برای من هم R1CA037 و دوربین 2.9 هست.ولی با برنامه SEUS میزنه که update not availableنقل قول:
چرا؟
Printable View
برای من هم R1CA037 و دوربین 2.9 هست.ولی با برنامه SEUS میزنه که update not availableنقل قول:
چرا؟
اگه از آنتی ویروس و فایروال استفاده می کنی آنهارو غیر فعال کن مشکلت حل میشه:10:نقل قول:
فکر نمی کنم به آنتی ویروس و فایروال ربطی داشته باشه.هر چند که من ندارم.نقل قول:
هر گوشی رو زدم update not available میزنه
نه فکر کن حتما ربط داره برو کنترل پانل ببین فایروال غیر فعاله. گفتی از چه برنامه ای برای آپدیت گوشیت استفاده می کنینقل قول:
sony ericsson update sevice
شما با چه برنامه ای اپدیت کردی؟
با همین برنامه. ببین شاید USB Driver گوشیت شاید نصب نیستنقل قول:
:41:نه فکر نمیکنم مشکل از فایروال و Usb باشه.
چون کامل گوشی رو میشناسه و همه مراحل رو انجام میده(دکمه C رو نگه میدارم و رها میکنم.گوشی رو میشناسه)
ولی آخرش میزنه که اپدیت موجود نیست.
یه سوال.اول برنامه کدوم کشور رو انتخاب کردی؟ربطی داره؟
فکر نکنم ربطی داشته باشه اما من English (United Kingdom انتخاب کردم
دوست عزیز درایور usb گوشیتو از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن و دوباره نصبش کن شاید کار کرد و همچنین برنامه آپدیتو از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن و دوباره امتحان کن موفق باشی
درایور Usb رو از کجا؟
نمی دونم چرا اینطری میشه آدرسو یا نشون نمیده یا دوتا دوتا نشون میده به هر حال درایو usb از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
اینم فریمور گوشیم
R1EA031
سلام
دوستان دوتا سوال داشتم
1- درایور صدا و دوربین برای این گوشی هست یانه؟
2- پچی مثل پچ گوشی k750 ( این پچ رو میگم k750_r1ca021_keylock_password.vkp) که هنگام فعال شدن قفل صفحه کلید ، برای باز کردن قفل پسورد میخواد برای گوشی k850 هست یا نه؟
باتشکر
خوب درایور USB رو چیکار کنم؟نقل قول:
فایده ای نداره.برنامه آپدیت رو از دوباره نصب کردم ولی همون اپدیت موجود نیست رو میزنه.
حالا شاید واقعا فرمویر جدید نداره!
سلام.
يه توصيه دارم.
من الان كا850 دارم و پشيمانم.
چون واقعن كيفيت دوربين بنا بر اون چيزي كه گفته شده خيلي پايينه.
هيچ وقت هم فكر نكنيد با بالارفتن مگاپيكسل كيفيت دوربين بالاتر ميره... .
پس اول تحقيقات لازم رو انجام بدهيد بعد بخريد... .
دوست عزیز تا حالا همه کسانی که کا850 خریدن از کیفیت دوربینش راضی هستن و حتی طرفداران نوکیا و سامسونگ کا850 به عنوان یکی از بهترین کمرافون ها قبول دارن حالا نمی دونم شما چطور میگید که دوربین کا850 کیفیت ندارهنقل قول:
دوست عزیز من هم مثل شما وقتی گوشیمو (k850) خریدم در مقایسه با کا 800 که قبلا داشتم کاملا ناامید شدم اما بعد از گشت تو اینترنت و خواندن بحث های مختلف در باره این گوشی به این نتیجه رسیدم که باید گوشیمو آپدیت کنم حالا تقریبا یک هفته است که گوشیمو آپدیت کردم شاید باورتون نشه ولی کیفیت عکاسی و فیلمبرداری واقعا دو برابر شده من خودم دوربین گوشیمو با گوشی های نوکیا n95 مقایسه کردم بخدا همشون کم آوردن یک توصیه برات میکنم که در مقایسه عکسها هر دو عکسو روی یک گوشی یا روی کامپیوتر مقایسه کنید چون صفحه نمایش نوکیا 16 میلیون رنگه عکسهاش بهتر به نظر میاد.در آخر کا 850 یک گوشی فوق العاده است اگر آپدیتش کنی و دوربنشو در شرایط مختلف تست کنی تا یاد بگیری که چگونه و کجا چطوری عکاسی کنی. با کمی اعتماد بنفس موفق می شوی مطمعن باشنقل قول:
محتویات پوشه دومی را کپی کن به C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile2\Drivers\Signed و بعد خود پوشه دوم را کپی کن به C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE مواظب باش دو تا پوشه هسیش پوشه آخری که توش برنامه هستش رو باید کپی کنی.نقل قول:
اگه فرمویر گوشیت اینه R1EA037 گوشیتو آپدیت نکن :31:
چون آخرشه:27::21:
نخیر.هیچ فایده ای نداره.فرمویر گوشی R1CA037 هست.نقل قول:
اینم جواب سونی اریکسون که ازشون پرسیده بودم چرا همچین مشکلی وجود داره و گوشی آپ نمیشه.
The firmware doesn’t require an update yet, thanks for the input
enamoured1985f19 جان میشه ازتون بپرسم که شما کجا زندگی می کنید آخه میخام ببینم اگه نزدیکی بیاری گوشیتو خودم آپدیتش کنم. ببخشید دیگه هیچی به فکرم نمی رسه همه زورمو زدم ببخش که نتونستم بهت کمک کنم . فقط یه چیزه دیگه برنامه هاتو بردار برو با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن. مثلا تو کافی نت یا خونه دوستات. اگه نزدیک ما باشی حتما خودم کمکت میکنم. خوش باشی
طريقه آپديت گوشي هاي سوني اريكسون به صورت تصویر در این سایت است
کد:http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=15609
!!!!!!!!!!!نقل قول:
عزیز من میگم با k850i سابقه ریست دارم .. اون همه . اونوقت شما داری چی میگی !!
همه گوشی ها امکان هنگ و ریست دارن و این احتمال در گوشی های سیمبین بیشتره . ربطی به نوکیا بودن نداره.گوشی های سیمبین سونی اریکسون و سامسونگ هم هنگ می کنن.
من که تا حالا حداقل ده مدل از گوشیهای سونی اریکسون خریدم تا حالا که کا 850 دارم سابقه هنگ حتی برای یک بارم ندارم. ولی تو گوشیهای نوکیا هنگ دیدم آنهم فراوان
شما گوشیت مشکل نرم افزاری داره بهتره گوشیتو آپدیت کنی :21:عزیز:21:نقل قول:
من تو هیچ کدوم از گوشیهام هنگ نداشتم !!! ولی ریست داشتم
هم توی جاوای سونی (دبلیو 810) و هم تو جدیدترین سیمبین نوکیا یعنی 9.2 (ن82) که همین دیشب یه بار ریست شد (توی 2 هفته ای که خریدم 4 بار ریست شده تاحالا)
آقا كيفيت عكسهاي K850 ارزش خريد اين گوشي رو داره؟؟ فقط يه سواله . چون شايد خودمم هم در آينده بخرم ميپرسم. ممنون. از لحاظ صدا چطوره؟؟
آره کیفیت دوربین کا850 واقعا عالیه و این گوشی یکی از بهترین کمرا فون هاستنقل قول:
در ضمن این گوشی موزیک پلیر خوبی هم هست و در کل گوشی خوب و کاملی هست
از نظر بلندی صدا از k800 بلند تره و از نظر کیفیت واقعا صدای بی نظیری داره:20:نقل قول:
ممنون از زحمتی که کشیدی.نقل قول:
ما که نفهمیدیم عیب کار کجاست!
راستی چیزی در مورد BROD=BLUE RING OF DEATH شنیدی؟
گوشی شما چه رنگیه؟آبی یا سبز؟
ممنون از لینکی که معرفی کردی!!!!نقل قول:
سلام. این حرف شما کمی بودار بود آخه یعنی چی BROD=BLUE RING OF DEATH :blink:رنگ گوشی من آبیه اگه درمورد BROD=BLUE RING OF DEATH اطلاعاتی بدست آوردی حتما منو در جریان بزار:hmm:رنگ گوشی شما چیه، این جمله رو از کجا پیدا کردی:evil2:نقل قول:
رنگ گوشیه من هم آبیه.
منم نمیدونم چیه.توی فروم های خارجی دیدم.کد:http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=157121&start=7200
من عکسایی که بچه ها با k850 گذاشتن دیدم. واقعا کیفیت عالی داشتن. k850 من اصلا اینطوری عکس نمی گیره. تا حالا عکس زیاد گرفتم و تمام تنظیماتشو هم بلدم.
میهشه salar_2005 بگی ورژن دوربین و گوشیشیت چیه؟
کسی می دونه آخرین ورژنش چنده؟
آخرین فریمور برای کا 850 : R1EA037 بادوربین 3.7نقل قول:
آقا بفرما یه مشکل دیگه به مشکلاتمون اضافه شد حالا باید بگردیم دنبالBROD=BLUE RING OF DEATH . لطفا هرکی زود بجواب رسید دیگرونم در جریان بزاره باتشکر از همگی:10:نقل قول:
The Blue Ring Of Death (BROD), named after the blue lights around the camera lighting up and the phone becoming totally unresponsive unless a full firmware flash is performed, can occur with this firmware.نقل قول:
- Adding a theme that customises the Media Player causes the background to turn black if rotated into Landscape mode. This did not occur in previous firmwares.
یکی از bug های فرمویر R1EA031 هست.
یکی مشکل منو حل کنه که گوشیم آپدیت نمیشه.
دوست عزیز شما که از سایت gsm اینو کپی کردی کاش منبعشم مینوشتی که دوستان ناراحت نشن !:27::31::13:نقل قول:
آقا mahdi1360 شما که لطف کردی جواب دادی میشه بگی این آخرین ورژنشو از کجا باید بگیرم و چجوری گوشی آپدیت کنم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنی