مشکل حل شد
از System Restore استفاده کردم ....
Printable View
مشکل حل شد
از System Restore استفاده کردم ....
در نرو وقتی می خوایم ویدئو سی دی رایت کنیم که پنجره menu settings نیاد همون که میگه یه عکس باید انتخاب کنیم برای منو و همینطور پنجره preview
من بازی فرار از زندان رو دانلود کردم که بصورت EMAGE است خواستم ببینم چطور میشه اونو با ثقخ ایت کنم وچطور ازش استفاده کنم؟
سلام ، من برنامه Nero Start smart دارم ، اما وقتي مي خوام از بخش nero express اون استفاده کنم، مرتب Not Responding مي زنه و بيشتر اوقات مجبور مي شم براي اين که از دست خوندن هاي بي نتيجه اش رها بشم ، با Task manager اونو ببندم .
برنامه رو از دي وي دي کينگ گرفتم و نصب کردم ، فکر مي کنيد مشکل از کجاست و چه جوري بايد اونو حل کرد؟
در ضمن از ويندوز 7 استفاده مي کنم .
ممنون
نقل قول:
ورژن رو تغییر بدید به ورژن بالاتر ترجیحا 8 نسخه فول
کدوم نسخه با 7 32 بیتی سازگاره...
هر کدوم را نصب کردم جواب نداد؟؟؟؟؟
نقل قول:
ورژن 8 رو من دارم و مشکلی نداره و خیلی هم عالی عمل میکنه
سلام دوستان
چند تا فایل بی فورمت dat تو کامپیوتر دارم میخواستم رو cd رایتشون کنم طوری که هم تو کامپیوتر نشون بده و هم تو دستگاه های vcd-dvd
از برنامه nero 6 هم استفاده میکنم.میخواستم کمکم کنید از کدوم قسمت(منو)باید این کارو انجام بدم
سلامنقل قول:
بگرد دنبال make video cd
سلام.میخواستم اولویت قرارگیری آهنگ ها رو قبل از رایت خودم تعیین کنم آیا ممکنه؟اگه آره ممنون میشم توضیح بدید
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
برای مثال لیستی که خودم دوست دارم رو درست کنم و گوش بدم و از nero 7 استفاده میکنم.پیشاپیش ممنون:11:
بعد از انتقال آهنگ به نرو هر کدوم رو که میخوای انتخاب میکنی بعد با ماوس بالا و پایین میکشی.نقل قول:
دوست عزیز این روش روی mp3 جواب نمیده ولی رو audio میشه اینکارو کرد.مجددا متشکرم
سلام دوستان
من از قسمت Nero Vision زیاد استفاده دارم الان بعد از گذشت یک ماه از نصب نرو 10 با مشکل Patent Activation مواجه شده ام
دوستان اگر کسی کرکی یا راهی برای این مشکل می دانند منو راهنمایی کنند
ممنون
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)
نمیدونم چطور رایت كنم تا ترك های ویدئویی به همان ترتیب سی دی مادر یا به ترتیب دلخواهم رایت شود ودر ویدئو سی دی پخش شوند؟؟؟؟؟ 2- در برنامه نرو را هم بفرمایید
چرا بعضی اوقات یک فایل ورد را که رایت میکنم وقتی بازش میکنم داخلش هیچی نیست و صفحات بهصورت سفید هستند
چطور فایلهایی که نام فارسی دارند را رایت کنم که اسم آنها عجیب وغریب نشود
هنگام رایت بعضی اوقات با وجود انتخاب دو گزینه l
Verify data on ...
Allow files added later...
هم ته سی دی بسته می شود و هم سی دی را بعد از رایت بیرون می زند و نمی توان آن را قبل ازخروج نگاه کرد و رایت شدن آن اطمینان حاصل کرد
5-سی دی پشت رنگی چه خصوصیتی دارد؟
6- برای رایت سی دی که در ویدئو سی دی یا دی وی دی نشان داده شود چه مواردی باید رعایت شود و فرق رایت کردن سیدی
من با نرو 9 نمی تونم ایمیج یا ویدیو رایت کنم!می زنه one or more files could not be added to a compliation
کسی می دونه باید چیکار کنم؟
چطوری میشه با نرو10درایو مجازی ساخت
ورژن Nero رو عوض کنید و نتیجه رو اعلام کنیدنقل قول:
از نسخه های فول استفاده کنید
تو انجمن درخواست کرک و سریال مطرح کنید اونجا بهتر در مورد کرک و سریال میشه نتیجه گیری کردنقل قول:
1- میخوام بدونم بهترین نسخه نرو چی هست ؟
چون من هنوز از نرو 6 استفاده میکنم و نرو بالاتر رایت کردنشون برام یه جوریه .
2- بعضی وقتا پیش میاد نرو قبل از اینکه رایت کنه ، ایمیج میگیره بعد رایت میکنه .
واسه همین درایو ویندوز الکی حجمش میره بالا .
میدونید این ایمیج ها کجا میرن؟ پیداشون نمیکنم .
1- به نظر ما نرو 6 . آخرین نسخه 6 رو بگیر اگه نداری سرچ کن میاد.نقل قول:
2- این ایمیج رو میگیره بعد مثل اینکه پاک میکنه! درست نمیدونم.
سوال : چگونه يك فايل با حجم 10 گيگ را از هارد روي دي وي دي به صورت پشت سر هم رايت كنم يعني به ترتيب از dvd1 تا هر چند تا رو پيغام بده و از من dvd خام بخواد . در nero اين امكان وجود داره لطفا راهنمايي بفرماييد؟
جواب خودم پيدا كردم قابليتي هست به نام Disc Spaning كه در نرم افزار Ashampo burner ديدم ميشه اطلاعات بزرگ يك فايل رو روي چند
دي وي دي رايت كرد.
نقل قول:درسته قابلیت Disc Spaning تو نرم افزار فوق این امر رو ممکن میکنهنقل قول:
راه دیگه ای هم بود که با winrar بصورت store ذخیره کنی و رایت کنی
سلام
تو ورژن 8 چطوری باید فایل پروژه رو سیو کنم که بعدا دوباره با همون فایل ها رایت کنم؟
موقع خروج از شما میپرسه ذخیره کنم یا نه بزنید ذخیره کنهنقل قول:
نمی نویسه فقط مینویسه آخرین پروژه هنوز رایت نشده می خواین خارج بشین یا نه؟نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز مینویسه Do You Want To Save Project
عکس این پیغام رو پیسوت کردم که ملاحظه کنی:
llنون زحمت کشیدیدنقل قول:
فکر کنم ورژنش فرق داره. یعنی مال من Nero StartSmart Essentials هست ظاهرش هم با اینی که شما گذاشتید متفاوته. راهنمایی می کنید؟ این مال منه:
کد:http://myph.us/pics/82343_3e5y54r.jpg
شما از منوی start برو تو all programs وبعد شاخه nero رو پیدا کن و Nero Express رو اجرا کننقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم؛ نمیتونم با استفاده از Nero سی-دی MP3 رایت کنم و همون اوایل سی-دی میسوزه. جالب اینجاست که سی-دی دیتا بدون مشکل رایت میشه.
از ورژن های مختلف Nero هم استفاده کردم؛ نسخه 6، 9Full، 9Express ،10Lite و ... ولی بازم مشکل حل نشد.
با DVD Writer سعی کردم نشد...
با CD Writer تست کردم نشد...
گفتم شاید کیفیت سی-دی ها بده، از یه مارک سی-دی دیگه استفاده کردم نشد...
:19:
کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟
پ.ن. من از ویندوز سون نسخه Ultimate N استفاده میکنم.
نقل قول:
اگه از سالم بودن درایو رایتر خودتون مطمئن هستید ویندوز شما دچار مشکل شده
از نرم افزار Tune Up Utility استفاده کنید و بزارید سیتم رو یکبار چک کنه و مشکلات رو شناسایی و رفع کنه اگر مشکل حل نشد احتمال زیاد با نصب مجدد سیستم عامل مشکل شما حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با سلام . من با ورژن نرو10 میخوام vcd رایت کنم ولی فقط dvd داره .
لطفا کمک
جاش عوض شده دادا. برو تو نرو ویژن نه تو نرو اکسپرس. من ورژن 10 دارم و تو نرو اکسپرس این گزینه رو نمیبینم در حالکهی قبلها با نرو اکسپرس کار میکردم.:11::11:نقل قول:
با سلام
قیمت make super video cd تو nero مال چی هست؟ من یه آهنگ تصویری رو با این زدم صداش نیومد!!
نقل قول:
SVCD مخفف Super Video CD هست که نوع پيشرفتهتري از VCD است كه با فرمت 2-MPEG تهيه میشه و همه دستگاهی قابلیت پخش اون رو نداره
چرا کامپیوتر صداش رو پخش نمیکنه؟!!نقل قول:
احمال خیلی زیاد کدکش رو ندارهنقل قول:
نه من کلا کدها رو دارم مگا کدک رو خیلی وقته نصب کردم! :20:نقل قول:
روی یک سیستم دیگه تست کن چون من خورم svcd زدم و تست کردم از نظر صدا هیچ مشکلی نداشتهنقل قول:
من هم مشكل دوستي رو دارم كه اين سوال رو مطرح كردن:
من يه سري پوشه خاص مثل عكس يا موزيك و ... روي كامپوترم توي يه درايو خاص (مثلا d:\aks ) دارم كه هميشه توش اطلاعاتمو اضافه مي كنم و هر ماه 1 بار اونا رو رايت مي كنم تا باصطلاح ازشون back up داشته باشم . مشكل اينه كه تا قبل از اينكه ويندوزم رو عوض كنم هر وقت دي وي دي مورد نظرمو تو درايو ميذاشتم و nero رو باز مي كردم ، اوتوماتيك خودش اطلاعاتمو تو همون مسير اپديت مي كرد و اطلاعات جديدمو تو ادامه دي وي دي وارد مي كرد و به اطلاعات قبليم اضافه مي كرد . حالا كه ويندوزو عوض كردم ، ديگه اين كارو نمي كنه و من بايد كل اون پوشه رو دوباره رايت كنم . آيا تنظيمات خاصي داره كه دوباره مثل قبل بشه ؟
ورن: Nero 7 . ultra edition
و اما سوال دوم :
در ورژن 9 اين نرم افزار هم وقتي سي دي رايت شد و ادامه ي سي دي خالي موند دفعه ي بعد كه سي دي رو ميندازم آيا اطلاعات جديدي كه به فولدر هاي رايت شده ي قبلي اضافه شده خودش مثل نرو7 شناسايي و رايت ميكنه يا خودمون از اول بايد كل اون فولدر رو اد كنيم توي نرو تا رايت كنه ؟