سلام حامد جون اسمارت فونی نداریم که این مقدار رم داشته باشه. ظاهرا که باید وحشتناک باشه سرعتش. اما کلا گوشیهای htc زیاد جالب نیستن موقع استفاده. اصلا پیش سونی به حساب نمیان.راستی مموری 8 گیگا بایت M2 ه بالا جایی گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
Printable View
سلام حامد جون اسمارت فونی نداریم که این مقدار رم داشته باشه. ظاهرا که باید وحشتناک باشه سرعتش. اما کلا گوشیهای htc زیاد جالب نیستن موقع استفاده. اصلا پیش سونی به حساب نمیان.راستی مموری 8 گیگا بایت M2 ه بالا جایی گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من خودم فقط با p3400 کار کردم.بد نبود.البته خیلی کار نکردم.سونی که خیلی مطمئن هست که انقدر روی گوشی تبلیغ میکنه.هم سرعت هم باتری 2 تا ویژگی اصلی گوشی هستن.نقل قول:
به نقل از یکی از دوستان:
اگه تو تهران زندگی می کنید: مجتمع علاءالدین-طبقه همکف-فروشگاه شیرینکار همراه (نامرد 8 گیگ رو میده 100 تومن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SanDisk introduces 16 GB microSD and M2 memory cards
The 16GB microSD cards are expected to hit the shelves at a price of 70 euro (100 US dollars), while the 16GB M2 cards will sell for about 90 euro (130 US dollars).
فقط خواستم بگم که رم زیاد دلیل بر بالا بودن سرعت نمیشه.....................فقط در شرایطی که برنامه هایه زیادی باز باشه .......که این دلیل ربطی به حرف شما نداره...........:31::8:نقل قول:
سومین اپیزود جانی x هم امروز رونمایی شد.ببینید :
خیلی جالبه.فکر کنم در کل یه فیلم بشه این 9 تا اپیزود.کد:http://www.whoisjohnny-x.com/index.aspx?en-gb#/johnnyx/1/
آره
من دوتا اپیزدش رو دیروز دیدم
ادیت : الان اپیزود 3 ش رو هم دیدم !! روی هم 30 ثانیه هم نبود
خیلی باحاله !! روی دیوار یه اعلامیه مانند درست میکنه بعد با ایکس1 ازش عکس میگیره پرینت میکنه =))
حال کردم
_____
شات دان باز که اومدی تو کلوپ سونی
تا نزدن بکشنت لطفآ بیروون !! میایی جو رو خراب میکنی
بچه ها سوتي google تو گوشي G1 را نيگا كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت ها با هم نمي خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لب تاب نه،گوشی هم نه...umpcنقل قول:
حرف شما درست.ولی ما با توجه به همهی مشخصات گوشی گفتیمنقل قول:
ای ولا مصطفی خان
این واژه رو نشنیده بودم تا حالا
چیز یاد گرفتیم
UMPC
Ultra-Mobile PC
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Umpc
متاسفانه من اصفهان هستم.نقل قول:
مهم نیست که کجا هستی.از همونجا هم شاید گیر آوردی:10:نقل قول:
بهراد جان ولش كن بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شات دان باز که اومدی تو کلوپ سونی
تا نزدن بکشنت لطفآ بیروون !! میایی جو رو خراب میکنی
اين نشون ميده چه كلوپ باهالي داريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار هر س هرچي ميخواد بگه گوشي كه اومد همه مي فهمن ما چه بچه هاي تيز بيني بوديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم باری دانلود دوستاننقل قول:
:10:کد:http://rapidshare.com/files/148796622/Xperia_-_Who_is_JohnnyX2.flv.html
بازم که شیطونی کردی بهراد :31:نقل قول:
قرار بود امروز وارد بازار بشه چی شد ؟
دیدی گند زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
امروز 27 ته 30ام وارد بازار میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس فردا هم C905 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دمتون گرمنقل قول:
بازم که شیطونی کردی بهراد
قرار بود امروز وارد بازار بشه چی شد ؟
من شیطونی میکنم ؟؟ عجب !!
علی جون اینم کانتر (شمارنده :دی)ر ماست :دینقل قول:
دیدی گند زدی .
امروز 28 ته 30ام وارد بازار میشه.
فردا هم C905
بابا حسین تو هم که تاریخت غلطه .. یه روز بکش عقب دهنمونو سرویس کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...امروز 27 سپتامبر ه ... بعدش c905 سی سپتامبر میاد تو بازار سوئد ..اواسط اکتبر میاد دبی ..
