ویندوز پی سی رو عوض کردم ناچارا، مشکل حل شد خوشبختانه.
از توجه دوستان (undertaker_ss) خیلی خیلی سپاسگزار و ممنون.
Printable View
ویندوز پی سی رو عوض کردم ناچارا، مشکل حل شد خوشبختانه.
از توجه دوستان (undertaker_ss) خیلی خیلی سپاسگزار و ممنون.
اتفاقا می خواستم بگم ویندوزت رو عوض کنی گفتم یهو فحشم میدی:31:نقل قول:
خدا رو شکر مشکلت حل شد
خواهش می کنم من که کاری از دستم بر نیومد :11:
موفق باشی :20:
سلام من مطلباتونو خوندم ولی سر در نمیارم
مساله اینجاس ببینید
سیستم شماره 1 من یک پورت لن داره..سیستم عامل ویستا سرویس پک 2
سیستم شماره 2 من پورت لن نداره...سیستم عامل xpسرویس پک 2
یه مدم dlinkخریدم 2ماه پیش با سرویس 128 که پشت مودم یه جای لن هم داره
توی جعبه یه کابل لن هم دارم.
.
چجوری وصل کنم که هم تبادل فایل داشته باشم هم استفاده اینترنت تو دو تا سیستم
کامپیوتر دوم باید پورت LAN رو داشته باشه وگرنه بین دو سیستم نمیشه ارتباط شبکه رو برقرار کردنقل قول:
اگه پورت LAN نداری باید کارت شبکه بخری
ببخشید یه سوالنقل قول:
1:یعنی نمیشه اون سیستم که لن نداره به وسیله مودم adslبا اون سیستمم که لن داره وصل شه؟
2:چجوری اینترنت رو شیر کنم بینشون که وقتی جفت com روشنن بعضی اوقات با کل سرعت با اون کار کم بعضی اوقات با کل سرعت با اون یکی سیستم یکیشون ویستاس دیگری هم ایکس پی
ببین سیستمی که به اینترنت وصله بصورت مستقیم رو با USB وصل میکنی و سیستمی رو که میخوای شبکه رو روش پیاده کنی رو باید با LAN بین دو کامپیوتر متصل کنی (یعنی از پورت Lan کامپیوتر اول به پورت Lan کامپیوتر دوم)نقل قول:
بصورت اتومایک وقتی با هرکدوم کار بشه سرعت میره سمت اون سیستمی که داره از پهنای باند استفاده میکنه
درود;
دوستان یه لپ تاب داریم که با وایرلس به یه PC وصله. هر دو XP و اتصال هم برقرار میشه اما هر دو Send دارن ولی Received ندارن. فایروال خاموشه. فایرواله آنتی ویروسم خاموشه. به نظر شما مشکل از کجاست؟
متشکر...
دوستان من یه لپ تاپدل 1525 رو میخوام با یه پرینتر ز4780 اچ پی وایلس لن کنم باید چیکار کنم"؟
سلام دوستام خسته نباشید یه سوال داشتم من تو یه اتاق یه pc دارم یا یه مودم adsl که با کابل usb دارم استفاده میکنم تازگی ها یه نت بوک خریدم که تو یه اتاق دیگه هستش یعنی حدود 30 متری فاصله دارن حالا سوال من اینه که میشه از پشت مودم adsl از سوکت لنش به وسیله یه کابل croos استفاده کنم و بببرم وصل کنم به نت بوک در این حالت هر 2 تا کامپیوتر روشن باشن به اینترنت وصل میشن؟
یا نه باید تک تک کار کنیم؟سوال بعدی هم اینه اگه جواب سوال بالا مثبت باشه من خودم تو جعبه مودم همراش 1 متری کابل داشت که سرش سوکت داره اگه خودم کابل بگیرم و این کابل رو از وسط نصف کنم و کابلی رو که خریدم بهش وصله کنم اینجوری کابل درست کار میکنه یا نه بهتره برم از بیرون کابل یه سره بخرم؟؟؟
بله میشه دوست من در ان واحد از هر دو استفاده کنی ولی باید تنظیمات مودم رو روی PPPOP قرار یدی که اوتوماتیک کانکت بشهنقل قول:
و در مورد سوال دومت اگه این کار رو نکنی بهتره تو که سیم رو خریدی خوب بدی سوکت هم واست بزنه دیگه چه اریه که ببری اون سیم رو
دوست عزیز من دیروز لپتاپ رو گزاشتم کنار pc بعد با کابلی که تو جعبه مودم بود اومدم شبکه کنم هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیفتاد؟اصلا وصل نمیشن چند تا مقاله مختلف هم خوندم؟؟؟این که چه کابلی باشه فرق میکنه فکر کنم این کابل مودم از این مدل مستقیم هستش چی میگن بهش strang چی چی درست یادم نیست.از این مدلی که دو سر سوکت مثل همه هستش
بايد از کابل کراس استفاده کني ... مغازه هاي کامپيتوري دارند ...
اقا من امروز کابل کراس گرفتم اما باز هر کاری میکنم شبکه نمیشه؟؟؟من یه مودم adsl دارم که ip اون رو 192.168.0.1 قرار دادم
بعد کارت شبکه سیستم اصلی رو میزارم رو 192.168.0.2 رو لپتاپ هم کارت شبکه رو میزارم روی 192.168.0.1 اما کار نمیده؟؟
باید تو لپتاپ تو بخش کانکشن چیزی اضافه بشه اخه نمیدونم یه سری شانسی یه ایکون اومد نوشته بود internet gateway اما با به ip که دست زدم یهو رفت؟
یعنی ip مودم رو میگذارین روی لپ تاپ؟نقل قول:
به لپ تاپ یه ip دیگه بدین
یه توضیح میدی تنظیمات مودم رو چی گذاشتی؟
من يه توضيح كلي يدم اميدوارم كسي كمك كنه من برا رفتن اينترنت از مودم اي دي اس ال استفاده ميكنم همونجور كه ميدونيد اگرم به مودمتو بخش نتورك ايپي نديد كار ميكنه اما ويندوز پيغام ميده كه اي پي بدهمنماي پيرو تو سيستم اصلي كه مودم وصله بهش 192.168,0,2 قرار دادم اين از اين وتاالان هم كار ميردم تا اينكه لپتاپ گرفتم و شبا ميخوام باهاش برم اينترنت پس رفتم كابل كراس گرفتم و مستقيم ميزنمش به لن مودم و راحت كار ميكنم تا اينكه خواستم برا انتقال فايل ها از لپتاپ به پي سي شبكه درست كنم برا همين طبقاموزش ميرم چلو اي پي شبكه پي سي رو ميزارم رو 192,168,0,1 كه با اي پي مودم تداخل ميكنهبرا همين من اي پي شبكه رو ميزارمرو 192,168,1,1 و لپتاپ رو هم رو 192,168,1,2تنظيم ميكنم اما هر چيرو ميندازم تو شاره هيچي به هيچيه هر كاري ميكنم نميشه
خب ببین به ip موم دست نزن و به pc و لپ تاپ هم از همون رنج بده مثلا یکی 192.168.0.2 یکی 192.168.0.3نقل قول:
بعد یه چک بکن ببین فایروال سیستمها خاموشه یا نه
توی cmd سیستمی که ای پی اش 192.1.68.0.3 هست اینو بزن ping 192.168.0.2 ببین چی میگه
اینا رو یه چکی بکن ببینیم مشکل از کجاست
تنظیمات مودم تون PPPOE هست دیگه؟
درود;
من گفتم انقد همه جواب دادن منم یادم رفته بیام اینجا کلی خجالت زده میشم. بابا شما که خیلی باحالین. حالا خوبه یه پارتیه خفن هم اینجا داریم! (داداش تو که نمیدونی با کی هستم!!! نه؟!!)
خوب هیچی ویندوز عوض کردم درست شد. البته بازم راه نداد تا اینکه یییییهو خودش وصل شد. دیوانم کرد. اصلا نفهمیدم مرگش چی بود. چندتا حدس میزنم. بابا این شبکه وایرلس خیلی شکم درده. شروع کنه به گیر دادن تا فهم آدمو پیچ نده بیخیال بشو نیست. یه ADD HOC ساده اینجور گیره تکنسین های شبکه چی میکشن؟ جون داداش دیگه زون آلارم نصب نبود!
.......
سلام.یه سوال داشتم..نمیونم قبلا پرسیدن یا نه...ماشاله 65 صفحه نوشته شده نمیشه به راحتی گشت..
طریقه ی شبکه کردن دو پی سی برای بازی کردن...من و دوستم هر دو نت بیسیم داریم..اکسسز پوینت
ممنون میشم اموزش کاملوشو ارجاع بدید.
سلام
من از طریق کابل lan یک شبکه بین پی سپ ام
و لپ تاپم تعریف کردم و حالا من میتونم از لپ تاپم که ویندوز ویستا داره به فایل هایshar توی پی سی دسترسی داشته باشم ولی چون ویندوز لپم ویستاست از پی سی که میخوام به لپم دسترسی پیدا کنم نمتونم
چون برای ورود user وpas میخواد
من چطور میتونم یه نام کاربری و پس ورد برای لپم تعریف کنم که بتونم به اطلاعات لپم دسترسی داشته باشم؟؟؟
ممنون پیشم راهنمایی کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
ممنون دوست عزیز بالاخره تونستم شبکه رو برقرار کنم چه لذتی داشت اون لحظه که وصل شد اخه من نتبوک دارم سی دی رایتر نداره اینجوری فایل هام رو خیلی سریع میفرستم رو پی سی فقط یه نکته موند.
من هنوز نتونستم اینترنت رو شار کنم البته بگم رو کانکشنم تیک شاره رو زدم فقط یه نکته زیر همون قسمتی که ماله ساره کردن کانکشن میزنی یه منو هست گفته home network conection رو انتخاب کن من کارت شبکه رو انتخاب کردم چون یه گزینه دیگه هست که مودمم هست اونم تو بخش lan میاد درسته دیگه باید کارت شبکه رو انتخاب کنم تا اینترنت بره رو شبکه ولی اتفاقی نمیفته باید جایی ای پی یا dns وارد کنم
خب خدا رو شکرنقل قول:
بله باید بری توی سیستمی که مستقیم به مودم وصل نیست و dns رو بدی 4.2.2.4
سلام داداش. جان خودم منم مثله چی تو گل گیر کرده بودم که اشکال کار از کجاست:31:نقل قول:
احتمالا درایورش مورد داشته
زون آلارم رو خوب اومدی:39:
برو توی network and sharing centerنقل قول:
یه تنظیماتی هست ماله share
یه چیزی بود تو مایه های password protected sharing
اونو off کن
شرمنده دقیق یادم نیست چی بود ویستا ندارم فعلا چک کنم اما خودت پیداش میکنی آدرسش سر راسته:31:
ممنون دوست عزیز خیلی کمک بزرگی کردی.
درود;
خیلی مخلصیم. یکی از حدس هام اینه, شاید عجیب باشه. اما کانکشن باسیم هم رو اتومات آی پی بود. اونو Disable کردم. ممکنه کانفلیکت کنن؟ Server به یه شبکه باسیم هم اتصال داشت اما براش آی پی هنوز تعریف نکرده بودم. اول میخواستم وایرلس رو راه بندازم. راستی من الان یه بریدج بزنم دردسر داره یا نه سریع کانکت میشه. یه سوال دیگه الان نوت بوک رو همچی روشن میکنی کانکت میشه به وایرلس (به Workgroup). قبلا دستی بود. برخورد داشتی از نوع نزدیک یا سوم؟نقل قول:
خیلی باحال میخندی داداش:31:
ِDHCP سرور داری تو شبکه؟ اگه فقط یکی داشته باشی کانفلیکت پیش نمیاد ولی بعضی وقتا واسه منم پیش اومده بعضی سیستم ها که دوتا ای پی دارن فاطی میکنه البته با رنج متفاوتنقل قول:
نه بریج دردسر نداره
به تنظیماتش دست نزدی؟ چی شد که اتومات شد؟اگه خیلی اذیت میکنه وایرلس ات رو خاموش کن:31: هیچ رقمه برخورد نداشتم یه چکی بکن تنظیماتش رو ببینیم مشکل از کجاست.یه چیز دیگه کانکشن غیر از وایرلس توی سیستمت نداری؟
ما چاکریم:11:
با سلام. من تقریبا اصل مطلب تایپیک رو خوندم ولی در راه اندازی شبکه بر روی دو کامپیوتر با ویندوز ویستا مشکل دارم. لطفا راهنمای قدم به قدم ایجاد شبکه پس از نصب دو ویندوز ویستا بر روی دو کامپیوتر اگر امکانش هست در اختیار من قرار دهید. یا مرا به پستی کاملا در این مورد راهنمایی کرده و تمام توضیحات را گفته ارجاع دهید. با تشکر...
