اینجا رو نگاه کن شاید بدردت بخوره:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=267170
Printable View
اینجا رو نگاه کن شاید بدردت بخوره:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=267170
سلام امروز 5610 گرفتم سوالم اینه که ایا 5610 چینی یا تقلبی داره مال من که گفت اصل فنلانده ایا روشی هست که بتونم اصل بودنشو تشخیص بدم ممنون میشم
چینی معلومه چینی هست ولی تقلبی داره که خیلی شباهت داره
ببین گوشی هنگ نباید کنه
چک کن با حالت Detastorgi فکر کنم همینطور نوشته میشه
انتخواب کن نرم افزار جاوای بالای 1 مگابایت بریز باید اجرا کنه
کیفیت عکساش بالا باشه
ببین صداش بی کیفیت نباشه یا تیک تیک نکنه
سلام. من اگه بخوام اس ام اس های داخل گوشیمو 5610 به یک گوشیه دیگه یا از گوشیه دیگه به 5610 انتقال بدم باید چه کنم؟؟؟ ممنون
تا اونجا که یادمه 5610 ساخت مجارستان بود و نه فنلاند... و در ضمن چینی هم داره که قیمتش نصفه و تقلبی به حساب میاد!نقل قول:
سلام امروز 5610 گرفتم سوالم اینه که ایا 5610 چینی یا تقلبی داره مال من که گفت اصل فنلانده ایا روشی هست که بتونم اصل بودنشو تشخیص بدم ممنون میشم
سلام من یه جایی خوندم که اگه ime گوشی از چپ رقم هفتم وهشتم 00 باشه ساخت فنلانده اگه 01 یا 10 باشه ساخت مجار ه و اگه 02 یا20 باشه ساخت اماراته.....ایا این موضوع صحت داره؟؟
آقا کسی میتونه ملودیهای اورجینال گوشی 5610 رو واسه من بذاره؟
دوستان من دیروز یکیشو خریدم همش فک کنم سره جمع باهاش 2 ساعت بازی و اهنگ گوش دادم اما سریع نوشت Battery Empty و خاموش شد البته لازم به ذکره از دیروز که خریدمش 1 ساعت تو شارز بود بعد نوشت باتری فول آن پلاگ....خلاصه بچه کمک کنید اینطور که میگید شارژ این گوشی باید خوب باشه ولی واسه من اینطور صدق نمیکنه!!! :-(
اولا که دوست عزیز :
گوشی ای که خریداری میکنید باید 8 ساعت تو شارژ باشه تا کاملا پر بشه و بعدا هم زود خالی نکنه .
دوما اینکه 5610 تمام غیرتش همینه ...
باتری 5m که مربوط به گوشی های 5610 و یکی دو تا گوشی دیگه ی نوکیا میشه 6 ساعت زمان مکالمه ی مداومشه که این برای این مدل باتری استاندارد قابل قبولی _ ئه
اما این صرفا به این معنا نیست که شما بتونید همون اندازه هم باهاش ور برید ...بستگی به صدایی که ازش میکشید و کاری میکنید بین 1.5 تا 3 ساعت متغیره ....
ورژن 9.40 فارسی هم اومد من همین الان آپدیت کردم
باطریشو عوض کردم مشکلش حل شد!نقل قول:
بچه ها مرسی:40::10::46:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
چیزای خود نوکیا کپی رایت دارن و نه میشه اونا رو کپی کرد و نه Rename. تنها راه اینه که از یه سایت دیگه ای Recordشده اونا رو پیدا کنی.نقل قول:
آقا کسی میتونه ملودیهای اورجینال گوشی 5610 رو واسه من بذاره؟
سلام
گوشی من هیچ برنامه ای رو ساپورت نمیکنه.نه بازی نه دیکشنری.هیچی.چیکارش کنم؟
برنامه ها با چه فرمتی هستند ....؟ ساین میخواد یا نه ....؟
برنامه های رو گوشی های دیگه(5610)باز میشن.ولی رو مال من نه!
سلام دوستان، من گوشیم اسلایدرش اول یه طرفش اومده بود بالا چند وقت تا اینکه همین امروز کند! سالم بنظر میاد فقط کنده شده!جا هم میخوره قشنگ ولی تا چپه میکنم گوشی رو میافته. میخواستم ببینم قابل تعمیره؟ و اگر هست حدودا چقدر خرج برمیداره. راستی من مشهد زندگی میکنم. مرسی!
