نقل قول:
ايول. همينجوري با سيمشم ما قبول داريم چه برسه به DC220 :31:
من موندم اگه دوربينشم 5 بود اون دوستان ديگه! چي ميگفتن!!!!
Printable View
نقل قول:
ايول. همينجوري با سيمشم ما قبول داريم چه برسه به DC220 :31:
من موندم اگه دوربينشم 5 بود اون دوستان ديگه! چي ميگفتن!!!!
پست بالا 100% تایید میشه
این گوشی از هرجهت که بهش نگاه کنید یا در دست لمس کنید یک احساس لطیف به شما میده
نمیدونم انی سوئدی ها که مرکز طراحی سونی اریکسون در اونجا هست چجوری این رو طراحی کردند چون اینطور که من شنیدم فقط 3 تیم داشتند روی این گوشی کار میکردند وقتیکه برای اولین بار معرفی شد 6 ماه طول کشید تا روانه بازار بشه
سلام. من میخوام این گوشی رو بخرم اما از اون جایی که جدیدا هر کدوم از آشنایان سونی اریکسون خریدن تقلبی در اومده و زود مشکل پیدا کرده میترسم سونی اریکسون بخرم. الان هم w900 دارم که واقعا عاشقشم. گوشی ژاپنی توی 2 سال تا حالا یک بار هم هنگ نکرده و هنوز مثل روز اولشه. اما جدیدا انگار تاریخ مصرف گوشیها اومده پایین!
نه دوست عزیز دبل900 واقعا برای موزیک عالیه و حیفه که گوشیه به این توپی بفروشی
W900 i هم یه گوشی مثل W810 i هست صداشون از نظر کیفیت و بلندی فرقی ندارن چون واکمن ورژن یک هستند
W960 i سونی اریکسون را عشق است
آدم وقتیکه میبینش نعشه میشه
این هدسفری ds220 که شما میگین فقط توی یه گوش میره یا توی هر دو گوش میره میشه یه عکس ازش بذارید و اینکه چطوری میشه ازش استفاده کرد تا ما هم روشن بشیم.
قیمت الانش چنده؟
چند تا سوال توی پست 634 داشتم کسی چیز کاملی نگفت
عکسها کاملا واضحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.letsgomobile.org/en/review/0045/sony-ericsson-headset/
آقای zimka عزیز :
شکل این هندزفری مشکی است و دارای صفحه نمایش و فیش 3.5 میلی متری استاندارد است در سایت زیر
شکلشو قرار داده
در مورد خود هندزفری باید بگم جز باکیفیت ترین هندزفری های بلوتوث استریو واکمن هست و برای 2 گوش است و سر HPM_70 رو میتونید از جک جدا کنید و به DS220 وصل کنید خیلی کیفیتش عالی میشه
چون من خودم عملی تست کردم
یعنی ان81 هشت گیگ که سهله ان95 هشت گیگ هم توی کیفیت مکالمه و کیفیت پخش موزیک بپای این گوشی و DS220 نمیرسند
حالا این هندسفری بلوتوث که میگین بلندی و کیفیتش فقط با دبلیو960 انقدر خوبه یا با سایر گوشیها مثل جی900 هم خوبه؟
من خودم یا دبلیو960 یا جی700 /900 میخوام بخرم.
در ضمن به بقیه سوالاتم توی پست364 که جواب ندادین؟
نمیشه از کیبودر این گوشی به عنوان جوی استیک استفاده کرد؟
آیا برنامه ای هستش که بشه آیکونها وفونتها رو بزرگ کرد؟
دوست عزیز به جرات میتوان گفت که n95 معمولی و n95 8gb از شاهکارهای نوکیاست.و کار کردن با این دو گوشی خیلی هم راحته.درسته که w960 گوشی خیلی خوبیه ولی n95 8gb واقعا خیلی عالیه چون درسته که تو کشور ما از امکانات پیشرفته این گوشی نمیشه استفاده کرد ولی سایر امکاناتی نظیر فیش 3.5 میلیمتری واقعا کار همه رو راحت کرده.در ضمن با ال سی دی 16 میلیون رنگ خود که کیفیت تصاویر خیلی خوبه و جای تاچ اسکرین بودن رو پر کرده و...در کل مقایسه این دو گوشی کمی غیر منصفانه است.نقل قول:
الان قیمت گوشی چنده؟
zimka جان ميبينم كه بد رفتي توي كاره G900.
