دوست عزیز این روش هم کار نکرد.
Printable View
دوست عزیز این روش هم کار نکرد.
سیاوش جان . من هم یه مدت مشکل داشتم هیچ رقمه نمیرفت.نقل قول:
زنگ زدم گفت یوزر پسورد رو غلط میزنی. گفتم پس چیه؟ گفت مثلا ایمیلتون reza ...
گفتم اینا رو از کجا آوردین؟ من نه اسمم رضاست نه رضا میشناسم!
کلا یه سری اطلاعات غلط ثبت شده بود. یعنی کلا هر سه تاش عوض شده بود! یا یه نفر عوض کرده بود که قطعا من نبودم!
خلاصه همش رو تلفنی عوض کردم و اون نکته بالا هم رعایت کردم و درست شد.
البته چیز خاصی هم ندارن. شارژ الکترونیک و خرید حجم میشه گفت تنها استفاده های سایتشونه.
بقیش هنوز کار نمیکنه!
حالا کلیک رو من مشکلی ندارم ، اما وقتی از اسم و پس و ایمیل سیو شده ( یعنی از توی هیستوری ) وارد می کنم ، مشکل دارم ، اما دستی که وارد می کنم مشکلی نیست ....نقل قول:
اما راستش با کلیک مشکلی ندارم :10:
مرسی :11:
بچه ها قضیه دو ماه اینترنت رایگان آسیاتک به مناسبت بازی پرسپولیس استقلال(!!!) چیه؟؟امروز بالای روزنامه ورشی دیدم
دوستان امروز شارژ کردم با همون نرخ قدیم...گفتن سایت 1844 قاطی کرده...راست دروغ با خودشون دیگه.........
شما به چیزایی که توی سایت می نویسه نباید خیلی توجه کنی. باید آخرین قیمت ها رو از خودشون بپرسی.
سلام دوستان من 6ماه پیش تو سایت اسیاتک رفته بودم اونموقع محله مارو سرویس نمیداد و قیمتا فرق میکرد اما حالاکه 3روز عضو صبا شدم و امروز اسیاتک رو تازه دیدم و فهمیدم همچی تغییر کرده و خوب شده قیمت و سرویسا اینجارو هم ساپورت میکنه میخواستم ببینم 512 چند kسرعت میده موقع دانلود تو صبا که 60kهست بیشتر میخواستم ببینم اسیاتک مشکله خاصی نداره؟ اذیت نمیکنه؟ اگه خوبه اسیاتک بگیرم راسیتش یه بابایی اشنامونه یه کاره ای هست!! و اون میتونه با نرخ محدودیت دار واسم نامحدود ردیف کنه
خوش به حالت !
خوبه. مشکلی نداره.من سرعت 128 ام تا 60 هم میره بالا. دیگه 512 رو نمیدونم!
کسی نمیدونه این 3000 تومن افزایش قیمتا دیگه چیه؟؟
128 نامحدود که 28 تومن بود شده 31 تومن
256 نامحدود که 38 تومن بود شده 41 تومن
اینجا که همون قبلیه :نقل قول:
کجا دیدی؟کد:http://asiatech.ir/pricetehran.html
آقا از موقعي كه تجهيزات روي مخابرات ما گذاشتن سرعت من خيلي رفته بالا البته من الان 512 حجمي دارم سرعتم روي همون 8 الي 10 بودش. ولي الان رفته روي 60 الي 70 بالاترم ميره ولي زودي ميادش پايين
مال من هم سرعتش زیاد شده. ولی جرات دانلود ندارم! میترسم تموم بشه !
از چی میترسی ؟؟؟
مگر واقعا میزان دانلودت زیاد باشه در غیر این صورت 2 گیگ کافی هست تازه ممکنه زیاد هم بیاد.
آخه حوصله زنگ زدن و پرسیدن حجم مصرفی رو ندارم!
خب دیگه اون به آسیاتک ربطی نداره ، به تنبلی خودت بر می گرده وحید جان ... :31:نقل قول:
لذت ببر از اینترنت ات ... :10:
مرسی
وحید جان مگه شما نگفتی که میتونی وارد حساب کاربریت بشی؟
خوب پس حتما می تونی حجم مصرفیت رو هم چک کنی.
اين آسياتك يهو نوع سرويس و قيمتها رو برد بالا
من يك سال پيش درخواست 64 دادم يكساله ماهي 10 تومان
الان ميخواستم بيام دوباره شارژ كنم ديدم حداقل 128 ميده اونم 28 تومان
والا بي انصافيه اينقدر بابت اينترنت پول ميگيرند بعد سرعت حداكثر 128
تو ارووپا . و كشور هاي عربي با اين قيمت حداقل 1 مگ رو ميدن
اون زمان آسیاتک فقط سرویس نامحدود داشت ولی اخیرا هم سرویس نامحدود داره و هم محدود. در ضمن دوست عزیز این جا ایرانه و ما مجبوریم با شرایط عادت کنیم.
[واستم فاکتور جدید صادر کنم که دیدم توی قیمت پرداختی زده 41 تومن برای 256 و 31 تومن برای 128نقل قول:
دوستان یه چک بکنن لطفن
یه مشکله دیگه که آسیاتک داره جدیدن اینه که توی سایتهای httpS نمیره بعضی وقتا نمیره بعضی وقتا هم میره
دوستان هم این مشکل رو دارن؟؟؟
آقا خوب 128 رو بايد با قيمت جديد بگيري زنگ بزن شركت بگو قيمت ها كاهش پيدا كرده بگو من خودم تو مخابراتم بترسشون و جدي حرف بزن حقت رو بگير.
