برای تغییر عکس باید فایل رو با نرم افزرا PowerArchiver باز کنی و گزینه add file رو انتخاب کن یه پیغام میاد yes بده در صفحه ای که باز میشه عکس دلخواه خودتو انتخاب کن و بعد هم ok بده خودش جای گزین میکنهنقل قول:
Printable View
برای تغییر عکس باید فایل رو با نرم افزرا PowerArchiver باز کنی و گزینه add file رو انتخاب کن یه پیغام میاد yes بده در صفحه ای که باز میشه عکس دلخواه خودتو انتخاب کن و بعد هم ok بده خودش جای گزین میکنهنقل قول:
اگه ميخواين اسكرين سيور ها رو عوض كنيد بايد دنبال فايلاي .sc_ بگرديد و اونها رو به دلخواه تغيير بديد
بابا چند بار بگم كسايي كه بحث رو دنبال ميكنن از اول مطالب رو بخونن بعد شروع كنن تمام جواب هاي شما در
صفحات قبل است اگه كمي دقت و حوصله به خرج بديد:4:
سلام :20:
ميدونيد WPI چيه ؟
نميدونيد پس بزاريد توضيح بدم !
WPI يه برنامه به زبان جاوا است كه شما برنامه هاتون روي اون تنظيم ميكنيد !
يعد از نصيب ويندوز يه صفحه باز ميشه كه ميتونيد برنامه هاتونو انتخاب كنيد و نصي كنيد :46:
اينم چند تا عكس البته بگم كه اين برنامه رو تاتار عزيز معرفي كرده بودن اما هيچكي چيزي دربارش نگفت اگه مشكلي بود بگيد راهنماهيي كنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خودش يه برنامه هست كه كد سايلنت ها رو ميده كه براي بيشتر برنامه ها كار ميكنه !
اينم عكسش!
اينم لينك دانلود
سايتش هم هستنقل قول:
کد:http://www.wpiw.net/downloads/WPI_v7.1.1.rar
قابل نداشتنقل قول:
کد:http://www.wpiw.net
ارمان :27:
من همون موقع که برنامه معرفی شده بود دانلودش کردم و یه بار هم استفاده کردم اما به نظرم اومد سرعت ویندوز رو پایین میاره و دیگه ازش استفاده نکردمنقل قول:
من کلا ترجیح میدم خودم به صورت دستی ویندوز رو ویرایش کنم تا از این جور برنامه ها استفاده کنم چون اینجوری دیگه خودت کاری نمی کنی همه ی کار هارو برنامه برات انجام میده.
سلام دوستان من میخوام الان همین ویندوزی رو که دارم با کل اپدیت هاش رو دوباره بریزم چون اینترنت محدود دارم نمیتونم هر دفعه اپدیت کنم با به روز ترین ویروس ها هم مواجه هستم چون کارم با این فلش مموری هاست ولی الان که ویندوزم پاک و کلی اپدیت داره وبرنامه میخوام همینو دوباره بعدا نصب کنم
بهترین کار چیه؟
در ضمن فلاپی خون هم ندارم
میخوام سرعت ویندوزم هم پاین نیاد...
اشتباه نكن بازم خودت زحمتشو ميكشي اما ديگه برنامه هايي رو كه مي خواي نصب ميكنينقل قول:
:46:
شايد ديگه به يه برنامه نياز نداشته باشي بايد بري و انو Unistall كني اما ديگه با اين برنامه نيازي به اين كار نيست
بدش هم اين برنامه به صورت live هست و اصلا رو ويندوزت نصب نميشه :8:
براي اطلاع از چگونگي خريد اين آموزش به سايت
مراجعه كنيد
اشتباه رو شما میکنی:20::10::10:نقل قول:
من به جز جت آیدیو بقیه نرم افزار هایی که میخاستم همراه ویندوز نصب بشه نصب کردم و مشکلی ندارم اگه شما با این برنامه میتونید به منم بگید تا یاد بگیرم.:46:
درسته این برنامه نیازی به نصب نداره چون خودش نصب شده هست یعنی یه جورایی پرتابل هست اما مطمئن باش حتما یه جایی از هارد رو اشغال میکنه
منظورت چیه؟نقل قول:
انگار هر كي از اونور مياد يه آموزش ويندوز رو ميفروشهنقل قول:
نظر بروبچ p30world چيه كه خودمون يه آموزش بسازيم و به قيمت خوب در اختيار ملت قرار بديم
لطفا نظرتون رو بگيد
با سلام
آقا حسين منظورشون اينه كه وقتي يه نرم افزار حالتون رو گرفت يا كاراييش رو از دست داد مي تونيد اونرو uninstall كنيد ولي تو اين نرم افزار با يه shift + del همه چي حله
سلام دوستان
سوالم تکراری باشه شاید ولی ممنون میشم نحوه فارسی کردن منوی Start ویندوز XP رو هر چند تا روش داره به بنده بگید
من میخواستم به جای Start بنویسم "شروع"
من این رو احتیاج داشتم که یک مقاله توسط دوستان معرفی شد