باید اسلایدرش رو عوض کنی. توی علائدین بین 10 تا 15 تومن در میاد...نقل قول:
سلام دوستان، من گوشیم اسلایدرش اول یه طرفش اومده بود بالا چند وقت تا اینکه همین امروز کند! سالم بنظر میاد فقط کنده شده!جا هم میخوره قشنگ ولی تا چپه میکنم گوشی رو میافته. میخواستم ببینم قابل تعمیره؟ و اگر هست حدودا چقدر خرج برمیداره. راستی من مشهد زندگی میکنم. مرسی!
سلام
یه مدت هست گوشیم خیلی خیلی کند شده به طوریکه ویدئو ها هم کند شدن و وسط آهنگ ها هم بعضی وقتها گیر میکنه
مموری داخلیشم خالیه خالیه
اون از باطری که کلی خرج گذاشت رو دستمون اینم از کند شدن بی معنیش
دوستان چی کارش کنم خیلی کنده!!!
گوشیتنو رست کردی؟نقل قول:
فریمور چنده؟
نه ریست نکردمنقل قول:
فرمور چی هستت؟
راستی بعضی وقتها هم یه دفعه صفحه سیاه میشه و صفحه اصلی میاد و دوباره باید سکیوریتی کد رو بزنی
انگار گوشی خاموش روشن میشه ولی زمانش خیلی کمتر هست
با سلام
هر چند اینجا محل مقایسه این گوشی با گوشیهای دیگه نیست اما امروز گوشی 5610 دوستمو دیدم و با n73خودم که 2 ساله دارمش و آخرین نسخه موزیک ادیشن روش نصبه مقایسه کردم
اول از ظاهرش بگم که جدیدتر و شیکتر و جالبتر از n73بود واقعا
بعد بهش گفتم یه آهنگ بذاره که از بس موقع پخش گیر کرد اعصاب دوستم بهم ریخت و بعد از هزار مکافات پخش کرد که از لحاظ بلندی در مقابل گوشی من مغلوب شد.
بعد از دوستم یه عکس نزدیک غروب تو اتاق گرفتم که تنظیمات گوشی اون رو بالاترین حد بود و یه عکس با گوشی خودم گرفتم و به گوشی اون بلوتوث کردم که دوتاشو تو گوشی اون مقایسه کنیم وعکس گوشی من واقعا بهتر بود.توضیح اینکه دست من موقع عکس گرفتن کمی میلرزه
کیفیت صفحه نمایشش هم بالاتر از گوشی من نبود و به نظرم نور صفحه 5610 کمتر بود.بقیه امکاناتش هم فرصت نشد مقایسه کنم.
حالا لطفا بگید این مشکل گیر کردن مکرر آهنگ موقع پخش که گاهی تا 30 ثانیه طول میکشید مال چیه؟و چطور رفع میشه؟ رم گوشی 1گیگ بود و 70%رم خالی بود.با تشکر
با سلام
هر چند اینجا محل مقایسه این گوشی با گوشیهای دیگه نیست اما امروز گوشی 5610 دوستمو دیدم و با n73خودم که 2 ساله دارمش و آخرین نسخه موزیک ادیشن روش نصبه مقایسه کردم
اول از ظاهرش بگم که جدیدتر و شیکتر و جالبتر از n73بود واقعا
بعد بهش گفتم یه آهنگ بذاره که از بس موقع پخش گیر کرد اعصاب دوستم بهم ریخت و بعد از هزار مکافات پخش کرد که از لحاظ بلندی در مقابل گوشی من مغلوب شد.
بعد از دوستم یه عکس نزدیک غروب تو اتاق گرفتم که تنظیمات گوشی اون رو بالاترین حد بود و یه عکس با گوشی خودم گرفتم و به گوشی اون بلوتوث کردم که دوتاشو تو گوشی اون مقایسه کنیم وعکس گوشی من واقعا بهتر بود.توضیح اینکه دست من موقع عکس گرفتن کمی میلرزه
کیفیت صفحه نمایشش هم بالاتر از گوشی من نبود و به نظرم نور صفحه 5610 کمتر بود.بقیه امکاناتش هم فرصت نشد مقایسه کنم.
