نسخه رايگان Avira نياز به key براي آپديت نداره.شما از كدام نسخه اين محصول استفاده ميكنيد؟نسخه Classic اين محصول نسخه رايگان ميباشه.نقل قول:
Printable View
نسخه رايگان Avira نياز به key براي آپديت نداره.شما از كدام نسخه اين محصول استفاده ميكنيد؟نسخه Classic اين محصول نسخه رايگان ميباشه.نقل قول:
سلام دوستان.نسخه avira antivir premium 9 آنتی اسپایور هم داره؟ اگر به صورت غیر فعال نصب شه چی؟ اصلا وظیفه آنتی اسپایور چیه؟
بله محصول avira antivir premium داراي آنتي اسپايور ميباشه.اسپايورها يا جاسوس افزارها برنامه هايي هستند كه اقدام به جمع آوري اطلاعات از سيستم كاربر ميكنند بدون اينكه كاربر اطلاعي در اين خصوص داشته باشه و آن اطلاعات را از طريق اينترنت به مقصد از قبل طراحي شده ميفرسته(البته بحث Spywareها در اين تاپيك نميباشه).نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من avira را با آپديت دستي با فايل زيپي كه دانلود كرده بودم آپديت كردم ولي حجم فايل از دانلود شده از filesave در مسير نصب برنامه بيشتر است اين را هم ذكر كنم كه پس از آپديت پيغام موفقيت بودن آپديت را مي دهد
خب آن فایل زیپ شده که در سایت قرار میگیرد برای آپدیت کلیه محصولات آویراستنقل قول:
( نسخه های رایگان ، Pre و Pro و همچنین نسخه اینترنت سکیوریتی )
شاید به همین دلیل حجم آن نسبت به فایلهای ذخیره شده بیشتر است
سلام دوستان من حدود دوروزه وقتی میخوام استارت اپدیت برنامه رو بزنم مینویسه internet connection field مجبور شدم برم به خود سایت اویرا و فایل اپدیت 23 مگی رو دنالود کنم لطفا" کمکم کنید هرچه سرعتر
دوست عزیز گزارش آخرین آپدیت رو که در مسیر زیر قرار داره اینجا بذاریدنقل قول:
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Avira\AntiVir Desktop\LOGFILES
در ضمن سیستم رو با برنامه ای نظیر Malwarebytes' Anti-Malware یا SUPERAntiSpyware اسکن کنید
ممنون ولی قبل از اینکه به سراغ جواب سوال برسم خودش درست شد ولی بازم از شما تشکر میکنمکه کمکم کردی
با سلام خدمت دوستان من يك نسخه از avira premium از سايتش دانلود كردم وقتي به صورت دستي فايل اپديت بهش وارد مي كنم بعد از چند لحظه پيغام خطا مي ده وبعد نسخه برنامه را به demo تغيير مي ده بايد چه كار بكنم با تشكر
شما از کدام آدرس آنتی ویروس را دانلود کردید ؟ از کلید دیگری برای فعالسازی آویرا استفاده کنیدنقل قول:
سلام
من چند تا مشكل دارم
1-من از اينترنت دانلود منجر(IDM)استفاده مي كنم از وقتي اين انتي ويروس رو نصب كردم سرعتش از 8 كيلوبايت در ثانيه به 300بايت در ثانيه كاهش پيدا كرد چي كار كنم؟؟؟؟؟
2-من فايل 23 ميگ زير رو دانلود كردم
حالا وقتي روي اپديت manual مي زنم و ادرس فال رو مي دم اين اخطار رو مي ده چي كار كنم؟؟؟؟؟؟کد:http://dl.antivir.de/down/vdf/ivdf_fusebundle_nt_en.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کدام ورژن و نسخه Avira استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ ویندوز شما چیست ؟نقل قول:
IDM چون از LSP استفاده میکنه با Avira توی Online Protection تداخل داره، اونجور که کاربرای Avira Forum میگن این مشکل توی ورژن 9 هم پا برجاستنقل قول:
سلام
من از Avira Premium Security Suite 9.0.0.356 استفاده می کنم. از امروز وقتی که Online Protection فعال هستش، صفحات اینترنت باز نمی شه در حالیکه قبلا این مشکل رو نداشتم. البته به این مسئله پی بردم که مشکل اصلی ناشه از قسمت Antivir Webguard هستش. ممنون می شم کمکم کنین. (من این آنتی ویروس رو 3 روزه که نصب کردم)
مرسی
از راهنماي زير استفاده كنيد:نقل قول:
یعنی امکانش نیست که webguard فعال باشه و از اینترنت هم استفاده کرد؟ آخه مشکلش چیه؟ پس webguard به چه دردی می خوره؟
مرور گر شما چیست ؟ آیا با مرورگر خاصی مشکل دارید یا با تمام مرورگرها مشکل دارید ؟ کش مرورگر خود را خالی کنیدنقل قول:
نقل قول:
من از اینترنت اکسپلورر 8 استفاده می کنم. آخه اولش این مشکل رو نداشتم ولی الآن اینجوری شده.