که تو این مقاله در این مورد چیزی ننوشتهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=22732&postcount=1
با تشکر
ببخشیدا من بازم نفهمیدمنقل قول:
این shift + de که میگی برای بعد از نصب ویندوز هست یعنی بعد از اینکه ویندوز نصب شد یه برنامه رو shift + de میکنی یا چیز دیگه اییه
به نظر من راحت ترین راه برای انجام اینکار اینه که بری به آدرس زیرنقل قول:
توی این پوشه فایل explorer.exe رو با نرم افزار ResHacker باز کنکد:C:\windows\
از شاخه String Table زیر شاخه 37 رو باز کن و در منوی سمت راست به جای Start هرچی که دوست داشتی بنویس تو زیر شاخه شماره 38 هم همین کار رو بکن بعد از منوی فایل گزینه save as رو انتخاب کن اونو یه جایی از هاردت ذخیره کن
سیستم رو یه بار ریست کن از منوی safe mode اونی رو انتخاب کن که فکر میکنم نوشته safe mod with command promt بعدش که از طریق این گزینه سیستم رو بالا آوردی به صورت زیر عمل کن
من این فایل رو تو درایو d ذخیره کرده بودم
حرف a رو که نوشتم به این معنی هست که موقعی که توی یه پوشه دو تا فایل هم نام رو میخای کپی کنی یه سوال می کنه که ما yes to all میزنیم تو محیط یخس به جاش حرف a رو میزنیمکد:d:
copy explorer.exe c:\windows
a
بعدش سیستم رو ریست کن و به صورت معمولی بالا بیار میبینی که به جای Start حرفی که نوشته بودی میاد
نقل قول:
دوست عزيز آموزشش توسط MB _DAnger گذاشته شده آدرسشو نميدونم سرچ كن پيدا ميكني
البته تو اون آ'وزش همين راه حسين داده شده ولي اون كامل تره
موفق باشيد
از دوستان اگه کسی آموزش کامل وگیج نکننده WPI را داره بزاره
فقط کامل باشه
Mansour
چه جوري بگم ؟نقل قول:
ببين اين برنامه فايل هاي برنامه رو با كد سايلنت اجا ميكنه ؟
فهميدي ؟
درباره ي اموزش همنقل قول:
خيلي ساده است هر كجا گير كردي بگو كمكت كنم :46:
خیلی ممنون از آموزش جامع وکاملت خودم فهمیدمنقل قول:
شب که ستاره ها عروسی دارن جای ستاره من وتو خالیست
من میرسم یه روز به تو دوباره ستاره های ما زهم جدا نیست
منصور
سلام
ميخواستم اخرين اپديت .net framwork كه نسخه 3.5 هستش و همچنين برنامه directx 10 را هم به ويندوز اضافه كنم بايد براي اين كار چه مراحلي را در برنامه nlite انجام دهم .
با تشكر از شما
نقل قول:
بابا اول صفحات قبل رو بخونيد بعد اگه مشكل داشتيد پست بديد :13:
پستاي اضافي رو مديران خواهشا حذف كنن :20:
ميلاد امام رضا (ع) بر همگي ميمون و مبارك باد :40:
با سلام خدمت همه ی دوستان از اینکه یه مدت نبودم معذرت میخام
چند وقت پیش یه سوال کردم که چه طوری میشه پس زمینه آخرین مرحله نصب ویندوز رو عوض کنیم ( همون صفحه ای که اسم یوزر رو مینویسی و یه سری تنظیمات دیگه ) کسی جواب نداد حالا خودم جوابشو میزارم
برای تغییر این صفحه فایل های زیر رو از پوشه i386 پیدا کنید و تغیرات دلخواه رو بدید
_BACKDOWN.JPفرمت اونایی که هم نزاشتم مثل بالایی هاست
_BACKOFF.JP
BACKOVER
BACKUP
MSLOGO
NEWBTM1
NEWBTM8
NEWMARK1
NEWMARK8
NEWTOP1
NEWTOP8
NEXTDOWN
NEXTOFF
NEXTOVER
NEXTUP
SKIPDOWN
SKIPOFF
SKIPOVER
SKIPUP
WPAFLAG
WPATOP
خونسردیتو حفظ کن بعد با آرامش کامل بگونقل قول:
با کد سایلنت اجرا میکنه یعنی چی ؟
یه جوری بگو که بفهمیم!!:8:
خیلی ازت ممنونم حسین منم خیلی دنبال این فایلها بودمنقل قول:
بازم ازت ممنونم اگه چیزهای دیگه ای ام هست ما رو بی نصیب نزاری
چنین بیچاره خویشم که دل هم رفته از پیشم ---------- سپه سالار عاشق کش تویی در مذهب وکیشم
only mansour
[quote=Samba;3157968]بابا اول صفحات قبل رو بخونيد بعد اگه مشكل داشتيد پست بديد :13:
پستاي اضافي رو مديران خواهشا حذف كنن :20:
سامباي عزيز زياد عصباني نشو
من تونستم DirectX 10 را در هنگام نصب ويندوز اونو نصبش كنم ولي نسخه 3.5 برنامه net framwork در موقع نصب ارور گرفت البته به ورژن 2 برنامه براي نصب نياز داشت . كه اونم حل شد.
نه
من زود عصباني نميشم
اينقدر پست هاي تكراري زياد بود كه آدم رو ديوونه ميكرد
بازم مي گم از كاربرني كه تازه به جمع ما پيوستن ابتدا صفحات اوليه رو بخونن و آموزش هاي تاتار و ديگر دوستان رو ياد
بگيرن بعد اگه سؤالي بود همراه بقيه ي دوستان در خدمتيم
يا علي مدد
سلام دوست عزيز
من كارهايي رو كه گفته بودي انجام دادم و يك فلش بوت ساختم .
اما بعداز بوت شدن يك منوي چهارگزينه اي مياد كه من گزينه تكست مود را كه ميزنم ويندوز شروع به نصب طبق روال مي كنه اما بعد از ريست خودكار نميدونم چكار كنم . بعداز بوت شدن هر گزينه رو كه مي زنم يا از سر نوع مرحله اول نصب ويندوز رو تكرار مي كنه يا مثل گزينه 2و 3 هيچكاري نمي كنه چند سطر پيغام ميده و وقتي اينتر مي زنم ريستارت مي شه اگه لطف كني كمكم كني ممنون ميشم .
از بابت نرم افزا usb_multiboot_10 ممنونم .
خوب هيچ دكمه اي رو نزن تا بازم بوت نشه يا اينكه بوتو از اون درايور خاج كن يعني اين كه اگه قبلا USB بود بكن هاردنقل قول:
:46:
يكي يه چيزي بگه ديگه
يه سوالي چيزي بپرسه :5:
اشكالي اگه بود در خدمتيم دربست
اگه ادامه نديم :41:
:13: تموم ميشه ها :19:
سلام من يه چندتا سوال داشتم
اول اينكه كسي ميتون طرز كار با نرم افزار ResHack را به من اموزش بده نرم افزار به نظر ساده است اما من با هاش مشكل دارم
مثل اينكه بعد از اينكه فايل مربوطه رو توش باز كردم چجوري بايد ايكونخاي مورد نظرم رو با ايكونهاي فايل تعويض كنم اگه ميشه يه اموزش مفصل برام بذاريد
دوم اينكه من شنيدم كه با نرم افزار nlit هم ميشه ايكونها رو تعويض كرد اما من هرچي گشتم چنين بخشي تو اين نرم افزار پيدا نكردم ولي خوب تونستم يه ويندوز خوب براي خودم بسازم از قضا كامل هم نصب شد و الان دارم ازش استفاده ميكنم مشكلم الان فقط سر ايكونهاي ويندوز هست اگه بتونم ايكونهاي مورد نظر خودم رو هم به اين ويندوزم اضافه كنم عالي ميشه ديگه مجبور نيستم هردفعه همه رو دستي عوض كنم (الن بعد از نصب همه رو دستي عوض ميكنم حتي ايكونهاي My Documents/My Pictures/My Videos و از اين قبيل فولدرهايي كه در حالت عادي نميشه عوض كرد ميشه گفت توي اين كار استاد شدم
راستش فايل shel32.dll رو از پوشه سيستم 32 گرفتم و با نرم افزار ResHack و قبل از اون با winrar باز كردم اما براي جايگزيني ايكونهاي مورد نظرم به ايكونهاي فايل و كلا كار با اين نرم افزار مشكل دارم اگه ميشه اموزشش رو بطوركامل بذاريد
نرم افزار Restorator_2007_Bulid_1709_Retail رو هم دانلود كردم اما كركش مشكل داره و ميگه كرك معتبر نيست دوباره كركش و از يجا ديگه دانلود كردم ازهم مشكل داشت و ميگه شماره سريال نامعتبره از تورنت هم دانلود كردم همين مشكل رو داشت اگه كسي كرك سالم داره بده لطفا
اوه چقدر فك زدم نه
راستي اينهم تم بسيار زيباي ويندوز مديا سنتر media center براي ويندوز اكس پي
اينم لينك دانلود
پسورد فايلکد:http://www.mediafire.com/?sharekey=e66a2af425397d56d2db6fb9a8902bda
برگرفته از وبلاگ دنياي مجازي من به ادرس بالاکد:www.macroo.blogfa.com
با سلامنقل قول:
شما رو فایلی که می خواین به جای عکس یا ایکون تون بزارین کیلیک می کونید و نگه میدارین بد به جای اون فایلی میذارین به همین سادگی به همین خوشمزگی :27:
نقل قول:
دوست عزيز تو ذوقت نمي زنم
ولي اين تم مال حدودا سال 2004-2005 هستش و شما بايد دنبال تم هاي جديد بگردي مثل سري تم هاي Aero
در رابطه با اون سؤال(كار با ريس هكر ) آموزشش تو انجمنها هست بگرد پيدا مي كني
بازم ميگم لطفا قبل از دادن پست سرچ كنيد
نقل قول:
دوست عزيز از ----------- (پي سي دانلود) دانلود كن كراكش كار ميكنه
البته باز هم اين موضوع در صفحات قبل توسط خودم مطرح شده بود
بازم ميگم قبل از دادن پست سرچ كنيد
مهدي جون اگه مي توني پست هاي اضافي رو پاك كن
موفق باشيد
خدا رو شکر بازم شروع شد !
:42:
دوست گرامی:نقل قول:
من یه تم دارم به این شکل(زیر) ولی مثل این تم بالایی نیست.اگه این تم بالایی را داری برام بزار
سلام دوستان
يك سوال دارم البته تكراري است اونم راجع نصب ويندوز از روي فلش مي باشد من فلش را از طريق برنامه هاي HPUSBFW و FlashBoot و غيره بوت كردم ولي نمي دانم چرا نمي توانم از اين طريق ويندوز را نصب كنم .
دستور زير را نيز تايپ ميكنم ولي باز هم نمي شود
A:\i386\winnt.exe
فلش من 2 گيگ مي باشد
لطفا مرا در حل اين مشكل راهنمايي كنيد .
با تشكر از شما دوستان گرامي
شما میتوانید با ورود به سایتزیباترین تم ها و دیگر نرمفزار های جانبی ویدوز را دانلود کنید و اقدام به زیبا تر کردن سیستم عاملتون کنیدکد:http://vistastyles.org
سلام من يه چندتا سوال داشتم:31:
اول اينكه كسي ميتون طرز كار با نرم افزار ResHack را به من اموزش بده نرم افزار به نظر ساده است اما من با هاش مشكل دارم:20::27::27::21:
مثل اينكه بعد از اينكه فايل مربوطه رو توش باز كردم چجوري بايد ايكونهاي مورد نظرم رو با ايكونهاي فايل تعويض كنم اگه ميشه يه اموزش مفصل برام بذاريد
:8::8:
دوم اينكه من شنيدم كه با نرم افزار nlit هم ميشه ايكونها رو تعويض كرد اما من هرچي گشتم چنين بخشي تو اين نرم افزار پيدا نكردم ولي خوب تونستم يه ويندوز خوب براي خودم بسازم از قضا كامل هم نصب شد و الان دارم ازش استفاده ميكنم مشكلم الان فقط سر ايكونهاي ويندوز هست اگه بتونم ايكونهاي مورد نظر خودم رو هم به اين ويندوزم اضافه كنم عالي ميشه ديگه مجبور نيستم هردفعه همه رو دستي عوض كنم (الن بعد از نصب همه رو دستي عوض ميكنم حتي ايكونهاي My Documents/My Pictures/My Videos و از اين قبيل فولدرهايي كه در حالت عادي نميشه عوض كرد ميشه گفت توي اين كار استاد شدم
راستش فايل shel32.dll رو از پوشه سيستم 32 گرفتم و با نرم افزار ResHack و قبل از اون با winrar باز كردم اما براي جايگزيني ايكونهاي مورد نظرم به ايكونهاي فايل و كلا كار با اين نرم افزار مشكل دارم اگه ميشه اموزشش رو بطوركامل بذاريد
نرم افزار Restorator_2007_Bulid_1709_Retail رو هم دانلود كردم اما كركش مشكل داره و ميگه كرك معتبر نيست دوباره كركش و از يجا ديگه دانلود كردم ازهم مشكل داشت و ميگه شماره سريال نامعتبره از تورنت هم دانلود كردم همين مشكل رو داشت اگه كسي كرك سالم داره بده لطفا :13::13:
كسي نيست جواب من رو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه:13::13::13::13::13: :13::13::13:
این آموزشش
کد:http://tatarbonfire.persiangig.com/other/Tatar.rar
اینم نمونش دوست گرامی (Dyvaneh)
نقل قول:
کد:http://www.p30upload.com/download.php?id=16B488D8