نه متاسفانه میشه کمک کنید به سوالات من جواب بدین؟
ممنون میشم.
Printable View
نه متاسفانه میشه کمک کنید به سوالات من جواب بدین؟
ممنون میشم.
سلام دوست عزيزنقل قول:
جواب سوال شما كمي وقت ميبره ....
اول اينكه كل متن رو بلوك كنين .... با گرفتن كليدهاي تركيبي ctrl+A ميتونين اين كار رو بكنين...
بعد از format>paraghraph رو بياوريد و تمامي پارامترهاي اون رو به اين صورت تنظيم كنين...
بعضي از اين پارامترها ممكنه كه جاشون خالي باشه ... مهم نيست شما تغييرش بدين.
allignment و هم justified قرار بدين.
before text و after text رو صفر كنين...
و بعد line spacing رو هم single كنين.
اميدوارم اين توضيحات ناقص بتونه كمكي بهتون بكنه.... خبرشو بدين... ممنون
ولائي
می تونید از منوی Edit گزینه Paste Special و بعد هم unformatted text (آخرین گزینه) رو انتخاب کنید تا فقط متن اون سایت کپی بشه و بقیه چیزها از قبیل جدول و فاصله و عکس و... کپی نشه.نقل قول:
من یه کتاب آموزشی الکترونیکی خوب می خوام کسی داره؟
لطف کنه آدرس برای دانلود بده
نمي فهمم.نقل قول:
آموزش الكترونيك چي رو مي خوايد؟ اگه منظورتون ورد هست چه نسخه اي؟ 2003 يا 2007؟
نقل قول:
درود
سوال شما نه تنها واضح نيست بلكه شما بايد به قسمت درخواست آموزش الكترونيكي مي رفتيد و پست مي گذاشتيد چرا اينجا ؟
آيا شما منظورتان E - Book مي باشد؟
بدرود
نقل قول:بله E - book می خوام اونم برای 2007نقل قول:
شرمنده که سوالم واضح نبود
من ebook با فرمت pdf سراغ ندارم. اما مقالات آموزشی در این زمینه کم نیست:نقل قول:
برای شروع می تونید به مقاله«آموزش ورد 2007 در یک جلسه» در همین تاپیک رجوع کنید:کد:http://www.google.com/search?hl=en&q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%88%D8%B1%D8%AF+2007
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1045205&postcount=367
ممنون از تو، تو گوگل بیشتر برای خرید میاد و من یه خورده آموزش پیشرفته می خوامنقل قول:
جواب سوال دومت رو نمیدونم. ولی برای سوال اول به محل نصب برنامه برو بعد وارد پوشه office 12 وسپس داخل پوشهstartup هر چی هست پاک کن .دیگه از این به بعد اون پیغام رو نمی بینی.اگه جواب داد حتما پیغام بذار .توی 2003 این کار جواب داد 2007 هم احتمالا همونه.
جواب سوال دومت رو نمیدونم. ولی برای سوال اول به محل نصب برنامه برو بعد وارد پوشه office 12 وسپس داخل پوشهstartup هر چی هست پاک کن .دیگه از این به بعد اون پیغام رو نمی بینی.اگه جواب داد حتما پیغام بذار .توی 2003 این کار جواب داد 2007 هم احتمالا همونه.
جواب سوال دومت رو نمیدونم. ولی برای سوال اول به محل نصب برنامه برو بعد وارد پوشه office 12 وسپس داخل پوشهstartup هر چی هست پاک کن .دیگه از این به بعد اون پیغام رو نمی بینی.اگه جواب داد حتما پیغام بذار .توی 2003 این کار جواب داد 2007 هم احتمالا همونه.نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشین
یه سوال داشتم : من حدود 200 صحه مقاله در ورد دارم که می خوام اونو تبدیل به Pdf کنم ... راهی برای تبدیلش سراغ دارین یا نه ؟
ممنونم
یه سوال دیگه هم داشتم من اگه یه فایلی در ورد (که تصویر و ... داره ) رو در سی دی دخیره کنم و در سیستم دیگه ای باز کنم ، آیا فونت ها و تصاویرم بهم می ریزه ؟ (راهی هست که از این کار جلوگیری کنم) ؟
ممنونم
جواب سوال اولت که باید برنامه کانورتور رو نصب کنی . با اون تبدیل به pdf کنینقل قول:
برنامه PDF 2 Word 1.6
کد:http://rapidshare.com/files/53519795/PDF_2_Word_1.6.rar
جواب سوال دومت در مورد عکس نمی دونم اما اگر فونتیو که باهاش تایپ کردی تو اون یکی سیستم نباشه آره بهم میزه
سلامنقل قول:
اگه از ورد 2003 استفاده می کنی، بهترین برنامه Adobe Acrobat هست (با Adobe Acrobat Reader اشتباه گرفته نشه ولی حجم اون بالای 200 مگابایت هست و اگه دنبال چیزی هستی که بشه از اینترنت دانلود کرد، Word2PDF Convertor رو استفاده کن. اگه خواستی لینک بدیم.
