چند تا سرباز داشت؟
من 9 تا گرزدار دارم!!
راستــــــی تا همین الان 2856 تا غارت کردم!!
Printable View
چند تا سرباز داشت؟
من 9 تا گرزدار دارم!!
راستــــــی تا همین الان 2856 تا غارت کردم!!
براش به انگلیسی نوشتم
hi .no war please
برام این جواب رو داده
okay i will try.
but remember this is an account played by 3.
I will try to stop them.
But can not give guarantee.
یکی معنیش کنه لطفا...
ترجمش!!
((باشه سعی میکنم
اما یادت باشه این آکانت از طریق 3نفر اداره میشه!
من سعی میکنم به اون ها هم بگم بهت حمله نکنن
اما نمیتونم تضمین کنم))
نقل قول:
اونم 9 تا گرز دار داره دوباره هم حمله کرد در مجموع د وحملش تونست دو تا سربازم ر وبکشه و 47 تا چوب و71 گندم بدزده:41:
نقل قول:
حالا چی کار کنم؟
من مخفیگاهم رو الان کردم لول 2
سعی کن مخفیگاهتو ببری بالا اگر هم تونستی بازار بساز اگه بهت حمله شد برای یکی بفرستی
نقل قول:
من نمیخام از بازی برم بیرون حاظرم همش رو اگه تونست ببره ولی به کسی نمیدهم بی خودکی این رسم کار گروهیه؟این قرار مون بود؟
من که نگفتم بدی به یکی دیگه!!نقل قول:
من نمیخام از بازی برم بیرون حاظرم همش رو اگه تونست ببره ولی به کسی نمیدهم بی خودکی این رسم کار گروهیه؟این قرار مون بود؟
برای یه مدت میدی به یکی دیگه وقتی یارو خسته شد اون طرف منابعتو بهت بر میگردونه!!!
نقل قول:
متوجه شدم فعلا که بی خیال حمله شده ولی بهم کمک کنید مطمئن باشید به موقش شماهام نیاز ب ه کمک پیدا میکنید مثلا ما یه تیم هستیم .....
Stop!!!!!!!!!no :grrr:
چرا اينجوري ميكنين با من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نميخواستين با طرح پيش برين از اول ميگفتين تا ما هم بيخيال ميشديم و اينقدر فسفر مغزمون رو آب نمبكرديم
مگه نگفتم سرباز نسازين؟
حالا ميبينم يكي 9 تا گرزدار داره.....يكي 7 تا............معلوم نيست بقيه چندتا دارن:grrr:
بابا اگه ميدونستم اينجوري ميكنين منم هر چي داشتم خرج سرباز ميكردم تا الان برم تو كار غارت
به خاطر طرح هر چي داشتم خرج لولاي مخفيگاه كردم و رسوندمش به 10
بروبچه هاي سرور فنلاند خيلي گل بودن حتي يكي سرباز هم نساختن
ميدونم حتما پيش خودتو فكر كردين كه غارت ميكنين و بيشتر در ميارين ولي اينطور نيست
شما دو نفر سكرت و اچ آر وي طرح رو بهم زدين
بروبچ خوش باشين و كاراي عاديتونو برين تا ببينيم به كجا ميرسين
حيف كه نميتونم بچه هاي فنلاند رو دوباره يكجا جعمشون كنم وگرنه اگه از اول شروع اين سرور با من بودن مطمئنن اين سرور دست ما بود
عجب گروه خوبي بوديم تو فنلاند ولي خدا خيرش نده اوني كه مارو صاف كرد
بيخيال!!!
نقل قول:
من بدبخت سرباز نساختم اصلا همون دوتای کاردان بود که خودتون گفتید اشکال نداره که اونا ر وهم تو حمله که بهم شد کشته شدند من بیچاره کجا سرباز ساختم ؟؟
من تابع طرحم و حرفامم حرفه....
کسی به من نگفت سرباز نساز!!
تازه این سربازا هم منابع جمع میکنن
به طور مثال همین سکرت جان همش منابع رو برد بالا!!
حالا هم داره فارم میشه!!
عاقبت بقیه هم همینه!!
تازه من الان 11 تا گرزدار دارم!!
گندم -1
آقا هیشکی تو این انجمن از من قوی تر وجود نداره . تو سرور اسپید 3 روزه 1000 تا گرزدار ساختم و غارتم هم 100000 هستش ! :31:
من از یه استراتژی خاص استفاده می کنم . :27:
بهش می گم استراتژی مکمل . :5:
البته این بدترین اکانتم بوده چون دهکده اول نفر 10 ام تو 8*8 منه ! :46:
:8:
پس هر چه سریع تر نیزه دار بساز که منم مثل تو بودم و یه نفر با قهرمان شوالیه اش اومد و 100 تا گرزدارم رو تکنفره کشت و حذف اکانت کردمنقل قول:
:31: در مورد شما بايد بگم يه جوري نوشته بودي سربازام ...گفتم الان ده بيستا دارينقل قول:
شرمنده ولي از اين به بعد نساز:10:
شما هم اگه بري صفحات قبل رو بخوني هزار بار بزرگ نوشته بودم سرباز نسازين باز تازه شما داري ميگي كسي به من نگفت؟نقل قول:
آقاجان من اين طرح اوايلش كلي بدبختي داره كلي بيچارگي داره ولي نه از نظر فارم شدن
شما اگه كامل از طرح پيروي كني هيچ وقت حتي يه خوشه گندمم ازت كم نميشه
ايني كه ميگم بدبختي داره يعن همش يكنواخته كارات و هيجان لا موجود چون پيوسته بايد ارتقا بدي و مخفيگاه درست كني
الانم كه دارم ميبينم بعضيا مخفيگاشون لول 2 هست با اينكه در حال حاضر بايد 10 باشه
باور كنين سرباز مثل كيك ميمونه...با اين تفاوت كه آدم از كيك زده ميشه ولي از سرباز نه
اصلا حرف شما درست .......سرباز ساختي ولي اگه 4 تا دهكده هر كدوم با هفت تا گرزدار بهت حمله كنن چي؟ هي ذره ذره ازت كم ميشه تا بلاخره سربازات تموم ميشه و ميخواي بازم بسازي
تا آخر كه نميتوني جاخالي بدي
خواهشن ديگه سرباز نسازين و فقط مخفيگاه رو برسونين به 10 كه بدجوري غارت بازاره
راستي چرا كسي به من حمله نميكنه؟
يعني اينقدر ترسناكم؟:31:
شما هم شدي كاسه داغتر از آشنقل قول:
الان اول سروري كي ميخواد با 100 تا گرزدار و هرو بياد به جنگ اين بابا؟
ما تابع طرحيم داداش من
البته اگه برادر اچ آر وي هم باشه
خدائیش دم این خارجیه گرم بهش گفتم بدون جنگ بهم دیگه حمله نکرد اقا طبق طرح پیش بریم ببینیم چی میشه م ن رو که دو بار حمله کردند البته من اینا ر ویادداشت میکنم و 2 برابرشونر وازشون شده با زور یا با زبون خوش بعدا پس میگیرم من طبق طرح پیش میرم و منابه و مخفیگاه ر وفقط اپدیت میکنمنقل قول:
نوكريمنقل قول:
فقط يادت باشه اين اول كاري مخفيگاه واجب تره
اول مخفيگاهتو برسون به 10 بعد بهم بگو كه بگم بعدش چيكار كني
مشکل من هم همینه!!
یکنواختی اصلا حال نمیده!! :دی
من الان با همین 11 تا گرزدار رشدم دو برابر شده!
امروز 5 تا منبع رو ارتقاء دادم و تا الان هم 5000 تا غارت کردم!!
ولی چشم سعی میکنم!