حالا لطفا بگید این مشکل گیر کردن مکرر آهنگ موقع پخش که گاهی تا 30 ثانیه طول میکشید مال چیه؟و چطور رفع میشه؟ رم گوشی 1گیگ بود و 70%رم خالی بود.با تشکر
پس گوشیتو اپدیت نکردی کد: ستاره مربع 0000 مربع رو بزن و ببین فریمور گوشیت ورژن چندهنقل قول:
فقط یادم ورژن ها اول هنگ میکردن
من هم n73 داشتم il 5610نقل قول:
در بلنده صدا n73 تک هست ولی کیفیت صدا 5610 خیلی بیشتر از n73 هست مخصوصا هندسفری
در ضمن 5610 ببدنه محکمتر و ضد خش داره
باطری 5610 هم خیلی بهتر از n73 هست
ال سی دیش کیفتش بیشتره
در سرعت هم معلومه جاوا دیگه......
صفحه کلید 5610 نرم تر و زیبا تر از n73 هست
فیلم برداری 5610 هم بهتر از n73 هست
ولی تو عکاسی n73 بهتر و رنگاش شارپتره ولی 5610 در عکاسی هم خیلی خوب عمل میکنه
در ضمن فلش 5610 هم خیلی قویتر از n73 هست
------------------------------------
اگه موقغ اهنگ گیر میکرد با هنگ یا تیک تیک میکرد یا تقلبیه یا ورژن فریمور قدیمیه این گوشی تقلبیش زیاده مخصوصا اوایل خیلی زیاد بود ربطی هم به رم نداره این گوشی 4 گیگ رو خیلی راحت ساپورت کرده چه برسه به 1گیگ!
بازم سوالی بود من در خدمتم
نقل قول:
چه جوری جاوا بیشتر از 1 مگ شد میشه بگید؟ ممنون
کابل وصل میکنی بعد حالات deta storgy (فکر کنم املایی غلط نوشتم) اینتخاب کننقل قول:
سلام مرسی از راهنمایی شمانقل قول:
اینارو گفت به من :
nokia 5610d-1
v06.60
07-03-08
rm-242
nokia
m5
این ورژنش هست درسته؟نقل قول:
v06.60
حالا اگه قدیمی بود و من خواستم آپدیت کنم تا درست شه چی کار کنم؟
ممنون میشم یه خورده توضیح بدین
TANX:11:
این ورژن خوبه ولی یادم تتا اون موقع که من داشتم اخرین ورژن 8.30 بود خیلی عالی شده بودنقل قول:
مخصوصا صداش بلندتر شده بود هنگ که کلا مال من از همون اول نمیکرد
اریه اونم ورژن هست برای اپدیت باید به این تاپیک بری:
قدر این گوشی رو بدونی 5 ماه دستم بود اخم نگفت اصلا هم اذیتم نکرد واقعا گوشی خوبی هست فقط یک عیب داره تقلبیش زیاد تو بازار هست که هنگ و..... رو زیاد مشکل دارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
سلام
كسي تم اصلي گوشي رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
من خيلي لازم دارم...
اكوليز رو مي گم ...
كسي ابي شو نداره بزاره ؟؟؟؟؟
خواهش مي كنم بزارين...
دوست من شما میتونی با یه سرچ ساده توی سایتهای معروف تم پیدا کنی ....
اقا قبلا امتحان كردم اما به جايي نرسيدم...
شما اگه مي توني پيدا كن...
خيلي لازم دارم لطفا پيدا كنيد...
کسی نیست که بتونه بزاره...
کمک
کمک
کمک........
اینا رو تست کن:نقل قول:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268380
رفتم اما کسی کمک نکرد...نقل قول:
کسی نیست....:19::19::19::41::41::19:
kasi midoneh az koja mitonam akharin version frimware 5610 ro download konam...........
دوست من اولاً باید فارسی تایپ کنی ...
در مورد سوالتون هم اول باید چک کنید ببینید برای پروداکت کد گوشیتون فریمور جدید ارائه شده یا نه .....
از طریق این آدرس :
کد:http://europe.nokia.com/A4577224
سلام دوستان...
ورژن گوشي من زده 4.81 به نظر شما آپديت كنم يا خوبه؟
اولاش هنگ زياد ميكرد اما الان خيلي خوب و روون هست سرعتش هم سريع هست...
فقط موقع پخش بعضي آهنگها يه تيك تيكي ميكنه...
اگر بايد آپديت بشه لطف ميكنيد بگيد چجوري....اين ورژن 8.30 چجوريه؟
ممنون اگر راهنماييم كنيد
دوستان کسی ورژن09.40را اپدیت کرده؟
من آپدیت کردم ولی زیاد راضی نیستم و ورژن 6.60 بهتر بودنقل قول: