دوست من نصبش اصلاً کار سختی نیست ... روی همه گوشی Gps داری نصب میشه ... نگران نباش
Printable View
دوست من نصبش اصلاً کار سختی نیست ... روی همه گوشی Gps داری نصب میشه ... نگران نباش
با سلام وتشکرنقل قول:
پس دستبکار میشم .اکر مشگلی بود مزاحم میشم .
آموزش من مو لا درزش نمیره...: دی باز اگه مشکلی بود بگو همه کمکت میکنند...نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
چند تا سوال داشتم.
1-در آموزشی گذاشتید منظور ار رم گوشی همان حافظه گوشی هستش؟
2-فرمودید بجای قبلی ها ،همان فولدر های ورژن قبلی میباشد؟
3-ورژن قبلی روی کارت حافظه نصب شده .نمیشه انو برداشت وبجاش نصب کرد؟
با تشکر.
سلامنقل قول:
1- بله
2- نه...شما برنامه رو نصب کنید. خودش این فولدر رو میسازه...ولی من براتون نقشه رو که گذاشتم محتویات این فولدر رو داره...شما جایگزین اونی که خودش نصب میکنه میکنید.
3- اگه از قبل نسخه ای دارید پاکش کنید.
شاد باشید:40:
با سلام وتشکر دوبارهنقل قول:
به یک سوال جواب ندادید و آن اینکه ،میشه در کارت حافظه نصب کرد؟
بله دوست من میشه ..... نه این برنامه بلکه هر برنامه رو بهتره در کارت حافظه نصب کنید تا به خود مموری گوشی آسیب نزنه ...
دوستان نقشه جدیدی برای تهران نیست؟
با سلام وتشکر به تمام دوستان.
از اینکه راهنمایی کردید تا گارمین رو نصب کنم،ممنونم.
کار نصب تمام شد وخیلی هم خوب کار میکنه .فقط موقع شروع ودر صفحه اول خطهای زرد میله مانند عمودی و افقی ظاهر میشه و مانع خونده شدن میشه.که بعد از رفتن به صفهات بعد از بین میره.میخواستم ببینم نصب مشگل داشته یا برنامه دانلود شده اشکال داره؟اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.متشکرم
نقشه کنونی مشکلی داره؟نقل قول:
مشکله نادریه...مشابه شو ندیدم دوست عزیز...نقل قول:
شاد باشید:40:
دوستان گل کسی میدونه ایا نقشه ی بهتری واسه تبریز اومده ؟ راستی بهترین مپی که تا حالا بوده حجمش چقدره ؟
خیر...اگه بیاد تو پست اول قرار داده میشه...نقل قول:
13 مگ
سلام دوست عزیز.نقل قول:
جهت اطلاع خواستم حضور شما وسایر دوستان عرض کنم که مشگل پیش امده با تغییر ورژن از 5.00.40 به 5.00.00 درست شد وتقریبا دو ورژن یاد شده تفاوتی باهم ندارند چیزی که ظاهرا به چشم میاد مکانمای 5.00.40 شکل اتومبیل رو داره ولی اون یکی مثل ورژنهای قبلی هستش.دیگه بقیه فرقاشو نمیدونم .اگه از دو ستان چیزایی میدونند بفر مایند.با تشکر
باسلام
من بعد از نصب نرم افزار گارمین در N85، نمی توانم آنرا اجرا کنم آیکون نصب شده آن در Application وجود دارد ولی وقتی که آنرا اجرا (Open) می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد و اصلا اجرا نمی شوذد لطفا به دادم برسید
سلامنقل قول:
باید نسخه های دیگر رو تست کنید و در صورت عدم پاسخ گویی مستر ریست کنید.
با سلام
من صبر كردم تا به ماهواره وصل بشه و همين طور نيز شد ولي همش صفحه ي سياه نشون مي داد
اون 4 تا آنتن سبزه؟ کجا سکونت دارید؟ فایل های UNL رو درست ساختید؟نقل قول:
سلام میتونم بپرسم نقشه شیراز رو چطور میتونم از اینجا بگیرم و چطور اضافه کنم.
آخه از نسخه ای که من استفاده میکنم نقشه شیراز رو نداره .
از پست اول...: دينقل قول:
شاد باشي:40:
مشکلات نقشه فعلینقل قول:
نقشه کنونی مشکلی داره؟
1- جزئیات اصلا نداره مثل بانک ها - مسجد ها- سینما ها و غیره
2- وقتی یه مکانی رو به برنامه میدی تا واسه رفتن به اونجا راهنماییت کنه یه خط از اونجا که هستی تا محل مورد نظر میکشه که یعنی این راهه ولی اون خط از روی خیابون ها نیست (مثلا از وسط خونه ها مکان هایی که امکان تردد نیست رد میشه)
1- انتظارات شما خیلی بالاس...:13: همینشم باید شکر کنی...!نقل قول:
2- اون دیگه بستگی به محلی داره که شما هستی...وگرنه من و خیلی های دیگه داریم ازش استفادهمیکنیم ...خیلی هم خوب از بین خیابان ها مسیر میده!
نقل قول:
1-بله
2-اصفهان
3-بله
یونس جون واسه من خیلی از خیابون ها رو ادم حساب نمیکنه مثلا وقتی یه ادرس بهش میدم میندازه توی 4 تا اتوبان و خیابون هایی مل ولی عصر و...اصلا ادم حساب نمیکنه واسه شما هم اینجوریه ...؟؟ ( یا اینکه تنظیم خاصی داره)نقل قول:
1- انتظارات شما خیلی بالاس... همینشم باید شکر کنی...!
2- اون دیگه بستگی به محلی داره که شما هستی...وگرنه من و خیلی های دیگه داریم ازش استفادهمیکنیم ...خیلی هم خوب از بین خیابان ها مسیر میده!
شاد باشی
خيلي عجيبه...ولي به نظر من شما فايلي كه مربوط به آنلاك نقشه هست رو درست نساختيد...(فرمتش!) چون من دليل ديگه اي نميبينم واسه نشون ندادن...:41:نقل قول:
يه جا تو تنظيمات بود واسه همين مسير يابي...زده چجوري عمل كنه...نقل قول:
راه كوتاهتر...
رمان كمتر...
و...
شايد موثر باشه...
شاد باشيد40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S60v3 و S60v5
Notes:
◦This Garmin Mobile XT application is designed for use on Symbian smartphone devices running S60 (ie. Nokia E6x, Nokia N7x) 3rd Edition OS .
◦You must have a previous version of the XT software installed on your SD card to have all of the help files, voice files and basemap files. These are not included with this update.
◦During installation, you will be prompted to turn on your Garmin GPS. Please Note: You will not gain access to Garmin Online features and/or the navigation will be unavailable without connecting your Garmin GPS.
◦A minimum card size of 256 MB is recommended for Garmin Mobile XT software with maps.
◦Please save all appropriate data before beginning the update.
Change History
- Provide 'Exit' option to the Activate Software page.
- Correct the turn preview page in landscape orientation.
- Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected.
- Correct the text color of the main map page when displayed in night mode
14.51 MB
کد:http://www8.garmin.com/software/GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe
اما تغییرات این ورژن
اصلاح رنگ متن در صفحه اصلی نقشه در هنگام شب
مهیا شدن گزینه خروج در صفحه اصلی نزم افزار
اصلاح ساختار در حالت landspace
و...
Change History
- Provide 'Exit' option to the Activate Software page.
- Correct the turn preview page in landscape orientation.
- Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected.
- Correct the text color of the main map page when displayed in night mode
کرک نداره؟
واسه گوشيهاي تاچ هم جواب ميده؟
اگه منظورت کیجنه که همون قبلی جواب میده.نقل قول:
بله s60v5 رو هم ساپورت می کنه.نقل قول:
واسه گوشيهاي تاچ هم جواب ميده؟
یونس جان زحمت به روز کردن اون تاپیک اصلی رو هم میکشی عزیز دل؟
دمت گرم:11::11:
اين لينک نقشه ها کجاست؟
من که تو پست اوّل لينک برا دانلود نميبينم
دوست من برنامه گارمین مثل اسنارت کام نیست که برای هر شهری یه نقشه جدا داشته باشه ...
.
نقشه جدید گارمین شهرهای تهران , اصفهان , مشهد , کرج , سمنان , شیراز و همدان رو داره ... و شما میتونی در این شهرها از این برنامه استفاده کنی ...
فایل ضمیمه اول با این نام: Garmin.zip رو دانلود کن نقشه هم درونش هست با این نام: gmapsupp.imgنقل قول:
مرسی از این همه راهنمایی و توضیح .
گوشی N95 تازه آپگرید شده .(تهران)
همه کارای گفته شده رو کردم . تمام فایل ها رو هم از همون پست اول گرفتم .
مشکل : اونجا گفته شده بود که کد نقشه 773 یه جا دیگه گفته شده بود 800 و 2500 همرو امتحان کردم وقتی کابلرو قطع میکنم خودش میگه MAP UNLOCK ? YESمیزنم خودش میره تو برنامه ولی بعداز ینکه تو قسمت سیستم هم تنظیم می کنم میرم تو نقشه هیچی نمیاد .
یه صفحه خالی مشکی با یه ماشین وسطش بالای صفحه نوشته : Receiver not usable , پایین گوشه سمت راست نوشته : no map
راهنمایی کنید ممنون .
باید تو یه فضای باز بایستی وقتی جی پی اس کانکت شد به ماهواره اونوقت نقشه رو نشون میده. ممکنه از یک تا ده دقیقه طول بکشه پس عجله نکن.نقل قول:
درود
من تمام مراحل رو به دقت رفتم ولی آخرش میگه : no map
ببخشید شاید طولانی بشه ولی برای فهمیدن علت مهمه ...
.
یه بار کلاً تمام کارهایی که انجام دادی رو بگو تا متوجه بشیم اشکال کار کجاس ..
این برنامه تو 6120 کار میکنه؟
چون خود گوشی 2 تا نرم افزار داره (لند مارک و جی پی اس دیتا ) که هر دو دنبال جی پی اس بلوتوث می گردند ولی چیزی پیدا نمی کنند
دوست من 6120 gps داخلی نداره ........
اگه دوست دارید باید اکسترنال تهیه کنید که اونم هزینش بالاس
چرا نمیذاره ضمیمه رو دانلود کنم؟