سلام.نقل قول:
باید User سیستمهای دیگه رو به جای Administrator از نوع Standard User بسازی. اون موقع دیگه دسترسیشون محدود میشه و نمیتونن تنظیمات کارت شبکه مثل IP , Default Gateway و ... رو تغییر بدن.
Printable View
سلام.نقل قول:
باید User سیستمهای دیگه رو به جای Administrator از نوع Standard User بسازی. اون موقع دیگه دسترسیشون محدود میشه و نمیتونن تنظیمات کارت شبکه مثل IP , Default Gateway و ... رو تغییر بدن.
من چنین کاری نمیتونم انجام بدم حدود 100 تا کامپیوتر است و امکانش نیستنقل قول:
یک روش دیگه بگین که بتونم برای همین دوتا عملی باشه
محیط Domain هست یا Workgroup ؟نقل قول:
ﺁﻗﺎ ﻣﻦ ﻭ ﭼﻨﺘﺎ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﺍﺯ ﯾﮏisp
ﻭﺍﯾﺮﻟﺲ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ)ﻧﺎﻧﻮﺍﺳﺘﯿﺸﻦ( 5
ﺍﻻﻥ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺎﻟﻮﻑ ﺩﯾﻮﺗﯽ2ﺭﻭ
ﺷﺌﯿﺮ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﺧﻮﺩﻡ ﺳﺮﻭﺭ ﺑﺎﺷﻢ
ﮐﺴﯽ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻪ
ﺍﮔﻪ ﺑﺎ ﻧﺎﻧﻮﺍﺳﺘﯿﺸﻦ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺭﺍﻫﯽ.
ﺭﻭﺷﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ)ﺑﺪﻭﻥ
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ(
از مدیر محترم این خواهش را دارم که اندکی پست رو جمع وجورتر کنن...ممنون
بچه ها من ميخوام 5تا سيستم به هم ببندم و اينترتم از طريق وايمكس شير كنم
فقط يه سوال
الان من سوئيچ بايد بگيرم يا هاب سوئيچ ؟
سوییچ بگیر. هاب قدیمیه.نقل قول:
با سلام
من میخام تو خونه قابلیت اشتراک فایل و اینترنت رو به شکل بی سیم داشته باشم.مثلا اشتراک با یه لپ تاپ یا یک
smart tv
با در نظر گرفتن دیوار و موانع تو خونه باید چه دستگاهی بخرم یک مودم یا کارت شبکه یا هر دو در مورد تفاوت
اکسس پوینت و وای فای و وایرلس هم یه توضیح مختصر بدید
در ضمن من یه مودم adsl معمولی دارم (d-link 2520u) و تو بخش اشتراک اینترنت میخام دستگاهی باشه که نیازی به روشن بودن کامپیوتر نداشته باشه
با تشکر
دوستان اهل فن سلام
آقا من یک مودم (d-link wireless g adsl2 4-port router (dsl-2640u دارم
حالا می خوام که اینو برای 2 تا کیس استفاده کنم و وایرلسش هم برای لب تاپ یا گوشی موبایل در دسترس باشه
هر دو تا کیسم پورت لن دارن و پشت این مودم هم 4 تا لن وجود داره
یک راهنمایی می کنید ؟
آیا اگر ابتدا مودم را روی یک کیس که با لن وصل شده کانفینگ کنم و موقع کانفینگ هم بریدج رو انتخاب کنم و بعدش هم از یک پورت لن دیگه مودم یه سیم بزنم به اون یکی کیس و یک کانکشن هم در اون کیس ایجاد کنم همه چی حله (اینو گفتم که بگم عقلم در این حد یاری می کنه ولی مطمئنا به این سادگی نیست) و راستی اینکه وایرلسش هم در دسترس باشه ؟
وینوز هم xp است .