در مورد سوال دوم هم جواب اینه:
بله! ممکنه به هم بخوره. اما اگه ورژن ورد هر دو کامپیوتر یکی باشه و فونت ها هم توی هر دو نصب باشه مشکلی به وجود نمیاد. راه حل قطعی جلوگیری از به هم ریختگی، تبدیل به pdf هست.
سلام به دوستان
واقعا ازتون ممنونم برای جوابی که دادین
آقای محسن ، ممنون از لینکی که گذاشتین، من اونو دانلود کردم ولی اون PDF رو به WORD تبدیل می کنه ( در حالیکه من عکسش رو می خواهم )یعنی تبدیل ورد به پی دی اف
البته چون مقالم فارسیه ، شاید اینجوری فونت ها اصلا اصلا خوانا نیست .. من حتی یه پی دی اف فارسی داشتم ، با برنامه ی بالا ، تونستم تبدیلش کنم ، ولی فونتش خوانا نبود
بازم ممنونم از لطفتون
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش من اون برنامه رو دارم ،ولی قابلیت تبدیل 10-20 صفحه رو داره و از اوب بیتشر ، به هم میریزه و ارور می ده (صفخات من بالای 200 صفحه هست)
از محبتتون ممنونم
شرمنده اشتباهی برات گذاشتم برنامه ي Word to PDF Converter 1.0 با حجم 5.75 مگابايت:نقل قول:
در ضمن سريال برنامه همراه برنامه هست و وقتي ميخواي اولين فايل PDF رو بسازي ازت می خوادکد:http://uploadbazar.com/95Word to PDF Converter 1.rar
كافيه هرچي ميخواي توي Word بنويسي و بعد با يك كليك به pdf تبديلش كني.
توجه: اين برنامه درون خود برنامه ي Word به صورت يك دكمه ظاهر ميشه
دوست عزیز سلام
من امروز cd همین برنامه رو تهیه کردم
pdf tools 2007 یه مجموعه کامل از pdf هست که ایت هم یه قسمتیشه
خیلی خوبه و فونت ها هم بی تغییر می مونه..ولی مشکل اینجاست که فقط از صفحه ی اول pdf می سازه!
حتی setting رو تغییر دادم به all ولی بازم نشد ...
از راهنماییتون ممنونم
نمیدونم من با این برنامه تا 300 صفحه تبدیل کردمنقل قول:
ولی من توصیه می کنم add on خود Microsoft رو دانلود کنید و با اون فایل ها تون رو به صورت pdf ذخیره کنید. البته من office 2007 دارم و برای من کار می کنه و عالی هست. در مورد 2003 نمی دونم باشه یا نه.
کد:http://rapidshare.com/files/50966186/SaveAsPDFandXPS.exe
اولی که فایل این add on هست که با اون می تونید فایل ها رو با فرمت های pdf و xps ذخیره کنید.کد:http://rapidshare.com/files/50966187/Office_2007_Genuine_Advantage.zip
دومی هم برای قانونی کردن آفیس هست. (برای دانلود از سایت microsoft اگر اون رو نداشته باشید گیر میده. گفتم شاید برای نصب add on هم ایراد بگیره.)
سلامنقل قول:
ميتوني يه كپي از template كه الان داري باهاش كار ميكني تهيه كني و اون را يه جايي نگهداري كني
بعد از نصب ويندوز جديد اون Template رو جاي Normal ميذاريش
البته در ادرس زير:
winDirectory/document and settings/youraccountname/application data/ microsoft/template/Normal.dot
خوش باشي
اولا سلام به همه دوستان عزيزنقل قول:
ثانيا بابا اين كارها چيه
ثالثا :
توي ورد قابليتي وجود داره كه ميشه باهاش فونتهاي استفاده شده در يك سند را به همراه آن سند ذخيره كرد تا اگر جايي مورد استفاده قرار گرفت و ان فونتها موجود نبود ان سند بدون نقص و خراب شدن فونت باز شود.
