همون 4 گیگ به نظرم بسه
می خوای 8 گیگ بگیری چی کار ؟
هر چی هم که عکسو فیلم میگیری میریزی تو پی سی
فقط میشه اشغال دانی!!
Printable View
همون 4 گیگ به نظرم بسه
می خوای 8 گیگ بگیری چی کار ؟
هر چی هم که عکسو فیلم میگیری میریزی تو پی سی
فقط میشه اشغال دانی!!
بچه ها من دو ساعت داشتم بعدش فروختمش!
فكر بد نكنيد گوشيه خوبيه
فقط دكمه هاي وسط مخصوصا دكمه بك بعد از اينكه بخوايد از يه برنامه خارج بشيد يكم اذيت ميكنه.
فلاشش خيلي عاليه و برخلاف كا 850 نور محيط رو جذب نمي كنه.
ممنوننقل قول:
تو كل طبقه هاي پاساژ گشتم فقط يه مغازه داشت:13: اونم مي داد 490000
منم گفتم : من كه دارم انقد پول ميدم:31: ،ميرم يه گارانتي خوب مي گيرم:8:
جالب اينجاست كه دو تا مغازه با اين گارانتي داشتن ولي اون يكي مي گفت 540000 :18::18:
فروشنده مي گفت قيمتها داره ميره بالا:19:
شاد باشي:40:
آره متاسفانه داره میره بالا
واسه داداشم می خواستیم ان82 بگیریم
یکی از دوستان که کلی ازش گوشی خریدیم
قیمت 458 تومن رو داد
ولی اون روز رفتم بخرم شده بود 470 !!
البته نمیدونم چرا گرون شده چون ان82 های تو شهر کرمانشاه
اکثرا قاچاق هستند !!
سلام دوستان
اینو همین الان تو رویو سایت gsmareana خوندم:
For some reason the V-shape and Horseshoe views are not available with the recent Nokia handsets we get to test.
یعنی چی؟!
(لینک:)کد:http://forum.persiantools.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=37
راستی چرا داره گرون میشه؟ تا تابستون صبر کنم تا 400 میاد پایین؟
ممنون
آقا مشکیشو کسی دیده؟ منظورم اینه که تو بازار موجوده؟
یهنی اینکه تو این سری از گوشی ها حالت منو بصورت وی و نعل اسبینقل قول:
موجود نیست
نمیدونم چرا گوشی کشید بالا بعضی ها میگن تاثیرات عیده یا...نقل قول:
مسلما بازم ارزون میشه
ولی تا قبل از عید شک دارم به 400 برسه
هنوز مشکی تو بازار نیومده حتی دبینقل قول:
اگه کسی دید
ما رو هم خبر کنه
مطمئن باش. الان كه داره ميره بالا.نقل قول:
ولی تا قبل از عید شک دارم به 400 برسه
ولی این دوستمون که میگه مشکیش اومده.؟نقل قول:
اون دستمون شوخی کرده....
می گم این همه سوال و هیچ جواب عجیبه هانقل قول:
البته فکر کنم تعداد کمی از دوستان این گوشی را دارن
یه چیز جالب امروز برام اتفاق افتاد
عکس های این گوشی حتی تا 2 مگا بایت هم میرسه
مع مع مع مع مع مع مع مع مع
بابا چجور در چي شرايطي ؟ من 95 رو ديدم دوروبر 600 - 700 تا بود !!نقل قول:
منم تو شرايطي كه عكس خيلي رنگارنگ بود تا 1.5 مگ شد:27:. واقعا" كيفيتش عاليه:8:
شاد باشيد:40:
در حالت عادی مثل تصلویری که رنگ های کمی هست بله اما وقتی که از یه جایی مثل فرش عکس میگیری جریان فرق می کنهنقل قول:
دوستانی که این گوشی رو دارن با کیبوردش راحتن؟ منظورم چه زمان شماره گیری چه بازی و چه ...........هست.
