و ترک رو اذیت می کنه !
لاستیک های وقت تحویلش مناسب خیابون نیستند .
از دید افرادی که سابقه سواری با اون داشتن کمترین امتیاز رو به توانایی آف-رود و تورینگ دادند .
در این رنج قیمت - زیر 2 میلیون - و کلاس آف-رود تریال هیوسانگ رو می شه با این موتور قیاس کرد تا رادیشن کویر
ممنون از پاسختوننقل قول:
رادیسون کویر رو که میگن اصلا قابلیت آفرود نداره
فکر کنم هیوسانگ بالاتر از 2 میلیون باشه
اما روان حدود یک و شیشصد هست اگر اشتباه نکنم
با این حال خرید روان توصیه نمیشه؟
سلامنقل قول:
منظور من هم همین بود که کویر رادیشن با این دو قابل قیاس نیست . روان موتور خوبیه . من نداشتمش که توصیش کنم ولی اگر جای شما بودم با این قیمت برای آف-رود می خریدمش .
اگر یکوقت خریدید ، تجربتون رو با ما در میون بذارید :10:
با سلام
آقا این موتور زیر که جهت فروش هست آیا اصل ژاپن هست؟؟ موتور Suzuki 250 X7 مدل 81
ارزش خریدن دارد؟؟؟کد:http://www.bazarmotor.com/product_info.php?cPath=21_38&products_id=162&osCsid=3bd5b9e2b01f22ca0fffa460e307cd54