(سوالم رو یک جا دیگه مطرح کردم ،هر کاری کردم گزینه پاک کردن رو پیدا نکردم، با عرض معذرت)
سلام دوستان شاید سوالم تکراری باشه به بزرگی خودتون میبخشد
من میخوام از هر چهار پورت مودم tp-link استفاده کنم چطور میتونم این کارو بکنم ممنون میشک توضیح بدین و بعد DHCP چه کاری انجام میدi
من یه سوئیچ رو هم دارم که میخوام به اون اینترنت بدمو همچنین 21 تا سیستم از چه نرم افزاری هم برای پهنای باند استفاده کنم
با تشکر
خوب از هر چهار پورت استفده كنيد ديگه!به هر4تاشون كابل وصل كنيد و به جايي كه ميخواين شبكه كنيد يا نت وصل كنيد وصل كنيد.نقل قول:
dhcp اگه فعال باشه خود مودم به سيستما آي پي ميده و شما نميخواد بدي.كارتونو راحت ميكنه.فقط وصل كنيد و آپ پي مودم و سيستمو اتوماتيك بزارين.
آخريرو نميدونم
سلام من یه سوال دارم.من یه سیستم دارم که به طور مستقیم به نت وصله مودمم DLINK2640 هست .وایرلس داره.اونورتر خونه یه سیستم دارم که نیاز به اینترنت دارم برای اون .یه لپ تاب هم درام که وایرلس داره .میخواستم ببینم من کاری می تونم بکنم که با وایرلس لپ تاب اینترنت رو با کابل لن به سیستم اونور خونه به طور مستقیم وصل کنم .یه جورایی لپ تاب بشه روتر به طور مستقیم سیستم انوریم به نت وضل شه بدون USER , PASS خواستن ؟
شما کارت شبکه ی وایرلس لپ تاپ رو کارت شبکه ی کابلی لپتاپ شیر کن... با اینکار آی پی کارت شبکه به 192.168.137.1 تغییر میکنه...نقل قول:
بعد برا اون سیستمی که میخوای با کابل به لپ تاپ وصل کنی این طوری آی پی ست کن...
سلام دوستان. یک سوال داشتم که امیدوارم من که توی زمینه شبکه خیلی مبتدی هستم رو راهنمایی کنید.
من از چند وقت پیش با استفاده از یک آنتن وایرلس nanostation5 به اینترنت وصل میشم. طریقه اتصال با استفاده از یک VPN هست که یوزر و پسورد رو به اون میدم و اینکه آی پی LAN هم حتما باید یک عدد خاص باشه که ISP بهم داده. و هر یوزر فقط با یک آی پی می تونه وصل شه (و نه یک رنج).
جدیدا یک روتر وایرلس مدل TP-Link WR642G گیرم اومده که 4 تا پورت LAN داره و یه دونه هم WAN. من میخوام اینترنت رو با روتور برای لپ تاپ و گوشی توی خونه به اشتراک بذارم و هم اینکه با یک کابل از LAN روتور به دسکتاپ اینترنت بدم. اول اینکه با توجه به شرایطی که توضیح دادم، آیا این کار شدنیه؟ اگه شدنیه منو راهنمایی کنید.
در حال حاضر روتر و آنتن با هم در ارتباطند. یعنی من با خروجیLAN روتر می تونم به آنتنم دسترسی داشته باشم و با همون VPN قبلی و البته با واسطه روتر می تونم به نت وصل شم. ولی اینترنت در دیگر خروجی ها در دسترس نیست. توی تنظیمات روتر از قسمت WAN گزینه PPTP رو انتخاب کردم و اطلاعات رو دادم و وقتی کانکت میزنم، تلاش میکنه برای کانکت شدن و بعد دی سی میشه. از توی کانکشن لاگ حساب کاربری اینترنتم چک می کنم می بینم که تو همون ساعت به صورت موفقیت آمیز وصل شده ولی سند/رسیو نداشته. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید. ممنون.
در ضمن سال نو همگی مبارک.
شما میتونی از یکی از سیستم ها به عنوان گیت وی برای اینترنت استفاده کنی... یعنی یه کارت شبکه دیگه به سیستمت وصل کنی...نقل قول:
با یکی از کارت شبکه ها به اون آنتن وصل بشی و اینترنت اونرو روی کارت شبکه دیگت که به روتر وصل میشه شیر کنی...:
بعدشم به سیستم هایی که زیر مجموعه روترتن مثل پست قبلیم باید آیپی بدی...
نقل قول:
ممنون به خاطر جواب. دیگه داشتم از اینکه کسی جواب بده ناامید میشدم.