من که دارم طبق طرح پیش میرم
کاردان دستوراش تموم شد رفت پی کارش
مخفیگاه رو بزودی لول 4 میکنم
رتبه فعلیم هم 124
اوضاع شما چطوره؟
من اوضام بده
اصلا نميدونم كجاي رنكم
چون صبحا ميرم اداره تا ساعت 12.30 نيستم خونه ولي انشاا... از پسفردا دوباره خونه نشين ميشم و ميام بالا
مخفيگاهمم لول 10
نقل قول:
منم دارم طبق طرح پیش میرم دو تا حمله نا جوانمردان هبهم شد یه خورده عقب افتادم ان شا الله به زودی میرسم به بقیه یه خورده مراقب منم باشید....
ای بابا نامردا بازم حمله کردند البته اون قبلیه نیست یکی دیگه است چه گیری کردیما ضعیف گیر اوردند....:41:
به منم اولين حمله رو كردننقل قول:
بلاخره نون خور اضافه پريد:26: البته 400 تا هم گندم:37:
خدار وشکر این حمله برا من خطری نداشتنقل قول:
bounty [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0
ماشالله به خودم که تاحالا کسی بهم حمله نکرده :27:
به منم تا حالا کسی حمله نکرده!! :دی
چجوري به تمام اعضاي اتحادم نامه بدم
چجوري وقتي با يك اتحاد متحد شدم اسمش رو به صورت لينك در صفحه اصلي اتحاد بزارم
اين گزينه [nap] و ...چجوري بايستي استفاده كرد ازشون
ممنونم
موفق باشيد
اي خدااااا!!! بابا اين crack بدبخت مرد اينقدر به شما ها گفت وقتي مخفيگاه داشته باشيد فااااااارم نمـــــشيد! حالا بازم هي بگو هي بگو هي بگو! خسته نشيا! بازم بگو تعارق نكن!:31:نقل قول:
چرا بازار انقدر داغونه؟
همه دارن آهن میدن، چیزای دیگه بگیرن...
درخواست آهن خیلی کمه!
میگم یکی از اعضا بیاد به من حمله کنه این موش بی مصرف بمیره (ولی بعداً منابعمو پس بده...) :31:
خداوكيلي ..................برادر اين اچ آر وي همش ساز مخالف ميزنهنقل قول:
من نميدونم انگار تا به حال تراوين بازي نكرده كه به اين قضيه فارم گير داده
بابا جان توليد كه بره بالا ميتونيم سرباز خونه رو به 20 برسونيم كه سرعت ساخت سرباز كم بشه و بعد يهو ميتركونيم
برادر ممد نگران نباش قراره كه توليد بچه ها به 100 در ساعت رسيد ارسالات رو شروع كنيمنقل قول:
ا ... ا ... ا؟نقل قول:
اون كاردان بيچاره بهت اطمينان كرده موش فرستاده واست
ميخواي خيانت كني؟:27:
اگه همون موش نباشه جمعيت سوسكاي دهكدت ميره بالا
نقل قول:
برا من هنوز به 40 تا رسیده
40 تا با طلا یا بی طلا؟
Production:نقل قول:
lumber lumber: 36 per hour
clay clay: 40 per hour
iron iron: 28 per hour
crop crop: 20 per hour
10 تا طلام ر وهم استفاده کردم
5 تا گندم -5 تام خشت-
مخفیگاهم لول 4 است
البته 3 بارم بهم حمله شده دفعه اولش 71 گندم و 42 چوبم ر ودزدیدند دفعه دوم فقط 5 تا چوب
دفعه سومم هیچی نتونستند بدزدند
من كه نگفتم همين الان 100 تاستنقل قول:
نگران نباش برا منم تازه 50 تاست
به احتمال زياد با طلانقل قول:
برا من كه با طلا
برای من بدون طلا اینه وضعیتم:
lumber: 36 per hour
clay: 36 per hour
iron: 28 per hour
crop: 9 per hour
نقل قول:
خب حمله بهتون نشده وضعتون خوبه دیگه البت ه درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lumber:36per hour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
clay:36per hour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iron:36per hour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crop:-1per hour
برای ما هم اینه!
crack جان اگه شما مخفیگاهت لول 10 هم باشه توتن ها میتونن تا 300 تا شو غارت کنن!!
اقا گندم چرا بالا نمیبرید برا هر کاری که میخاید انجا مبدید مگه لازم نیست؟