آهاااااا بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبی دبی ...... رفتیم دبی
ببخشید درستش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
از بس که منتظر موندیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امضاي من خطا نداره
پيگيرش شد كه گيج نشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم عجب تيكه اي شده؟نقل قول:
دبی دبی ...... رفتیم دبی
کانتر تون رو ریست کنین بابا :31:نقل قول:
مگه کچل ها رو دبی راه میدن که می خوای بری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امضا رو حال کنین:31:نقل قول:
امنیا قیمتش داره به 700 نزدیک میشه (مدل 8گیگ)
فکر کنم سونی ریکسون مجبور بشه واسه فروش قیمت ایکس وان رو از 800 دلار کمتر کنه
برین خوش باشین :8:
این خبر خوبی بود همیشه خبر خوش بدی:31:نقل قول:
امنیا قیمتش داره به 700 نزدیک میشه (مدل 8گیگ)
فکر کنم سونی ریکسون مجبور بشه واسه فروش قیمت ایکس وان رو از 800 دلار کمتر کنه
برین خوش باشین
خداکنه درست باشه تا از (بلانسبت)شرت در امان باشیم:27:نقل قول:
شتر در خواب بیند پنبه دانه ........
به قول شاعر توی این دنیا هیچ چیز غیرممکن نیست:10:نقل قول:
یه شاعر دیگه میگه وقتی رسد به 400 تومن x1 *** آمده فتو فراوون x10
عجب شعری گفتما!:دی
زرشک!!! 100من آش به همین خیال باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حسین جون میازار موری را که دانه کش است ....
بسه بابا !! مشاعره بسه !!
برادرا باید گفت که مدل 16گیگ موجود در gooshishop هست 730 تومان............من اول میگفتم 8 گیگ ولی زده 16 گیگ موجود است........
فکر کنم اشتباه اومدی. اینجا در مورد x1 صحبت می کنیم!نقل قول:
برادرا باید گفت که مدل 16گیگ موجود در gooshishop هست 730 تومان............من اول میگفتم 8 گیگ ولی زده 16 گیگ موجود است........
منظورم از این پست این بود که x1 قفل میکنه تو بازار............:31:نقل قول:
اشتباه نبوده داش........
لینک معتبر میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هرچی گشتم ندیدم احتمالا چرت گفتی:27:
چشه اواتارت رو وا کن بببین زدم گوشی شاپ....چشات چرت میبینه...........:31:نقل قول:
gooshishop.com به همه نقاط ارسال داره......
شات دان ..واسه چی میای اینجا قیمت i900 سامسونگ میدی ؟ اسم تاپیکو اگه سواد داری بخون ! دفعه بعد خواستی بیای اینجا پست بدی یادت باشه حرفت درباره x1 باشه وگرنه پست نده...کسی هم خواستار این نیست که غیر از x1 خبری اینجا بخونه.
فردا معرفی میشه آره ؟؟
به نظرتون کی میاد بازار ایران ؟ و با چه قیمتی ؟
واز همه مهمتر کی قیمتش متعادل میشه که ارزش خریدن داشته باشه ؟؟؟
تایید میشه.نقل قول:
شات دان ..واسه چی میای اینجا قیمت i900 سامسونگ میدی ؟ اسم تاپیکو اگه سواد داری بخون ! دفعه بعد خواستی بیای اینجا پست بدی یادت باشه حرفت درباره x1 باشه وگرنه پست نده...کسی هم خواستار این نیست که غیر از x1 خبری اینجا بخونه.
حمید برو بچه............برو..
من فصدم از اون حرف کامل کردن حرف ali racer بود که زده بود 8گیگ 750 تومان..............صددرصد نصف شما هم این گوشی رو نمی گیرید..........پس بیخودی پست ندید..........دی
مرد حسابی میای توی کلوپ X1 قیمت سامسونگ رو میدی که چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
@حمید
حمید به تو گفته برو ولی ننوشته کجا حتما ترسده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-8 ماهی هست که معرفی شده. فردا یعنی امروز ریلیز میشه!نقل قول:
فردا معرفی میشه آره ؟؟
اگه منظورت از قیمت متعادل 400 تومنه بیخیالش بشو که عمرا تا 2سال دیگه این قیمتی بشه (این حدس منه)نقل قول:
-----------------
شات دان یه بار تهدیدت کردم بازم تهدید کنم یا عمل کنم؟
قیمت امنیاتو ببر برا خودت بچه
بدو ببینم بدو
صبر كن امضامو نگا كنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا معرفی میشه آره ؟؟
به نظر من يه ماه ديگه شايدم كمتر تو ايران باشهنقل قول:
به نظرتون کی میاد بازار ایران ؟ و با چه قیمتی ؟
قيمتش كه حتي اگه يه تومن هم باشه ميرزه... كه فك كنم باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كي گفته بايد حتما همه بگيريمنقل قول:
صددرصد نصف شما هم این گوشی رو نمی گیرید
حالا كيو پيدا كردي بياد از پستت تشكر كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]