بعد این چرخش تصویر که می گید همون auto rotate هست. یعنی عین iphon گوشیو هر طرف بچرخونی تصویر هم می چرخه همون طرف؟ یا فرق داره یه کم توضیح بدید لطفا.
آره با کیبوردش که راحتم.....نقل قول:
مثلا شما گوشی که افقی بگیرید و یکم تکان دهید صفحه نمایش به حالت افقی در می آید و برعکس....
در ضمن شما می توانید این سیستم را در Setting خاموشی کنید.....
می دونم که اینجا جای این سوال نیست ولی می خواستم بدونم برنامه ای هست که موج Am را برای این گوشی بگیره؟؟؟؟؟
به غیر از استفاده از Gprs!!!!
منظورت موج am رادیوست ؟ نه با برنامه ممکن نیست.
فقط سری جدید گوشی های سونی اریکسون سری آر
این قابلیت رو دارن
میشه دوستانی که جی پی اس ان82 رو با گارمین یا هر برنامه دیگه ای فعال کردن
توضیح بدن در موردش
علی جان در کلوپ 81 لینک آموزش و خود برنامه رو گذاشتم ....
N81 8gb واقعا گوشیه خوبیه ... من تا حالا بالای 30 تا گوشی عوض کردم حاضرم قسم بخورم یکی از بهترین گوشیهایی که داشتم همین N81 8gb بود ... از همه چیزش راضی بودم الا یه چیز .... دوربین
من هفته پیش یه اتفاقی افتاد و چون اون لحظه تکرار نمیشد و حالت غیر عادی هم داشت باید اون لحظه رو فیلم میگرفتم و یا حداقل چند تا عکس مگرفتم ...و چون شب بود نیاز به دوربین خوبی داشتم ...
باور نمیکنید برای اولین بار بود که احساس کردم گوشیم یه چیزی واقعا کم داره ....
وقتی اومدم خونه ازم پرسیدن فیلم یا عکس گرفتی منم گفتم نه ....
درسته دو.ربینش 2 هست ولی اصلاً کیفیت خوبی نداره ... و چون بعضی مواقع احتیاج به ثبت کردن یه اتفاق حالا چه با فیلم و چه با عکس داری دیدم این گوشی نیازمو برآورده نمیکنه ...
برای همین رفتم و یه N82 گرفتم ... در مورد دوربینم که دیگه همتون میدونید چه کیفیتی داره ...
همون شب GPS گوشی رو هم فعال کردم یعنی رفتم پیش دوستم و نقشه تهران و خود برنامه اصلی که اسمش Garmin هست رو رو گوشی ریخت ( حالا بماند برای فعال کردنش روی گوشی چه مکافاتی داره ) شاید باورتون نشه از اونجا تو خونه که داشتم میومدم GPS رو فعال کرده بودم و دقیقاً با یه مثلث آبی رنگ موقعیت رو روی نقشه بهم نشون میداد .....
مثلاً اگه با ماشین به سمت شمال خیابون حرت کنید روی گوشیتون مینویسه Driving North یعنی به طرف شمال حرکت میکنید ... طول و عرض جغرافیایی . سرعت باد رو هم نشون میده ...
اسم دقیق تمام کوچه ها و خیابونها رو به درستی نشون میده ... خلاصه با GPS ش هم خیلی حال کردم ...
کلاً گوشیه خوبیه ... شارژ هم خیلی خوب نگه میداره ... حداقل 2 روز کامل ....
اگه بازم سوالی بود در خدمتم ...
:11:نقل قول:
ممنونم
راستی ازش راضی هستی ؟
برنامه مپ بهتر هم هست واسه ایران ؟
سامان جون من شاید n82 خریدم . خیلی خوب شد که تو گرفتی. یه کم در موردش توضیح میدی. صداش چجوریه ؟ کیفیت ال سی دی... دوربینش رو که تابلوئه در نوع خودش عالیه. اما چیزهای دیگه شو میخوام بدونم....
کلا سامان جون یه ریویو از این گوشی بزار دیگه میدونم که استادی تو ریویو نوشتن.
کیفیت ال سی دی در مقایسه با ان73
فرق زیادی نداره
فقط رنگ هاش زنده تر هستند
صدای اسپکرش کمه
کیفیتش هم متوسط
وزن گوشی خیلی سبک تر و بهتر از ان 81 هستش
سرعتش تو منو ها و مخصوصا گالری خیلی بالاست
دی پد خوبی داره ولی کی بوردش راحت نیست چون کلیداش یه کم کوچیکه
ولی اونقدر ها هم تو ذوق نمی زنه
واقعا در زمینه سی پی یو در نصب برنامه ها و اجرای اون قویتر از ان73
عمل میکنه
این اینترنت نفتی ما هر از چند گاهی قاط میزنه !
به هر حال هر مقایسه ای خواستی
بین ان 82 و ان 73 و دابل 800 بگو
تا انجام بدم واست
در مورد اینکه از n73 سریعتره شکی نیست. ARM 9 کجا و ARM 11 کجا...
اما در مورد صداش... در چه حدیه ؟ در مقایسه با N73 خیلی کمتره ؟ کیفیتش چطور ؟ راستی فیلمبرداریش چجوریه ؟ منظورم اینه که تو تاریکی زیاد نویز داره ؟ مثل N73 آبی میزنه و نویز داره ؟
من الان یک هفته هست که ان82 گرفتم واز همه چیزش هم راضی هستم و گوشی خیلی کاملی و از ان 95 هیچی کم نداره.
فقط تنها ایرادی که به ان82 میشه گرفت صفحه کلیدش هست که اگر انگشتات یه کمی بزرگ باشه واقعا کار کردن باهاش برات مشکل ساز میشه . تنها حسنی که ان95 داره صفحه کلیدش هست که خیلی خوب طراحی شده و از ان 82 خیلی بهتره .
هرکسی هم که میگه ان 82 زشت به حرفش گوش نکنید از نظر من که خیلی قشنگه
آقا علی اگه منظورت از کیفیت کیفیت صداست اصلا من حرفتو قبول ندارم کیفیتی که این گوشی داره هیچ به هیچ عنوان توی هیچ گوشی دیگه ای نیست البته دروغ نگم توی Htc x7500هست ولی من که تا حالا این همه گوشی عوض کردم توی هیچ گوشی ندیدم!!!نقل قول:
کیفیتش هم متوسط
سلام داش محمد!نقل قول:
والا ال سي ديش به نظرم در برابر ال سي دي كا 850 زياد تعريفي نيست!(دقت كن ان82 16 ميليونيه)
صداش هم طبق معمول شبيه دو اسپيكره هاي ديگه نوكياست با اين بدي كه اون اسپيكر پاييني ميره زيره دستت و صداش كم ميشه!اما در مجموع صداي خوبي داره.
باتري اين گوشي نسبت به ان 95 واقعا عاليه.
فيلم برداريش عالي. عالي. عالي.عالي از نوكيا انتظاري به جز اين داري؟
توي تاريكي من نديدم گوشي مثل ان 82 عكس بگيره. اين عكس رو توي يه اتاق با تاريكي 100% گرفتم(دوستان ببخشيد لود صفحه بهم خورد اما براي كمك به دوستانه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم براي سرعت شاتر اين گوشي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيح براي عكس يك: نويز تو كاره اين گوشي نيس.فقط كافيه زنون اين گوشي رو فعال كنيد تا اژداي معروف رو رام كنه!
توضيح براي عكس دو: با توجه به اينكه بعضي ها سرعت شاتر گوشي هاشون رو به رخ نوكيايي ها ميكشيدن با ديدن اين عكس بايد بفهمن دست بالاي دست بسيار است.
ممنون
به خدا ان82 در حد 7 مگاپیکسل عکس میگیره...یعنی فعلا گوشی های دیگه (سونی اریکسون و....)برن جلو بوق بزنن...
واقعا عالیه...