من با مرورگرهای دیگه امتحان نکردم. حقیقتش اینه که مرورگر دیگه ای ندارم
Avira_Premium_Security_Suite_8.2.0.247نقل قول:
شما از کدام ورژن و نسخه Avira استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ ویندوز شما چیست ؟
الان من nod32 دارم و با يوزروپسورد 3 ماهه به نظر شما مي ارزه كه پاك كنم و اويرا بزارم جاش
نه من همين رو اون زمان داشتم
ويندوز هم xp sp2
شما ابتدا کش مرورگر رو خالی کنید ... سپس آویرا رو پاک کرده و مجددا نصب کنیدنقل قول:
توصیه میکنم آخرین ورژن آویرا را دانلود کرده و نصب نماییدنقل قول:
اخرين نسخه چيه؟؟نقل قول:
توصیه میکنم آخرین ورژن آویرا را دانلود کرده و نصب نمایید
نسبت به nod32 بهتره يا نه
آخرين نسخه براي Avira Premium Security Suite ورژن 9.0.0.367 ميباشه.نقل قول:
آخرين نسخه براي Avira AntiVir Premium ورژن 9.0.0.430 ميباشه.
آخرين نسخه براي Avira AntiVir Personal كه رايگان ميباشه ورژن 9.0.0.394 ميباشه.
در مورد مقايسه اين 2 محصول نيز به تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها و پست زير مراجعه نماييد:
كليد 3 ماهه قانوني براي محصولات Avira AntiVir Premium و Avira Premium Security Suite
دوستاني كه از هر دو محصول Avira Premium Security Suite و Avira AntiVir Premium استفاده ميكنند ميتوانند از لينكهاي زير نسبت به ثبت نام و دريافت كليد 3 ماهه قانوني استفاده نمايند:
براي محصول Avira AntiVir Premium:
کد:http://www.antivir.com.tr/khas/premium/
براي محصول Avira Premium Security Suite:
کد:http://www.antivir.com.tr/khas/security/
دوستان در مقابل عبارت İsim نام دلخواه و در مقابل عبارت Soyisim يك نام خانوادگي دلخواه و در مقابل Email adres آدرس ايميل معتبر خود را وارد نماييد.
دوستان چطوری میشه زبان avira رو انگلیسی کرد.
دوست عزیز شما کدام محصول و ورژن رو دانلود کردید ؟نقل قول:
نقل قول:
Avira.AntiVir.Premium.v9.0.0.421 این ورژن رو از یک سایت انگلیسی دانلود کردم ولی زبانش آلمانی هست.
شما ناچارید نسخه انگلیسی آن را دریافت کرده و این نسخه آلمانی رو پاک کنید
سلام دوستان من اویرا نسخه 8.2.0.373 رو دارم یه دفعه مشکل اچدیت نشدن داشتم که بعد از چند روز حل شد ولی بازم همون مشل رو کرده بهم لطفا" کمکم کنید اینم سه تا عکس که به نظرم مشکلم بازگو کنه بازم ازتون کمک میخوام
برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟نقل قول:
چک کنید هربار با غیرفعال کردن WebGuard و MailGuard و در آخر Guard قادر به آپدیت هستید یا خیر ؟
تنظیمات پر و کسی را چک کنید و بر روی Do not use a proxy server قرار دهید
نقل قول:
خیلی ممنون مشکل از Do not use a proxy server بود
نقل قول:
كليد 3 ماهه قانوني براي محصولات Avira AntiVir Premium و Avira Premium Security Suite
همون لینک که تو صفحه اوله جواب میده برای نسخه 9 :11:
سلام
برنامه برای جمع آوری آپدیت های این آنتی ویروس هست ؟
چون من به همون روش بالا که توضیح داده بودین آپدیت ها رو جمع آوری کردم ولی وقتی ویندوز را عوض کردم هنگام آپدیت کردن یه پیغامی داد و 5 مگ آپدیت شد . نسخه آنتی ویروسم پرمیوم 9.0.0.367
با سلام من avira premium 8.0 دارم و با key که از سایت شرکت می گرفتم اکتیو می شود و نرم افزار کار می کند این کار را روی کامپیوترهای دیگری نیز انجام دادم ولی وقتی روی یک نوت بوکمی خواستم نسب کنم وقتی می خواستم ازkey در حین نسب استفاده کنم پیغام Registry editing has been disabled by your administrator را می دهدمن بهاین روش خیلی نسب کردم ولی این دفعه نمی دانم چرا این پیغام را میدهد
اين اتفاق در زمان آلودگي سيستم به ويروس يا تروجان يا Spyware ميافته و بايد ابتدا regedit را كه غيرفعال شده را دوباره فعال كرد.براي اين منظور چند روش وجود داره كه من يكي دو روش را ذكر ميكنم:نقل قول:
1-ابتدا به آدرس زير رفته و برنامه UnHookExec.inf را دانلود كرده سپس روي آن كليك راست كرده و گزينه Install را انتخاب كنيد.در زمان انتخاب گزينه Install شما شاهد هيچ اتفاقي نخواهيد بود.سپس سيستم را reset كرده و دوباره آنتي ويروس را تست كنيد.
2-فايل VBScript زير را دانلود كرده سپس روي آن دوبار كليك كرده و آنرا اجرا كنيد.سپس سيستم خود را ريست كرده و دوباره نسبت به نصب آنتي ويروس اقدام كنيد:کد:http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2004-050614-0532-99
اگر مشكل شما همچنان برقرار بود مشكل خود را در انجمن زير مطرح نماييد:کد:http://www.4shared.com/file/105537734/3213c971/regtools.html
منظور شما کدام روش است ؟نقل قول:
سلام دوستان ورژن 9 اویرا چرا اینقدر باعث کند شدن سرعت اینترنت میشه آیا تنظیمی داره؟
یکی کمک کنه لطفا.
سلام دوستان
كليد قانوني 3ماهه براي Avira Antivir Professional مي خوام
ممنون
سلام دوستان
آخرین ورژن این آنتی ویروس برای من یک سری مشکلات ایجاد کرده. مثلا فایل های exe رو ویروس میشناسه یا اینکه یه سری فایل ها رو ویروس میشناسه اما نمیتونه پاک کنه با اینکه همیشه آپدیت میشه
من همیشه از نسخه رایگان این آنتی ویروس استفاده کردم
به نظر شما از لحاظ security این نرم افزار نسبت به نسخه قبلش رشد داشته یا نه؟
با سلام
من avira premium sequrity sutie رو نصب دارم چند روزه که قسمت mailguard از کار افتاده یعنی نوشتهmail guard stopped
هنوز اعتبارم هم تموم نشده هر کاری هم میکنم active نمیشه ...
آیا کسی میتونه من رو راهمنایی کنه؟؟؟؟
با تشکر:11:
نسخه هاي رايگان اين محصول (بخصوص قبل از نسخه 9) فقط و فقط به درد اسكن كردن سيستم ميخورد و بعنوان يك آنتي ويروس مطمئن كه داراي گارد فعال باشه براي سيستم توصيه نميشد.نقل قول:
در مورد مشكلي كه اشاره كرديد ظاهرا سيستم شما آلوده به ويروس ميباشه.توصيه ميكنم برنامه زير را دانلود كرده و سيستم خود را كامل اسكن و ويروس يابي كنيد.لازم به ذكره كه اين محصول نيازي به نصب نداره.سپس نسبت به نصب نسخه 9 اين محصول اقدام كنيد.شما ميتونيد از محصول Avira AntiVir Premium استفاده كنيد و كليد 3 ماهه قانوني هم در صفحه قبل معرفي كردم: