سلام .لطفا منو راهنمایی کنید میخوام سیستم صوتی بگیرم تا سقف 1 میلیون تومان میخوام بیس خیلی قوی داشته باشه مارک ضبط و ساب و پاند پایونیر باشه ولی مدلشونو نمیدونم
سلام .لطفا منو راهنمایی کنید میخوام سیستم صوتی بگیرم تا سقف 1 میلیون تومان میخوام بیس خیلی قوی داشته باشه مارک ضبط و ساب و پاند پایونیر باشه ولی مدلشونو نمیدونم
اگر به نظر شما به چای s20 کامپوننت بهتر جواب میده و....نقل قول:
من جمع کردن سیستم رو به شما میسپارم
دقیقا چقدر دیگه باید هزینه کنم
لطفا مارکها و مدلها رو دقیق بفرمائید تا من تهیه کنم
مطالب کلاملا واضح بود دستت دردنکنه
فقط ایا خود امپ 2 یا 4 امپدانس بودن اسپیکر را تشخیص میدهد؟
چون من کلیده روی امپ برای انتخاب 2 یا 4 گیر نیاوردم!
سلامنقل قول:
اختيار داريد من فقط نظرم رو ميدم.انتخاب با شماست
آمپ براي ساب ووفر:كن وود KAC-8103Dفكر كنم حدود140 تومن باشه .
ساب ووفر:آلپاين تايپ اس 12 اينچ
باكس رو پس از تهيه نمودن ساب من براتون طراحي ميكنم.
كامپوننت: جي بي ال GTO607 حدود 120 تومن.توصيه ميكنم اگر توانستيد انها رو داخل كيك پنل قرار دهيد.
آمپ براي باندها:پايونير GM-944.اين آمپ خيلي كمياب هستش ولي بسيار آمپ خوبيه و كاملا با 6975 و 607 مچ ميشه(تجربه شخصي)به خاطر فيلترهائي كه اين آمپ داره واقعا هنوز رو دستش نيامده.{لازم به ذكر هستش تنها امپ 4 كانال در كلاس A/B هست كه روي 1 اهم استيبل ميباشد}
كابل برق :با توجه به متنوع بودن انتخاب با شماست.ولي تو اين قسمت خيلي سرمايه گذاري كن +RCA
تخته آمپ
موفق باشيد.
باسلام خدمت حمید عزیز
سیم های 2و4و0 گیج جه فرقی داره
BIG 3 چیه؟
سلام به همه دوستان لطفا منو راهنمایی کنید/به سیستم صوتی میخوام بگیرم تا سقف 1 میلیون تومان ضبط و باند و آمپ و خازن سابو باکس چه مارکهای باشه و در کل چی بهتره ماشین هم آزرا هست
سلام
من یه پخش 6050 خریدم. تو جعبه اش دفترچه راهنما نداشت
این مدل باید دفترچه داشته باشه یا نه؟
ممنون
سلام دوستان.
میخواستم ببینم یه پخش 6050 با یه جفت باند 718 کنوود + اجرت نصب و خورده ریزهای دیگه حدودا چقدر تموم میشه؟ :21:
یه خورده هم فوریه.
:20:
در ضمن اگه یشنهاد بهتری هم داشتید تو هیم رنج ممنون میشم بگید. یه سیستم خیلی معمولی و در عین حال نسبتا قوی میخوام.
خیلی خیلی ممنون. :11:
با سلام .
ببخشید دوستان من عید رفتم خونه یکی از آشناها ، یه پلیر Pioneer بسته بود خیلی باهال بود !
پنلش که حالت ضبط معمولی بود .
سمت راست بالا یه دکمه داشت میزدی به صورت کشویی میومد بیرون و راست میشد !
یه صفحه بزرگ داشت با قابلیت Touch Screen .
بهش گفتم چند خریدی گفت 2 ، 3 ماه قبل از عید فقط 1 تومن خود پلیر !
خواستم ببینم کسی مدلش رو میدونه ؟
اینم بگم قابلیت پخش از CD - DVD - USB رو داشت .
پلير=حدود 200نقل قول:
باند=80-90
+اجرت
جمعا بين 290-310
اگه خواستي ميتوني يه ميني آمپلي هم ببندي كه ميشه غوغا:8::8::8:
سلامنقل قول:
ببين دوست من هر چقدر عدد ما بزرگتر ميشود قطر سيم و در نهايت سطح مقطع سيم كاهش پيدا ميكند.