اما من بین n82 و n78 موندم. چون n78 خیلی شیک و قشنگه... نمیدونم وایسم اون بیاد یا n82 بگیرم. n78 دوربین 3 مگاپیکسل داره ولی راستش زیاد از دوربین گوشی استفاده نمیکنم. حالا منتظرم n78 بیاد ببینم قیمتش چجوریاس...
الان ان 82 و ان 73 و دابلیو 800
جلو دستمه
که دو تا از گوشی ها ماله خودمه
به جرات میگم که کیفیت صدای اسپیکر دابل 800
از ان 73
و ان 72
بهتر هستش
من که سونی اریکسونی نیستم که تعصبی نظر بدم !!
سلام محمد جان خوبی ...؟نقل قول:
بالاخره تصمیم گرفتی گوشیتو بفروشی مبارکه ....
فکر کنم بچه های این تاپیک به اندازه کافی در مورد نقاط ضعف و قوتش صحبت کردن ولی از نظر من گوشیه خوب و کاملیه ... دوربین قوی , Gps عالی , سبک بودن گوشی و این حالت چرخش اتوماتیک تصویر از نقاط قوتش هست .... قدرت پخش معمولی , طراحی کیبورد ضعیف و پایین بودن کیفیت LCD هم از نقاط ضعفش هست .... صداش در مقابسه یا n73 کمتره هم در مقابسه با بلندی و هم در مقایسه با کیفیت ... دوربینش عالیه چه در عکسبرداری و چه در فیلمبرداری .... در مورد GPS هم که خودت استادی دیگه ... واقعاً عالیه ... امروز با یکی از فامیلامون تو اتوبان داشتیم حرکت میکردیم وقتی GPS گوشی رو راه انداختم از تعجب داشت شاخ درمیورد ...وقتی اسم دقیق خیابونها و کوچه ها رو بهش میگفتم خیلی تعجب میکرد .. مثلاً میگفتم کوچه بعدی اسمش فلان چیزه وقتی درست میشد از تعجب مونده بود چی بگه ....
در مورد قیمتش الان قیمتش رفته بالا شده حدود 490 تومن اگه میخوای بخری یه کم صبر کن شاید اومد پایین ... در کل گوشیه خوبیه و مثل n73 سالها برات عمر میکنه ...
فکر نمیکنم تا بعد از عید بیاد پایین
پایین ترین قیمتی که دیدم 448 تومن بود
ماشالا چند روزه گوشی روزی 10 هزار تومن گران میشه !!
دوستان امروز علاالدین بودم .... قیمتهای گوشی بالا رفته ....
هفته پیش قیمت N82 حدود 480 490 بود امروز که قیمت گرفتم همه جا می گفتند 530 تومن ....
گفتند باز هم از اینی که هست بالاتر میره ...
فکر کنم به خاطر عید هست که در عرض چند روز قیمتش 40 50 تومن بیشتر شده ....
به نظر من هر گی میخواد گوشی بخره بزاره برای بعد از عید ...
منم روز 4شنبه علاالدین بودم،ان82، 520 تومن بود.نقل قول:
تو تاپیک قیمتها هم قیمت روز بیشتر گوشیها رو نوشتم............قیمتها خیلی رفته بالا
سلام
بچه ها یه 3 تا سوال فنی داشتم
1- چرا بازیهاش اجرا نمیشه یعنی select رو وقتی روی فیفا یا آسفالت می زنم انگار نه انگار چی کار باید کرد؟
2- چرا با اینکه بک لایت این گوشی قدرت خوبی داره فقط میشه از 50% اوون استفاده کرد( توو تنضیمات روو Max گزاشتم ) منظورم اول که گوشیو روشن میکنی صفحه خیلی روشنه همون نوشته نوکیا ولی بعد 1 2 ثانیه که می خواد بالا بیاد اتوماتیک کم میشه. راهی نیست واسه بهتر شدن؟
3- این آپدیت ورژن 11 چه مزیتی داره نسبت به 10 ؟ کسی آپدیت کرده؟
مرسی