لینک دانلودش نداریننقل قول:
راهش فقط نرم افزارهاي بازيابي هستش :
Recover My Files
GET DATA BACK
لینک دانلودش نداریننقل قول:
راهش فقط نرم افزارهاي بازيابي هستش :
Recover My Files
GET DATA BACK
Recover My filesنقل قول:
Get Data Back for FATکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2981806&postcount=633
(کد رجیستر get data back)کد:http://runtime.swmirror.com/gdb.zip
[html]
Name: chrisreber
FAT - License Key: FLSFIYJDLAMCVM[/html]
موفق باشید :40:
با سلام,نرم افزاری می خواستم که فایل های delete شدرو برگردونه البته نرم افزارهایی مثل گت دیتا یا فایل ریکووری رو دارم ولی اینا کلی طول میکشه کار باهاشون.نرم افزاری می خوام که سریع باشه و فایل های پاک شده از درایو فرمت نشده رو برگردونه.مثلا از مای دوکیومنت .بهترین نرم افزار در این زمینرو معرفی منید ممنون میشم.
سریع ترین نرم افزارها در این زمینه O&O UnEarase و Disk Internals Unearaser میباشند.نقل قول:
لینکشون رو ندارم. ولی خودشون رو دارم. اگه نتونستید پیدا کنید، براتون آپلود میکنم.
موفق باشید :11:
با سلام.
بهترين نرم افزار بازيابي اطلاعات روي ديسک بعد از عمليات فرمت-حذف و ... چيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FileRescue Professional
GetDataBack
Recover_My_Files
R-Studio_4.5_Build_127459_DataRecovery
EasyRecovery
کدوم رو تست کردین بهتر جواب داده ؟ نرم افزار بهتری سراغ دارید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GetDataBack
Disk Internals Unearaser
Recover My Files
به ترتیب نوشتم . (البته مورد اولی و دومی تقریبا مساوی هستند)
من خیلی از نرم افزارها رو چک کردم. ولی از دوتای بالایی بهترین نتیجه رو گرفتم.
البته اینو هم بگم که منظور، از بهترین نتیجه این نیست که 100 درصد فایلهای پاک شده رو برمیگردونه. بلکه، نسبت به بقیه بهتره.
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
امروزکه سیستم رو روشن کردم خواستم وارد یکی ازدرایوهای سیستم که همش آهنگ بودبشم که پیغام میدادبایداول درایورو فرمت کنید تابتونید وارد بشیدمنم بعدازکلی این درواون درزدن مجبورشدم فرمتش کنم بعدازاون سعی کردم که باانواع اقسام نرم افزارهای بازگردانی آهنگ هاروبرگردونم که هیچ نتیجه ای نگرفتم وازاساتیدمیخوام که بهم بگن چیکارکنم آخه حیفه اون همه آهنگ مفت ومجانی ازسیستم بپره دوستان اگه روشی یا نرمافزاری که بشه همه آهنگ هاروبرگردونم بهم معرفی کنن ممنونشون میشم.
سلام من اشتباهی یه ایمیلم رو از توی یاهو پاک کردم حالا چه کنم
ایمیل های پاک شده، ابتدا میرند به Trash. از اونجا Restore کنید.نقل قول:
چون درایوتون فرمت شده و بعد از اون هم اطلاعات دیگه ای (مثل خود ویندوز) وارد کردین بهش، بازگردانی خیلی سخت تر میشه. :27:نقل قول:
فکر نکنم بتونید کار خاصی انجام بدین. :41:
نقل قول:
فعلا که get data back خوب جواب می ده احتمال بازیابی فایلهاتون هستش
سلام
فایل های پاک شده از مموری کارت دوربین رو میشه برگردوند؟!!!!
من یه دوربین کنون دارم که اشتباها تمام عکسای روش رو پاک کردم (erase all) میخواستم بدونم حالا میشه اون فایلارو برگردوند؟!!!
حافظه دوربین از نوع SD هست و عکسا از مموری پاک شدن، یعنی حافظه فرمت نشده
نقل قول:
اگه بعد از پاک شدن، هیچ چی نزنید به مموری (منظورم این بود که عکس نگرفته باشید و . . .) بله باز گردانی میشند.
خوب چجوری دوست عزیز؟!!!نقل قول:
اگه بخواهید خوب نتیجه بگیرید، Smart PC Smart Flash Recovery رو پیشنهاد میکنم. (برنامه ای برای بازیابی فایل های درون کارت حافه ، دوربین های دیجیتال ،خروجی های USB و...که فرمت سیستمی آنها FAT 16/32 باشد)نقل قول:
ولی متاسفانه لینکش رو پیدا نکردم . . .