یه سوال دیگه: با این روش اون "system" باید همیشه روشن باشه و دستی به اینترنت وصل شه. درسته؟ راهی نیست که با همین تجهیزات من با روشن کردن آنتن و روتر به اینترت وصل باشم و به سیستم نیاز نباشه؟
ببخشید من تازه کار هستم راه شیر کردن کارت وایرلس رو کارت شبکه لن چگونه هست .؟نقل قول:
تو این روش سیستم اول باید روشن باشه همش و به ابنترنت وصل باشه...نقل قول:
اگه روش دیگه ای هم باشه من بلد نیستم چون باید روش دیگرو تست کنم...
شما اول بین سیستم هایی که قراره به هم وصل کنیم تنظیمات شبکه رو انجام بده تا بتونی فایل هم شیر کنی بینشون....:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6381234&postcount=555[/HTML]برای شیر کردن اینترنت به ترتیب انجام بده...:
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
وقتی این پنجره رو اوکی میزنی یه دونه پنجره دیگه باز میشه که اونم اوکی کن...
بعدش برا سیستمی که قراره به لن وصل کنی طبق عکس پست قبلیم آی پی بده...
سلام
من یه pc دارم که به اینترنت وصل هست با مودم dlink dsl200 می خوام با کابل کراس لب تاب رو هم به اینترنت وصل کنم ویندوز هر دو 7 هست یکی 64b و دیگری 32b لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام
من یه pc دارم که به اینترنت وصل هست با مودم dlink dsl200 می خوام با کابل کراس لب تاب رو هم به اینترنت وصل کنم ویندوز هر دو 7 هست یکی 64b و دیگری 32b لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام
دوتا سيستم داشتم(XP) كه با كابل كراس به هم شبكه بودن.و سرعت انتقالشون بالا بود.
يعني يه پوشه خاص كه 4 گيگ حجم اطلاعاتش بود رو وقتي باز ميكردي سريع باز ميشد و مشكلي نداشت.
اما الان اين دوتا سيستمو با مودم تي پي لينك چهار پورته شبكه كردم كه اينترنتم شير شده بين دوتا سيستم.
ولي اون پوشه اي كه گفتم رو وقتي ميخوام باز كنم كلي معطل ميكنه تا باز شه.
دليل اين كندي و معطلي چيه؟ آْيا به خاطر اينه كه با مودم شبكه كردم؟؟؟
سلام خدمت دوستان و اساتید . من یه سیستم دارم که با مودم عادی dsl به نت وصل میشم .میخواستم ببینم با وایرلس usb prolink میتونم این اینترنت رو برای اعضای دیگه خونه با وایرلس شیر کنم .
5 تاسیستم دارم و یک مودم وایمکس مبین نت تک پورته اینارو چطوری شبکه کنم و نت هم بینشون باشه ؟ تجهیزات چی میخوام ؟
با سلام خدمت دوستان
من تو شبکه خانگیم سه تا لپتاپ و یه پی سی دارم که با یه مدم linksys به اینترنت وصل شدن. pc از پرت لن و بقیه با wifi.
اطفا راهنمایی کنید چطور می تونم دسترسی به اینترنت و پهنای باند بقیه یوزر ها wifi رو کنترل کنم. مثلا آیا نرم افزاری هست که بتونم باش برای یوزهای wifi محدودیت سرعت دانلود ایجاد کنم. اگر مقاله ای در این زمینه هست ممنون می شم لینک بدبد.
با تشکر
سلام.نقل قول:
میتونی از CCProxy استفاده کنی.
راهنما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه کامپیوتر دارم که از طریق کابل به مودم adsl وصل شده ، مودم وایرلس هست و چند تا لپتاب هم ازش استفاده می کنن ، پرینتر هام هم مشترک هست ، می خوام بدونم چطور می تونم همزمان از دوتا ارتباط اینترنتی استفاده کنم به طوری که از هردوتاش به طور منطقی کار کشیده بشه و قابل مدیریت باشه ؟
ویندوزم 7 هست و دومین وسیله ارتباطیم به اینترنت مودم سیمکارت هست
مرسی
سلام.
من میخواهم یه کافی نت راه اندازی کنم.
میشه لطفا منو راهنمایی کنید که چطور میشه یه شبکه برای کافی نت درست کرد و اینترنت را به اشتراک گذاشت. (با حداقل هزینه و با بالاترین کارایی و راحتی استفاده)
برای یک کافی نت با 7 یا 8 سیستم چه پهنای باندی نیاز است و اینکه به نظر شما ترافیک نامحدود باید تهیه کن؟
جهت اطلاع، من لیسانس کامپیوترم!!!
به نظر من بايستي از ميكروتيك استفاده كنيد و لودبالانسينگ راهاندازي كنيد.نقل قول:
شاد باشيد:40:
كار زياد چندان سختي نيست.نقل قول:
شما روي كانكشن ارتباطي خودتون كليك راست كنيد.
گزينه Properties رو انتخاب كنيد.
در سربرگ Sharing گزينه Allow other network users ... رو تيك بزنيد.
در منوي كشويي پايين كارت شبكه متصل شده به سيستم ديگه رو انتخاب كنيد.
به صورت خودكار به كارت شبكه شما IP داده ميشه.
در سيستم ديگه اين IP رو به عنوان Gateway در تنظيمات كارت شبكه ثبت كنيد.
همين و تمام
بله ميتونيد.نقل قول:
شما بايستي ابتدا يك Ad hoc روي سيستم خودتون پياده سازي كنيد.
در ادامه ساختن اين شبكه از شما براي فعال سازي Internet Sharing سوال ميشه.
كافيه درخواست رو قبول كنيد.
به همين راحتي اينترنت شما با وايرلس بين سيستمهاي ديگه به اشتراك گذاشته ميشه.
نقل قول:
میشه بفرمایید چطور باید این کار و کنم ؟
دوست عزیز فایروال ویندوز شما باید تنظیم بشه. برید تو قسمت Exeptions- Firewall گزینه اول file& printer sharing بعد Edit- Change scope لیست IP & subnet رو بدید و ذخیره کنید . اگه نتونستید باید کلا" فایروال رو خاموش کنید .نقل قول:
با سپاس
براي اين مورد به انجمنهاي تخصصي شبكه در اين زمينه مراجعه كنيد.نقل قول:
كلاً مودمها سوئيچ خوبي نيستند. براي همين هست كه نميشه از اونها به عنوان سوئيچ استفاده كرد.نقل قول:
بيشترشون در بحث اينترنت فعال هستند.
نقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز ولی این موضوع به هیچ وجه به مودم مربوط نمیشه. حتی اگر مودم دارای روتر هم باشه باز هم بستر LAN به طور پیش فرض در تنضیمات کلیه مودمها دو طرفه آزاد هست. بحث کندی شیر شدن به فایروال ویندوز و برنامه های امنیتی جانبی برمیگرده که حتما" پورتهای مربوطه در ویندوز باید درست ست بشه مخصوصا" در Widows 7 . ضمنا" مودم روترهای امروزی برای سویچ کردن 2-3 تا سیستم اصلا" جای بحثی باقی نمیزارند.
با سپاس
سلام میخواستم واسه گیم نت اینترنت رو از سرور برای بقیه سیستما شیر کنم چیکار باید کرد؟
بادرود به همه دوستان میخواستم بدونم موقعی که مودم در حالت اتوکانکت هست چطوری میشه با کابل کراس دوتا سیستم رو با هم شبکه کرد؟
عکسها نیست!!!!!!!!
با تشکر فراوان از این دوست خوبمون بخاطر این آموزشهای خوب و کاربردی! ممنون!
------------------------------------
دوست عزیز در روش سوم که از دو کارت شبکه استفاده میشه! میشه از ویندوز 7 هم استفاده کرد؟! یعنی سیستم سرور دارای ویندوز 7 باشد و سیستم های کلاینت هم دارای ویندوز XP!
اگه میشه یک راهنمایی کنید!
------------------------------------
خیر سرویس NAT فقط روی ویندوز سرور یا برخی نگارش های لینوکس امکان پذیر هست، از ICS یا CCProxy برای ویندوز 7 استفاده کنید.