مشکل تون رو دقیق بگید شاید بشه حلش کردنقل قول:
و بگید تا حالا چه کارهایی انجام دادید
سلام به همه
من دو تا لپ تاپ دارم و می خواستم این دو رو با هم شبکه کنم البته با ((( وایرلس )))
هم برای اشتراک اینترنت و هم سند و ریسیو اطلاعات و هم بازی شبکه ای
لطفا من رو راهنمایی کنین ( آگه همراه با تصویر باشه خیلی خوبه )
البته لازم به ذکر که یکی از کامپیوتر ها Windows XP و دیگر Windows 7
خواهش میکنم که منو راهنمایی کنین چون شدیدن گیر کردم و از طرفی من اتریش زندگی می کنم و اگه بخوام از شرکت های مربوطه کمک بگیرم باید حدود 200 یورو پیاده بشم
لطفا من رو راهنمایی کنین !!!!!
منم همین سوال و دارم با این تفاوت که من وایرلس روتر مود دارم . هر کامپیوتر هم به صورت جدا و با وایرلس به اینترنت وصل است . فقط می خوام تو اشتراک فایل دو تا کامپیوتر رو شیر کنم با روتر.نقل قول:
وایرلسش رو نمی دونم ولی توی مودم های عادی یه نوع کانکشن داره PPPOEنقل قول:
واسه اینکار باید نوع کاتکشن رو بذارید PPPOE به جای bridge
بببینید داره
نقل قول:
آقا من مشکلم رو حل کردم خیلی راحت بود
اصلا فکرشم نمی کردم که این قدر راحت باشه
اگه می خواستی یه میل بده تا برات میل کنم روششو
به درد شیر کردن اطلاعات هم میخوره
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
نقل قول:
آقا من مشکلم رو حل کردم خیلی راحت بود
اصلا فکرشم نمی کردم که این قدر راحت باشه
اگه می خواستی یه میل بده تا برات میل کنم روششو
به درد شیر کردن اطلاعات هم میخوره
سلام
یه سوال!
طبق همین دستور دو کامپیوتر رو با هم شبکه کردم و شبکه شد
حالا یه مشکل دارم اونم این که وقتی بازی رو می خوایم به صورت شبکه با هم بازی کنیم متاسفانه کامپیوتر دیگری را پیدا نمی کند
لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم ؟؟؟
نقل قول:
ویندوزات چیه ؟
اگه ایکس پیه باید Guest رو خاموش کنی
اکس پی 2
منظورت یوزره ؟ اون خاموشه تک یوزری هست کام ها
فایروال چی خاموشه؟نقل قول:
آنتی وسروست هم ممکنه فایروال داشته باشه اونم چک کن
اون که اف هست
انتی هم اصلا نصب نمی کنم خودم انتی ویروسم :d
نقل قول:
مشکل از تنظیمات بازی میتونه باشه
تو قسمت Option به تنظیمات IP دقت کنید!
سلام
ممنون از راهنمایی اینترنت من کابلی و این کانکشِنشِ
قصد داشتم در کامپیوتر دیگر هم از اینترنت استفاده کنم 1 کارت شبکه خریدم و در کانکشن جدید سیستم 1 را قرار دادم
و سیستم 2 را
و
اما وقتی خواستم اینترنت را شِر کنم
حالا چه کنم :(
و بعد چطور میتونم اطلاعات بین 2 سیستم رد بدل کنم؟
سلام
میخواستم بپرسم تو این شبکه میشه برنامه رو شیر کرد ؟
مثلا من یه آنتی ویروس دارم که روی یکی از سیستمامه و همیشم آپدیته میخواستم ببینم چطوری میتونم تو سیستمه دیگم ازش استفاده کنم ؟