كافيه برين تو ادرس زير و آن را فعال كنيد البته ممكنه بسته به تعداد فونت مورد استفاده حجم فايل يه كم بيشتر بشه
البته در افيس 2003 در افيس 2007 هم داره اما الان يادم نيست اگه نياز داشتين ميتونم پيداش كنم
tools/option/save/Embed True Type Font كافيه اين تيك رو فعال كنيد
همگي خوش باشيد
راستي اگه سوال فوري هم داشته باشين من در آدرس زير در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزيز
اين فرمت xps چيه كه قراره با pdf رقابت كنه؟ كسي تست كرده؟ ايا چيز خوبي هست؟ با چه نرم افزاري باز ميشه؟
سلام به همهنقل قول:
اين ترفند افيس براي تمرين روي پاراگرافها و خواص آن است يعني به جاي اينكه يه پاراگراف را كپي و پيست كنيد اون خودش اين كار رو با اين ترفند ميكنه و اون جمله معروف رو تكرار ميكنه
عدد اول تعداد پاراگرافهايي است كه ايجاد ميشود و عدد دوم تعداد جملاتي است كه در ان پاراگراف ايجاد ميشود
خوش باشين
با سلام!
جدیدا ویندوزم رو عوض کردم, و وقتی که با فونت هایی مثل Zar و ... تایپ می کنم, حرف "ی" رو در وسط جمله به صورت بزرگ " یعنی: ی " می نویسه!
به نظرتون چطوری این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر فراوان ....
سلامنقل قول:
نرم افزار تصحيح كننده صفحه كليد به همراه برخي توضيحات در اين تاپيك:
تنظيم درست زبان فارسی موقع نصب ویندوز برای درست نوشتن حرف ي:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159621
سلام دوست عزيزنقل قول:
كافيست اين نرم افزار را كه من آن را در آدرس زير Upload كردم دانلود و اجرا كنيد
البته در حين نصب اگر CD ويندوز را مي خواهد Cancel را بزنيد و بعد Yes را كليك كنيد
در اخر سيستم درخواست راهاندازي دوباره را مي كند
پس از راهاندازي دوباره حروف ي ، پ ، ژ ، نيمفاصله و خلاصه همه چيز درست شده است
(توضيح: نيم فاصله جهت كلماتي مانند ميباشد ، خانهها و ... بكار ميرود تا اين كلمات با space از هم جدا نشوند كه در اين صورت دو كلمه محسوب مي شوند و اين اشتباه است. كليد استاندارد نيمفاصله Shift+Space ميباشد كه اگر استفاده شود يك كلمه محسوب خواهد شد)
خوش باشين
کد:http://www.persianupload.com/uploads/ae0733f922.rar
سلام
کسی میدونه کادر های word 2007 کجاست ؟
سلامنقل قول:
اگه منظورت از كادر ، كادرهاي دور صفحه مي باشد در پانل page layout گزينه page border موجود است
مرسی پیداش کردم :11:نقل قول:
برو file/prin/all page اگه نشد توی تنظمات پرینتر دستکاری کننقل قول:
ila جان سلامنقل قول:
داشتم تو تاپيك دور ميزدم يهو سوالت رو ديدم ولي ديدم كسي بهش جواب درست و حسابي نداده
چيزي كه به ذهن من ميرسه اينه كه اين مطلب ربطي به فايلهاي پشتيبان نداره براي حل اين مطلب شما بايد از خير نمايش داده شدن بقيه اون فايلها هم بگذري و اگه خواستي از مسير زير توي word ميتوني اين كار رو بكني
Tools-->Option-->General-->Recently Used File List برداشتن تيك مورد نظر و عدم نمايش همه فايلها
البته از توي registry هم ميشه اين كار رو انجام داد ولي به زحمتش نمي ارزه
اگه پاسخ رو ديدي و به دردت خورد خبرم كن
سلام به همه دوستان عزيز
چند سالي هست كه اين فكر داره آزارم ميده كه يعني نميشه اعداد پاورقي را توي word فارسي نوشت :41: و البته چند تا مورد آزاد دهنده ديگه در مورد اين نرمافزار قدرتمند (مثل مورب نوشتن جملات بدون استفاده از Word Art و ...) كه من سالهاست (حدود 10 سال) دارم باهاش كار ميكنم يعني هم كار ميكنم و هم پول در ميارم (از طريق تدريس)
تا اينكه از چند روز پيش اومدم و عضو P30World شدم گفتم شايد كه نه حتما به اطلاعاتم در زمينههاي مختلف افزوده ميشه از جمله word . البته تا حالا يه هفت هشت تايي پست هم دادمها !!!
ولي با مرور تاپيكهاي مرتبط با word ديدم انگار اين مشكل حل شدني نيست و كسي راه حل درست و حسابي و به درد بخور براش نداره گفتم بذار خودم دست به كار بشم تااينكه ........ يافتم:31::26: :19:
آقا ببخشيد سرتون رو درد آوردم آخه خيلي هيجان زده شدم چرا كه يكي از ميلياردها گمشدهام را يافتهام
براي اينكه اعداد پاورقي توي word فارسي بشن بايد با حوصله و دقت مسير زير رو طي كنيد:
- زدن Ctrl + H جهت ظاهر شدن كادر Replace
- زدن دكمه More جهت بازشدن قسمت زيرين كادر
- انتخاب گزينه Footnote Mark از دكمه Special (پايين صفحه)
- زدن گزينه Language از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب گزينه English U.S از كادر بازشده
- (خيلي مهم) انتقال كرسر به كادر Replace With
- زدن گزينه Language از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب گزينه Farsi از كادر بازشده
- (اختياري) : اگه دوست دارين وقتي اعداد فارسي ميشن فونت اونا هم عوض بشه : زدن گزينه Font از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب يك فونت مناسب از قسمت فونتهاي فارسي (مثلا Nazanin) و نيز يك سايز مناسب
- اتمام كار با زدن دكمه Replace All
- كيف كردن و شنگول شدن يادتون نره
اگه سوالي داشتين در اين مورد من در خدمتم
نكته: بهتره اول همه پاورقيهارو تايپ كنيد بعدا همه رو با هم جايگزين كنيد
راستي عضويت ما هم مبارك كسي كه به ما چيزي نگفت
درود
اين هم شماره سريال براي رجيستر شدن نرم افزار تبديل به پي دي اف BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 كه علي عزيز در پست 682 معرفي كردند.
بعد از اجراي ورد 2007 در قسمت Add-ins و انتخاب مثلث كوچك كنار عبارت Pdf Machine و گزينه Options و در سمت چپ گزينه Registration شماره را در كادر بالا وارد كرده و دكمه روبرو را كليك كنيد.
شماره سريال : j+G2H+lzC7pqkYc+wcQngw
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود
از همه ی دوستای عزیزی که راهنمایی کردن واقعا ممنونم
کمک بسیار بزرگی به من کردین
متشکرم
ولی من باز هم می گم استفاده از add on خود Microsoft که با نصب اون می تونید سندتون رو با فرمت pdf ذخیره کنید راحت تر، بدون دردسر تر و بهتر هست. همینجا هم لینک های اون رو گذاشته بودم. اگر پیدا نکردید بگید تا دوباره بزارم.
ميگم ورديست جاننقل قول:
به اينجا خوش اومدي.
خيلي نكته جالبي گفتي ولي من موندم چرا از تغيير Numeral ورد به Context استفاده نكردي كه همه پاورقي ها (به جز اونهايي كه متنشون انگليسي هست) فارسي بشن؟
Tools> Options> Complex Scripts> Numeral: Context
هان؟
سلامنقل قول:
مرسي
ولي مشكل شمارههاي پاورقي (نه اعداد بكار رفته در متن پاورقي) بوسيله اون مطلب حل نميشه
اينو كه من خيلي وقت پيش ميدونستم
مشكل ، اعداد اتوماتيك پاورقي است كه همگي انگليسي نمايش داده ميشود
سلام
دو مشکل در برنامه ورد دارم.
اول اینکه وقتی از یک Page Border برای صفحه استفاده می کنم حاشیه کادر در پایین صفحه دیده نمی شه.
دوم اینکه وقتی سندی رو به چاپ ارسال می کنم ترتیب چاپ از آخر به اول است.
لطف کنید راهنمایی کنید مشکل کجاست.
سلامنقل قول:
حاشيه ديده نميشه يا پرينت گرفته نميشه؟؟؟؟
براي سوال دوم ميتونيد از همون كادر پرينت كه با CTRL + P مياد دكمه Option رو بزنيد و تيك گزينه Reverse Print Order رو برداريد
موفق باشيد