انشاءالله اولين نفر باشي كه بخريش.
در مورد كيبورد يك برنامه هست كه ميتوني توي بازي ها shortcut براي كيبورد تعريف كني.
اول بگم كه اگر ميخواي ban نشي لااقل آواتورت رو عوض كن.نقل قول:
الان قیمت گوشی چنده؟
قيمتش :US$ 495.00
قيمت داخل رو جديدا نگرفتم ولي حدود 500 هست.نقل قول:
کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-w960i-phone
توی سایت دیجی کالا خفن قیمتش رو بالا زده حدود590.
اره حامد جان توی خط جی900 رفتم اما پول اینکه اولین نفر باشم بخرم رو ندارم احتمالا اواخر تعطیلات تابستان و یا اوایل پاییز قصد دارم بخرم.
دبلیو960 هم گوشی ماهی هستش اما یه کم کار کردن باهاش سخته.امکانات موسیقیاییش من رو کشته.
جی900 هم دوربین 5 و فوکاس توپش و همچنین داشتن دی پدش من رو وسوسه میکنه.
ای خدا چرا کسی به سوالات من جواب نمیده
کاظم جان من با این هندزفری آهنگ گوش دادمنقل قول:
حالا این هندسفری بلوتوث که میگین بلندی و کیفیتش فقط با دبلیو960 انقدر خوبه یا با سایر گوشیها مثل جی900 هم خوبه؟
من خودم یا دبلیو960 یا جی700 /900 میخوام بخرم.
و با دبلیو 950 هم بود !! ولی متاسفانه نمیدونم از گوشی بود یا از هندزفریش که صدا فوقالعاده باکیفیت ولی دارای حجم کم بود !!!
یعنی بلندی نداشت !!! متاسفانه نتونستم صدای دبلیو 950 توی هندزفری تست کنم تا یه مقایسه بینشون انجام بدم !!! و بفهمم از کدومه !!! (ک800 هم دستم نبود یه چک با اون بکنم . اونموقع دبلیو 810 داشتم !!!)
ولی من احتمال میدم صدای خوبی داشته باشه !!
کاظم جان این هندزفری فقط روی دبلیو 950 و دبلیو 900 ارائه شده !!!نقل قول:
هندسفری سیمی این گوشی چه مدلی هستش این رو چند بار سوال کردم اما کسی متاسفانه جواب نداد.مال دبلوی950 hpm82 بود و فوق العاده میتونستی به تراکهای قبلی و بعدی بری و ولوم رو کم و زیاد کنی.اما مثل ایکه هندسفری سیمی این گوشی مثل دبلیو810 هست درسته؟
بقیه گوشیهای واکمن سونی همون هندزفریهای معملوی واکمن سونی رو دارن !!! (مدلشو یادم نی)
جوابت رو كه دادم.نقل قول:
توی سایت دیجی کالا خفن قیمتش رو بالا زده حدود590.
اره حامد جان توی خط جی900 رفتم اما پول اینکه اولین نفر باشم بخرم رو ندارم احتمالا اواخر تعطیلات تابستان و یا اوایل پاییز قصد دارم بخرم.
دبلیو960 هم گوشی ماهی هستش اما یه کم کار کردن باهاش سخته.امکانات موسیقیاییش من رو کشته.
جی900 هم دوربین 5 و فوکاس توپش و همچنین داشتن دی پدش من رو وسوسه میکنه.
ای خدا چرا کسی به سوالات من جواب نمیده
واسه بزرگ كردن هم 3 تا سايز موجوده:small ,medium ,large
خيالت راحت.
خب یعنی میشه بدون قلم با همه جای گوشی ور رفت؟
دبلوی950 یه مشکلی که داشت ایکونها کوچک بودن و بعضی جاها باید قلم رو در می آوردم اما چه خوب میشد میتونستی از کیبورد هم به عنوان جوی استیک استفاده میکردیم.