قطر كابل 0 گيج=8.252mm و قطر كابل 4 گيج=5.189mm هستش.براي اطلاع كامل از استاندارد
American wire gauge به اينجا يه سر بزن:
BIG3 هم به تقويت كابلهاي برق خودرو ميگويند كه از جمله مزيتهاش يكي كاهش افت ولتاژ توليدي توسط آلترناتيو و همچنين كاهش فشار و استرس روي آلترناتيو نام برد.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/American_wire_gauge
روش كار هم به اين صورت هست:
1-تقويت كابل مثبت دينام به مثبت باطري با كابل 0 تا4 گيج
2- " " منفي دينام به بدنه با كابل 0 تا 4 گيج (اين كابل رو ميتونيد روي پيچ تنظيم دينام به محلي از بدنه كه رنگ آن رو كامل زدوده باشيد نصب كنيد)
3- تقويت كابل منفي باطري به بدنه(بدون رنگ)
بله.كليدي موجود نميباشد.نقل قول:
بايد منوال داشته باشه!!مطمعن باش يا دستگاه آك نيست يا دفترچه اش رو طرف جائي گذاشته،من تا حالا محصولي بدون منوال نديدم!!نقل قول:
با سلام
مید جان مشخصات زیر برای امپلی من است اگر مونو کنم و به ووفر باندم وصل کنم مشکلی پیش نمیاد
Product Type Amplifier Recommended Use Car Width 12.6 in Depth 11 in Height 2.2 in Dimensions (WxDxH) / Weight Amplifier : 12.6 in x 11 in x 2.2 in Enclosure Color Red Enclosure Material Metal Audio System Sound Output Mode Stereo Equalizer Yes Controls Gain Response Bandwidth 5 - 100000 Hz Signal-To-Noise Ratio 100 dB Max Output Power / Channel Qty 80 Watts x 4 Continuous Power / Channel Qty 40 Watts x 4 Input Channel Qty 4 channel(s) Output Channel Qty 4 channel(s) High Level Inputs Yes Input Signal Voltage 0.2 - 4V Crossover 2-way active crossover Crossover Channel Qty 4 channel(s) Crossover Slope 12 dB/octave Low Pass Frequencies 50 - 200 Hz High Pass Frequencies 50 - 200 Hz Amplifier Output details 40 Watt - 4 Ohm - THD 0.04% - 14.4V DC - 4 channel(s) 55 Watt - 2 Ohm - THD 0.08% - 14.4V DC - 4 channel(s) 100 Watt - 4 Ohm - THD 0.08% - 14.4V DC - 2 channel(s) Soft Start / Quiet Turn-On Yes Additional Features Gold plated connectors Equalizer Equalizer Type Graphic Equalizer Band Qty 5 bands Equalizer Center Frequencies 50 Hz, 200 Hz, 800 Hz, 3200 Hz, 12800 Hz Equalizer Boost/Cut Range ± 12 dB Connections Connector Type 2 x audio line-in ( RCA phono x 2 ) 4 x speakers input 8 x speakers output ( screw-type ) 3 x DC power input ( screw-type ) Manufacturer Warranty Service & Support 1 year warranty Service & Support Details Limited warranty - parts and labor - 1 year Universal Product Identifiers Part Number XM-404EQX
سلام دوستان
لطفا یه پخش با ورودی USB معرفی کنید سقف قیمت هم 150 تومان
یا حق
اگه میخواین 150 هزینه کنین به نظرم 5050 پایونیر بگیریننقل قول:
usb از پشت میخوره به وصیله کابل
پخش خوبی هم هست
تازه علاوه به منوال كاغذي يه منوال سي دي هم داره:8:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی کسی از این مدل ساب و آمپلی در تهران برای فروش سراغ دارد من می خوام بخرم و به هرجایی که ممکنه سر زدم و پیدا نکردم لطفا" اگر مغدور هست کمک کنید ممنون
ساب مدل TS-W3002SPL یا TS-W5102SPL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D2000SPL آمپلی
D1200SPL آمپلی
شرمنده یکم عکسها بزرگ شد
چنتا سوال فني در مورد 6050 لطفا جواب بديد::11:
1-چطوري ميتونم ساعت و تاريخشو تنظيم كنم:31:
2-با هر بار خاموش شدن ماشين درش باز ميشه حتي اگه سي دي توش نباشه !....چطور غير فعالش كنم:41:
3-يارو سيستوميه ميگفت ميتوني با سي دي visualisation جديد روش نصب كني....واقعا؟؟:18:
ببخشید دوستان من 5 روز پیش این سئوال رو مطرح کردم .نقل قول:
یعنی کسی تاحالا از اینطور سیستمی ندیده ؟!
سلامنقل قول:
یه همچین مدلی باید باشه دیگه نه؟؟؟
منم یه همچین چیزی (مدلشو نمیدونم) روی 206 یکی از آشناها دیدم ولی اون 450 تومن بابتش پول داده بود
سلام دوستان.
من يه 3050ub روي پرايدم داشتم، كه حالا دارم يه 206 ميخرم به ميمنت و مباركي! ميخوام ببينم ميشه همون 3050 رو روي 206 نصب كنم كه با اون شاسي كنار فرمون كار كنه و اطلاعات رو روي اون نمايشگر وسط ماشين نمايش بده؟ Interface خور ميگين شما اوستاها انگار!