بهتره از Get Data Back استفاده کنید. من خودم قبلا با این برنامه روی مموری کار کردم و نتیجه گرفتم.
لینکش رو هم یکی دو صفحه قبل، خودم دادم.
سلام
اطلاعاتی که روی هارد اکسترنال بود را اشتباها فرمت کردم. با استفاده از نرم افزار ریکاوری همه اطلاعات را بازیابی کردم. اما هیچیک از فایلها باز نمیشود با اینکه سایز فایلها هم درست است. فایلهای ورد وفتوشاپ وکورل آرشیوم هستند که هیچکدام باز نمیشوند حتی فایلهای اجرایی هم ارور میدن یعنی کل فایلها مشکل دارن احتمالا یک نکته فنی دارد که من نمیدونم عیب از کجاست. پس از بازیابی هارد را فورمت واطلاعات جدیدی ریختم که دیگه امکان بازیابی مجدد وجود ندارد.
آرشیوم را بشدت نیازشون، نرم افزاری راه حلی برای تعمیر فایلها نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
يكي از دوستانم از كول ديسك يك فايل تصويري بر روي هارد كپي كرده كه هر دو نام يكسان داشتند (رونويسي كرده) ميشه كاريش كرد؟؟
سلام
من اشتباهی fifa09رو که دانلود کرده بودم پاک کردم چون فکر کردم extra شده اما وقتی پاک کردم فهمیدم ناقص extra شده میخواستم اون فایلهای fifa09 رو برگردونم با recover my file امتحان کردم نیومد با get data back هم بلد نیستم ازش استفاده کنم کسی میدونه چجوری فایلهامو برگردونم
در ضمن موقع دانلود تو my document ذخیره شد بعد از اینکه پاک کردم رفت تو سطل آشغال از تو سطل اشغال هم پاک کردم
از اساتید کسی نیست جواب بده؟:19:نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
نگفتید به چه صورتی دانلودش کردید. یک فایل Setup یا Image بود؟
در Recover My Files توی لیست فایل های پیدا شده, اسمش نمیاد؟ جلوش وضعیت فایل رو چی می نویسه؟
سلامنقل قول:
تینا جان شک نکن یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه بازیابی اطلاعات GetDataBack for NTFS هستش .
با حجم کمش سرعت فوق العاده ای داره .
باوت نمی شه بگم من 60 گیگ از اطلاعاتم را که در اثر یه اشتباه از دست داده بودم صحیح و سالم برام برگردوند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی .
چند تا فایل فشرده بود که توسطwin rar فشرده شده بود و حجم هر فایل 200 مگ بود که توی سایت rapidshare آپ شده بودنقل قول:
اصلا نمیتونه پیداش کنه و اسمش نمیاد
من نتونستم ازش استفاده کنم میشه طرز استفاده از get data back رو بگینقل قول:
ممنون
یه سرچی زد اما نمیدونم این فایلها کدوم قسمته من این فایلها رو با idm دانلود کردم و و محل دانلود رفتم نبود اینم عکسش به نظر شما کدوم قسمت دیگه امکان داره باشه
سلامنقل قول:
کار کردن باهاش خیلی راحته
این برنامه به دو صورت NTFS و Fat32 ساخته شده و وجود داره که شما باید بر اساس نوع فایل سیستم درایوهاتون ازشون استفاده کنید .
ابتدا برنامه را اجرا کنید و با اجرا شدن برنامه صفحه ای مثل صفحه زیر باز می شه .
گزینه مربوطه را انتخاب کنید و next بزنید
درایوی که قصد دارید اطلاعاتش ریکاوری بشه را انتخاب کنید و روی next کلیک کنید
برنامه شروع به ریکاوری کردن فایل های درایو می کنه
در سمت راست فایلهای ریکاوری شده را نشون می ده . اونهایی که با علامت سبز رنگ هستند احتمال سالم بودن فایلهاشون خیلی زیاد هست . و اونهایی که قرمز هستند احتمالش خیلی ضعیف هست و اونهایی که زرد رنگ هستند احتمالش متوسط هست .
الان می بینید که توی عکس زیر رنگ سبز هست و در واقع تمامی فایلهای درایو من را سالم ریکاوری کرده
از سمت چپ فایلهای را انتخاب کنید تا در سمت راست نمایش داده بشه و سپس مطابق عکس زیر روی فایلهای خودتون راست کلیک کنید و گزینه copy را بزنید
با زدن گزنیه copy یه پنجره به شکل زیر باز می شه و از شما یک مسیر برای ذخیره شدن فایل می کنه که شما مسیر را بهش می دید .