آسياتك چرا قسمت ديدن ميزان شارژ و ريزكاركردش غير فعال هستش؟؟؟ شركت هاي ارائه اينترنت هستن ولي يه سايت بلد نيبستن طراحي كنن گند زدن رفته بازم صبانت تمام امكانات رو به سايتش اضافه كرد
من که گفتم اونجا فقط واسه تمدید اعتبار و خرید حجم فقط بدرد میخوره. بقیه گزینه هاشون غیر فعاله.نقل قول:
با سلام خدمت دوست غزیزمmrmostafa:نقل قول:
اولا هیچکدام از شرکتها زیر بار کاهش تعرفه هانمیروند و میگویند این مسئله به ما ابلاغ نشده ما این مسئله را برای اولین بار است که از شمامیشنویم حتی در رابطه با پرداخت نکردن رانژه خط زیر بار نمیروند.دوما میخواستم از شما و پدر بزرگوارتان تشکر کنم چون با شرکت آسیا تک تماس گرفتم وآنها تا آن زمان زیر بار پرداخت طلب من از شرکت نمیرفتند چون مدتها بود من قرار دادم را فسخ کرده بودم وبعد از فرمایشات شما مجددا با آنها تماس گرفتم وچون دوباره حرفهای قبلی را عنوان کردند من هم در جواب گفتم پدر یکی از دوستانم قاضی ست با او مشورت کرده ا م و ایشان گفته اند تو شکایت کن پیگری از من که گفتند لطفا چند لحظه بله پرونده شما پیدا شد فردا تشریف بیاورید و طلب خود را دریافت نمائید من هم رفتم و بعد از مدتها طلبم را دریافت کردم باز هم متشکرم.
چه با حال !
چقدر قدرت چیز خوبیه !
پس راه غلبه بر مشکلات آسیاتک پیدا شد !
پس ایول ایول داش مصطفی رو ایول:10:نقل قول:
سلیمانی در نهایت تاکید کرد در صورت افزایش شکایت ها از یک شرکت اینترنتی، حتما مجوز آن شرکت لغو میشود
من از فناوا سرویس دارم
الان 3-4 ماه خیلی اذیت میکنه
هی قطع میشه
پشتیبانی درست حسابی هم نداره
میخواهم از یک شرکت دیگه بگیرم
میخواهم ببینم بچه های اینجا نظرشون چیه ؟
3 ماه 512 یا 9 گیگ فکر کنم مناسبم باشه
یا
3ماه 128 با 4 گیگ
فقط از لحاظه کیفیت و پشتیبانی نظری دارید خوشحال میشم بشنوم
من خودم به شخصه کیفیت و پشتیبانیش رو 100% تضمین می کنم. اگه بیای آسیاتک پشیمون نمیشی. قطعی که اصلا نداره. سرعت دانلودش هم خوبه . سرعت لود صفحه ها هم خیلی خوب. من که ازش راضی ام. متناسب با پولی که می گیره امکانات خوبی داره. پشتیبانی هم من هر وقت باهاشون کاری داشتم زنگ زدم خیلی راحت جواب سوال منو دادند.
مهمترین اشکال آسیاتک این هست که شبانه رایگان نداره . درسته ؟
بیا خوبه. از وقتی گرون کرده بهتر هم شده !
شبانش فقط رایگان نیست بر عکس بقیه شرکتا. تنها ضعفشه
درست شبانه رایگان نداره. اما مثل صبانت نیست که اگر پهنای باندت تموم بشه مجبوری دوباره پول که یک ماه بدی و دوباره مالیات مخابرات.آسیاتک کافی فقط گیگ اضافه خرید کنی
یکی تعرفه های آسیا تک را میگه؟
با عرض معذرت,فکر نکنم این طوری که شما می گین باشه. پشتیبانی خیلی از اوقات مشغوله,پینگ فوق العاده بالا+ timeout و بدون dc هم نیستن.اما سرعت دانلود هنوز تا افتضاح جا داره.من مرکز دانشگاه هستم و فوق العاده پشیمان از اینکه آسیا تک گرفتم.
خیلی ممنون از دوستان
نداشتن شبانه رایگان که خیلی بده
حالا مثلا اگه پهننای باند وسط ماه تموم بشه
فقط کافیه پهنای باند شارژ کنیم
بعد در ضمن از تو سایت میشه باقی مانده پهنای باند رو دید؟
آقا دانلود تورنت چطوریاست تا چه حد محدودیت داره , سرویس 256 نامحدودش می ارزه بگیرم .
اين آسياتك كاش شبانه نامحدود مثل بقيه جاها داشت
فكر كنم با اين وضع مسخره آسياتك من هم از اين شركت كوچ كنم
هميشه كارشون اينه اوايل بسيار ارزون ميدن ، بعد حسابي ميبرند بالا قيمتو
اگر هيچ كس ازشون نگيره حداقل اينو ميفهمند مثل صبا نت يا شاتل شبانه رايگان بزاره
نقل قول:
اتفاقا دقیقا همینجوره. من که تا حالا هیچ مشکلی با آسیاتک نداشتم از شرایطشون هم کاملا راضی هستم.
پشتیبانیش همیشه اشغاله . من که اصلا راضی نیستم.
به نظر من هم همه باید از این شرکت در پیت کوچ کنند.
اره میتونی فقط شارژ کنی. ( هم حجم هم سرویس )نقل قول:
سایتش هنوز اینکه بشه باقیمونده رو دید رو فعال نکرده
به کجا باید کوچ کرد ؟!نقل قول:
من راضیم.