از دکمه های لمسی و jog dial میتونی برای راحتتر کار کردن استفاده کنیشما گوشی جوی استیک دار میخوای چرا میخوای گوشی لمسی بخری
داش کاظم یه نرم افزار هست میتونی کلیدهای گوشی رو شرتکات کنی !!! شاید بشه باهاش جوی استیک رو ردیف کرد !!!!
بعدشم جی 900 ال سی دیش بهینه شده برای کار کردن با انگشت !!! و اینجوری که من عکساش رو دیدم آیکونای بزرگی داره !!!
دوستان همه به باریک بودن و پیشرفته بودن W960 i سونی اریکسون با این عکس پی ببرند
گوشی مقابل ان95 8 گیگ است چه آبرویی از نوکیا برده شده
چه قطر کلفتی داره
صفحه لمسی بودن دلیل نمیشه که گوشی دی پد نداشته باشهنقل قول:
بعضی جاها هستش که واقعا نبود دی پد احساس میشه مخصوصا وقتی که جاهایی ور میری که خیلی حروف ریز هستند.اما مثل اینکه اگه سایز رو بزرگ کنیم مشکل حل میشه.
به نظر من گوشی که صفحه لمسی هستش و فاقد دی پد هست حداقل صفحه نمایشش باید 2.8 یا اندازه پی990 باشه.
درسته بهینه شده اما صفحه کوچک شدهنقل قول:
کسانی که از این هندسفری بلوتوث استفاه میکنند صداش نسبت به هندسفری سیمی دبلیو960 چقدر فرق داره کیفیت و بلندی؟
ببنید صدای Ds220 کمی از هندزفری های سیمی کمتر میشه حدودا 10 درصد ولی در عوض کیفیت صداش فوق العاده تقویت میشه
داش کاظم این ویدئو خوراک خودته
یه ریویوو تصویری کامل از جی900 :
12 مگابایت :
یه جای تصویر مینویسه nice large shorcuts !!!کد:http://www.youtube.com/get_video?video_id=VzV-6Ocpecs&t=OEgsToPDskIvrUU3v9Cd1khXXktZ_2kW
بهراد جان دمت گرم :31:نقل قول:
دبلیو960 و جی900 واقعا گوشیهای خوبی هستن.
اگه از نظر دوربین زیاد با هم فرق نداشته باشند دبلیو960 همچنین اگه کیفیت صدای جی900 به اندازه ی دبلیو960 نباشه.
اما اگه صداش در حد دبلیو960 باشه و کیفیت خوبی مخصوصا توی اون هندسفری داشته باشه و دوربینش بهتر باشه من جی900 میگیرم.
باید توی این یکی دو ماه شاهد افت قیمت شدید دبلیو960 باشیم.
راستی دوستان هندسفری بلوتوث استریو ds980 مثل ds220 توی هر دو گوش میره یا اینکه مثل این یه گوشی ها هستش؟
عکسی از ds950 دارید در کل کدوماشون بهتره؟
قیمت W960 i سونی اریکسون بهمراه هندزفری DS220 قیمت 2000 درهم برابر با 500000 تومان
قیمت همین هدست در بازار ایران 120000 تومان می باشد و معلوم نیست چرا از روی پکیج بیرون می کشند
قربون شکل ماهت برم عزیز دل برادر.توی ایران الان این گوشی580 هزار تومان هستش نمیدونم چرا پایین نمیکشه.نقل قول:
خدا باعث و بانی اینها رو لعنت کنه
آمینننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننن.
اگه دبلیو960 با اون هندسفری بلوتوث خفن توی ایران 500 بود باور کن توی همین روزا میخریدم.