همون طور که توی شکل زیر می بینید تمامی فایهای منا به طور کامل ریکاوری کرد .
امیدوارم این برنامه بتونه کمکت بکنه .
موفق باشی .
همون طور که می دونید my document توی مسیر C:\Documents and Settings\mahdi\My Documents قرار داره ( به جای mahdi اسم یوزر خودتون باید باشه )نقل قول:
پس شما باید درایو ویندوز خودتون که احتمالا درایو C هست را ریکاوری کنید .
باید شما پوشه Documents and Settings را داخل یه درایو طبق اموزشی که گذاشتم کپی کنید و شما داخل my document برید و ببینید فایل شما داخلش هست یا نه .
موفق باشی .
حدود يه سال پيش تو يه سايتي يه برنامه ريكاوري ديده بودم كه ادعا ميكرد حتي اگه پنج بار هم هارد فرمت كني ميتوني دوباره اطلاعات اون رو ريكاور كني. چون اون موقع نيازي بهش نداشتم دانلودش نكردم. ولي حالا ميخوام بدونم اون چه برنامه اي بوده. كسي ميدونه اسم اين برنامه چيه؟
اصلا ميشه اسم بهترين و معروفترين نرم افزار ريكاوري رو بگيد. فقط ميخوام باهاش چند تا عكس رو برگردونم.
مرسي
اسم این برنامه get data back هستش . دوتا پست بالاتر را بخونید .نقل قول:
موفق باشید .
با سلام از اساتید این تاپیک یه سوال فوق العاده حیاتی داشتم خواهش می کنم که کمکم کنید:من یه عکس رو از مموری دوربین دیجیتال پاک کردم بعد برای این که خیالم راحت بشه که هیچ نرم افزاری نمی تونه اون عکس و برگردونه دو بار با خود دوربین و دوبار هم با کامپیوتر فرمتش کردم حالا بازم نگرانم که یه نرم افزاری بتونه اونو برگردونه می خواستم بببینم که کاره دیگه ای لازمه بکنم یا نه. از همتون سپاسگذارم
سلامنقل قول:
شما بعد از فرمت کردن ، دوباره روی مموری خودتون تا می تونید اطلاعات بریزید به این کار overwrite می گن . با این کار برگشت اطلاعات حذف شده خیلی خیلی ضعیف هست .
اما می تونید از روشهای تایپک زیر هم استفاده کنید .
موفق باشید .
نقل قول:من همیشه از این استفاده میکنم. حتی به راست کلیک هم یه گزینه اضافه میکنه.نقل قول:
واقعا که خیلی عالیه. اينو تست كردم ، آخرشه ... تا 35 بارم overwrite ميكنه ...
O&O SafeErase 3.0.1308
Using the method of deletion developed by Peter Gutmann, a renowned expert in data security, it is even possible for you to overwrite your deleted files 35 times. By today’s scientific standards, this is the most secure method to delete you files giving data thieves absolutely no chance
حجم: 7.8 مگ
پسورد فایل:کد:http://rapidshare.com/files/97915541/OOSfErs.rar
موفق باشید :40:کد:www.tsbay.org
مهدي خان شما كه با برنامه گت ديتا بك زياد كار كردي بفرماييد:
چطور ميشه فقط يك پوشه در درايوي كه فرمت شده رو ريكاور كرد؟
دو روز قبل ويندوزم رو فرمت كردم ولي اشتباهي درايو E فرمت شد و ويندوز مونجا نصب شد ولي هر كار ميكنم با اين برنامه پوشه مورد نظر كه حاوي كلي فايلهاي موسيقي دانلود شده از سايتهاي مختلف ؛ بازيافت نميشه !:37::42:
درايو Fat32
سلام دوستان عزیز.
من دنبال یه چیزی میگردم که نمی خواستم وقت شماهارو بگیرم.
اومدم از اول تا آخر این تاپیک رو بخونم و خودم پیداش کنم که متاسفانه تا صفحه 10 خوندم و لی چشام دیگه داست در میومد.
حالا سوالم:
آیا برنامه با راه و روشی هست که بتونه تمام فایل های پاک شده ی هاردو با همون دسته بندی و شاخه ها و اسم اصلی فایل ها و فولدر ها برگردونه؟
اینو واسه یه هاردی میگم که اشتباهاَ Quick Format شده و از اون روز تا حالا هم هنوز کیلوبایتی اطلاعات روش ریخته نشده.
پیپاپیش ممنون از راهنماییتون.
نقل قول:سلامنقل قول:
اگه روی درایو بعد از فرمت کردن اطلاعات ریخته نشده باشه میشه اونا را ریکاوری کرد .
من خودم با برنامه Get Data Back For Ntfs تونستم 80 گیگ از اطلاعاتم را صحیح و سالم و بدون عیب و نقص برگردونم .
این برنامه با حجم بسیار کمی که داره سرعت فوق العاده ای توی برگردوندن اطلاعات داره .
من فقط دو تا برنامه امتحان کردم یکی همین Get Data Back For Ntfs بود و دیگری هم recovery my file بود .
recovery my file بعد از 20 ساعت چیزی ریکاوری نتونست بکنه .
اما برعکس Get Data Back For Ntfs بعد از 5 ساعت همه اطلاعات فرمت شده را تونست برگردونه .
پست زیر و تاپیک زیر را نگاه کنید
اگه درایو شما fat32 هست از Get Data Back For FAT32 استفاده کنید . من روی سیستم دیگه امتحان نکردم ولی روی سیستم خودم جواب داد .
موفق باشید .
من یکسری از اطلاعات درایو e پاک شده بود با یه برنامه ریکاوری به اسم recovery my files
اطلاعات اون رو برگردوندم اما فایلهای word فارسی همه به م ریخت !
بعد رو یه سیستم دیگه امتحان کردم دیدم که فایل ها درست بود اما یه تروجان
رو سیستم بود بعد ویروس کش نود رو رو سستم ریختم که برداشت 336 فایل رو پاک
کرد تمام فایلهایی که می تونست و نمی تونست رو پاک کرد بعدش ویندوز اصلا
قاطی کرده بود هر برنامه ای رو روش کلیک میکردم اون صفحه که میگه
با چه برنامه ای باز کنم میومد! بعد ویندوز رو هم تعمیر کردم جواب نگرفتم
و مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم!
یه سری از عکسها ور فایلهای صوتی تو درایو اسکترنالم هم پاک شده !
اینا بازیابی میشه ؟؟
هیچ درایوی غیر c که فایل به درد بخوری توش نداشتم رو فرمت نکردم!
ممنون میشم کمک کنید
فایلهای word فارسی و عکسهام خیلی خیلی برام مهمه!:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
سلام
من عکس هایی رو دارم که پاک کرده ام و حالا مخیوام اونارو بازیابی کنم با getdataback تست کردم ولی عکس ها نادرست بود و اجرا نمیشدند !
نرم افزاری رو میخوام که تست کرده باشید و بتونه عکس هام رو برگردونه !
ممنون میشم !
سلام ، من توی این صفحه باید چیکار کنم ؟
سلام.نقل قول:
هیچی!
اونقده باید صبر کنید که هم این صفحه و هم صفحه ی بعدی اون (که کوچیکتر هست) به 100 در صد برسه.
منظورم این بود که در تمام مدت، شما نباید هیچ کاری انجام بدین. تا زمانی که پنجره ی درصد ها تموم بشه و یک صفحه ی ثابت که از ساختار شاخه ای تشکیل شده، براتون بیساره.
در اون قسمت میتونید فایلهای بازیابی شده رو ببینید.
موفق باشید :11:
سلام سم جاننقل قول:
خوب توی این قسمت فایلهای شما که بازیابی شده اند را نشون می ده . اونهایی که به رنگ سبز هستند ( اگه نگاه کنی الان اینجا سبر هست ) امکان سالم بودن فایلهاشون خیلی زیاد هست .
کافیه اونا انتخاب کنی و روی گزینه NEXT پایین صفحه کلیک کنی تا به صفحه بعد بری . بقیه را هم که توی پست زیر توضیح داده ام .
دوباره باید به همین صفحه ای که خودت گذاشتی برگردی و یکی دیگه را انتخاب کنی و دوباره next بزنی .
چون ممکنه فایلهای دیگه توی قسمتهای دیگه ای باشه که پیدا کرده . منظورم همین صفحه ای هست که گذاشتی .
موفق باشی .
سلام
من برنامه رو از این قسمت پاک کردم --> اول با IDM دانلود کردم بعدش از My Document از پوشه Download و قسمت Video پاک کردم ... بعدش هم از توی سطل اشغال پاک کردم ...
پس چرا اینجا هیچی برای برگردوندن نیستش ؟
مـــمـــنــــونـــم
مـــحـــمـــد