من نمی دونم مشکل شما چیه محمد جوابتو میده!ولی تو وبلاگم 2 تا 3 تا مطلب بفرستی همش قاطی میشه و هنگ میکنه!
Printable View
من نمی دونم مشکل شما چیه محمد جوابتو میده!ولی تو وبلاگم 2 تا 3 تا مطلب بفرستی همش قاطی میشه و هنگ میکنه!
انتقال نیوک؟ از کجا به کجا؟نقل قول:
یعنی تعویض نیوک؟
باید دیتابیس های نیو ک جدید رو جایگزین نیوک قدیمی کنید
از تنظیمات کاربران عضویت رو غیر فعال کنیدنقل قول:
بلوک cz user info رو هم از مدیریت بلوک ها غیر فعال کنید
من محمد هستم اگه منظورتون منم البتهنقل قول:
مشکلی نداره حتما تنظیمات فایل کانفیگ به هم خورده یا اینه دیتابیس قاطی کره
mysql رو باز کنید مشخصات رو با فایل config.php کنترل کنید که یکی باشن
یعنی چی 2 3 تانقل قول:
چی بهم میخوره؟
قالب به هم میریزه؟
باید ببینی کدوم بلوکها رو فعال کردی که چنین اتفاقی می افته
آقا مشکل من خود به خود حل شد از شما هم ممنونم
یه سوال که تا حالا خیل پرسیدم اما دریغ از جواب
چه جوری میشه تاریخ بعضی از قالب ها رو که لاتین هست فارسی کرد
بازم ممنونم
یه جستجو بکن
طریقه ی نصب nuke8 چه طوریه؟
من از easyphp (اخرین ورژن) استفاده می کنم فایل کپی می کنم تو روت بعدم از حالت فشرده خارجش می کنم فایل config هم تغییر دادم به توجه به دیتا بیس ولی بعد می گه تیبل ها ساخته نشده؟
سلام
من برای نصب نیوک 8.1 بر روی لوکال هاست از Wamp 5 استفاده کردم و به همون روشی که شما گفته بودید عمل کردم اما در هنگام ایجاد جداول نیوک با استفاده از Import کردن فایل SQL در PhpMyAdmin حدود 5 دقیقه طول میکشه و بعد پیغام زیر داده میشه!
در ضمن 48 تا از جدولها رو میسازه.نقل قول:
Fatal error: Maximum execution time of 300 seconds exceeded in C:\wamp\apps\phpmyadmin2.11.6\libraries\import\sql .php on line 118
سلام
من روی هاستم برام یه PHP-NUKE 8.1 نصب کردن وارد پنل مدیریتیم که میشم که یه موضوع در قسمت موضوعات درست کنم یا جای دیگه این پنل کاری داشته باشم نمیتونم برم داخلش وقتی که میرم داخلش دوباره user /pass ورود ادمین رو می خواد چیکار کنم
اگه کمکم کنید ممنون میشم سریعتر باشه بهتره
سلام
من از phpNuke 8.1 مشهد تیم استفاده می کنم و میخواستم با NaviNuke برای سایتم منو بسازم،
ولی نمی دونم اونو چطوری نصب کنم.
وقتی NaviNuke رو به شاخه ماژول ها اضافه می کنم و به قسمت مدیریت سایت میرم، آیکونش اضافه میشه و بعد از کلیک روی اون منو به صفحه نصب راهنمایی میکنه و بعد از اینکه نصب شد یک صفحه ظاهر میشه که تمام منو ها رو نشون میده، خب ولی این منو ها به سایت اضافه نمیشن، یعنی اینکه فقط در حالت طراحی هستن.
آخه تو یک سی دی آموزشی دیدم که یک کارایی با فایل "my_header" انجام میداد. بهرحال...
کسی میتونه نحوه ی نصب و راه اندازیه NaviNuke رو بگه.
(من از NaviNuke 2.0.2 استفاده می کنم، نسخه فارسیه دیگیه ایم داره ؟ )
با تشکر
سلام
توي بعضي از قالب ها كليد ادامه مطلب ( كه توي قالب پيش فرض نيوك8.1 وجود داره ) براي خبرها به صورت خودكار گذاشته نميشه و فقط آدرس ادامهمطلب گذاشته ميشه
چه كار بايدكرد تا اين قسمت خودكار كار كنه؟
يك سوال داشتم ميگم من اگه از ايران نيوك استفاده كنم ممكنه مشكلي پيش بياد ؟ از لحاظ امنيتي چطوره ؟ به غير از پشتيبانيش بقيه چيزاش چجوريه ؟ يك جوري نظرم رو جلب كرده نمي دونم از مشهد تيم استفاده كنم يا از اين ؟ آخه اين يكسري چيزهاش فرق مي كنه .
چه كنم ؟ اگه از نيوك ايران استفاده كنم مشكلي نداره ؟
من دارم ديوونه ميشم به خدا ، يكي ميگه مشهد تيم ، يكي ميگه ايران نيوك ، يكي ميگه آفاق
بالاخره من از كدوم استفاده كنم كه هم راحت باشه ، زيبا باشه و كامل (ماژول و... زياد داشته باشه) ، امنيتش هم تكميل باشه ... چيكار كنننننم؟؟؟؟
ميشه اديتور هاي مشهد رو توي ايران پياده كرد يا كلا ميشه امكاناتشون رو روي همديگر پياده كرد (منظورم انواع نيوكه)
با سپاس و تشكر فراوان
منم شنیدم ايران نيوك سریعتره حالا راسته یا نه؟نقل قول:
راستی برای افزایش سرعت بار گذاری میشه کاری کرد؟
سلام
هرچی باشه نیوک مشهد تیم داره پشتیبانی میشه و اگه مشکلی هم بود میشه رفعش کرد . ولی در کل نیوک مشهد تیم بهتره .
اما سوال من :
من مي خوام سايتم چند تا ماژول را تنها براي اعضاي رسمي نمايش بده ولي وقتي اونو ويرايش مي كنم تا فقط براي اعضاي رسمي نشون بده كاربرا كه مي رند به اون ماژول مي نويسه شما اول بايد عضو بشيد . من مي خوام بنويسه شما بايد كاربر رسمي سايت باشيد يا مثلا شرايطي كه من مي خوام كاربرا داشته باشند تا عضو رسمي بشند را اونجا نشون بده تا همه بفهمند . حالا بايد چكار كنم ؟
سلام قربان
2 تا سوال نسبتا مهم
توی نگبان نیوک ip های مسدود رو پاک نمیکنه چکار باید کرد؟
توی نگهبان نیوک نوشته ورژن جدیدش 3 هست چه جوری میشه ارتقا بدیم؟
كسي نبود جواب سوالات مارو بده ؟!!!
سلامنقل قول:
اولی را نمی دونم ولی اگه برای دومی نیوکت مشهد تیمه آخرین ورژنه و مشهد تیم خودش یه سیستم امنیتی دیگه داره که از نگهبان هم قوی تره .
سلام ...
من نیوک رو توی فولدر توی روت کپی کردم .
ولی وقتی در برنامه wamp روی گزینه ی phpmyadmin کلیک میکنم ارور زیر رو میده :
could not execute menu item (internal error)
[Exception] could not execute run action :
لطفا کمک کنید !
سلامنقل قول:
شما Wamp را دوباره نصب کن ببین درست میشه ؟
آقا فرقی نکردنقل قول:
سلام
یه سوال داشتم الان رو هاستم دیتا لایف نصبه می خواستم بدونم که اگر CMS خودم رو به PHP-NUKE 8.1 یا بالاتر تغییر بدم مشکلی پیش میاد
یه توضیحی هم بدید با تشکر
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم ممنونمآقا محمد سلاماین سوالو یه بار دیگم پرسیده بودم که چه جوری میشه یه IP مسدود رو آزاد کرد و شما گفتی از طریق نگهبان ناک اما من هر کاری میکنم آزاد نمیشه
4 تا IP از ISP های مختلف بسته شده
برا ما که از دایال آپ استفاده می کنیم این خیلی بده
در ضمن چه جوری میشه نگهبان ناک رو ارتقا داد؟( البته سوال اول برام حیاتی تره)
اگر منظورتان از پیش آمدن مشکل مطالب سایت هست که بله برای مطالبتان مشکل پیش می آید چون دیتابیس ها متفاوت است.نقل قول:
البته برای مطالب از شدن میشه ولی دردسر زیاد داره.
آقا كسي نيست ديگه جواب مارو بده بيخيال بشيم ؟؟!!!
مشهد تيم يا ايران؟
سلام
برای نصب نیوک روی هاست جداقل چقدر فضا لازمه ؟ با 20 مگابایت میشه ؟؟
سلام
پس از نصب نیوک صفحه شکل زیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟
مثل اینکه شما حالتون اصلا خوب نیستنقل قول:
پس فکر میکنید تو این تاپیک در مورد چی صحبت شده؟
نصب نیوک
بار ها هم گفته شده از نسل جوان استفاده نکنید اخرین ورژن نیوک 8.1 هست نرم افزار لوکال هم از wamp استفاده کنید
من که خطا رو ندیدم ولی فکر میکنم همون تایم اوت باشهنقل قول:
به هاستتون اطلاع بدید
نگاه کنید تاریخ سیستمتون درست باشهنقل قول:
اینو دقیق نمیدونم ولی تویه مقاله انگلیسی به این نکته اشاره کرده بوده
از اون جا که این بلوک رو گرفتی بپرس من که از اون بلوک استفاده نکردمنقل قول:
خوب اون مشکل از قالب هست همونطور که گفتیدنقل قول:
اگر ادرس گذاشته میشه شما ادرس رو در قالب پیدا کنید و کد img رو هم به اون اضافه کنید
بهتره به پشتیبانی قالب اطلاع بدید
عزیزم شما هر کدوم دلت میخواد اونو استفاده کنهنقل قول:
پشتیبانی هم کاریت نباشه تا اونجایی که من میتونم کمکت میکنم ولی دیگه تو پچ امنیتی یا مشکلات اساسی من دیگه نمیتونم کاری انجام بدم
در کل سیستم نیوک یه طوری هست که ارتباطش با دیتابیس کند هستنقل قول:
اینکه کدومش سریعتره بستگی به قالب و ماژول هایی که استفاده میکنید داره
اعضای رسمی رو بیخیال بشید چون کار نمیکنه و شرایط خاص داره بهتره منتظر ورزن جدید نیوک باشیدنقل قول:
میتونی از دیتابیس ای پی مسدود شده رو پیدا کنی و پاکش کنینقل قول:
اگر از آخرین بسته نیوک استفاده میکنید که هیچ در غیر این صورت حتما بسته امنیتی اطلاعیش داده شده از اون استفاده کنید
مشکل از ومپ هست ببین لوکال هاستت درست اجرا میشه یا نه یعنی همون شکلی که توضیح دادمنقل قول:
مشهد تیم نسخه پولی هم داره ؟
یعنی بخریم ازشون در عوض پشتیبانی بده ؟
از این به بعد سوالات تکراری جواب داده نخواهد شد تمام سوالات جواب داده شده اول جستجو کنید بعد مطرح کنید