من فکر کنم بتونم نزدیکای 500 گیر بیارم ( تبریز )
یک خبر جدید
این دوستم دوبی زندگی میکنه
همین الان قیمت جدید ازش گرفتم
G900 = 480000
W960 i با DS220 = 520000
از یه چیز جی900 خوشم اومد این بود که با قیمت نجومی وارد بازار نشد با قیمتی آمد که بتونه رقابت کنه ای ول سونی اریکسون فکر کنم به خاطر اینکه بازار بد 2007 رو جبران کنه اینجوری قیمت گذاشته و اینکه اگه به به جی900/700 نگاه بکنید تفاوت زیادی از لحاظ سخت افزاری با دبلیو960 نداره فقط دوربینش 5 شده که دوربینش 5 معمولیه.از یه طرف روی طراحی جی900 زیاد کار نکردند.حتی واسه اطراف لنز گوشی قاب نذاشتند و حتی به جای دو تا فلاش Led به یکی اکتفا کردند.اما دبلیو960 واقعا گوشی هستش که اگه دارای جوی استیک بود واقعا بی رقیب می شد.
اصلا طراحی W960 i سونی اریکسون یه چیز دیگست
گوشی رو توی دستت بگیر باریک و شیک و خوشکل هست
تنها گوشی که من دیدم خیلی زیباست در عین زیبایی شیک هم هست و باکلاسهببینید زیبایی در کنار با کلاسی خیلی حرفه هااااااااااااا.مثلا یو600 زیباست اما با کلاس نیست.--------------دبلیو960 آیا auto rotate داره؟وقتی باهاش اینترنت میری صفحه افقی میشه؟مدیا سنتر داره؟وقتی فونت رو بزرگ میکنی آیا قسمت دفترچه تلفن هم فونتش بزرگ میشه یا فقط منو بزرگ میشه؟کیبودش چطوره؟سرعت تایپ کردن آخه اعداد خیلی نزدیک به هم هستند و به هم چسبیده اند و کلاسیکه.دوستان کسی هست که عکسهای دبلیو960 پی1 و کا800 رو مقایسه کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟/کسانی که دبلیو960 دارند اگه میتونن یه مقایسه ریویو با کا800 بذارند.نقل قول:
این گوشی گزینه Best Pic مثل کا800 نداره
best pic زیاد مهم نیست.اگه کسانی که دبلیو960 دارند با کا800 هم بتونند چند تا عکس بگیرند خیلی خوبه.یا هر 3 مگاپیکسلی دیگهنقل قول:
فرق 980 با 220 اینه که 220 رو میتونی به ظبط یا به هرچی که ورودی 3.5 میلیمتری دراه وصل کنی و حالشو ببرینقل قول:
بهراد جان دمت گرم
دبلیو960 و جی900 واقعا گوشیهای خوبی هستن.
اگه از نظر دوربین زیاد با هم فرق نداشته باشند دبلیو960 همچنین اگه کیفیت صدای جی900 به اندازه ی دبلیو960 نباشه.
اما اگه صداش در حد دبلیو960 باشه و کیفیت خوبی مخصوصا توی اون هندسفری داشته باشه و دوربینش بهتر باشه من جی900 میگیرم.
باید توی این یکی دو ماه شاهد افت قیمت شدید دبلیو960 باشیم.
راستی دوستان هندسفری بلوتوث استریو ds980 مثل ds220 توی هر دو گوش میره یا اینکه مثل این یه گوشی ها هستش؟
عکسی از ds950 دارید در کل کدوماشون بهتره؟
ولی 980 هندزفری استریو هست و خشکلتر ولی سیماش داخلی هست و نمیشه جدا کرد ! یعنی اگه سیماش خراب شه باید بندازیش دور !!!
گوشی W960 i سونی اریکسون حق مسلم ماست
با دوستم قرار داشتم از دوبی برام بیارش ولی چون کامپیوتر Q6600 اینتل Quadcore نیاز داشتم امروز سیستم خریدم
انشالله تا تیر ماه یعنی آخر تیر حتما این گوشی رو خواهم خرید
گوشی W960 i سونی اریکسون با قیمت ارزان حق مسلم ماست
واقعا که گوشی های نوکیا مخصوصا ان95 8 گیگ خیلی کت و کلفت هستند دست پی990 رو از پشت بستند
عکسی از گوشی W960 i سونی اریکسون و مقایسه با گوشی ان95 8 گیگ از نظر قطر بدنه
سمت چپ: W910 i
وسط : ان95 8 گیگ
سمت راست : W960 i