اگه جواب منفيه، يه پخش پايونير كه USB خور باشه و اين شرايط رو هم داشته باشه و زياد هم گرون نباشه، چي رو پيشنهاد ميكنيد؟(حدود 150-160 به پايين مناسبه)
سلامنقل قول:
منظور شما بريج بستن هستش؟بله چون آمپ 4كانل هست ميتونيد اين كار رو انجام دهيد و دوتا خروجي بگيريد.
البته با توجه به منوال آمپتون شما ميتونيد هم بريج مونو و هم استريو بگيريد.
امير جان احتمالا پخشي كه اين دوستمون ديدند بايد از برند آلپاين باشه،دبل دينهاش بالاي 1تومنه.نقل قول:
خير ببينين، جواب منم بدين!:10:نقل قول:
ببخشید سئوال زیاد میکنم
بریج مونو با بریج استریو را چگونه میتوام وصل کنم؟
من فقط یک حالت میتونم بریج ببندم:41:
از2 خروجی کانال A ( از یک خروجی+واز یک خروجی - ) این مونو است یا استریو؟:15:
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی کسی از این مدل ساب و آمپلی در تهران برای فروش سراغ دارد من می خوام بخرم و به هرجایی که ممکنه سر زدم و پیدا نکردم لطفا" اگر مغدور هست کمک کنید ممنون
ساب مدل TS-W3002SPL یا
D2000SPL آمپلی
D1200SPL آمپلی
ساب مدل TS-W3002SPL یا
D2000SPL آمپلی
D1200SPL آمپلی
من مردم اینقدر پرسیدم یه سیستم با بیس خیلی بالا تا سقف 1 میلیون تومان
سلام،خواهش ميكنم.نقل قول:
اين حالت بريج مونو هستش.بريج استريو يك خروجي + از كانال A و يك خروجي - از كانال B هست.البته تاكيد ميكنم بايد آمپ شما توانائي اين كار رو داشته باشه .
آمپ 944 پايونير يكي از آمپهائي هستش كه ميتونه 2*250 وات تو حالت استريو و در مود 2 اهم خروجي بده.
موفق باشيد.
سلام
ماشین پراید
260 هزار تومان دارم
هدیونیت(ضبط): تصویری ساپورت کنه ؟
باند با کیفیت باشه زیادی صدا اصلا مهم نیست
امپی و ساب : با بقیه این پول میشه خرید ؟
خواهشا راهنمایی کنید که چه مدل ضبطی و .... با این پول بخرم
آره خیلی شبیه همین بود .نقل قول:
اون آشنا شما کی خریده ؟
حدود 2 سال پیشنقل قول:
ماشین هم 206 sd بود
راستی مارکش پایونیر بود این چیزی که شما گفتین؟؟؟
hd:6050نقل قول:
jbl 953 یا vtek693 earthe
comp 607 gbl
amp=75.4 gbl یاtnt 2000 earthe
sub pcw 15 soundstream
amp sub=9104d kenwood
پکیج گیج 4 ساند استریم یا کدنس
با اجرت تقریبا میشه 1 میلیون
سلام دوستان .
اگه کسی بخواد یه سیستم با مشخصات زیر بگیره چقدر پاش در میاد >
ضبط سونی
ساب ووفر سونی
4 عدد باند کواکسیال اگه 6 تا باشه چی ؟ بازم سونی
( آمپلی هم لازمه یا نه ؟ ) این رو اگه بخواد سونی
اولا اینکه چرا سونی؟؟!!!نقل قول:
برای نمایشگاهی چیزی هست؟؟!!!
مطمئنا به آمپ احتیاج دارین!!!
شما اینو بگین تا چقدر میخواین هزینه کنین !!!!!
میشه 100 جور سیستم پیشنهاد کرد!
کیفیت میخواین
بیس میخواین
وضوح صدا میخواین و..... :11:
با سلام
من میخواستمتغیراتی در سیستمم بدم.
چون یواش یواشهزینه میکنم از نظر قیمت مشکلی ندارم.
فعلا ضبط5950وباند JBL LIMITED و دوامپ XPLOD404برای ووفر وPIOONER4000 برای تیوتر ها دارم.
باندم کمی خراب شده و در مرحله اول میخواهم باند را تعویض بکنم و بعد ضبط و درمرحله اخر ساب و امپ ساب (اگر لازم شد)
خواهش میکنم باند های پیشنهادی را اعلام کنید
جواب منم بدین دیگه:11:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
1- كليد فانكشن رو 2-3 ثانيه نگهدار بعد برو به قسمت Time
2-هر وقت كامل سوئيچ رو ميبنديد اين اتفاق مي افته يا فقط ماشين رو خاموش ميكنيد؟
احتمال داره تو همون منوي فانكشن يه قسمتي داشته باشه كه بتوني از حالت Auto خارج كني،اگر نبود نميشه كاريش كرد.
3-يعني چي؟
من پيشنهاد ميكنم ديگه از Coaxial بيائيد بيرون و برويد سراغ يه كامپوننت مناسب.ميتوني از ماركهاي:نقل قول:
JBL
Alpine
Infinity
DLS
Focal
Pioneer
با توجه به بودجه خود انتخاب نمائيد.